eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
2.6هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
9هزار ویدیو
3 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سه تا واقعا کاربردی هستن😍 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
تو نظر کن به دلم حال دلم خوب شود... یا صاحب الزمان🍃
16.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍖 اصلاً نباید ذره‌ای آب اضافه کنید چون خود مرغ روغن میندازه و سبزیجات رو میپزه👌 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
1.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش رنگ‌وزیبا 👌😌 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
❣️❣️ 🍃سلام ای همه هَستیَم السّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ 🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای خیلی خوشمزه برای مواد مورد نیاز این غذا سینه مرغ:۱عدد سیب زمینی:۱عدد پیاز:۱عدد سیر:۱حبه شیر:نصف پیمانه خامه:۳ق غذا خوری قارچ:۸عدد کره:۵۰گرم نمک،فلفل،اویشن،روغن زیتون میتونید از ارد هم استفاده ه کنید ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
20.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سنتی😍 مواد لازم : گلاب ۴ ق غ زعفران ۳ ق غ شیر پرچرب ۱ لیتر ثعلب مرغوب ۴ گرم خامه صبحانه ۵۰ گ شکر ۱ و ⅓ لیوان خامه ۱۰۰ گرم ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
38.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به روش میجان خانم جان 🏡🌳🌾 حکایت این سیرها خیلی قشنگه، وسط پاییز یعنی آبان ماه وقت کاشتن سیره، توی برف و باد و بارون اینقدر ایستادگی میکنن تا سال بعدش اواخر فصل بهار وقت چیدنشون از راه برسه. من با این سیر‌ها محلی هم سیر ترشی انداختم هم باهاشون ریسه سیر درست کردم که تو هوای آزاد خوب خشک بشن تا بتونم در طول سال توی غذاهام ازشون استفاده کنم. برای سیر ترشی، ساقه و ریشه سیرها رو میزنی و پوست اولیه سیر رو میگیری و بعد دو روز تو آفتاب میذاری که رنگش قرمز تر بشه و بعد از دو روز آماده ترشی انداختنه. آلوچه هم که از قدیم مامان به سیر ترشی اضافه میکرد چون وقتی آماده میشه طعمش بی نظیره ( سیرترشی بعد از سه ماه آماده خوردنه). برای ریسه کردن سیر هم نیازه که یه لایه از پوست سیر برداشته بشه ریشه‌اش هم زده بشه و دو روز تو آفتاب بذاری تا ساقه‌هاش نرم تر بشه که بتونی راحت‌تر ببافیش. ✅ نکات سیر ترشی ظرف ترشی باید کاملا خشک باشه حتما باید سرکه قرمز باشه برای هر یک کیلو سیر یک قاشق نمک لازمه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه دو رنگ شیک و عالی مخصوص این فصل 😍😋 مواد لازم برای دو لیوان نوشیدنی طالبی خرد شده یک‌لیوان +یک اسکوپ بستنی +دو ق غ شکر توت فرنگی خرده شده یک لیوان +چهار ق غ شکر +یک سوم لیوان آب ‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
انتظار را از مادرم آموختم وقتی که با تسبیح اشک هایش پای سجاده، نذر آمدنت می‌کرد.... 💚 ‌ (عج)
4.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی دم آلبالوها رو بکنید وبشورید وبریزید تو ابکش من روی پارچه تمیز پهن کردم تا خشک بشن وقتی خشک شدن بریزید تو شیشه به ازای یک کیلو آلبالو یک قاشق سرپر شکر یک قاشق سرخالی نمک نصف قاشق تخم گشنیژ که من یادم رفت موقع اضافه کردن تخم گشنیز فیلم بگیرم در شیشه در محکم ببنید و جای خنک وباریک بزارید تا به اصطلاح جا بیفته بعد از یک هفته ازش بچشید کم نمک بود کمی دیگه بزنید وبزارید یخچال بعد از یکهفته قابل خوردنه داخل یخچال دوسال دوام داره عزیزان سعی کنید از سرکه سفید استفاده کنید سرکه قرمز هم میشه ولی ترشی‌خیلی تند میشه تخم گشنیز اختیاری ندارید نریزید ترشی من هنوز جا نیفتاده بخاطر فیلم مجبور شدم زودتر درشو بردارم عزیزان من از البالوی پیوندی استفاده کردم هردوشون خوشمزست. آشپزی ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆