eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
2.2هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  آشپزی آسان
حضرت عباسی هنوزم آبلیمو و شکر قاطی میکنی میزاری جلو مهمونات🤦‍♀ یا نه چای تلخ میدی تو این گرما🥵🥵 اسمتم گذاشتی زن😏😒 بیا اینجا کلی شیک و مجلسی یاد بگیر👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac 🥂🍷شربت کهکشانی درست کن 🍷🥂 آخر
20.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با پول یه پیتزا ۵ تا پیتزا درست کن🤩🤩🤩🤩 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
18.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام اعیونی👌😎 مواد لازم: ۴۰۰ گرم گوشت گوساله ۲ تا دونه پیاز نمک و‌فلفل سیاه زردچوبه و‌‌ دارچین ۱ پیمونه لپه خیس خورده ۲ تا دونه سیب زمینی متوسط ۲ عدد تخم مرغ ۱ مشت گردو سبزی های محلی: اناریجه و زُلَنگ ۱۵۰ گرم پاک شده نعناع و گشنیز و تره و برگ‌ سیر مجموعا ۳۰۰ گرم ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رو خیلی شیک و مجلسی تزئین کن🤩🤩 ‎‌‌‌‌‌‌✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربتی درست کن که تخم شربتیاش ته نشین نمیشه😍😉👌 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدون خوشگل و زیبا با بطری نوشابه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
44.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍞 با طعم بازاری اینجاست آرد فانتزی ۳۰۰گرم، آرد کامل گندم ۵۰ گرم آب ۱۹۵گرم مخمر ۶گرم شکر ۱۲گرم نمک ۶گرم روغن ۲۰گرم سرکه ۱۰ گرم طرز تهیه: آردها را الک کرده، مواد خشک را به آرد اضافه و مخلوط کنید. سپس بیشتر آب دستور و سرکه را اضافه کنید بعد روغن اضافه شود .مواد را با هم مخلوط کنید.( همه‌ی آب را اضافه نکنید در حد یک یا دو قاشق از آب را نگه دارید اگر نیاز بود به خمیر اضافه کنید) در صورت نیاز بقیه آب را کم کم اضافه کرده و طبق فیلم ورز دهید تا خمیر به کشسانی مناسبی برسد. سپس روی خمیر را در ظرف چرب شده ۵۰ دقیقه در محیط استراحت بدید بعد از این زمان خمیر را به ۳چونه مساوی تقسیم کرده و مجدد ۸تا۱۰دقیقه استراحت میانی دهید و بعد چونه را طبق فیلم رول کنید و داخل قالب قرار بدید. 🔴(سایز قالبم ۲۰در۱۰ بود) 🔵(قالب را از قبل با کره چرب کنید) خمیر را ۳۵ تا۴۵دقیقه تازمانی که خمیر به کمی بالاتر از لبه ی قالب برسد استراحت نهایی بدید. استراحت نهایی بسته به دما و رطوبت محیط متغیر است. بعد از استراحت روی خمیر را کمی آب اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰درجه به مدت ۲۰تا۲۵دقیقه پخت دهید تا طلایی شود اگر اطراف نان طلایی شد و روی آن رنگ نگرفت میتوانید کمی روی نان را گریل کنید بلافاصله پس از پخت نان را از قالب خارج کنید. بعد ازپخت و سرد شدن به مدت حداقل ۵ساعت نان را استراحت دهید و سپس برش بزنید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترکیبش با چای میشه ترکیب برنده ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محلول تمیز کننده ی سرامیک و کاشی ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00