مواد کیک🔻
آرد قنادی: 2 پیمانه
شکر: 2 پیمانه
نسکافه حل شده در آب: 1 لیوان
روغن مایع: 2/3 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
پودرکاکائو: 70 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
جوش شیرین: 2 قاشق چایخوری
آبلیموترش: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
مواد سس شکلاتی🔻
خامه صبحانه: 120 گرم
شکلات تلخ: 70 گرم
روغن مایع: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه🔻
آبلیمو رو داخل شیر می ریزیم و هم می زنیم، بیست تا سی دقیقه کنار میزاریم تا کمی بریده بشه.
شکر ، وانیل و تخم مرغ را با همزن انقدر هم می زنیم تا شکر کامل حل و مواد کرم رنگ بشه.
شیر بریده شده، نسکافه حل شده و روغن مایع را به مواد اضافه و هم می زنیم، به ترتیب جوش شیرین، پودرکاکائو و آرد را الک می کنیم و داخل مایه کیک می ریزیم و هم می زنیم.
کف و اطراف قالب را با کمی روغن چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم و مایه کیک داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد 60-50 دقیقه می پزیم.
برای سس شکلاتی روی کیک؛ خامه روی حرارت میزاریم وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد شعله رو خاموش می کنیم شکلات تلخ و روغن مایع را اضافه و هم می زنیم تا با دمای خامه، شکلات آب و یکدست شود.
بعد از پخت و سرد شدن کیک، روی کیک و با خلال سوراخ می کنیم و سس را روی آن می ریزیم و کاملا پخش می کنیم.
⚠️نکات🔻
آرد قنادی را سه بار الک کنید.
تمام مواد و قبل استفاده نیم ساعت بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
مقدار نسکافه حل شده داخل آب به ذائقه شما بستگی دارد.
سی دقیقه ابتدای پخت کیک به هیچ عنوان در فر و باز نکنید و دما رو کم و زیاد نکنید چون پف کیک میخابه.
برای تست پخت کیک از خلال دندان استفاده کنید در صورت نچسبیدن مواد به خلال دندان پخت کیک کامل شده.
این کیک بعد پخت خوب بزارید خنک بشه چون این کیک خیلی حساسه و برای جابجا کردنش باید دقت کنید.
#دونات_شکلاتی
مواد لازم:
یک لیوان شیر
یک لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
سه قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق مرباخوری نمک
یک پاکت خمیر مایه خشک(یک قاشق غذاخوری )
یک عدد سفیده تخم مرغ
یک استکان شکلات چیپسی
آرد به مقدار لازم
برای رومال:
زرده تخم مرغ،شیره انگور،کنجد
طرز تهیه:
به غیر آرد و شکلات تمام مواد را مخلوط می کنیم آرد را با کنترل اضافه می کنیم بعد از لیوان سوم کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود.
روی خمیر را پوشانده و حدود یک ساعت استراحت می دهیم بعد کمی ورز می دهیم و هواگیری می کنیم شکلات چیپسی را اضافه می کنیم و کمی ورز می دهیم تا شکلات مخلوط شود روی سطح آرد پاشی شده خمیر را به ضخامت یک سانت باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم زرده تخم مرغ را با شیره انگور و کمی آب میزنیم و روی دوناتها رومال میزنیم و دوباره نیم ساعت استراحت می دهیم و در فری که کر قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی دونات ها می پزیم.
🔴کلی لوازم خانگی برنز🔴
🔵20%زیر قیمت بازار چون از تولید کننده می خرید🔵
🔻حرااج🔻
فقط با ۲۵تومن بیا👇
@honariibaran
http://eitaa.com/joinchat/428343327C2dd875873a
♦️جهت سفارش↙️↙️↙️
@Delsa96
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#کوفته_رول_بادمجان👩🏻🍳
🔺️مواد لازم
بادمجان 4 الی 5 عدد
روغن زیتون یا روغن مایع
گوشت چرخ کرده 500گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد
سیر رنده شده 2 عدد
نمک
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 3 قاشق غذا خوری
جعفری خشک یا جعفری تازه خرد شده
پودر پولبیبر 1 قاشق غذا خوری(یا پاپریکا)
زیره 1 قاشق چای خوری
🔺️مواد لازم برای اطراف کوفته ها
سیب زمینی 1 الی 2 عدد
فلفل
گوجه فرنگی 1 الی 2 عدد
🔺️مواد لازم برای سس
رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
رب فلفل 1 چای خوری
آب 1 لیوان
نمک
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا😍😋
برای مواد گوشتی :
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز
3-4 قاشق غذا خوری روغن
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 گوجه فرنگی
3-4 فلفل
آب دلخواه(برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی)
نمک
فلفل سیاه و سفید
فلفل قرمز
ورقه لازانیا
پنیر پیتزا
برای سس :
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته خامه (یا ۱/۵لیوان شیر)
آماده سازی:پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ شدهرا اضافه کنید فلفل، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را ریخته هم بزنید. ادویه جات را اضافه کنید. ورقه لازانیا را به مدت 8 دقیقه جوشانده و با آب سرد آبکش کنید.
روی اجاق کره و آرد را هم بزنید خامه را اضافه کنید هم بزنید، تا یکدست و غلیظ شود.
اگر خیلی سفت شد ، کمی شیر اضافه کنید و مخلوط کنید.مطابق فیلم روی ورقه های لازانیا سس بشامل و مواد گوشتی رو گذاشته.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه حرارت دهید
@kadbanoo68
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_شیرازی_خوشمزه😍😋
خیلی راحت درست کنید و از خوردنش لذت ببرید ویدئو آموزش ببینید نوش
@kadbanoo68
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#كرم_شوكولا👩🏻🍳
١ ليوان شير
٣ ق غ نشاسته
٢ ق غ آرد برنج
١ ليوان شكر
٣ ق غ پودر كاكائو
٤ تكه شكلات تلخ
@kadbanoo68
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک کشمشی😍😋
• فکر نکنم تا حالا این مدل پنکیک رو خورده باشید ولی حتما حتما امتحان کنید بافت نرم و پنبه ای داره و طعمش عالیه
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
آرد یک لیوان
شیر یک لیوان
شکر سه ق غ
روغن مایع دو ق غ
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
زعفران دم کرده یک ق غ
وانیل نوک ق چ
کشمش یک سوم لیوان
تمام مواد رو مخلوط کنید تابه رو فقط کمی چرب کنید و بزارید خوب داغ بشه اندازه نصف ملاقه داخل تابه بریزید روش که حباب زد می تونید برگردانید
@kadbanoo68
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پوره_سیب_زمینی_باکنجد🧑🍳
سیب زمینی ۲عدد بزرگ
آردسوخاری یک لیوان
کنجد یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
فلفل قرمز هر چقدر که دوست داری تند بشه
آویشن یک قاشق غذا خوری
کره ۲۰ گرم
نمک
@kadbanoo68
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_بامیه 😍😋
برای اینکه بامیه لیز نشه :
۱. سرشو خیلی کم پاک کنید ونزارین به کلاهکش برسه.
۲. حتما بامیه تا ریز هست تهیه کنید. هرچی ریزتر باشه بهتره و کمتر لیز میشه
۳. زمان پختش بیشتر از نیم ساعت نشه چون زیاد پختن باعث له شدن و لیز شدن خورش میشه.
۴. من قبل از فریز کردن با آب جوش و نمک بِلانچ کردم تا سبز بمونه.
۵. و قبل از اضافه کردن به خورش ی تفت خیلی کم بهش بدین. در حد ۵ دقیقه
۶. بعد از اضافه کردن بامیه به خورش دیگه اونو همنزنید واجازه بدین آهسته بپزه.
تمبر_هندی چاشنی خیلی خوب و عالی هست وجنوبیا اضافه میکنن.
سعی کنید از پوره گوجه فرنگی برای رنگ دهی استفاده بشه تا رب گوجه فرنگی.
تند بودن این خورش اونو لذیذتر میکنه. همچنین سیرِ فراوون از چاشنیای اصلیه این غذا هست.
حواستون به نمک که اضافه میکنید باشه چون تمبر هندی نمک داره.
آب این خورش نباید زیاد باشه وحواستون باشه قبل اضافه کردن بامیه خیلی پر آب نباشه که مجبور شین زمان بیشتری بزارین برای پختش.
نوش جان🌹
@kadbanoo68
#حلوا_زعفرانی
۱لیوان آرد سبوس دار
۱لیوان شکر
۱لیوان آب
۱لیوان سرخالی روغن
نصف لیوان گلاب
کره ۵۰گرم
زعفران وهل برای شربت
شکر روبه همراه آب وگلاب میذاریم روی شعله گاز تا بجوشه هل وزعفران رواضافه میکنیم وقتی که جوشید حدود ۵دقیقه کافیه شعلروخاموش میکنیم
حالا میریم سراغ آرد ابتدا آرد رو یک بار الک میکنیم
میذاریم روی شعله و مدام هم میزنیم تا اردبه رنگ نسکافه ای دربیاد مراقب باشید آرد نسوزه وتیره تر نشه چون تلخ میشه حالا شعلروخاموش میکنیم
آردرو الک میکنیم تا گلوله های سفیدکه توش هست جدا بشه آردمون یکدست شده روغن رو اضافه میکنیم
وصول هم میزنیم آرد که خوب جمع شدشربت را اضافه میکنیم هم میزنیم بعد کره رو به حلوا اضافه میکنیم تا کرهحسابی به خوردحلوابره حلوای خوشمزمون امادست توی ظرف ریخته تزیین میکنیم نوش جان😋😋😋😋
@kadbanoo68
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفندای جالب برای اشپزخونه
@kadbanoo68