eitaa logo
کدبانو🥘🍳🍲🍔🌮
5هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
آشپزی سه سوته😍🍳🍳 #کد_بانو #نکات_آشپزی #آشپزی_با_سر_آشپز # جهت رزو تبلیغات 👇👇👇👇 @Delsa96
مشاهده در ایتا
دانلود
() 🍳🍳 یک صبحانه عالی و خوشمزه با قارچ و مرغ که هم در فر و هم بدون فر می‌توانید درست کنید. ♦️مواد لازم ◽سینه مرغ نصف یک عدد ◽روغن 1 قاشق غذاخوری ◽قارچ ۲۰۰ گرم ◽سیب زمینی ۲ عدد ◽گوجه فرنگی ۱ الی دو عدد ◽پیاز درشت ۱ عدد ◽تخم مرغ ۳ عدد ◽ذرت ۳ قاشق غذاخوری ◽نمک و ادویه دلخواه ( فلفل، زردچوبه، آویشن) به مقدار لازم ◽پنیر پیتزا به مقدار لازم ♦️طرز تهیه: ۱- ابتدا مرغ را به همراه آب و پیاز بگذارید تا بپزد. ۲- سیب زمینی را نگینی و سرخ کنید. ۳- پیاز را سرخ کنید و قارچ را به همراه گوجه فرنگی و ذرت به پیاز اضافه کنید. ۴- تخم مرغ را بزنید وبه مواد اضافه کنید. ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
😍😋 این خورش از قدیم ما درستش میکنیم خیلی طعم خوبی داره 😋😋😍✨ حتما امتحان کنید جز واجبات هست 😍😁 ♦️مواد لازم برای۵ نفر ◽پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد ◽گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم ◽لوبیا قرمز ۱ پیمانه ◽پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری ◽لیمو عمانی ۵-۶ عدد ◽سبزی سرخ شده(تره،جعفری،گشنیز،شنبلیله) ۴۰۰ گرم ◽نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم ◽آبلیمو و آبغوره به مقدار لازم ♦️طرز تهیه: 🌸 ۱- ابتدا سبزی رو پاک کرده وجداگانه شسته، سبزی ها را ریز جدا خرد میکنیم .داخل قابلمه ای یک وسوم اون رو روغن ریخته تره ریزخرد شده رو اضافه میکنیم روی حرارت بالا،مرتب هم زده وقتی تره آبش گرفته شد که حدود 20-30 دقیقه طول میکشه بعد گشنیز و جعفری خرد شده رو اضافه میکنیم5 دقیقه حرارت میدیم(جعفری و گشنیز چون لطیف هستند روی حرارت طولانی عطر شون رو از دست میدن برای همین بعداز تره اضافه میکنیم) 🌸 ۲- موقعی که سبزی رو از روی حرارت میخواهیم برداریم شنبلیله را اضافه میکنیم2تا3 دقیقه دیگه روی حرارت بمونه بعد حرارت رو خاموش میکنیم.(شنبلیله رو میتوانید قبل تر خشک کنید و شنبلیله خشک رو به غذا اضافه کنید تا عطر آن حفظ شود و غذا عطر فوف العاده ای داشته باشد)بعد سبزی سرخ شده راروی یک سطح شیبدار قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود. 🌸 ۳- 1 پیمانه لوبیا را با یک قاشق چایخوری نمک 1 ساعت قبل تر با آب ولرم خیس کنید،بعد آب اون رو دور ریخته و با آب کافی با حرارت بالا بپزید.بعضی ها لوبیا را با گوشت می پزند که باعث می شه لوبیا تمام روغن گوشت را به خودش بگیره و بوی نامطبوعی بگیره. 🌸 ۴- 2الی 3 ق غ روغن داخل یه قابلمه روی حرارت ریخته بعد پیاز نگینی خرد شده و گوشت خرد شده رو اضافه میکنیم، 1 ق م زردچوبه و مقدار کمی فلفل سیاه اضافه کرده،مرتب هم زده تا پیاز آب بشه و آبش به داخل گوشت نفوذ کنه. 🌸 ۵- وقتی گوشت خوب تفت خورد 4 لیوان آب جوش اضافه میکنیم،وقتی گوشت پخته شد سبزی سرخ شده رو با 1 ق چ نمک اضافه کرده تا رنگ سبزی داخل خورش بمونه شعله باید ملایم باشه و اگر هم آب خورش کم هست میتوانیم هر وقت نیاز بود 1 استکان آب جوش اضافه کنیم به هیچ وجه آب سرد اضافه نمی کنیم. 🌸 ۶- و پیاز داغ رو هم اضافه کرده حدود 20 تا 30 دقیقه زمان میدیم تا بجوشه .لیمو عمانی رو 10تا15 دقیقه آخر به خورش اضافه میکنیم،اگر زودتر لیمو عمانی رو داخل خورش اضافه کنیم خورش تلخ میشه و نباید بیش از حد تو قابلمه باشد. (قبل تر لیمو عمانی رو چند تا سوراخ روش ایجاد کرده 15-20 دقیقه داخل آب جوش ریخته تا خیس بخورد و نرم شود) 🌸 ۷- و 15 دقیقه آخر پخت لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم وقتی خورش جا افتاده حرارت رو خاموش کرده و آبلیمو و آبغوره رو اضافه کرده(روی حرارت اضافه نمیکنیم). 🔷سایر نکات🔷 🔸مقدار سبزی که به صورت خام نیاز هست : 4 دسته تره، 2 دسته جعفری، 2 دسته گشنیز و 1 دسته شنبلیله مقدار سبزی به خودتان بستگی دارد اما نسبت تره به جعفری و گشنیز دو برابر و نسبت شنبلیله نصف جعفری هست. 🔸نسبت سبزي هاي مختلف در قورمه سبزی بستگي به ذائقه خانواده دارد.ولي در هر حال اگر تره زياد باشد طعم خورش تند مي شود. 🔸شنبليله خورش قورمه سبزی نبايد زياد باشد چون خورش تلخ مي شود. ◾نکته:لوبیا باید با حرارت بالا و آب کافی پخته شود ، چون اگر حرارت ملایم باشد و آب کم بریزندمجبورند مرتب در حین پخت آب اضافه کنندو باعث می شود پوست لوبیا ازش جدا شود و غلاف لوبیا باز شود. 🔸برای سرخ کردن سبزی اگر میخواهید داخل فریزرقرار دهید حتما از روغن جامد استفاده شود چون روغن مایع هم ضرر دارد و هم بوی نامطبوع میگیردو از روغن پیاز داغ هم برای سرخ کردن سبزی استفاده نشودسبزی بوی بد میگیرد. این قورمه سبزی خوشمزه رو با دوغ و سالاد شیرازی سرو میشه. نوش جان ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♦️طرز تهیه خانگی ◾۱.برای گرفتن سر شیر نیاز است تا شیر را از گاوداری های محلی و مورد اطمینان تهیه کنید. البته این شیر نباید چرخ شده باشد در این صورت چربی کمی خواهد داشت. ◾۲. بعد از اینکه شیر را تهیه نمودید. آن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. ◾۳. در طول حرارت دیدن شیر آن را گهگاه هم بزنید تا چربی ها به تدریج روی سطح شیر جمع شود. ◾۴. هنگامی که احساس کردید شیر به مرحله جوش یا به اصطلاح سر رفتن رسیده است شعله را خاموش کنید. ◾۵. در این مرحله به تدریج که شیر سرد می شود با استفاده از یک ملاقه چربی های تجمع یافته بر سطح آن را جمع کنید. ◾۶. سرشیر آماده شد. این چربیها همان سرشیر هستند آن را در ظرف مناسبی درون یخچال قرار دهید. 🔷نکته🔷 🔸از شیرهای پاستوریزه یا گرمادیده شده نمی توان سرشیر تهیه کرد. 🔸مدت زمان لازم برای تهیه سرشیر حدودا دو ساعت می باشد. 🔸با توجه به چربی زیاد سرشیر ترجیحا در خوردن آن افراط نداشته باشید. ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
🥘 مواد لازم برای۱ نفر 🍅گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🧅پیاز کوچک ۱ عدد 🧂نمک و فلفل به مقدار لازم 🧈روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا پیاز خرد شده را با نمک وفلفل در مقداری روغن تفت می دهیم. ۲- سپس گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و به پیاز اضافه کرده و منتظر می مانیم تا آب گوجه گرفته شود . ۳- تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال کمی می زنید و به گوجه ها اضافه می کنید کمی که مخلوط شد در ظرف را گذاشته و حرارت راکم کرده تا به آرامی املت بپزد وقتی تخم مرغ ها سفت شدند از روی حرارت بر داشته و آماده سرو کردن است. 🔹سایر نکات🔹 🔸می توانیم در صورت تمایل نصف قاشق رب گوجه هم اضافه کرده تا املت خوشرنگ تر شود. 🔸از سیر رنده شده و جعفری خرد شده هم میتوان استفاده کرد. ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
🍯🍯 مواد لازم برای۱ نفر 🍎سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم شکر ۸۰۰ گرم 🧂جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری 🍶آب ۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری 🍡طرز تهیه🍡 ۱- ابتدا پوست هسته و قسمتهای اضافی سیب را جداکرده.در یک قابلمه دوسانتیمتر آب ریخته و حدود بیست دقیقه میپزیم تا نرم شود ۲- سپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار میدهیم ۳- بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان میدهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شود ۴- ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم.سر ۳۰دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش میکنیم 🔹سایر نکات🔹 🔸بسته به میزان شیرینی سیب میتوان مقدار جوهرلیمو را کم و زیاد کرد.اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی میباشد.اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش میدهیم. 🔸اگر احساس کردید بعد از ۳۰دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید.در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت. ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
🍲 ♦️مواد لازم برای۳ نفر ◻️لوبیا چیتی ۱ پیمانه ◻️پیاز خردشده ۱ عدد ◻️رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری ◻️قارچ متوسط ۴ عدد ◻️آبلیمو ، نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ♦️طرز تهیه ۱- لوبیا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم میخیسانیم ۲- بعد از این مدت با شعله ی کم به روی اجاق گاز قرار میدهیم. ۳- بعد از حدود 2 ساعت لوبیا پخته میشود.سپس پیاز را در روغن سرخ کرده و فلفل زرد چوبه و نمک را به آن اضافه مینماییم و بلافاصله رب گوجه را درون محتویات ریخته و تفت میدهیم ۴- بعد از انجام این عملیات مواد را با لوبیا مخلوط مینماییم و قارچ ها را که به صورت دلخواه بریده ایم به خوراک اضافه میکنیم به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم. ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 🌸 1403/3/24 🌱 🌸 🌱 🌸 🌱 🌱 🌱 پنج شنبه قشنگتـون بـخیر 🌸🍃 براتون آرزو می کنم یک روز پــر از آرامــش 🌸🍃 یک عالمه شادی از ته دل ساعاتی دوست داشتنی🌸🍃 یک عالمه دلخوشی و آخـر هـفـتـه ای پـر از 🌸🍃 خاطرات قشنگـــ و ماندنی🌸🍃 در کنار عزیزانتون داشته باشید بـا آرزوی بـهـتـریــن هـا بـرای شمـا 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸به به چه صبح دل انگیزی 💗صبحانه تـون 🌸یك دعای ناب ازتـه دل 💗الهی همیشه خونه دلتون گرم 🌸دستاتـون پـر روزی 💗نگـاهتون قـشنگ 🌸ودلتون لبریز از شـادی باشد 💗صبح بهاریتون بخیرونیکی
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ آموزشی به روش آسان 😍👍 موارد لازم : خیار هویج گل کلم سرکه موسیر فلفل و گلپر و زردچوبه ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
🧆 ♦️مواد لازم برای۵ نفر ◻️نشاسته ۱۰۰ گرم ◻️شکر ۲۰۰ گرم ◻️گلاب ۱/۲ لیوان ◻️آب سرد ۲ لیوان ◻️روغن مایع ۱ قاشق چای خوری ◻️مغز گردو ۱۰۰ گرم ◻️پودر نارگیل ۱۵۰ گرم ♦️طرز تهیه ۱- در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب باشید تا گلوله نشود. ۲- وقتی مایع حل و نرم شد؛ شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت بردارید و مغز گردو را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود. ۳- وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد اندکی دست خود را چرب کنید و مایع خمیر شکل خود کمی ورز دهید و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید. ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛