🧑🍳#فینگر_فود
#راتا_الويه
تركيب مرغ پخته شده+سيب زمينى +تخم مرغ+خيار شور+هويج+سس مايونز
مرغ رو بعداز پخته شدن ريش ريش كردم بقيه ى مواد رو رنده كردم نمك و فلفل و سس زدم بعد نون تست رو با كاتر برش زدم از مواد الويه روش ريختم و در نهايت تزيين كردم
#راتا نون_پنير_سبزى
همين طور كه از اسمش پيداس از تركيب سبزى خوردن+پنير+گردو درست شده سبزى و گردو رو خوب ريز كنيد و با پنير مخلوط كنيدبراى كراست از نان تست استفاده كردم
#اسپرينگ_رول_گوشت
پياز رو نگينى كردم تفت دادم گوشت چرخ كرده قارچ خرد شده و فلفل دلمه رو اضافه كردم يه كم تفت دادم رب گوجه زدم باز تفت دادم تا رنگ باز كنه مواد بايد خيلى كم روغن باشه بعد نصف پيمانه شير و نصف پيمانه روغن رو باهم مخلوط كردم و با فرچه روى هر ورق از يوفكا كه باز ميكردم كشيدم بعد از مواد گوشتى داخلش گذاشتم و رول كردم و در روغن سرخ كردم
#رول_سوسيس
سوسيس رو داخل خمير يوفكا گذاشتم و رول كردم بعد برش هاى يك سانتى زدم با خلال دندون فيكس كردم و در روغن سرخ كردم
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ پیتزایی😍😋
مواد لازم :
1عدد گوجه فرنگی 🍅
کالباس یا سوسیس🌭
فلفل دلمه ای 🫑
پنیر چدار رنده شده 🧀
شوید خرد شده 🌿
نمک🧂
2قاشق غذاخوری سس مایونز🥣
دو عدد تخم مرغ 🥚
نان پیتا یا لواش
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_بادمجان
مواد لازم:
پنج عدد بادمجون🍆
کمی نمک🧂
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده 🥩
یک عدد تخم مرغ 🥚
سه حبه سیر رنده شده🧄
نمک، فلفل سیاه و شوید خشک 🧂🌶🌿
سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🌷 🌷 🌷 🌷
🌷 🌸 🌷 🌷 🌸 🌷
🌷🌸🌸 🌷 🌸 🌸🌷
🌷🌸🌸🌸🌸🌸🌷
🌷🌸🌸 🌸🌷
🌷 🌸 🌷
🌷
🌷
سه شنبه 14 آذر ماهتون بخیر🌷
امـروزتـان شــاد و زیـبـا 🌷
و شمع عمرتـان فروزان🌷
برای
امروزتان برکتی عظیم🌷
آرزوهایی دست یافتنی🌷
خوشبختی هـای مـانـدگار🌷
شادیهایی از ته دل آرزومندم🌷
بـه امـیـد روزی سـرشـار از آرامـش🌷
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پلو_مرغ با یه سس بینظیر
🌸عزیزان خیلییی متفاوت هست ، پیشنهاد میکنم یکبار هم شده تست کنید👌
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاشق طعم این کباب میشی
مواد لازم 😍
مخلوط ران و سینه مرغ ۴۰۰گرم
فلفل دلمه ای خرد شده ۴ ق غ
پیاز ۱عدد
چربی گوسفندی ۱۰۰گرم
زعفران دم کرده ۲ق غ
نمک و فلفل
همه ی مواد رو داخل غذا ساز بریزید بعد یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید و داخل تابه سرخ کنید روی کبابها مخلوط کره و زعفران بزنید نوش جان 🥳
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه جزو اونایی هستین که معتقدین سالاد باید کاملا قاطی پاتی بشه که مزه بده پس این پست رو حتما سیو کن که هم شیک و مجلسیه و هم کاملا قاطی و خوشمزه
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
یه #شیرموز کافی شاپی با یه تزیین خوشگل و دلبر🥰
#آشپزی
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
15.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
#نون_شکم_پر سرعتی
#آشپزی
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ تاکو + سس سالسا
موادموادلازم:
۲ عدد گوجه فرنگی کوچک🍅
۱ عدد فلفل دلمه رنگی🫑
۱ عدد پیاز🧅
۲-۳ حبه سیر🧄
۱ عدد فلفل هالوپینیو (خیلی تنده)🌶
۱ عدد سینه مرغ🍗
ادویه:
نمک،فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا دودی، زیره، تخم گشنیز
۲ ق غ روغن زیتون🫒
یه دسته کوچک گشنیز🍀
نصف آب یک لیموترش🍋
۱ ق غ روغن زیتون🫒
۴-۵ تا نون تاکو ( همون نون تورتیا ولی کوچکتر)
۳-۴ پر کاهو🥬
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکم_پاره_تبریزی😍😋
برای ۶ تا بادمجون شکم پر
گوشت : ۵۰۰ گرم
پیاز :یک عدد بزرگ
سیر :بسته به خودتون داره من ۴ تا حبه زدم(می تونید سیر رو رنده کنید)
زرد چوبه یه ق چ
رب حدود یک و نیم ق غ (بستگی به خودتون داره)
گوجه فرنگی رنده شده : ۶ عدد متوسط
جعفری خرد شده : حدودا یک لیوان
جعفری رو ریز خرد نمی کنیم که تو غذا مشخص باشه
نمک و فلفل مقداری
یه ق غ سرخالی رب هم برای سس
معمولا بادمجون رو مثل فیلم پوست می کنن شما می تونید کلش رو پوست بگیرید ولی ته بادمجون پوستش بمونه مهمه چون کمک می کنه فرم بادمجون بعد از پر شدن خراب نشن
و نمک ریختم روی بادمجون ها به خاطر اینه که تلخی بادمجون بره و نیم ساعت کافیه .می تونید یک ساعت تو آب نمک خیس کنید. بادمجون ها رو کامل می شوریم و خشک می کنیم و با روغن داغ و حرارت نسبتا بالا سرخ می کنیم (تا روغن زیادی جذب نکنن) آبغوره به سس اضافه کردم اختیاری هست اگه مزه ترش دوست ندارید حذف کنید
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛