7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ آموزشی #ترشی_مخلوط به روش آسان 😍👍
موارد لازم :
خیار
هویج
گل کلم
سرکه
موسیر
فلفل و گلپر و زردچوبه
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
🧆#باسلوق
♦️مواد لازم برای۵ نفر
◻️نشاسته ۱۰۰ گرم
◻️شکر ۲۰۰ گرم
◻️گلاب ۱/۲ لیوان
◻️آب سرد ۲ لیوان
◻️روغن مایع ۱ قاشق چای خوری
◻️مغز گردو ۱۰۰ گرم
◻️پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
♦️طرز تهیه
۱- در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب باشید تا گلوله نشود.
۲- وقتی مایع حل و نرم شد؛ شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت بردارید و مغز گردو را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.
۳- وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد اندکی دست خود را چرب کنید و مایع خمیر شکل خود کمی ورز دهید و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید.
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
🍒#آلبالو_خشکه
♦️مواد لازم
◽آلبالو تازه ۱ کیلوگرم
◽نمک ۲-۳ قاشق غذا خوری
♦️طرز تهیه
۱- آلبالوها راخوب بشورید و اجازه بدید تا آبش برود نیازی نیست خشک بشود .
۲- نمک را با توجه به ذائقه و سلیقه به آلبالوها اضافه کرده وهم بزنید .
۳- آلبالوها را داخل سینی ریخته جوری که روی هم قرار نگیرند و در زیر نور آفتاب قرار دهید .
۴- بسته به اندازه ی آلبالوها ۴روز تا یک هفته طول میکشد تا آلبالوها خشک شوند.در این مدت روزانه آلبالوها را زیرو رو کنید تا همه ی قسمتهای آن یکدست خشک شوند.
🔷سایر نکات🔷
🔸کیفیت این نوع آلبالوخشکه بسیار عالی است و کم از آلبالو خشکه های بازاری نیست و چه بسا لذیذتر چون نوع آلبالو و نمک و شوری آن مطابق سلیقه شماست .
امیدوارم امتحان کنید و لذت ببرید .
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_پنیری
سینه ی مرغ ۴ عدد
رب گوجه دو قاشق
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق
پنیر موتزارلای تازه ۳۰۰ گرم
گوجه ۲ عدد
ریحان ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای دو عدد
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
سس سویا یک قاشق
جعفری خرد شده یک قاشق
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
ابتدا در سینه های مرغ با چاقو شیار ایجاد کرده و مخلوط پاپریکا و رب گوجه و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده سپس برش های موتزارلا و گوجه و ریحان را در بین برشهای مرغ قرار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید .
پیاز ، فلفل دلمه ای و سیر را به همراه نمک و فلفل و پودر سیر تفت داده و در انتها یک قاشق سس سویا و جعفری و ریحان اضافه کنید و به همراه مرغ ها نوش جان کنید
پ.ن : سبزیجات این غذا رو به سلیقه ی خودتان می توانید تغییر دهید
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه پروتئینی بزن بر بدن🍳
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین خورشت بادمجون با تمام نکات ❥😍😋
مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان :
◗ ۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی استخوان دار
◗ ۳-۴ عدد بادمجان قلمی و مشکی
◗ ۱ عدد پیاز بزرگ
◗ ۱/۵ قاشق غذاخوری رب گوجه
◗ مقداری غوره
◗ پیاز داغ
◗ نمک و فلفل سیاه
◗ ادویه ها ( فلفل قرمز ، زردچوبه ، زیره ، پودر پیاز
پاپریکا ، چوب دارچین ، هل )
◗ مقداری زعفران
#خورشت_بادمجون
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
هدایت شده از پست مسسس
زیبـاتـرین نگـاه خــدا
تا طلوع بامدادان حافظ
و همراه همیشگی شمـا بـاد
شبتون زیبـا
و در پنـاه الطاف بیکران حـق
#شب_خوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 🌸 🌸 1403/3/17
🌱 🌸 🌱 🌺 🌱
🌱
پنج شنبه بهاری تـون زیـبـا 🌺🍃
آخر هفته ای سـرشـار از 🌸🍃
سلامتی، لبخنـد
امید آرامش، مهـربانی🌺🍃
موفقیت و دلی پر از
مهرو صفا ودوستی🌸🍃
همراه باخیرو برکت
براتون آرزومندم🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سـ🥰✋ـلام صبـحتون زیبـا یاران با وفا🌸
و لبخندی شیرین چاشنی زندگیتون 🌸
الهى که همیشه مسیر زندگیتون🌸
پـر ازگـل و دلتـون پراز عـشق🌸
و نگاهتون پراز شادی باشه
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیپس و پنیر😋•
کش پنیر آخرشو ببین فقط🤌🏻🫠
#چیپس_پنیر
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پاستا تن ماهی🍝•
به طرز عجیبی خوشمزه بود🤌🏻
~🩵موادلازم:
۲ لیوان پاستا
۱ کنسرو تن ماهی
۲،۳ حبه سیر
۲ تا گوجه رنده یا پوره شده
۱ قاشق رب گوجه
۱ قاشق پرک فلفل قرمز
۱/۲ لیموترش
جعفری تازه
نمک و فلفل سیاه
#پاستا_تن_ماهی
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
♦️مواد لازم برای درست کردن سالاد سزار
کاهو : یک بوته شسته شده سینه مرغ : 1 عدد نان تست یا باگت روغن زیتون :1/4 فنجان لیمو ترش تازه : ا عدد گوجه
گیلاسی(برای تزیین)
🔸نکته : در صورتی که از فیله مرغ به جای سینه مرغ استفاده می کنید تعداد نفرات را در انتخاب میزان فیله مرغ نظر بگیرید.
مواد لازم برای سس سالاد سزار:
تخم مرغ : 2 عدد پنیر پارمسان : 3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذاخوری سیر : دو حبه نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
♦️طرز تهیه سس سالاد سزار
ابتدا تخم مرغ ها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آب پز شود، توجه داشته باشید تخم مرغ ها نباید ببندد.
کاسه ای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده ، روغن زیتون ، پنیر و زرده تخم مرغ ها را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه هم بزنید.
زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد ، سرکه و ادویه ها را اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا زمانی شکل سس مایونز را به خود بگیرد.
حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
♦️طرز تهیه سالاد سزار
برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را تا حد امکان به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون و سیر له شده روی نان ها را چرب کنید .
نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود.
سپس سینه مرغ را نصف می کنیم تا نازک تر شود تا راحت سرخ شود سپس با سیر له شده و روغن زیتون که از سس سالاد کنار گذاشته بودیم آن را مزه دار می کنیم و سپس مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم و سینه مرغ مزه دار شده را مدتی کنار می گذاریم تا مواد جذب سینه مرغ شود.
سینه مرغ را با حرارت بالا درون تابه سرخ کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که حتما باید شعله حرارت بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به دلیل از دست دادن آب آن سفت نشود. بعد از سرخ شدن سینه مرغ را به قطعه های متوسط تقسیم کنید.
ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد.
حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید ، سپس قطعات سینه مرغ را اضافه کنید و گوجه گیلاسی را روی سالاد سزار تزیین کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم شود.
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛