eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
1.9هزار دنبال‌کننده
969 عکس
5.3هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
38.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به روش میجان خانم جان 🏡🌳🌾 حکایت این سیرها خیلی قشنگه، وسط پاییز یعنی آبان ماه وقت کاشتن سیره، توی برف و باد و بارون اینقدر ایستادگی میکنن تا سال بعدش اواخر فصل بهار وقت چیدنشون از راه برسه. من با این سیر‌ها محلی هم سیر ترشی انداختم هم باهاشون ریسه سیر درست کردم که تو هوای آزاد خوب خشک بشن تا بتونم در طول سال توی غذاهام ازشون استفاده کنم. برای سیر ترشی، ساقه و ریشه سیرها رو میزنی و پوست اولیه سیر رو میگیری و بعد دو روز تو آفتاب میذاری که رنگش قرمز تر بشه و بعد از دو روز آماده ترشی انداختنه. آلوچه هم که از قدیم مامان به سیر ترشی اضافه میکرد چون وقتی آماده میشه طعمش بی نظیره ( سیرترشی بعد از سه ماه آماده خوردنه). برای ریسه کردن سیر هم نیازه که یه لایه از پوست سیر برداشته بشه ریشه‌اش هم زده بشه و دو روز تو آفتاب بذاری تا ساقه‌هاش نرم تر بشه که بتونی راحت‌تر ببافیش. ✅ نکات سیر ترشی ظرف ترشی باید کاملا خشک باشه حتما باید سرکه قرمز باشه برای هر یک کیلو سیر یک قاشق نمک لازمه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه دو رنگ شیک و عالی مخصوص این فصل 😍😋 مواد لازم برای دو لیوان نوشیدنی طالبی خرد شده یک‌لیوان +یک اسکوپ بستنی +دو ق غ شکر توت فرنگی خرده شده یک لیوان +چهار ق غ شکر +یک سوم لیوان آب ‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
انتظار را از مادرم آموختم وقتی که با تسبیح اشک هایش پای سجاده، نذر آمدنت می‌کرد.... 💚 ‌ (عج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی دم آلبالوها رو بکنید وبشورید وبریزید تو ابکش من روی پارچه تمیز پهن کردم تا خشک بشن وقتی خشک شدن بریزید تو شیشه به ازای یک کیلو آلبالو یک قاشق سرپر شکر یک قاشق سرخالی نمک نصف قاشق تخم گشنیژ که من یادم رفت موقع اضافه کردن تخم گشنیز فیلم بگیرم در شیشه در محکم ببنید و جای خنک وباریک بزارید تا به اصطلاح جا بیفته بعد از یک هفته ازش بچشید کم نمک بود کمی دیگه بزنید وبزارید یخچال بعد از یکهفته قابل خوردنه داخل یخچال دوسال دوام داره عزیزان سعی کنید از سرکه سفید استفاده کنید سرکه قرمز هم میشه ولی ترشی‌خیلی تند میشه تخم گشنیز اختیاری ندارید نریزید ترشی من هنوز جا نیفتاده بخاطر فیلم مجبور شدم زودتر درشو بردارم عزیزان من از البالوی پیوندی استفاده کردم هردوشون خوشمزست. آشپزی ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
33.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً زمین بِدون شما جای زندگانی نیست بیا که خو نَکند قاصدک به در به دَری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاری برست شکلاتی ⠀ همون‌طور که میدونی پاری برست یه فوق لوکس و فوق خوشمزه فرانسویه پس سریع بریم درستش کنیم🤤🤌🏽⠀ اینارو میخواییم👇⠀ آب:۱۳۵گرم⠀ شیر:۱۰۰گرم⠀ شکر:۲ق‌غ⠀ نمک:۱/۲ق‌چ⠀ کره:۸۵گرم⠀ آرد:۱۱۰گرم⠀ پودرکاکائو:۲۰گرم⠀ تخم‌مرغ:۲عدد +۱زرده (بسته به سفتی خمیرتون ممکنه لازم باشه بیشتر تخم‌مرغ اضافه کنید)⠀ شیر:۴۵۰گرم⠀ شکر:۱۲۰گرم⠀ نشاسته ذرت:۳ق‌غ⠀ آرد:۱ق‌غ⠀ زرده تخم‌مرغ:۴عدد⠀ کره:۳۰گرم⠀ پودر ژلاتین:۱ق‌چ (+۱ونیم ق‌غ آب داغ)⠀ وانیل:۱/۴ق‌چ⠀ شکلات شیری:۸۰گرم⠀ شکلات تلخ(۶۰تا ۹۰ درصد):۸۰گرم⠀ شکلات صبحانه(اختیاری):۱۰۰گرم⠀ فندق(اختیاری):۵۰گرم⠀ نکات:⠀ ۱.برای شو حتما حتما به خمیر خوب حرارت بدید اگه دماسنج دارید دمای خمیر باید به ۸۰ درجه برسه.⠀ ۲.تخم‌مرغ رو حتما بعد از سرد شدن خمیر اضافه کنید وگرنه ممکنه خمیرتون بعد پخت بوی بدی بده.⠀ ۳.دمای فر مهمه برای پخت سعی کنید محیط فرتون داغ داغ باشه ولی نه بیش از اندازه که باعث ترک روی شو بشه.⠀ ۴.برای پیستری آرد رو میتونید حذف کنید لزومی نداره من فقط برای پایین اوردن ریسک بد عکس نشدن اضافه کردم.⠀ ۵.میتونید کاملا از شکلات شیری استفاده بکنید (اگه از تلخی خوشتون نمیاد).⠀ ۶. شیرینی رو ۱روز بذارید توی یخچال بعدش میل کنید(نیم ساعت قبل سرو بیرون از یخچال باشه).⠀ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوستالژی🥒🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
31.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محبوبه دلها، غذای فصل بهار کسی هست دلمه دوست نداشته باشه؟! ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این ترفند ها هر مشکلی برا خورشتتون پیش اومد میتونید رفع کنید👌 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کافه ای😍😋 موادلازم:آرد نول ۲۵۰گرم (۲پیمانه)،شکر۲۰۰گرم(۱پیمانه)،تخم مرغ ۴عدد شیر۲۰۰گرم(۱پیمانه)،بکینگ پودر ۲ق چ،پودر کاکائو۳ق غ(۳۰گرم)،روغن۹۰گرم (نصف پیمانه)،وانیل نصف ق چ ‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
❣ سلام اے گل غـائب دریـاها با ذڪـر نام و یاد تو بيڪـرانہ مي‌شونـد گلہـا رنگ و بـويشاڹ را از جمـاڸ تـو وام مي‌گيرند زميـڹ و آسمـاڹ و انسـاڹ دسـت بـہ دسـت هـم مي‌دهنـد و بـا نجــوايي سبـز بـراےطلـوعِ روےماهـت دعـا مي‌ڪننـد اللھم‌عجل‌ݪوݪیڪ‌اݪفࢪج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ (ع) ~ ~ ♡🌷♡ ~ ~ @Banoyenaab ~ ~ ♡🌷♡ ~ ~
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی…..۲عدد سینه مرغ….۲عدد پیاز…..۱عدد فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد رب…..۱قاشق نمک و فلفل و پولبیبر کره…..۲۵ گرم پنیر پیتزا طرز تهیه: سیب زمینی بزارید کامل بپزه. پیاز را خرد کنید.داخل تابه تفت بدید.سینه مرغ خرد شده را بهش اضافه کنید.تا تغییر رنگ بده.بعد قارچ اضافه کنید با حرارت بالا تفت بدید.فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.ادویه ها هم اضافه کنید. سیب زمینی را با پشت چنگال له کنید.بهش نمک و فلفل و کره و کمی پنیر پیتزا بزنید. کف ظرف مناسب فر بریزد و خوب صاف کنید.بعد از مواد مرغ روش بریزد و روی مواد پنیر پیتزا بریزد،داخل فر از قبل گرم شده بزارید تا روش طلایی بشه. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرامش بخش کهکشانی🤤 مواد لازم : تخم ریحان یا شربتی شربت بهار نارنج ۳ ق غ عرق نعنا ۲ ق غ آب گازدار یا لیموناد گل پنیرک ۳ ق غ آب جوش آب یخ یخ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
گرچه این شهر شلوغ است اما آنچنان جای تو خالیست ؛ صدا میپیچد..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش چند نوع و کاربردی ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر به همین سادگی و خوشمزگی😋😍 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اورئو ماکیاتو.. 🍺 _بیسکوییت اوروئو یا درنا ۳تا -سس شکلات ۲ قاشق مرباخوری -اسپرسو دو شات (سردش کنید) -یخ -فوم سرد -فوم سرد:👇 _یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه -یک قاشق چایخوری شکر -۳۰ میل شیر سرد سه دقیقه بزنید.. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
تویی از هر دو عالم آرزویم...!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خوشگل بستن 😍💛 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
37.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو با مرغ و هویج ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوخاری درست کن تنوع بده☺️🍆 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهيه زعفراني قالبي😍👌 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مبلهای رنگ روشنت رو با این محلول تمیز کن ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 مواد لازم : خمیر هزار لا شکلات صبحانه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با مرغ 😎❤ آلبالو : ۵۰۰ گرم شکر : ۲ لیوان نمک و فلفل سینه مرغ زعفران پرک بادام و پسته پیاز متوسط : ۱ عدد ‌‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆