eitaa logo
کدبانو🥘🍳🍲🍔🌮
5هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
آشپزی سه سوته😍🍳🍳 #کد_بانو #نکات_آشپزی #آشپزی_با_سر_آشپز # جهت رزو تبلیغات 👇👇👇👇 @Delsa96
مشاهده در ایتا
دانلود
🍩🍩🍩 آرد شیرینی ۱ پیمانه آرد نخودچی ۲/۳ پیمانه آرد برنج ۱/۲ پیمانه کره ۱۰۰ گرم روغن جامد ۲ ق غذا خوری پودر هل ۱ ق مربا خوری وانیل ۱/۴ ق چای خوری پودر قند ۱ پیمانه 🍮این شیرینی چون نیازی به پختن و فر ندارد باید آرد ها را تفت دهید برای این کار ابتدا آرد شیرینی پزی یا همان آرد سفید را داخل تابه ریخته و با دمای کم شروع به تفت دادن کنید به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس به ترتیب آرد نخودچی را افزوده و ۵ دقیقه دیگر هم بزنید در ادامه آرد برنج را هم اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا بوی خامی آردها برطرف شود. 🍮مرحله دوم: تهیه خمیر آرد ها را دو بار الک کنید سپس مجدد داخل تابه ریخته و به آن کره و روغن را اضافه کنید و سریع و تند هم بزنید تا جذب آرد شود سپس در ادامه پودر هل و وانیل را افزوده و هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و پودر قند را الک کنید و هم بزنید تا خمیر تهیه شود. 🍮مرحله سوم : تهیه شیرینی سه آرد بدون فر صبر کنید تا خمیر خنک شود سپس از مواد به اندازه کوچکی بردارید و در دست گرد کنید و به دلخواه روی آن مهر بزنید . @kadbanoo68
گوشت چرخ کرده: 400 گرم سبزی معطر : 100 گرم آرد نخودچی 2 قاشق سوپخوری تخم مرغ: 1 عدد پیاز رنده شده: 1 عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم روغن، زیتون، سیخ چوبی و گوجه گیلاسی به میزان لازم 🍘🍘 🥘طرز پخت شامی سبزیجات: برای پخت شامی سبزیجات ابتدا در کاسه ای پیاز و تخم مرغ را مخلوط می کنیم، سپس گوشت چرخ کرده، سبزی خرد شده، نمک، زردچوبه و فلفل را افزوده و ورز می دهیم. آرد نخودچی را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه می دهیم. از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بزرگ در دست فرم می دهیم و به سیخ می کشیم. در تابه روغن ریخته و سیخ ها را داخل آن قرار می دهیم تا سرخ شود؛ پس از سرخ شدن، کباب ها را روی دستمال قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. کباب ها را در ظرف سرو قرار داده و با گوجه، زیتون و هر سبزی که دوست داریم، تزیین می نماییم. @kadbanoo68
🍜مواد لازم🍜 🍗مرغ پوست کننده: 1 کیلو 🍗گوجه فرنگی: 3 فنجان 🍗سیر خرد شده: 1 حبه 🍗 پیاز خرد شده: نصف فنجان 🍗کنسرو چیلی ( فلفل ): 2/3 فنجان 🍗لوبیا چیتی پخته شده: 2 فنجان 🫕🫕🫕🫕 برای تهیه سوپ مرغ مکزیکی، ابتدا مرغ ها را که از قبل آماده کرده اید داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید و روی آن آب بریزید به قدری آب ریخته شود که سطح مرغ ها را کاملا بپوشاند. پس از اینکار اجازه دهید به مدت نیم ساعت مرغ ها بپزند،پس از نیم ساعت که مرغ ها پخته شدند از داخل آب مرغ خارج کنید و سپس سیر،گوجه و چیلی را داخل آب مرغ بریزید. گوشت ها را از استخوان جدا کنید و مجدد به آب مرغ اضافه کنید پس از این کار لوبیا ها را نیز به مواد اضافه کرده و منتظر بمانید تا به مدت یک ربع سوپ جا افتاده و پخته شود. در نهایت سوپ شما آماده است و می توانید آن را داغِ داغ سرو کنید. @kadbanoo68
🥑2 عدد آواکادو 🍊2 عدد گریپ فروت 🥬کاهو 🥦 مواد لازم جهت تهیه سس مخصوص به شرح زیر است: 1 قاشق غذاخوری موسیر خرد شده یک و نیم قاشق چایخوری پونه کوهی تازه یا نصف قاشق چایخوری پونه کوهی خشک یک و نیم قاشق چایخوری پوست لیموترش 3 قاشق غذاخوری آبلیمو نصف فنجان روغن زیتون 1 قاشق چایخوری شکر یک چهارم قاشق چایخوری نمک 🍊سالاد آواکادو و گریپ فروت برای تهیه سالاد آواکادو و گریپ فروت، در یه کاسه کوچیک مواد لازم سس مخصوص رو خوب مخلوط کنین. برای پوست کندن گریپ فروت، اول 1٫5 سانت از بالا و پایین میوه رو ببرین تا گل میوه مشخص بشه. اینجوری پوست کندنش راحت تر میشه. با استفاده از یه چاقوی تیز دور تا دور میوه رو طبق عکس پوست بکنین تا زمانی که دیگه پوستی باقی نمونه. آواکادوها رو هم پوست کنده و طبق عکس برش بدین. برش های آواکادو و گریپ فروت رو روی یه بشقاب به حالت خوابیده همراه با کمی برگ کاهو بچینین. در آخر سس مخصوص رو روش بریزین و سرو کنین. @kadbanoo68
ماهی رو قبلش با سرکه و نمک و سیر له شده مزه دار کردم و با آرد که زردچوبه و ادویه ماهی، داره، آغشته کردم و سرخ کردم. من عاشق اون سیرهای سرخ شده به ماهیم😋 @kadbanoo68
🥙مواد لازم: 🥔سیب زمینی: سه عدد 🥔پودر سوخاری: نصف پیمانه 🥔تخم مرغ: دو عدد 🥔شیر: دو قاشق سوپخوری 🥔نمک و فلفل و پودر آویشن: به میزان دلخواه 🥔روغن: به میزان کافی 🍟برای درست کردن سیب زمینی سوخاری ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته، خلال نمایید و بشویید. سپس خلال های سیب زمینی را داخل آب در حال جوش و نمک اندازه، به مدت هشت دقیقه بگذارید تا کمی پخته شوند. بعد از این مدت سیب زمینی ها را آبکش نمایید و بگذارید تا خنک شده و آب آن کشیده شود. در این مرحله از طرز تهیه سیب زمینی سوخاری, در ظرفی تخم مرغ و شیر را به خوبی هم بزنید. همچنین در ظرفی دیگر پودر سوخاری را با پودر آویشن و فلفل مخلوط نمایید. حالا سیب ز مینی ها را ابتدا در مایع تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری به طور کامل بغلتانید و پس از آن به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.پس از آن در روغن سرخ نمایید و روی دستمال کاغذی یا دستمال نخی تمیزی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود و سپس سرو نمایید @kadbanoo68
مربای پوست گریپ فروت چگونه تهیه میشود؟😍😋 🍮پوست گریپ فروت را شسته، تمیز می کنیم. بعد یک ورقه نازک داخل پوست قسمت سفیدی آن می گیریم. فقط در حدی که داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد پوست را به شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه به پهنای 2 سانتیمتر و طول تقریبا 8 سانتیمتر می بریم. سپس آن را وزن کرده، دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم. مانند مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم شود. 🍮بعد مدت 24 ساعت در آب سرد قرار می دهیم و چندین بار آب آن را عوض می کنیم، هر با می چشیم تا تلخی پوست کاملا گرفته شود. گاهی ممکن است بیش از 24 ساعت وقت ببرد، در هر حال بعد از آن که تلخی آن گرفته شد برای هر یک کیلو شکر، دولیوان آب در ظرفی ریخته، آن را می جوشانیم در حدی که فقط شکر حل شود. 🍮سپس آن را از صافی رد می کنیم و شربت صاف شده را در ظرفی متناسب با مواد می ریزیم. پوست های آماده شده را داخل شربت ریخته، روی حرارت قرار می دهیم. بعد از جوش آمدن، حرارت را ملایم می کنیم تا شربت قوام بیاید. مقدار کمی آبلیمو یا جوهر لیمو به آن می زنیم و بعد از چند جوش مربای پوست گریپ فروت را از روی آتش بر می داریم. @kadbanoo68
🥠🥠 مواد لازم برای8️⃣نفر 👈آرد۱ پیمانه 👈شکر۱ پیمانه 👈روغن۱/۲ پیمانه 👈آب۱ پیمانه 👈گلاب۱/۴ پیمانه 👈زعفران آب کرده به مقدار لازم 👈پودر هل به مقدار لازم 👈شیر به مقدار لازم ⏱زمان تهیه ۳۰دقیقه ⏱زمان پخت ۶۰دقیقه طرز تهیه :🍮 1️⃣توحلوای اوماج شیر مقدار مشخص نداره.فقط روی آرد شیر رو میپاشیم تا مثل خمیر اوماج گلوله وکمی چسبنده بشه.مقدارش خیلی کمه. 2️⃣آرد را در ظرف بزرگی میریزیم و با نوک انگشتان یا افشانه، شیر رو روی آرد اسپری میکنیم و کم کم مخلوط میکنیم تا آرد به گلوله های ریز ریز تبدیل بشه. 3️⃣در مرحله بعد از الک ریز یا آبکش رد میکنیم تا دونه های درشت جدا بشه و همه ی آرد ها یکدست بشن.مدت یک ساعت در سینی پهن میکنیم تا هوا بخوره. 4️⃣روغن رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا داغ بشه و آرد آماده شده رو داخلش سرخ میکنیم،نسبت به حلوای معمولی دیرتر سرخ میشه. 5️⃣وقتی طلایی شد به رنگ دلخواهتون که رسید شهد آماده شده را داخلش میریزیم شهد که به خوردش رفت و خودش رو جمع کرد آماده هستش. @kadbanoo68
🍉🥒🥤 🍃مواد لازم برای۴ نفر 🍉یخ به مقدار لازم 🥒عسل ۲ قاشق غذا خوری 🍉لیمو ترش ۲ عدد 🥒خیار (بزرگ) ۱ عدد 🍉هندوانه ۷۰۰ گرم 🧋🍭طرز تهیه ۱- خیار و هندوانه را به مربعهای کوچک تقسیم کنید و هسته های هندوانه را بگیرید. ۲- سپس چند عدد برای تزئین جدا کرده، مابقی میوه ها را در مخلوط کن بریزید. ۳- مخلوط کن را روشن کرده و تا پوره شدن کامل میوه ها آنها را مخلوط کنید. ۴- صافی را بالای یک کاسه بزرگ بگیرید و مخلوط بدست آمده را از صافی رد کنید. ۵- حالا میوه های خرد شده باقیمانده در صافی را با قاشق فشار دهید تا آب میوه بیشتری در کاسه بدست آید. ۶- آب لیمو ترش ها را بگیرید و در یک کاسه کوچک بریزید. ۷- سپس عسل را اضافه کرده، مخلوط کنید. ۸- مخلوط عسل را به آب میوه اضافه کنید. ۹- 4 ظرف دلخواه برای سرو را با یخ (به مقدار دلخواه) پر کرده، کوکتل هندوانه و خیار را اضافه کنید و روی هر ظرف را با تکه های هندوانه و خیار تزئین کنید. @kadbanoo68
مستاجری هزار تا دردسر داره 😔 از کابینت و‌ پریزای کهنه بگیر تا درو دیوار چرک و سیاه 😏 از وقتی اینجارو‌پیدا کردم برا هرکدوم یه راه حل دارم💪 http://eitaa.com/joinchat/3955032078C1b0e66781a
ای 🔸مواد لازم ▫️تخم مرغ 4 عدد ▫️سالامی 100 گرم ▫️روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🍳روش تهیه : سالامی را به صورت حلقه‌ای و نازک خرد کنید.اکنون آن‌ها را در مقدار کمی روغن زیتون، اندکی تفت دهید. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و کاملا به هم بزنید.مقداری فلفل سیاه به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.مقدار روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و سپس تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و کاملا پهن کنید.توجه داشته باشید که حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد.قبل از انکه تخم مرغ‌ها ببندند، سالامی‌ها را روی آن بچینبد.اکنون صبر کنید تا املت ترکیه‌ ای آماده شود. @kadbanoo68
جوجه با سس پرتقال 👌🍊 تکه های فیله مرغ رو به سیخ چوبی بزنید و برای مدت سه چهار ساعت داخل آب پرتقال نمک زعفران پیاز خلالی بخوابونید بعد سیخ هارو به همراه تمام مواد بذارید داخل تابه و بذارید آبش تبخیر بشه و در آخر کمی روغن بریزید و بذارید روی جوجه ها طلایی بشه، @kadbanoo68