eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
2هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
5.5هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
16.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅️یکی از خوشمزه ترین حلواییه که خوردم😋 ✅مواد لازم: آرد ۲ پ کره ۱۰۰ گرم روغن ۳/۴ پ ارده ۱/۳ پ شیر ۳ پ گلاب نیم پ شیره انگور نصف پ شکر ۱ الی ۱.۵ پ زعفرون دم شده ✅دستور تهیه: شیر و شکر و گلاب و شیره انگور و شکر و زعفرون روی حرارت بزارید تا شکر حل شه نیاز به جوشیدن شیر نیست. بعد کنار بزارید و تو این مرحله آرد الک شده رو تو تابه تفت بدید تا رنگش تغییر کنه با حرارت کم حدودا ۳۵ دقیقه زمان میبره بعد کره و روغن بریزید وقتی آب شد ارده بریزید مواد باید اینطوری رقیق باشه وقتی شربت بریزید جمع میشه شربت رو تو چند مرحله بریزید و هم بزنید زیرش برای وقتی شربت میریزید خاموش کنید هم بزنید بعد زیرش رو روشن کنید و مابقی شیره رو اضافی کنید چون مواد حلوا رقیق هست وقتی شیره اضافه میکنید ممکنه بپاشه برای همین حتما زیرش رو اول خاموش کنید. بعد هم که از تابه جدا شد یعنی حاضره. تو‌ظرف سرو صافش کردم بعد با استفاده از مولد فوندانت گل و برگ درست کردم ✅ حلوارو داخل مولد بریزید، فشرده کنید و برای ۱۵ دقیقه بزارید فریزر که سرد شه بتونید از مولد در بیارید ✅واسه سبز شدن برگها روی مولد برگ پودر پسته ریختم. نوش جان ❤️ 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجوری یه شله زرد مجلسی و جا افتاده درست کن: 🍜🍜🍜🍜 مواد مورد نیاز: برنج : دو پیمانه گلاب : نصف پیمانه زعفران : به مقدار لازم آب : ۱۶ پیمانه شکر : چهار پیمانه خلال بادام : نصف پیمانه کره : پنجاه گرم ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین شله زرد 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
تزیین شله زرد 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه آلو مجلسی واسه بهتر شدن خورشتتون حتما ب این نکات توجه کنید: - لپه رو ۱ روز خیس کنید، بشورید و ابکش کنید - لیمو ها رو چند ساعت در اب سرد خیس کنید تا تلخی ش بره - جدا پختن گوشت و لپه باعث میشه اگه لپه دیر پز یا زود پز بود سفت یا له نشه و پختش ب اندازه باشه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
اشترودل رضوی با طعم پیتزا🤌😋 . رسپی این خمیرو خودم نوشتم و بی نهایت درجه ۱ و توپه حتمااا ذخیره کنید، یه خمیر اقتصادی و به صرفه😎🤞 این مقدار مواد ۴ تا اشترودل ۱۵ سانتی میده: ✅مواد لازم خمیر: آرد نان فانتزی: ۲۰۰ گرم (۱ و نیم پیمانه) نمک: ۴ گرم (۱ ق چ) شکر: ۵ گرم (۱ ق چ) شیرخشک قنادی: ۸ گرم (۱ ق غ) بهبود دهنده اس ۵۰۰: ۲ گرم (نصف ق چ) مخمر خشک فوری: ۴ گرم ( ۲ ق چ سر صاف) آب ولرم: ۱۲۰ الی ۱۲۵ گرم روغن مایع: ۱۶ گرم ( ۲ ق غ) . . 🟠 بهبود دهنده نداشتید حذف کنید و فقط استراحت اولیه خمیر تا زمانی باشه که حجمش ۲ برابر شه (حدود ۱ ساعت) . ✅ مواد میانی: ۲ تا سوسیس کوکتل ۵ الی ۸ تا قارچ یه تیکه فلفل دلمه ای پنیر پیتزا: نصف پیمانه آویشن، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، نمک: هر کدام نصف ق چ . ✅ آماده سازی خمیر و استراحت ها: کل تایم ورز دادن حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه است تا به خمیر نرم و لطیف برسیم. استراحت اول با بهبود دهنده: ۱۲ دقیقه استراحت میانی: ۱۰ دقیقه استراخت نهایی: ۳۰ الی ۴۵ دقیقه . ✅ دما و زمان پخت: فر حتما از ۱۵ دقیقه قبل گرم شه. قبل از گذاشتن اشترودل تو فر، ظرف ابجوش رو بذارید داخلش. فر برقی: ۱۸۰ الی ۱۹۰ درجه المنت بالا و پایین همزمان فر گازی: ۲۰۰ الی ۲۱۰ درجه، ۱۵ دقیقه با المنت پایین و ۵ دقبقه آخر گریل توستر و سولار و ماکرو ... : ۱۷۰ درجه تایم پخت: به مدت حدودی ۲۰ دقیقه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز تهدیگ ترد و مجلسی 🧆🧆🧆🧆 _برای ته‌دیگ ترد و خوشمزه، روغن باید به اندازه باشه یعنی نون تشنه‌ی روغن نباشه. _زردچوبه برای خوشرنگ‌تر شدن استفاده کنید _۴۰ دقیقه با شعله‌ی ملایم دم بزارید. 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا