eitaa logo
کدبانو🥘🍳🍲🍔🌮
5هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
آشپزی سه سوته😍🍳🍳 #کد_بانو #نکات_آشپزی #آشپزی_با_سر_آشپز # جهت رزو تبلیغات 👇👇👇👇 @Delsa96
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷مواد لازم👇 🔹شیر دو پیمانه 🔹پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری 🔹آب سرد یک سوم پیمانه 🔹خامه نصف پیمانه 🔹شکر هشت قاشق غذاخوری 🔹زرده تخم مرغ دو عدد 🔹وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 🔆طرز تهیه 🔅ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده تا اسفنجی شود سپس روی بخار اب قرار میدهیم تا حل شودو شفاف شود. شیر راروی حرارت گذاشته تا گرم شود شکر و وانیل و زرده های تخم مرغ را زده تا کرم رنگ بشه شیر در حال جوش رو خیلی آروم به زرده اضافه میکنیم و به سرعت هم میزنیم و مجدد در ظرف شیر برگردانده و روی شعله ی ملایم تا زمانی که غلیظ بشه هم میزنیم و بعد ژلاتین را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم کمی که خنک شد خامه را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنم تا یکدست شود مخلوط را هم میزنیم و در قالب میریزیم و به مدت سه الی چهار ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد. 🔷مواد لازم کرم نارنگی 🔹آب نارنگی :دو پیمانه 🔹شکر :۲/۳ پیمانه 🔹آرد ذرت دو ق س 🔹کره: یک ق س 🔹پودر ژلاتین ۱ق س 🔹رنده پوست پرتقال یک ق م 🔆طرز تهیه 🔅آرد و شکر و رنده پوست پرتقال رو باهم مخلوط کرده و بعد آرام آب نارنگی رو اضافه میکنیم و رو حرارت ملایم گاز میزاریم و هم میزنیم تا گوله نشه وقتی که غلظتش مثل فرنی شد کره رو اضافه میکنیم از روی حرارت برداشته وژلاتین را هم اضافه وهمزده وخنک که شد روی دسر بریزید ودوباره بزارید تو یخچال به مدت ۳یا۴ساعت تا خوب ببنده وبعد برش زده ونوش جان کنید یه طعم لذیذ وبه یاد موندنی ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم لپه پخته شده : یک لیوان(دسته دار فرانسوی) سیب زمینی آبپز : متوسط ۲ عدد پیاز متوسط : ۱ عدد سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم) تخم مرغ : ۲ عدد آرد : ۱ قاشق غذاخوری نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و پودر سیر بمیزان لازم لپه رو بیست و چهار ساعت خیس داده چند بار آبش رو عوض کنید لپه و سیب زمینی را بزارید تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کنید سیب زمینی و پیاز را رنده کنید حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کرده و با دست خوب ورز بدین تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت بدین و بعد داخل تابه روغن ریخته وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو بردارید و کف دست کمی پهن و گرد کنید و داخل روغن سرخ کنیدبا این مقدار بیست تا شامی درست شدمیتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین. ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
سیب زمینی پخته رنده شده ۲عدد تخم مرغ کوچک ۱عدد سینه مرغ پخته و ریش شده نصف پیازچه ریز خورد شده چندعدد پنیر خامه ای ۲تا ۳ قاشق غذاخوری زردچوبه. فلفل. نمک. به میزان دلخواه پودر سوخاری کنجد روغن سرخ کردنی همه مواد و باهم مخلوط میکنیم. پنیر هم له میکنیم و خوب ورز میدیم. سپس به اندازه گردو از مواد برداشته توی دست حالت میدیم و به دلخواه تو پودر سوخاری یا کنجد میغلتونیم و تو روغن فراوون سرخ میکنیم. وقتی سرخ شد روی حوله کاغذی میزاریم تا روغن اضافه اون گرفته شه. ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
سیب زمینی پخته رنده شده ۲عدد تخم مرغ کوچک ۱عدد سینه مرغ پخته و ریش شده نصف پیازچه ریز خورد شده چندعدد پنیر خامه ای ۲تا ۳ قاشق غذاخوری زردچوبه. فلفل. نمک. به میزان دلخواه پودر سوخاری کنجد روغن سرخ کردنی همه مواد و باهم مخلوط میکنیم. پنیر هم له میکنیم و خوب ورز میدیم. سپس به اندازه گردو از مواد برداشته توی دست حالت میدیم و به دلخواه تو پودر سوخاری یا کنجد میغلتونیم و تو روغن فراوون سرخ میکنیم. وقتی سرخ شد روی حوله کاغذی میزاریم تا روغن اضافه اون گرفته شه. ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
خانم مقدم موادلازم: پودرنارگیل120گرم پودرشکر40گرم شکلات سفید200گرم شیرعسل70گرم پودرنارگیل آسیاب شودشکلات رو به روش بن ماری روی بخارآب بازمیکنیم بعدهمه موادرو باهم مخلوط کرده شکلات که آب شد شیرعسل رو اضافه میکنیم میتونید موادرو با دست به صورت گرو دربیاورید وتوی شکلات بزنید وبزارید سرد بشه اگرهم قالب دارید بریزید توی قالب وتوی فریزر قراردهید تا ببندد وقتی بست ازقالب خارج کنید اگرخواستید شکومالد پسته ای داشته باشیدبجای پودرنارگیل ازپودر پسته استفاده کنید شکوفه نارگیلی : به اندازه مساوی پودر نارگیل آسیاب شده و شکر آسیاب شده میریزیم مثلا: نیم کیلو پودر نارگیل اسیاب شده نیم کیلو شکر آسیاب شده این دو مواد قاطی میکنیم بعد یکم خامه(برای نیم کیلو حدواد 2 تا 3 قاشق خامه میخواد ) بهش اضافه میکنیم به حدی که خمیر بدست بیاد بعد مواد روی نایلون پهن کنین و حدود 5 دقیقه بزارین توی یخچال بعد قالب بزنین و مارمالاد از طعمی و رنگی خواستین بریزین توش. ‍ ‍ ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
هدایت شده از کد بانوی خصوصی
تو میتونی بدون هیچ هزینه ای و کاملا رایگان همه ی هنرهایی که میگم و یاد بگیری: گلدوزی پانچ دوزی شمع سازی مکرومه دکوپاژ آشپزی عروسکسازی.... و کلی ایده های کاربردی و بدرد بخور دیگه.فقط کافیه بیست ثانیه وقت بذاری و بیای کانالمو ببینی دیدنش هیچ ضرری نداره اما ندیدنش چرا؟ بفرمایید دوست عزیز❤️قدمتون روی چشم‌مون جا داره👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1333854491C7216c6ace7
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه انتخاب ویژه و پرطرفدار که عاشقش میشید🤩🤩 نصف ۱ عدد پیاز قرمز رو داخل غذاساز خرد کنید ۲۵۰ گرم آرد سفید ۱۰۰ گرم پودر نشاسته ذرت ۵۰ گرم کره ۱ عدد تخم مرغ ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۳ قاشق جعفری خرد شده و پیازی که خرد کردید رو اضافه ‌و باهم مخلوط کنید نصف لیوان آب رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع بشه خمیر روی سطح کار باز کنید کناره های خمیر رو برش بزنید تا صاف بشه نوار ۲ سانتی برش بزنید با کاردک اوریب برش بزنید یه چاقو بندازید زیرشون ، بزارید روی کاردک و جدا کنید داخل روغن داغ سرخشون کنید بعد از اینکه طلایی شدن از توی روغن درشون بیارید اینم از یک میان وعده خوش طعم و ترد 😋 وقتی که خنک شد میتونید توی زیپ کیت نگهداری کنید امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید 😍😍 نظراتتون برامون بنویسید ✨ ••••●❥JOiN👇🏾 ✦••┈❁🍖🍗🥩❁┈••✦    @ashpazbashii62 ✦••┈❁🍷🍺🍹❁┈••✦
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر ۱لیوان، پودر بادام ۵ ق غ، شکر ۶ق غ، پودر ژلاتین ۲/۵ ق غ، وانیل نوک ق چ، زرده تخم مرغ ۳ عدد، خامه صبحانه ۱بسته 🔴شیر و پودر بادام رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت خیلی کم میذاریم. زرده ها، وانیل و شکر رو داخل یه ظرف شیشه ای می‌ریزیم و با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا حجیم و کرمی رنگ بشه. پودر ژلاتین رو با نصف استکان آب ولرم حل و بنماری میکنیم. خامه صبحانه رو داخل کاسه می‌ریزیم و بنماری میکنیم مخلوط زرده رو به قابلمه اضافه و سریع هم میزنیم... ژلاتین و خامه بنماری شده رو هم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم قابلمه رو از روی حرارت برمی‌داریم تا مواد از دما بیفته... قالب رو چرب میکنیم و یک ربع داخل فریزر میذاریم وقتی مواد دسر خنک شد داخل قالب میریزیم و حداقل ۶ساعت داخل یخچال میذاریم بعد دسر رو داخل ظرف سرو برمیگردونیم.با پودر مخملی کاور میکنیم.دور کار رو با دستمال کاغذی تمیز میکنیم. ••••●❥JOiN👇🏾 ✦••┈❁🍖🍗🥩❁┈••✦    @ashpazbashii62 ✦••┈❁🍷🍺🍹❁┈••✦
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله آدم برفی😋 سلام قشنگ های من خواهشن به فیلم آموزشی دقت کنید. همیشه ژله را داخل ظرف یک بار مصرف درست کنید چون داخل آب داغ به مدت ۳۰ ثانیه راحت از ظرف جدا میشه و نیازی به روغن زدن ظرف نیست بعد این که برای شفاف شدن ژله از آب تصفیه شده استفاده کنید یعنی آب بدون املاح یا نمک بعد اینکه دو چیز باعث کدر شدن ژله میشه یکی نمک و دیگری شکر نامرغوب که تولید کننده ژله به اون اضافه می کنند پس کدر شدن ژله به نوع تولید اون هم بستگی داره موفق باشید ••••●❥JOiN👇🏾 ✦••┈❁🍖🍗🥩❁┈••✦    @ashpazbashii62 ✦••┈❁🍷🍺🍹❁┈••✦
گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم لپه پخته شده : یک لیوان(دسته دار فرانسوی) سیب زمینی آبپز : متوسط ۲ عدد پیاز متوسط : ۱ عدد سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم) تخم مرغ : ۲ عدد آرد : ۱ قاشق غذاخوری نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و پودر سیر بمیزان لازم لپه رو بیست و چهار ساعت خیس داده چند بار آبش رو عوض کنید لپه و سیب زمینی را بزارید تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کنید سیب زمینی و پیاز را رنده کنید حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کرده و با دست خوب ورز بدین تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت بدین و بعد داخل تابه روغن ریخته وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو بردارید و کف دست کمی پهن و گرد کنید و داخل روغن سرخ کنیدبا این مقدار بیست تا شامی درست شدمیتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین. ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارت شکلاتی یخچالی😍😋 مواد لازم: پایه ی تارت 150 گرم بیسکویت 🍪 60 گرم کره🧈 40 گرم بادام یا فندق(قابل حذف)🌰 برای کرم شکلاتی: 100 گرم شکلات تلخ🍫 140 گرم خامه صبحانه🥣 10 گرم کره🧈 ••••●❥JOiN👇🏾 ✦••┈❁🍖🍗🥩❁┈••✦    @ashpazbashii62 ✦••┈❁🍷🍺🍹❁┈••✦