حضرت آقا چند سال پیش در جواب کسانی که برداشتی انحرافی از مقوله "تکلیف و نتیجه" داشتند، پاسخ درخوری فرمودند:
"در دفاع مقدس و در همهی جنگهائی که در صدر اسلام، زمان پیغمبر یا بعضی از ائمه (علیهمالسّلام) بوده است، کسانی که وارد میدان جهاد میشدند، برای تکلیف هم حرکت میکردند. جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود. در دفاع مقدس هم همین جور بود؛ ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود؛ آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست. بنابراین تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند." ۱۳۹۲/۵/۶
همان طور که ملاحظه میکنید تاریخ این بیانات حضرت آقا پس از انتخابات سال ۹۲ و به دنبال کج فهمی هایی بود که شخصی مثل روحانی را به ملت تحمیل کرده بود!
بیانیه شماره ۲ کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در خصوص گزینه انتخابات ریاست جمهوری
بسمه تعالی
إنّ الله یأمرکم أن تؤدوا الامانات الی اهلها
۸ تیر ماه ۱۴۰۳ روزی ماندگار و نقطهی عطفی در تاریخ ملت ایران خواهد شد اگر مردم شریف ایران با مشارکت بالا رئیسجمهوری معتقد به مبانی انقلاب، کارآمد، پرتلاش و خستگی ناپذیر انتخاب کنند و مطالبه رهبر فرزانه انقلاب را تحقق بخشند که فرمود:
«حماسهی انتخابات، مکمل حماسهی بدرقهی شهیدان است» و « صحنهی انتخابات، صحنهی عزت و حماسه است، صحنهی رقابت برای خدمت است».
حماسهی حضور بالغ بر ده میلیون نفر در تشییع پیکر آیت الله رئیسی سیدالشهدای خدمت و همراهان عزیزش نشان داد که مردم وفادار ایران قدردان خادمانی هستند که تمام توان خود را وقف خدمت به ملت و پیشرفت کشور میکنند. مردم به شهید جمهور که مظهر شعارهای انقلاب و یکی از بهترین های زیر آسمان بود، عشق می ورزند و بر این اساس جامهی ریاست جمهوری را زیبنده شخصیتی می دانند که تداوم بخش راه روشن شهدای خدمت باشد، مدیر لایقی که با روحیه جهادی، ولایتمداری و تحولگرایی پرچم عزت و پیشرفتی را که شهید رئیسی به اهتزاز درآورد همچنان برافراشته نگه دارد و دهها پروژه پیشران و هزاران طرح در جای جای کشور را به نتیجه و بهره برداری رساند و کام مردم را شیرین نماید.
بدون شک منصب ریاست جمهوری بیش از هر چیز منصب اتخاذ تصمیم های بزرگ، عزم و اراده خلل ناپذیر، صبر و استقامت برای اجرا و اقدام، نظارت و پیگیری، تحقق عدالت و مبارزه با فساد، سختکوشی و مجاهدت است. از این رو در این مقطع سرنوشتساز بیش از آنکه به نظریه ها و برنامه ها بنگریم، لازم است کارنامه و توانمندی گزینه ها در مسئولیتهای گذشته را بررسی کنیم. شرایط کشور به گونه ای نیست که بعد از گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب بتوان با آزمون و خطا رئیسجمهوری را برگزید که در کارنامه اش مدیریت اجرایی کلان و موفق نباشد و خدای ناکرده به عقب برگردیم و فاجعه ای همچون انتخابات سال ۹۲ رقم خورد که سایه سنگین رکود، رخوت، درجازدن و سیر قهقرایی ۸ ساله بر کشور حاکم گردد.
کانون دانشگاهیان ایران اسلامی به عنوان فراگیرترین تشکل استادی سیاسی، علمی و فرهنگی با احترام به داوطلبان جبهه انقلاب به ویژه برادر جانباز و انقلابی دکتر جلیلی و با امید به اینکه در نهایت تنها یک کاندیدای جریان مردمی و انقلابی در صحنه رقابت باقی بماند ، پس از شور و مشورت و تحلیل و بررسی جوانب موضوع و واقعیت های میدانی به این جمع بندی رسید که بار امانت وزین ریاست جمهوری را به همرزم و یاور سردار دلها شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی یعنی "دکتر محمد باقر قالیباف" بسپارد تا تداوم بخش اقدامات یار خراسانی خود باشد و با اشراف و آشنایی به برنامه های در دست اقدام دکتر رئیسی و با عُرضه و توان اجرایی بینظیر، بتواند اهداف کمی و کیفی برنامه هفتم را عملیاتی سازد.
بر این اساس از اساتید، نخبگان و نیز دانشجویان، جوانان و آحاد ملت ایران انتظار دارد همانگونه که در انتخابات ۱۴۰۰ گزینه مورد نظر این تشکل و دیگر احزاب و گروههای انقلابی را با انتخاب آیت الله رئیسی ترجیح دادند و امروز بر این انتخاب افتخار می کنند، در هشتم تیرماه با رای بالا به جناب آقای "دکتر قالیباف" پشوانه تشکیل دولت قوی "خدمت و پیشرفت" باشند و دل دوستداران انقلاب اسلامی در سراسر جهان به ویژه مردم مظلوم غزه را شاد و بدخواهان نظام اسلامی را از نیل به اهدافشان نا امید سازند. بمنه و کرمه، انه ولی التوفیق
کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ۱۴۰۳/۳/۲۳
🇮🇷 عده ای پس از گفتگوی ویژه خبری آقای قالیباف شروع کرده اند در گروههای مختلف که مگر شما رییس مجلس نبودی پس چرا این مواردی که میگویی را اجرا نکردی؟!
کانال به زبان ساده نوشت:
عزیزان جان!
1⃣ اینها مفاد برنامه هفتم است که اخیرا تصویب شده اما هنوز تایید شورای نگهبان و هیات عالی نظارت کامل نشده و حتی ابلاغ هم نشده چه برسد به اجرا!
2⃣ اجرای برنامه کار مجلس هم نیست چه برسد به رییس مجلس! کار دولت است
اصلا باید الان دولتی بیاید که اولا برنامه را بفهمد و ثانیا توان اجرای این برنامه را هم داشته باشد
3⃣ میگویند چرا نظارت نکردی؟ خب نظارت هم کار مجلس است و رییس باید مجلس را طوری اداره کند که آیین نامه داخلی میگوید. رییس مجلس رییس نماینده ها نیست منتخب آنها است و اداره کننده جلسات طبق آیین نامه
پاسخگوی آنها است نه رییس آنها . در ادبیات کشورهای دیگر اصلا اسمش «سخنگوی مجلس» است
کمی در مورد ساختار مجلس و تفاوت رییس و نواب رییس مجلس با رییس دولت و معاونان رییس جمهور مطالعه کنیم. ضمنا هنوز برنامه هفتم اصلا ابلاغ و اجرایی هم نشده که بر اجرای آن و تحقق مفاد آن نظارت کنند!
کمی زود گفتید!!
4⃣ صحبتهای آقای قالیباف در برنامه گفتگوی ویژه خبری امشب، پاسخ به سوالات در مورد مفاد برنامه هفتم بود نه وعده های جدای از برنامه. لذا اینکه چرا تا الان این وعده ها توسط رییس مجلس اجرایی نشده است (؟!!!) خیلی ایراد جالبی نیست بگذارید ابلاغ شود
بعدش باید گفت که «دولت» چرا اجرا نکرد؟ نه «مجلس» و یا «رییس مجلس»
این درست است که بعد از گذشت مثلا یک سال از ابلاغ برنامه هفتم، بگوییم مجلس چقدر بر اجرای برنامه نظارت کرد؟
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 یکی از افتخارات بزرگ محمدباقر قالیباف در کنار تمام توانمندی های اجرایی او و خدماتش، آزادسازی شهر مهران و ارتفاعات قلاویزان در عملیات کربلای ۱ پس از شش سال از چنگ صدام است.
جایی که صدام آنجا راحت ساخت و ساز هم کرده بود!
🇮🇷 یک محور مهم صحبت امشب #قالیباف موضوع مسکن بود. مشخصا او برای کمک به تولید مسکن در کشور برنامه تخصصی دارد که یک بخش از آن تامین زمین از طریق ۹ میلیون هکتار اراضی در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن است تا بخش عمده هزینه مربوط به قیمت تمام شده را بشکند.
📝 علی مختارزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین کسیکه خط تخریب قالیباف را آغاز کرد که بود؟
دیروز هم رفت زندان !