eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
2.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
8.9هزار ویدیو
3 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
کدو حلوایی ۱ عدد متوسط پیاز نگینی شده ۱ عدد متوسط سیر رنده شده ۳ تا ۴ حبه 👈طعم سیر در سوپ اصلا غالب نیست سیر باعث تعادل مزه کدو حلوایی در سوپ شده و کمک می‌کند طعم کدو در سوپ به چشم نیاد سیب زمینی کوچک ۱ عدد استاک (آب ) مرغ به میزان لازم 👈مقدار آب مرغ بسته به سایز کدو متغیر هست من برای پخت این سوپ ، ۴ عدد قرص عصاره مرغ را در ۸ پیمانه آب جوش حل و استفاده کردم فلفل سیاه و روغن به میزان لازم آبلیمو به میزان لازم 👈حتما اواسط پخت به سوپ مقداری آبلیمو اضافه کنید میزان آبلیمو به ذائقه شما بستگی دارد ترشی آبلیمو ، ته مزه شیرینی کدوحلوایی در سوپ را متعادل کرده و طعم سوپ را عالی میکند خامه صبحانه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی 👈من نصف بسته خامه صبحانه را ۳۰ ثانیه در مایکروفر گرم کردم و انتهای پخت به سوپ اضافه کردم و مابقی را برای تزیین سوپ استفاده کردم میتونید خامه را حذف کنید ولی خامه طعم سوپ را عالی می‌کنه جعفری ساطوری و مقداری پولبیبر برای تزئین روی سوپ( دلخواه) 📝 این دستور بسته به سایز ظرف سرو برای ۶ تا ۸ نفر کافی ست اگر فر در دسترس ندارید میتوانید کدوحلوایی را پوست بگیرید و خورد کنید و در روغن تفت دهید و بعد داخل سوپ استفاده کنید ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
- سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، جعفری، نعنا است که آنها را کاملاً خرد می کنیم. - بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود. - سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم. - کلم، زردک، فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید. - سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک راترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم. - سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالاترشی آماده است. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
17.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. . . . . ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: پودر شکر یا شکر 1 لیوان سفیده تخم مرغ 3 عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آبلیمو یک چهارم قاشق چایخوری هل پوست کنده و آسیاب شده ✍طرزتهیه: سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل و آبلیمو با هم مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید تا یکدست شوند سپس پودر شکر یا شکر را کم کم اضافه کنید و با دور تند هم زن مخلوط کنید تا زمانی که با کج کردن ظرف سفیده ها از ظرف نریزد. در این مرحله هل سبز خرد شده و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی یا زعفران به آن اضافه کنید. کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. مواد مرنگ را داخل قیف ریخته و روی سینی فر شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید. فر را با دمای 110 درجه از 10 دقیقه قبل گرم کنید سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بعد 20 دقیقه زمان پخت بدهید و بعد از خاموش کردن فر یکساعت در فر بگذارید بمانند سپس به مدت دو ساعت با سینی داخل یخچال بگدارید. برای داشتن مرنگ با کیفیت بهتر تخم مرغ ها را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند. اگر از شکر به جای پودر شکر استفاده می کنید زمان هم زدن شیرینی بیشتر میشود. به جای چرب کردن سینی می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
25.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بااموزش () ۳تخم مرغی بدون فر تخم مرغ ۳ عدد شکر نصف لیوان اسانس چند قطره یا وانیل نوک ق چ اب ۵ ق غ ارد دو سوم لیوان بعلاوه نصف ق چ بکینگ پودر زردها وسفیدهارو جدا میکنیم سفیدها رو دو دقیقه میزنیم بعد نصف مقدار شکر و کم کم بهش اضافه میکنیم و انقد هم میزنیم تا فرم بگیره و قله ای بشه. حالا باقی شکر و با زردها و اسانس برای ۵ دقیقه میزنیم . حین کار ظرف و دروگیری کنید تا کیک بوی زرده نگیره بعد اب واضافه کرده یک دقیقه میزنیم همزن و کنار گداشته ارد و بکینگ مودر و در سه مرحله اضافه کرده باقاشق هم میزنیم در اخر سفیدها رو مخلوط میکنیم و درحدی که مخلوط شن هم میزنیم نه بیشتر. کف قالب ۱۰ در ۱۲ سانت و کاغذ گذاشته دیوارها چیزی نیاز نداره. مواد و داخل قالب ریخته در فر دست ساز میپزیم. داخل قابلمه بزرگ سه پایه فلزی میزاریم ظرف موادو روش میزاریم. دم کنی ضخیم روی قابلمه گذاشته حرارت کم. بمدت تقریبی یک ساعت ورب تا یک ساعت ونیم میپزیم. در ۱ ساعا اول درشو باز نکنید پفش نخوابه. بعد خنک شدن راحت از قالب خارج میشه. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
4.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋حالا که فصل توت فرنگیه بیاین خوشمزه ترین و راحت ترین بستنی توت فرنگی🍓رو فقط با ۳قلم مواددرست کنیم که طعمش محشره وهمه عاشقش میشن😍 ____ موادلازم: توت فرنگی موز :۱ عدد شیر:نصف لیوان ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا