eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
2هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
5.5هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ طرز تهيه . فيله هاي مرغ رو نواري برش بزنيد وبعد با ادويه مورد نظرتون ي ساعتي مزه دار كنيد (من نمك ،فلفل سياه،پاپريكا زدم ) رشته هاي نودل رو تو اب جوش بندازيد و بپزيد نرم شد ابكش كنيد ي كاسه ارد برداريد مرغ ها رو بزنيد تو ارد بعد نودلها رو دورش بپيچيد (🙃🙄🤦‍♀️مرحله وقت گيرش )بعد هم تو روغن سرخشون كنيد با شعله ملايم من ي كم زعفرون تو روغنش ريختم و بعد همونطور داغ داغ بخوريد و باصداي خرت خرتش كيف كنيد 😉🤪 . سيب زميني ها رو هم پشت هم نازك نازك برش بزنيد ب طوري كه تا تهش نرسه بعد روش نمك و كمي روغن اسپري كنيد و ي كم هم رزماري خشك ريختم هميشه حدود ٤٠تا٤٥دقيقه ميزاشتم تو فر ولي اين بار چون فر پربود و مشغول كيك پختن بودم 🙃☺️گذاشتم تو سرخ كن ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترکیب و 😋🍆 مواد لازم: بادمجان متوسط ۵۰۰ گرم کدو ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط سیر ۴ الی ۱۰ عدد کشک ۲ الی ۴ ق غ سر پر زردچوبه ۱ ق غ سر خالی فلفل پول بیبَر ۱ ق غ نمک به میزان داخواه گوجه فرنگی ۲۰۰ الی ۵۰۰ گرم ‌‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه نیازی به چوب لباسی نداری این ایده رو به کار بگیر😁👌 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
15.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلاتی به ها طعم خاص میده🥳🧁 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
13.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهار جالب این عالیه خانما 😊 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
24.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرپ رولت فوری برای عالیه🤠🥞 روغن: ۲ ق غ آب: یک چهارم پ شیر: یک چهارم پ تخم مرغ: یک عدد آرد: نصف پ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍄 رب فلفل قرمز 🌶 اول از همه بگم این رب فلفل قرمز کاربرد فراوانی دارد، برای انواع خورشت ها ، مزه دار کردن مرغ و‌ گوشت ، برای طعم دار‌کردن سس ها ، سالاد ، پیتزا ، غذاهای کره ای و … کاربرد داره مواد لازم: فلفل قرمز تند ۵۰۰ گرم فلفل کاپی شیرین یا تند ۵۰۰ گرم روغن ۵۰ گرم‌ پودر پاپریکا ۱ و ۱/۲ ق غ نمک ۱ ق غ . نکات: فلفل هارا در آب جوش‌می ریزیم بعد از زمان جوش آمدن آب ۲۰ دقیقه می پزیم ، بلافاصله در آب سرد می ریزیم تا پوستش راحت کنده بشه. پوره می کنیم و داخل تابه می ریزیم تا آب اضافه اش گرفته بشه. ادویه ها و روغن اضافه میشه و تقریبا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا به غلظت مورد نظرمون برسه و آب تموم بشه. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
هدایت شده از  آشپزی آسان
لینک آشپزیمون👇👇😍🤗 https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13 به جمع ۳۰۰۰ نفری از هنرمند و بپیوندید🤗🥳🧑‍🍳 هرچی سوال آشپزی داری رو میتونی توی این گروه مطرح کنی😊