eitaa logo
کدبانو🥘🍳🍲🍔🌮
5هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
آشپزی سه سوته😍🍳🍳 #کد_بانو #نکات_آشپزی #آشپزی_با_سر_آشپز # جهت رزو تبلیغات 👇👇👇👇 @Delsa96
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: بهارنارنج1کیلو شکر1کیلو زعفرون غلیظ 2ق غ آب لیمو ترش2ق سوپ خوری آب سه پیمانه طرز تهیه: خب اول از همه برای از بین بردن تلخی بهارنارنج باید نصف قابلمه رو پر آب کنیم و بهارنارنج رو با آب بذارین تا جوش بیاد وقتی که جوشید سریعا ابکش میکنیم و با آب سرد میشوریمش این کار رو 3بار انجام میدین تا تلخیش کاملا از بین بره حالا داخل قابلمه ای 3پیمانه‌ آب رو با شکر مخلوط کنین وقتی که جوشید بهارنارنج ها رو داخلش میریزین و اجازه میدین تا شربت غلیظ بشه حدودا 1ساعت زمان میبره وقتی که شربت غلیظ شد بهش زعفرون رو اضافه کنین و در نهایت ابلیمو رو اضافه کنین و زیر شعله رو خاموش کنین وقتی کاملا سرد شد داخل شیشه داخل یخچال نگهداری کنید به هیچ وجه از یخچال برای خنک‌شدن مربای داخل قابلمه استفاده نکنین وقتی ک کاملا خنک شد داخل یخچال بگذارید
خرمای بدون هسته یک لیوان ارده 2 قاشق غذاخوری گردوی خردشده 3 قاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری کنجد 2 قاشق غذاخوری پودرنارگیل برای رول کردن به میزان لازم خرماهارابدون هسته کرده میکس میکنیم وباکره یکمی تفت میدیم بعدبهش ارده،بادام بوداده،کنجد،گردوخردشده وپودردارچین اضافه کرده هم میزنیم بعدروی پلاستیک یکمی کنجدونارگیل وخلال پسته ریخته خرماهای تفت داده شده روهم میریزیم ورول میکنیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره وبعدبرش میدیم . . . .
😍😍😍😍 نوع قالب: قالب پلاستیکی ،طرح حلزونی مواد لازم : شیر دو لیوان خامه ی صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۱۰ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مقدار لازم( اگر تمایل داشتید می تونید دسر را وانیلی تهیه کنید به رنگ سفید که بایید از ۱/۴قاشق چایخوری وانیل به جای زعفران استفاده کنید ) آموزش دسر و ژله میخوای بیا👇🏻🍮
دونات شکلاتی
کیک دو لایه شکلاتی فندقی
، دسری برای مشکل‌پسندان😋😋👇 ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی خوب بهم می‌زنیم تا پف کنند. سپس شیرنارگیل را به زرده‌ها اضافه می‌کنیم. مواد لازم: پنیرخامه‌ای300گرمخامه فرم گرفته 400گرمشکر150گرمپودرنارگیل یک لیوانژلاتین 12ورقزرده تخم‌مرغ 6 عددشیرنارگیل (250میلی‌لیتر) آموزش دسر و ژله میخوای بیا👇🏻🍮 . .
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳مواد لازم: بادمجون ۶ تا ۷ عدد گوجه ۴ عدد سیر یک بوته سبزی دلال ۲ ق غ گلپر ۱ ق غ آبغوره و سرکه به نسبت مساوی 🔹️استفاده از سرکه به ماندگاری بیشتر ترشی کمک میکنه 🔸️به جای سبزی دلال میتونید از ترخون ،یا نعنا یا ترکیب جعفری و نعنا استفاده کنید
مواد لازم: پنیرخامه‌ای300گرم خامه فرم گرفته 400گرم شکر150گرم پودرنارگیل یک لیوان ژلاتین 12ورق زرده تخم‌مرغ 6 عددشیرنارگیل (250میلی‌لیتر) روش تهیه: ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی خوب بهم می‌زنیم تا پف کنند. سپس شیرنارگیل را به زرده‌ها اضافه می‌کنیم و همه را با هم داخل ظرف مخصوص کرم‌پزی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم و بهم می‌زنیم تا مواد به جوش آید و زرده‌ها بپزند. نارگیل را به مخلوط حاصل اضافه کرده و ظرف را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. در این فرصت پنیرخامه‌ای و خامه را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بهم می‌زنیم تا یکدست شوند. ورقه‌های ژلاتین را نیز داخل آب سرد قرار می‌دهیم و وقتی که نرم شدند از داخل آب بیرون آورده و داخل ظرفی مناسب روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب شوند. همه مواد را باهم مخلوط کرده و توسط درجه کُند همزن برقی بهم می‌زنیم تا یکدست شوند. برای تزئین، نیمی ازکرم را داخل ظرفی جداگانه ریخته و مقداری رنگ (به دلخواه) به آن اضافه می‌کنیم. لایه سفید را داخل قالب موردنظر ریخته و به‌مدت یک ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا تقریبا ببندد. لایه رنگی را نیز روی آن ریخته و به مدت8 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا خودش را بگیرد، سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده، تزئین می‌کنیم.
مواد کیک🔻 آرد قنادی: 2 پیمانه شکر: 2 پیمانه نسکافه حل شده در آب: 1 لیوان روغن مایع: 2/3 پیمانه شیر: 1 پیمانه پودرکاکائو: 70 گرم تخم مرغ: 2 عدد جوش شیرین: 2 قاشق چایخوری آبلیموترش: 1 قاشق غذاخوری وانیل: 1/4 قاشق چایخوری مواد سس شکلاتی🔻 خامه صبحانه: 120 گرم شکلات تلخ: 70 گرم روغن مایع: 1 قاشق چایخوری طرز تهیه🔻 آبلیمو رو داخل شیر می ریزیم و هم می زنیم، بیست تا سی دقیقه کنار میزاریم تا کمی بریده بشه. شکر ، وانیل و تخم مرغ را با همزن انقدر هم می زنیم تا شکر کامل حل و مواد کرم رنگ بشه. شیر بریده شده، نسکافه حل شده و روغن مایع را به مواد اضافه و هم می زنیم، به ترتیب جوش شیرین، پودرکاکائو و آرد را الک می کنیم و داخل مایه کیک می ریزیم و هم می زنیم. کف و اطراف قالب را با کمی روغن چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم و مایه کیک داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد 60-50 دقیقه می پزیم. برای سس شکلاتی روی کیک؛ خامه روی حرارت میزاریم وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد شعله رو خاموش می کنیم شکلات تلخ و روغن مایع را اضافه و هم می زنیم تا با دمای خامه، شکلات آب و یکدست شود. بعد از پخت و سرد شدن کیک، روی کیک و با خلال سوراخ می کنیم و سس را روی آن می ریزیم و کاملا پخش می کنیم. ⚠️نکات🔻 آرد قنادی را سه بار الک کنید. تمام مواد و قبل استفاده نیم ساعت بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند. مقدار نسکافه حل شده داخل آب به ذائقه شما بستگی دارد. سی دقیقه ابتدای پخت کیک به هیچ عنوان در فر و باز نکنید و دما رو کم و زیاد نکنید چون پف کیک میخابه. برای تست پخت کیک از خلال دندان استفاده کنید در صورت نچسبیدن مواد به خلال دندان پخت کیک کامل شده. این کیک بعد پخت خوب بزارید خنک بشه چون این کیک خیلی حساسه و برای جابجا کردنش باید دقت کنید.