14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_تهچین😍😋
برای این قالب اینارو میخوایم👇🏻
برنج ۴ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰ ق غ
زعفرون دمکرده ۱/۳ لیوان
نمک ۱ ق غ
ماست چکیده پرچرب ۸ ق غ سرپر
تخم مرغ ۱ عدد کامل +یک زرده
پودر گل محمدی ۱ ق چ
مواد لایه میانی 🍃
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز دو عدد
نمک و زردچوبه برای مرغ
اب یک لیوان
زرشک ۳ ق غ
بادمجون ۲ عدد
🍃من سه لایه مواد گذاشتم
دولایه مرغ یک لایه بادمجون سرخ کرده
🍃برنج حتما نیم پز باشه اگر کامل بپزه خمیر میشه
🍃تو دمای ۱۷۰ درجه طبقه وسط یک ساعت بپزه.
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
17.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای روسی🤯
مواد لازم :
سینه مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
جعفری خرد شده ۳ ق غ
سیر خرد شده ۲ حبه
آب لیمو ۲ ق غ
روغن زیتون ۲ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید نصف پ
آرد سوخاری نصف پ
روغن زیتون
پودر زیره
گشنیز
#آشپزی
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا کتهای بیدردسر😌
مواد لازم :
لازانیا ۱ بسته
پیاز و سیر
فلفل دلمه
سویا ۱ لیوان
قارچ ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ ق
زردچوبه
ادویه لازانیا
آویشن
شیر ۱ لیوان
پنیر #پیتزا
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
#پیازداغ چیپسی برای غذاهای مجلسی
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
خیلی سریع نفخ حبوباتو بگیر🙃🫘
#ترفند #آشپزی
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه به شکل گل🤩🍅
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍈متفاوت و زیبا برش بزن
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_شکلاتی_خوشمزه😍😍
مواد لازم :
.
1 لیتر شیر (اگر شیر بزباشه بهتره )
.
1لیوان شکر (200 میلی لیتر)، (میتونید شکر کمتر بزنید)
.
200 میلی لیتر خامه(یک پاکت خامه صبحانه)
. 1 قاشق مرباخوری ثعلب
.
100 گرم شکلات تیره
.
1 قاشق غذاخوری پر شکلات صبحانه
.
. طرز تهیه :
شیر را در قابلمه بریزید. خامه ، شکر و ثعلب را اضافه کنید ، مخلوط کنید و بزارید روی اجاق گاز با شعله متوسط رو به زیاد تا شیر را به مدت نیم ساعت بجوشد. و بعد از روی اجاق گاز بردارید.
شکلات وشکلات صبحانه را اضافه کنید وهم بزنید سپس آن را در ظرف دیگر بریزید وبگذارید در فریزر 1ساعت بماند، دوباره از فریزر بیرون بیارید وبستنی را هم بزنید و بزارید فريزر، تا 4 مرتبه هر 1ساعت اینکار را انجام دهید. هر ساعت آن را از فریزر بیرون آورید مخلوط کنید. در آخر بزارید چند ساعتی در فریزر بماند تا کاملاً بستنی سفت ومنجمد شود
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رنگینک_قالبی
آرد ۱ لیوان
آرد نخودچی ۱/۴ لیوان(میتونید حذف کنید یا با آرد سفید جایگزین کنید)
کره ۱۰۰ گرم(اگه بعد از تفت دادن مواد شل نشد و حالت گلوله گلوله داشت ۱۰ گرم دیگه کره اضافه کنید، بستگی به جنس آرد داره)
پودر قند ۱/۴ لیوان
پودر دارچین ۱ چایخوری
پودر هل یا پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
خرما یا رطب حدود ۱۰ عدد
گردو به میزان لازم
ابتدا هسته خرما رو خارج کنید و به جاش گردو بزارید.
کره را داخل تابه روی حرارت قرار داده تا آب شود بعد آرد ه رو داخل تابه الک کرده و شروع به تفت دادن میکنیم تا به رنگ دلخواهمون برسه یه رنگ نسکافه ای.(اولش که آرد رو اضافه میکنید حالت گلوله گلوله داره ولی بعد از حدودا ۱۰ دقیقه که دوغ داخل کره بخار میشه مواد حالت شل پیدا میکنه، تو فیلم کاملا مشخصه. اگه مواد شل نشد ۱۰ گرم دیگه کره اضافه کنید. بستگی یه جنس آرد داره)
سپس شعله را خاموش کرده و پودر قند وادویه ها رو اضافه کرده و با پشت قاشق به خورد آرد میدیم.
◀️حتما از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سالاد_زیتون_سبز 🧑🏻🍳
مواد لازم:
زیتون سبز🫒
پیازچه ریز خرد شده🌱
جعفری ریز خرد شده🍀
2 فلفل کاپیا کبابی و ریز خرد شده🌶
5-6 گوجه فرنگی خشک🍅
دانه انار
یک مشت گردوی درشت خرد شده
برای سس:
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون🫒
2 قاشق غذاخوری سس انار 🥣
آب نصف لیمو🍋
نمک طبق ذائقه🧂
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
23.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمام نکات یه خورشت بادمجون خوشمزه
مواد لازم:
گوشت گوسفندی استخوان دار ۲۵۰ گرم
بادمجان ۳-۴ عدد قلمی و مشکی کوچک
پیاز ۱ عدد بزرگ
رب گوجه ۱/۵ قاشق غذاخوری
غوره مقداری
پیاز داغ
نمک،فلفل قرمز و سیاه،زردچوبه،زیره،پودرپیاز،پاپریکا
چوب دارچین
هل و زعفران
❌ نکات خورشت بادمجان
🍆آب خورشت بادمجان باید کم باشه تا یه آب گوشت خوشمزه داشته باشین نه یک آب بی طعم
🍆بادمجان ها رو بعد از پوست گرفتن نمک بزنید و اجازه بدید در آفتاب به مدت دو ساعت باشه تا تلخابش بیرون بیاد
🍆گوشت گوسفندی با مقداری استخوان بهترین انتخاب گوشت برای خورشت هست
🍆زعفران و هل عطر این غذا رو بینظیر میکنه
🍆ادویه هایی که نوشتم رو حتما استفاده کنید
🍆از چوب دارچین به جای پودر دارچین استفاده کنید
🍆غوره رو هم بهتره در آفتاب بزارید تا تغییر رنگ بده و بعد اضافه کنید طعمش عالی میشه
🍆جا افتادن خورشت باید در حدی باشه مه بادمجان ها له نشن برای جلوگیری از اینکار سر بادمجان رو نمیزنیم هم مجلسی میشه هم باعث میشه بادمجون تو خورشت گم و له نشه
🍆پیاز داغ آخر روی خورشت اصلا فراموش نشه
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه رول بادمجان خوشمزه درست کن 😍😋
بادمجان بزرگ 4 عدد.
خیلی نازکش نکنید
2 قاشق غذاخوری نمک را به 3 لیتر آب اضافه کنید.
20 دقیقه کنار بگذارید.
1 عدد پیاز.
1 فلفل.
گوجه فرنگی 1 عدد.
1 هویج.
60 میلی لیتر روغن نباتی.
سرخ کنید تا نرم شود.
1-2 دقیقه بپزید.
1 فنجان برنج اضافه کنید.
1 لیوان آب. 200 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری نمک.
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه.
1/2 قاشق چایخوری آویشن.
به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بپزید.
بادمجان های استراحت داده شده را خشک کنید.
50 میلی لیتر روغن نباتی یک قاشق چای خوری آویشن.
دو طرف بادمجان را با آن برس بزنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) بپزید تا قهوه ای طلایی شود وقتی آب تبخیر شد از روی اجاق گاز بردارید نصف دسته جعفری یک قاشق چایخوری سبزی خرد شده را روی بادمجان قرار دهید با دقت بپیچید.
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛