الزامات تحقق شعار سال1401 ( دکتر یدالله جوانی) رهبر حکیم انقلاب اسلامی با نگاهی عالمانه و واقع بینانه، در پیام نوروزی خود با تمرکز بر مشکل اصلی کشور و مردم، شعار ۱۴۰۱ را باهدف رفع این مشکل تعیین و اعلام کردند. معظم له در پیام خود با مروری بر شیرینیها، تلخیها، فرازها و فرودها در سال ۱۴۰۰؛ مهم ترین تلخی سالی را که گذشت، درد و رنج مردم در مشکل معیشت دانسته و فرمودند: «تلخیهایی هم داشتیم، که از بین همه تلخی ها، آنی را که از همه به نظر من سخت تر و مهم تر است عرض میکنم و آن تنگی معیشت مردم، مسئله گرانیها و تورم و از این قبیل موضوعات بود که خب باید حتما علاج بشود». حضرت امام خامنهای (مدظله العالی) با تشخیص درست، مشکل اصلی کشور در سالهای اخیر از یک سو و با ریشه یابی این مشکل از سویی دیگر، شعارهای چندسال گذشته را با هدف حل این مشکل تعیین کردند.
شعار سال ۱۴۰۱ هم با همین نگاه تعیین شده و جای امید فراوان است که در پرتو همت مسئولان کشور و آحاد مردم، سال ۱۴۰۱، سال عبور از این مشکل و کاهش چشمگیر آن باشد. مشکل آزاردهنده کشور، مشکل اقتصاد و معیشت مردم است. از منظر ولایت، " تولید" همان اکسیرحلّال این مشکل است. اکسیر" تولید" برای حل مشکل اقتصادی کشور، برگرفته از نگاه های کارشناسانه و صاحب نظران در حوزه اقتصاد است. از همین رو کلید واژه تولید در شعارهای سال های گذشته، به صورت پررنگ تکرار شده است. شعارهایی چون: « تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی » در سال ۱۳۹۱، « اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» در سال۱۳۹۶، «رونق تولید» در سال ۱۳۹۸، «جهش تولید» در سال ۱۳۹۹ و شعار «تولید؛ پشتیبانیها، مانع زداییها» در سال۱۴۰۰، نمونه هایی از این دست شعارها هستند. برای مطالعه متن کامل این یادداشت بر روی آدرس اینترنتی ذیل کلیک نمایید: https://www.jahannews.com/news/795584/%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D9%82%D9%82-%D8%B4%D8%B9%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B1
اختصاصی رادیوفردا؛ «پرونده شهید قاسم سلیمانی آخرین مانع در برابر احیای برجام است» یک منبع آگاه نزدیک به مذاکرات احیای برجام در وین به رادیوفردا گفت تعهد حکومت جمهوری اسلامی برای توقف پیگیری عملیاتی پرونده کشته شدن (شهادت) قاسم سلیمانی، یکی از شروط اصلی خارج کردن سپاه از فهرست تروریستی دولت آمریکا است.این منبع با اشاره به تاکید ایران برای خارج کردن سپاه از این فهرست که به آخرین مانع در مذاکرات هستهای تبدیل شده است، گفت نهادهای امنیتی آمریکا اطلاعات دقیقی درباره برنامهریزی تهران برای اقدام علیه برخی مقامهای دولت سابق آمریکا دارند که متهم به دخالت در کشته شدن (شهادت)قاسم سلیمانی هستند، و در چنین شرایطی امکان موافقت با درخواست حکومت جمهوری اسلامی از سوی واشینگتن وجود ندارد.مقامهای جمهوری اسلامی ایران خروج سپاه را به عنوان درخواست دقایق آخر در جریان مذاکرات مطرح کردهاند. جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، روز هشتم فروردین گفت این موضوع «ربطی به برجام» ندارد و ایران را متهم کرد که با درخواست «تضمینهایی در مورد سپاه پاسداران»، مذاکرات احیای برجام را با مشکل مواجه کرده است.در ماههای اخیر گزارشهای متعددی از افزایش تهدیدها علیه مایک پومپئو، وزیر خارجه دولت ترامپ، و برایان هوک، نماینده ویژه سابق آمریکا در امور ایران، منتشر شده بود و دولت بایدن تدابیر حفاظتی به ویژه برای آقای پومپئو را افزایش داده است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس روز ۲۱ اسفند پارسال گزارش داد به اسنادی دست یافته که نشان میدهد دولت آمریکا برای محافظت ۲۴ ساعته از جان مایک پومپئو و برایان هوک ماهانه «دو میلیون دلار» هزینه میکند.پیش از این گزارش شده بود که دولت آمریکا از جمهوری اسلامی خواسته است که متعهد شود سطح تنش را در منطقه کاهش خواهد داد ولی منبع آگاه نزدیک به مذاکرات به رادیو فردا گفت شرط آمریکا محورهای مشخصی دارد و شامل عدم حمله و آسیبزدن به آمریکاییها و تاسیسات ایالات متحده در منطقه و همچنین عدم آسیب رساندن به مقامات سابق آمریکا میشود.او با اشاره به مصاحبه اخیر حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران، با تلویزیون جمهوری اسلامی که بر لزوم خروج سپاه از فهرست تروریستی آمریکا تاکید کرده بود، گفت وزیر خارجه ایران در این مصاحبه گفت «وقتی میگوییم سپاه، یعنی سردار حاج قاسم سلیمانی»، که اشاره او به شرط دولت آمریکا برای متوقف کردن پیگیری عملیاتی پرونده کشته شدن قاسم سلیمانی بود.وبسایت آمریکایی «اکسیوس» نیز روز سوم فروردین به نقل از «دو منبع مطلع آمریکایی» و یک مقام رسمی اسرائیلی خبر داد که جمهوری اسلامی ایران شرط آمریکا برای حذف نام سپاه پاسداران از فهرست سازمانهای تروریستی را نپذیرفته است.بر اساس این گزارش، مقامات ایران به جای دادن تعهد علنی، پیشنهاد کردهاند که یک نامه ضمنی غیرعلنی در این مورد به دولت آمریکا ارائه کنند.
خبرگزاری بلومبرگ روز چهارشنبه به نقل از منابع آگاه نوشت که با افزایش حملات انصارالله تحت حمایت ایران به امارات متحده عربی و عربستان، این دو کشور عربی خلیج فارس به دنبال انعقاد پیمان نظامی و دریافت ضمانت کتبی از آمریکا برای حمایت نظامی هستند.بر اساس این گزارش، کشورهای عربی صادرکننده نفت در خلیج فارس به دنبال یک پیمان نظامی رسمی با آمریکا هستند، اما توافقهای دوجانبه نظامی قابل تمدید در گذر زمان نیز میتواند جزء گزینههای مورد نظر این کشورها باشد.منابع آگاه به طور مشخص گفتهاند که امارات متحده عربی و عربستان سعودی به دنبال چنین توافق کتبی هستند.
امارات پیمانی نظامی نیز با فرانسه دارد که پس از حملات انصارالله یمن به ابوظبی دوباره احیا شده و، بر اساس آن، پاریس جتهای جنگنده «رافال» را برای حفاظت از حریم هوایی امارات در این کشور مستقر کرده است.درخواست امارات از آمریکا پس از حملات موشکی اخیر انصارالله به ابوظبی مطرح میشود که سه کشته و شش مجروح برجا گذاشت.پلیس امارات روز دوشنبه، ۲۷ دی، از انفجار سه تانکر سوخترسانی در منطقه «مصفح» شهر ابوظبی و یک انفجار جزئی در محدوده ساخت و ساز فرودگاه جدید ابوظبی خبر داد. همزمان با اعلام این خبر، خبرگزاری فارس در این زمینه گفت که این اقدامات «تذکر عملی جدید» از سوی انصارالله به امارات بوده است.
🌸
👈شمایی که برا حواشی #حضور_بانوان مشهدی در ورزشگاه #فوتبال، روزی ۶۰بار نام امام رضا رو توئیت کردی؟ آره با توام!
خب! بزرگوار!
👈یکبار هم شده، صدها مهربانی که این روزها بخاطر حضور زوار در مشهد از سوی مشهدیها شده👆 استوری میکردی!
یک حرفم با مسئولان محترم کجفکر! دارم که پست بعدی میگم🙏
╔═📚📒════════════╗
@moslem_garivani بارانمعنویت
╚════════════📖🔖═╝
بنا به اعلام سخنگوی وزارت دفاع روسیه، پدافند هوایی این کشور طی یک روز ۱۸ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرده است.
به گزارش اسپوتنیک، ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام داشت که پدافند هوایی این کشور ۱۸ هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی از جمله یک فروند پهباد "بیرقدار-تیبی۲" را در ۱۳ منطقه شهری در یک روز سرنگون کرده است.
سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: سامانههای پدافند هوایی نیروهای هوافضای روسیه ۱۸ پهپاد اوکراینی را در مناطق بالاکلیا، وربوویه، ورخنتورتسکویه، دوکوچایفسک، کورولیوفکا، کومارین، پولوفکا، رپکی، چرنیهیو، چرنیچور، چرنوبیل، شورس از جمله یک پهباد "بیرقدار-تی بی ۲" در منطقه بزیمینویه را سرنگون کردند.
دولت الکاظمی که دوره قانونی آن تمام شده اصرار دارد قرارداد طولانی مدت واردات برق و گاز با عربستان و امارات ببندد.
آنها مدعی هستند اتکا به یک منبع یعنی ایران اشتباه است و قیمت بالا است و سیاسیون نزدیک به ایران برای مصالح شخصی قراردادهای قبلی را نوشتهاند.
کاملا واضح است برای خوش خدمتی به آمریکا و کمک به تحریمهای ایران، با قیمت بالاتر و حق المعاملههای بیشتر در حال عقد قراردادهای ۱۸ و ۲۵ ساله هستند و با جنجال رسانهای و دامن زدن به اختلافات مذهبی، به دنبال اجرای سریع و غیرقانونی این قراردادها هستند.
عراق اکنون حدود ۳ میلیارد دلار به ایران بدهی دارد.
وزیر برق عراق اعتراف کرده بود اگر گاز ایران نبود ۶ هزار مگاوات تولید کم میشد و کل شبکه سقوط کرده و بی برقی کامل رخ میداد. عراق تا سالها نمیتواند از گاز ایران چشم پوشی کند.
@soleimaniasemani
📣 وبگاه #صهیونیستی والا نیوز فاش کرد در دیدار اخیر بلینکن از فلسطین اشغالی وی از نفتالی #بنت پرسید
که جایگزین او برای توافق هستهای چیست و چگونه میخواهد #ایران را از دستیابی به سلاح هستهای باز دارد که بنت به بلینکن تاکید کرد که از طریق تهدید آمریکا و اروپا مبنی بر اعمال تحریمهای سختی مانند تحریمهای اعمال شده علیه روسیه پس از تهاجم به اوکراین!
🔴 تهدید پوتین: قطع گاز از فردا یا پرداخت پول گاز به روبل
🔹️ از اول اوریل (فردا جمعه) کشورهایی که پول گاز وارداتی از روسیه را به روبل پرداخت نکنند صادرات گاز به انها قطع خواهد شد.
🔹اين مستلزم افتتاح حساب شركت هاي نفتي غربي در بانك هاي روسيه است.
🆔 @news_fath
#پیچ_تاریخی_جهان
✍یکی از دغدغههای من موضوع حکمرانی جهانی است که در آن جهان در دست قدرتها به صورت مشارکتی اداره می شد و در این نظم کشورهایی مثل ایران که خیال استقلال دارد کارش دشوار و دشوار و دشوارتر میشد اما...
... اما این به هم افتادن همان قدرتها میتواند نقشهای قابل توجهی برای ابتکار و آزادی عمل و بازی قدرتهای نوظهور باشد.
واقعا جهان در پیچ تاریخی است.
✍ محمود باقری
@mahmoudbagheri1