eitaa logo
کدبانو🥘🍳🍲🍔🌮
5هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
آشپزی سه سوته😍🍳🍳 #کد_بانو #نکات_آشپزی #آشپزی_با_سر_آشپز # جهت رزو تبلیغات 👇👇👇👇 @Delsa96
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لايه ى رويى: كره ١٠٠ گرم شكر قهوه اى ٣/٤ ليوان(١٢٠ گرم) نمك ١/٢ ق چ گردو ١ ليوان عسل ١/٤ ليوان(٤٥ گرم) مواد كيك: تخم مرغ ٣ عدد وانيل ١بسته دكتر اتكر يا ٥گرم وانيل ايرانى شكرسفيد ١/٢ ليوان(١٠٠ گرم) شكر قهوه اى ١/٢ ليوان(١٠٠ گرم) ماست چكيده ١ ليوان(٢٤٠ ميلى ليتر) كره نرم شده ١١٥ گرم آرد ٢ليوان (٢٥٠ گرم) بكينگ پودر ١بسته دكتر اتكر يا ١٠ گرم نمك ١/٢ ق م جوش شيرين ١/٢ ق چ براى درست كردن قسمت رويى كره و شكر و نمك رو روى حرارت ملايم ميذاريم تا شكر حل بشه بعد از روى حرارت برداشته و عسل و گردوهارو اضافه ته قالبى كه كاغذ روغنى انداخبم ميريزيم تخم مرغ هارو با وانيل ميزنيم حدوداً ٥ ٦ دقيقه بعد شكر و كره ى نرم شده و ماست رو اضافه ميكنيم و با همزن همه ى مراد رو با هم مخلوط ميكنيم تركيب آرد و بكينگ پودر و نمك و جوش شيرين رو روى مواد الك و با ليسك خوب مخلوط كرده و روى قسمت كاراملى ميريزيم داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٣٥ -٤٥ دقيقه بسته به نوع فر ميذاريم تا بپزه و بعد سريع تا وقتى داغه از قالب دراورده و كاغذ روغنى رو جدا ميكنيم ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
ابتدا يك ليوان آب سرد رو روي ١ليوان نشاسته گل ميريزيم خوب هم ميزنيم و ١٠-١٥ زمان ميديم ودر اين بين يكي دوبار هم ميزنيم تا صاف ويكدست بشه داخل يك قابلمه نچسب ١-١/٥ليوان شكر رو ميريزيم وبا ١ليوان آب مخلوط ميكنيم روي حرارت ميذاريم وبه محض جوش اومدن نوك ق چ جوهر ليمو ميزنيم خيلي كم بعد مخلوط نشاسته رو به كه كامل حل شدن به مخلوط آب وشكر اضافه ميكنيم و با حرارت ملايم هم ميزنيم تا نشاسته بپزه وخاميش بره در اين زمان ١ق غ پودر ژلاتين رو به ١/٤ ليوان آب سرد ميريزين وروي بخار كتري قرار ميديم تا شفاف بشه به مخلوطمون اضافه ميكنيم وهم ميزنيم. غليظ كه شد نصف ليوان گلاب ميريزيم ودوباره هم ميزنيم تا سفت بشه ودر آخر نصف ق چ وانيل به همراه ٢٥گرم كره اضافه ميكنيم كه باعث تردي ميشه وهم اينكه باعث ميشه مثل حلوا راحت از قابلمه جدا بشه كمي هم با كره هم ميزنيم وتمام. بعد ميزاريم حسابي خنك بشه و به شكل گردو تو دستاتون گرد كنيد توي پودر نارگيل بغلطونيد و روش يه نصف گردو بذاريد يا اينكه وسط ظرفي كه توش پودر نارگيل ريختين وگود كنيد ويه نصف گردو بذاريد ويه ق مواد نشاسته رو روش بذاريد وبهش شكل بدين وتو پودر نارگيل بغلطونيد.
👌 _طعم موز تو این بستنی غوغااا میکنه ، نمیدونید چقدر خوشمزه میشه ، ایشالا درست کنید و لذتشو ببرید _مواد لازم: _شیر پرچرب یک پیمانه _شکر نصف پیمانه _نشاسته یک قاشق غذاخوری سر پر _یک چهارم لیوان تخم شربتی خیس شده (آب اضافی نداشته باشه) _خامه یک بسته صد گرمی _وانیل پودری یک دوم قاشق چایخوری _موز یک عدد _اول شکر و نشاسته رو مخلوط کنید بعد شیر رو بهش اضافهو و روی حرارت بذارید و مدام هم بزدید تا غلیظ بشه مثل پودینگ سپس از حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه ، هر از گاهی همش بزنید تا رویه نبنده _سپس باقی مواد رو به همراه کمی موز خردشده به پودینگ خنک شده اضافه کنید ،مقداری موز اسلایس شده به دیواره ی قالب بچسبونید و بعد مواد بستنی رو داخل قالب بریزید و چوب بستنی هارو در قالب فرو کنید و حدود ۸ ساعت در فریزر بگذارید ،سپس قالب رو چند لحظه داخل آب داغ بذارید و راحت بستنی رو از قالب خارج کنید، طعم این بستنی خیلی جدید و خوشمزه ست حتما امتحان کنید ، مطمئنا عاشقش میشید ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
طرز تهیه دسر بوتیکی نسکافه ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
👌 این دسر از سه بخش موس نسکافه ای ،مغزی شکلاتی و کیک کاپوچینو تشکیل شده،دستور کیک کاپوچینو تو دو پست قبلتر هست،شما میتونید با نصف مواد کیکشو بپزید و کیکو به ضخامت یکسانت برش بزنید بعد با کاتر گرد به اندازه قالب دسرتون قالب بزنید. دسر بوتیکی نسکافه و شکلات مواد لازم برای مغزی شکلاتی: شیر ۱ پیمانه خامه صبحانه ۲ قاشق غ شکر ۳ قاشق غ پودرکاکائو ۱ قاشق چ پودر ژلاتین ۲ قاشق غ سرخالی آب سرد ۱/۴ پیمانه شکلات تخته ای ۲۰ گرم قالب نیم دایره کوچیک طرز تهیه مغزی شکلاتی: اول روی ژلاتین آب سرد میریزیم و روی سماور بن ماری میکنیم،شیر،شکر و پودرکاکائو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا گرم بشه و شکر در شیر حل شود بعد از حل شدن شکر شکلاتو اضافه میکنیم و حرارتو خاموش میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شکلات در شیر حل شود بعد ژلاتینو به مواد شکلاتی اضافه میکنیم و میذاریم خنک بشه بعد از خنک شدن چند قاشقشو روی خامه میریزیم و خامه رو باهاش یکنواخت میکنیم و بعد همه مواد رو با هم قاطی میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکنواخت شود سپس قالب نیم دایره کوچیکو چرب میکنیم و موادمونو توش میریزیم و حداقل ۵ ساعت تو یخچال میذاریم تا ببندد. موس نسکافه مواد لازم: خامه قنادی ۲۵۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری شکر ۸۰ گرم نسکافه فوری یا کاپوچینو ۲ قاشق غ سرپر وانیل نصف قاشق چ آب سرد کمتر از نصف پیمانه آب جوش نصف فنجان طرز تهیه: ژلاتین را با آب سرد اسفنجی میکنیم سپس روی سماور در حال جوش بن ماری میکنیم تا شفاف شود،خامه صبحانه ،وانیل و شکر را درقابلمه ای میذاریم و روی حرارت مرتب هم میزنیم تا شکر در خامه حل شود،وقتی از کناره ها ریز جوش زد از روی حرارت برمیداریم نسکافه فوری را در نصف فنجان آب جوش حل میکنیم،ژلاتین شفاف و نسکافه حل شده را به مخلوط خامه و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم. خامه قنادی را کمی فرم میدیم و پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنیم ودوباره کمی با همزن میزنیم،مواد نسکافه ای رو که خنک شده کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده و با همزن دستی خوب میزنیم تا یکنواخت شود،قالب اصلیمونو که به شکل نیمدایره هست چرب میکنیم و تا یک سوم قالب مواد نسکافه ای رو توش میریزیم وداخل هر کدوم یدونه مغزی شکلاتی میذاریم. بعد از گذاشتن مغزی دوباره موس نسکافه میریزیم و کیک کاپوچینوی برش زده روش میزاریم و کمی فشار میدیم و داخل یخچال میزاریم تا کامل ببنده. بعد از قالب خارج میکنیم ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستامرغ واسفناج باخامه😍😋 مواد لازم: روغن سینه مرغ🍗۲ عدد نمک🧂 فلفل‌سیاه🌶 پودر سیر🧄۱/۵ قاشق چای‌خوری اسفناج🍃 نزدیک ۳ لیوان خامه: ۲۵۰ گرم پاستا🍝 ۱۵۰ گرم (خام) پنیر پارمسان🧀 ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
هدایت شده از کانال پست های آشپزی و دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 🪴 🌸 🪴 🌸 🪴 🪴 ســـلام صبـح جمعه تـون عـالی🪴 امـیدوارم امـروز بهترین روز روداشته باشید🪴 الـهی حـال دلتـون خـوب🪴 احوالتـون بـر وفق مراد🪴 روزو روزگارتون خوش🪴 آدینه تـون زیبـا و شـاد🪴 @kadbanoo68 @nakatrisrkanedari ‌‌‌‌‌@tarfand61 @shirinidesar @decorasionemodern
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شیر لبنیاتی خام و حرارت ندیده: ۲ لیتر سرکه: ۶ ق غ شیر رو در حدی گرم کنید که دستتون داغی رو حس کنه ولی نسوزه و‌سرکه رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا دلمه ببنده و بعدش با کفگیر یا با توری جمعش کنید و وقتی رنگ شیر کاملا برگشت یعنی اینکه دیگه نمیشه ازش پنیر گرفت و دوباره شیر رو داغ کنید و پنیرو داخلش بندازید و به مدت ۵ دقیقه داخل شیر هم بزنید و بیارین بیرون و آب اضافیش رو بگیرید و اینکارو ۳ بار تکرار کنید و بعدش داخل آب سرد بندازید به مدت ۵ دقیقه و بعدش بیارین بیرون و آب اضافیش رو بگیرید و این کارو ۴ بار تکرار کنید و بعدش بزارین داخل فریزر ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا‌پلو با ته‌دیگ سیب‌زمینی 😍😋 برای ۵ نفر پیاز: ۲ عدد گوشت‌چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم زیره‌سیاه: ۲ قاشق‌ چای‌خوری دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه نمک لوبیا‌سبز: حدود ۳ لیوان زعفران دم‌شده گوجه: ۷-۸ عدد (رنده‌شده، پوره شده یا حتی به اندازه مکعب‌های کوچک) بعد از ریختن گوجه، ۵-۶ دقیقه تفت بدید و حرارت رو کم کنید تا لوبیا نرم ‌ پخته بشه. برنج: ۳ لیوان (بشورید به همراه نمک داخل آبجوش بریزید و حدود ۱۰ دقیقه بعد آبکش کنید) قابلمه رو روی شعله ملایم بذارید، روغن و ته‌دیگ رو بچینید و بعد به صورت لایه‌لایه، برنج، سس لوبیا و پودر دارچین بزنید و اجازه بدید تا دم بکشه ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیپس خانگی😋😍 کاملا ترد و پوک حتما امتحانش کنید ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
17.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش ترش یا آش آلو یه طعم متفاوت و به یاد موندنی که واسه دورهمی ها و مهمونی هاتون میتونه یه گزینه ی خیلی خوب و راحت باشه🥰😍😋 ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
17.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه فست فود راحت و‌شیک برای مهمونیا😍که هم جدیده هم خاصه!هم میتونه بعنوان پیش غذا سرو بشه، هم عصرونه هم شام😍🙌🏻 ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ⠀ @kadbanoo68 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛