7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیله_شکم_پر
2 عدد فیله مرغ
1عدد فلفل کاپیا
80 گرم بروکلی
2 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
پنیر موزارلا
روغن زیتون
نمک، فلفل، سیر، پاپریکا (طبق ذائقه)
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه دوس دارین یه شیرینی که عطر و طعم نسکافه داشته باشه و یه کوچولو طعم تلخیش هم احساس بشه این پست رو از دست ندیدن
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
۷
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پارت_دوم
پودر قند رو اضافه کن و به هم زدن ادامه بده تامواد کرم رنگ بشه
۱/۳ پیمانه از آرد نخود چی رو بردارین و به جاش آرد سفید اضافه کنین که موقع قالب زدن خرد نشه.
پودر هل رو به آرد اضافه کنین و آرد رو به مواد اضافه کنین و با لیسک یا قاشق مخلوط کن و آخر با دست خمیر رو مخلوط کن تا کاملا یکدست بشه و به دست نچسبه،خمیر رو با نوک انگشتان ورز بدین.
خمیر رو داخل کیسه فریزر حداقل ۴ ساعت تو دمای محیط بذار تا استراحت کنه( من یه شب تاصبح گذاشتم چون واقعا خیلی بهتر میشه)
بعد از استراحت ،خمیر رو روی سطح صاف که آردپاشی شده بذار و با وردنه حدود نیم سانت پهن کن
برای کاتر زدن بهتره کاتر و اول تو آرد سفید بزنی و بعد روش و تزیین کنی
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش دوغ
🍲🍲🍲🍲
مواد لازم:
دوغ یک لیتر
ماست یک پیاله
سبزی آش به مقدار لازم
برنج یک پیمانه
سیر سه حبه
.
ابتدا دوغ و ماست و برنج پخته شده را داخل قابلمه میریزیم روی شعله زیاد هم میزنیم تا دوغ نبره
وقتی جوشید بعد شعله را کم می کنیم نخود از قبل پخته شده و سبزی آش وسیر را اضافه میکنیم زمان میدیم تا کامل جا بیوفته از نعنا داغ هم برای تزیین استفاده می کنیم
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری 😍😋
سس گوجه جعفری:
۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام.
گوشت قلقلی:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
نمک و فلفل سیاه
یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه)
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست)
خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید.
هر چند ثانیه اونهارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقهای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید.
همه چیز آماده هست. مثل من ساندویچهارو درست کنید و نوش جون کنید
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشمشی بدون فر😍😋
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای تهیه این ماست سفت و کم آب ابتدا شیر بمدت ۳۰ دقیقه بجوشونید بعد که خنک شد میزارم یخچال فرداش سرشیر روش میبنده میگیرم بعد دوباره گرم میکنم تا حدی باشه که گرماش انگششت دست تحمل کنه نه داغ باشه نه سرد👌👌
بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید این ظرف من چهارکیلو بود هر یک لیتر شیر یک قاشق غذاخوری سرپر ماست بریزید در انتها روی ظرف با ابکش میپوشونم بمدت شش تا هشت ساعت در درمای محیط باشه درش نزارید چون آب میندازه یا نیمه باز بزارید
بعد از این بمدت هشت تا ۱۲ ساعت بزارید یخچال تا ماست حسابی ببنده و سفت بشه شیر اگه محلی و پرچرب باشه و مایه ماست هم محلی باشه اصلا نیازی به نشاسته نداره
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاشین دست بکار بشین که آسون ترین و کم هزینه ترین دونات رو آوردم براتون.
شما فقط بافتش رو ببینین آخه..😋
بدون فر، بدون همزن، بدون استراحت، دیگه چی میخواین بهتر از این😍
دونات لقمه ای فوری
ماست پر چرب یک لیوان
شکر نصف لیوان
تخم مرغ دو عدد
آرد دو لیوان
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل کمی
روغن سرخ کردنی برای سرخ کردنش
طرز تهیه:
ماست و شکر و تخم مرغ رو با همزن دستی هم میزنیم.
در آخر آرد و وانیل و بکینگ پودر رو با هم الک میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم و داخل قیف یکبار مصرف میریزیم و سر قیف رو میبریم و داخل روغن سرخ کردنی داغ قیچی میکنیم و با حرارت کم سرخ میکنیم. دونات ها رو هم میزنیم که یکدست سرخ بشن.
بعد از سرخ شدن داخل شکر میغلطونیم و سرو میکنیم.
میتونیم با شکلات آب شده یا گاناش سرو کنیم.
#دونات_لقمه_ای_فوری #دونات_خانگی
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
هدایت شده از کد بانوی خصوصی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸
🎀 🌸 🎀 🌸
🎀 🎀
امــروز سهشنبه 29 فروردیـن 🎀
براتون یه حال خوب ارزو دارم🎀
آرزو دارم امـروزتـون پـر باشه🎀
از خبرهای خـوب و اتفافهای🎀
بینظیری که
هـمیشـه منتظرش بـودین🎀
روزتــون قـشنگــــــــــ🎀
همراه باموفقیت🎀
@kadbanoo68
@Delibanoo
@tarfand61
@shirinidesar
@decorasionemodern
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرابیه اصیل تبریز
مواد لازم:
بادوم دویست گرم
شکر دویست گرم
وانیل
سفیده دو عدد و نیم
پست و خلال بادوم برای تزئین
پارت ۱
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرابیه اصیل تبریز
نکات مهم ⛔️
حتما سفیده ها رو کم کم اضافه کنید که موادتون شل نشه،برای من دو تا سفیده کامل و یک قاشق غذاخوری سفیده استفاده شد.
اکه احیانا موادتون شل شد یه مقدار آرد برنج اضافه کنید.
حتما کاغذ روغنی جنس خوب استفاده کنید.
قبل از پخت حتما روی قرابیه رو با پسته و خلال بادوم پر کنید به طوری که فضای خالی باقی نمونه.
دمای فر ۱۷۰ درجه باشه برای من حدود بیست دقیقه زمان برد ولی بازم به دمای فرتون بستگی داره ممکنه تا سی دقیقه زمان ببره.
بادوم ها رو چند ساعت خیس کنید و پوستشون رو جدا کنید و بذارید کاملا خشک بشه.
پارت ۲
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پارت_سوم
اگه تو قابلمه درست میکنی کفش حتما کاتر یا الک فلزی بذار بعد سینی پیتزا یا هر سینی دیگه رو بذار روش و در قابلمه دمکنی بذار(حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه باشعله ی کم بذاربپزه)
حتما وقتی پخت باید اجازه بدید که نخود چی کاملا خنکه بشه و بعد از قالب جداکن و گرنه پودر میشه
اگر تو فر درست میکنی فر رو با دمای۱۶۰ درجه ی سانتی گراد گرم کن و نخود چی رو به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بذار
⬅️یه نکته مهم دیگه این که شیرینی این نخودچی یکم زیاده میتونین مقدار شیرینیشو کم کنین من خودم ۲۰۰ گرم پودر قند زدم
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛