eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
2.2هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بیش از ۳۰ مدل ده دقیقه‌ای😍 خودت با یه خمیر ساده رو گاز درست کن نرم و تازه 😋 جوری بهت یاد میدم که تا میزاری تو دهن آب بشه تا یک ماه هم تازه بمونه😍 🍪https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac با پخت همین شیرینی‌ها کسب درآمد کن😊
19.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم برای 👇 ❌ گوشت با استخوان گوسفندی ۲۵۰ گرم سبزی آش پاک شده نیم کیلو ترخون تازه ۱ دسته کوچک مرزه تازه نصف دسته کوچک لوبیا چیتی نصف پ نخود نصف پ لوبیا قرمز ۱/۴ پ لوبیا چشم بلبلی ۱/۴ ‌پ لوبیا سفید ۱/۴ پ ماش ۱/۴ پ برنج نیم دانه نصف پ گندم پوست کنده با بلغور نصف پ عدس نصف پ پیاز ۲ عدد متوسط سرخ شده برای داخل آش زردچوبه ۱ ق غ فلفل سیاه ۲ ق غ(اگر تند خور نیستین کمتر بزنید) نمک ۲ ق غ بافت نهایی این آش به همین صورته ولی اگر آش رقیق تری دوست دارین خودتون زمان پخت رو کنترل کنید تا غلیظ نشه یا بهش مقداری آب قلم بیشتر یا آب جوش اضافه کنید نوش جان😋 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
23.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنقلات به این سالمی ندیده بودم🤤🍱 مواد لازم: یک لیوان جو دو سر پرک ۱۲ تا ۱۵ عدد خرما مغزیجات دلخواه مثل : گردو و مغز تخم آفتابگردان و کدو دو قاشق عسل ۵ قاشق کره بادام زمینی نصف قاشق چایخوری پودر هل دو سه قاشق پودر نارگیل بدلخواه کمی آب ولرم برای انسجام مواد ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغی که از ماهیچه هم بهتره 🤩🥩 ۲عدد رون کامل ۴ تا پیاز خیلی بزرگ یک عدد چوب دارچین نمک و فلفل سیاه به میزان لازم زعفران غلیظ نصف استکان چند حبه سیر روغن نصف ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته دیگ سیب زمینیه ولی نه اون چیزی که تو فکر شماست 🤪🥔 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولاگ آشپزی و روزمرگی ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ حجیم چیپس و پنیر تنوری 🌮🔥 مواد لازم : ◗ ۱-۲ بسته چیپس نمکی ◗ پنیر پیتزا ◗ پنیر ورقه ای گودا ◗ کمی قارچ ◗ ژامبون گوشت و آویشن ◗ سس مایونز و کچاپ و خردل ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
گروه آشپزی خوشمزه های ناب 😍🤗 https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13 به جمع صمیمی و بپیوندید🤗🥳🧑‍🍳 هرچی سوال آشپزی داری میتونی توی این بپرسی 😊 https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13 با حضور سرآشپز و حرفه ای و باتجربه 👌😊
اشکالات رایج در پخت 🔴چرا بامیه هسته داره(داخل بامیه شربت نمیخوره و خشک میشود)؟ شعله ی گاز بیش از اندازه زیاد است و روی بامیه ها زود رنگ میگیره و داخل آن خمیر میمونه. شربت داخل خمیر بیش از حد مجاز باعث میشه بامیه ها با شعله ی کم هم، زود رنگ بگیره و داخلشون خام بمونه. خمیر خوب پخته نشده یا داغ نخورده باشه. بامیه رو داخل روغن داغ قیف زده باشید. فاصله انداختن از زمان سرخ شدن تا وارد شربت کردن. بیشتر از حد ظرفیت تابه خمیر بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم بریزید که باعث بشه بامیه ها بیرون از روغن هوا بکشه. 🔴خط ماسوره بامیه(عاج) چرا از بین میره مقدار تخم مرغ زیاده. مقدار آب داخل خمیر زیاد ه. ماسوره مناسب بامیه نیست. 🔴چرا بامیه خرد میشه؟ مقدار بامیه داخل تابه زیاده. تخم مرغ خوب مخلوط نشده باشه. مقدار تخم مرغ کم باشه. خمیر خوب پخته نشده. آب به صورت کامل جوش نیومده 🔴چرا بامیه نرم میشه؟ شربت بیش از اندازه داغه. شربت بیش از اندازه رقیقه. تخم مرغ خمیر زیاده. شعله ی گازبرای پخت زیاده. مقدار شربت داخل خمیر زیاده. زمان موندن بامیه در شهد زیاده. علت دیگه ی نرم شدن بامیه زندگی در شهرهای رطوبتی است. گلوکز یا بادکا در شربت بامیه باعث میشه، هم از شیرینی شهد کم بشه، هم بامیه رو براق میکنه و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری میکنه. ‍ 🔴نکات مهمی که در هنگام درست کردن زولبیا باید بدونید اگه رشته های زولبیا نازک باشن ، نشونه نرسیدن زولبیا است. اگه رشته های زولبیا دارای پف مناسب نبود می‌تونید از یک پنس جوش شیرین استفاده کنید. اگه شربت زولبیا بیش از اندازه داغ باشه باعث خمیر شدن اون میشه. اگه رشته های زولبیا از هم جدا بشن، نشونه زیاد موندن خمیر و یا شل بودن بیش از حد اونه . ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
بامیه لبنانی برای و ذخیره اش کن😊 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
موادلازم : اردسفيد ۱/۵پیمانه (اگر خمیر بعد از اضافه کردن تخم مرغ شل بود باز اضافه کنید تا ی خمیر چسبناک داشته باشید) ماست ٣ قاشق سوپخوري كره ذوب شده ٣ قاشق سوپخوري تخم مرغ ٢ عدد زعفران دم شده ١/٢ قاشق چ پودرهل ودارچين ١/٢ ق چ خمير مايه  ١/٥ ق چ اب ولرم ١/٢ پيمانه شكر ١ ق چ مواد لازم برای شربت بامیه: آب۳/۴ پیمانه شکر۱پیمانه گلاب۲ قاشق غذاخوری آبلیمو۱ قاشق غذاخوری گلوکز یا عسل ۱قاشق غذاخوری اول شربت باميه رودرست كنين وبذارين خنك بشه : يك ليوان شكر روبا يك ليوان سرخالي مخلوط كرده كمي هم بزنين تا شكرحل بشه سپس مخلوط شكرواب روروي حرارت گذاشته به محض جوش اومدن ديگه هم نزنين بعدازاينكه محلول شكرواب شروع به جوشيدن كرد حرارت روكم كرده وبذارين ٢٠ دقيقه ريز بجوشه وبعدازاين زمان ٢ ق گلاب يك ق اب ليمو  و يك قاشق پرگلوكز ميريزين داخلش ٥ دقيقه بعدشربت حاضره بذارين خنك بشه. . يك قاشق شكررو با اب ولرم حل كرده وخميرمايه روبريزين روش یه کوچلو هم بزنید خیلی کم درشوبذارين و١٠ دقيقه بذارين جاي گرم تا عمل بياد. درظرفي ديگرماست وكره وپودرهل ودارچين رومخلوط كرده واردرواضافه كرده تا جايي كه به دست نچسبه اگر چسبناك بود باقاشق اردروبريزين تا خميرمون چسب نداشته باشه خميررو٥ دقيقه ورزومشت ومال بدين و درشو بذارين خوب بپوشونين وجاي گرم بذارين به مدت ١ تا ١/٥ ساعت تا پف كنه بعدازاستراحت خميربا مشت پفش روبگيرين ويكم ورز بدين بعد يك تخم مرغ اضافه كرده و مخلوط كرده وبعد تخم مرغ دوم رواضافه كنين باز هم ميزنيم خيلي نيازي به زدن نيست فقط خوب تخم مرغ وخميرمخلوط بشن  اگر حس کردید با وجود ۱/۵ لیوان آرد خمیر خیلی شل بود نصف لیوان آرد دیگه کم کم اضافه کنید تا خمیر چسبناکی ب دست بیاد ک راحت از ماسوره خارج بشه .حالا يك خميركاملا چسبناك داريم داخل قيف ماسوره دار ريخته (توی قیف و بدون‌ماسوره هم میشه درست کنید ) وداخل روغني كه هنوزخوب داغ نشده ميريزيم ،وقتي يكطرف سرخ شد برگردوني۰ن طرف ديگه هم سرخ بشه و بعد داخل شربت بذارين. شربت ولرمه نه خيلي داغ و نه خيلي خنک. روشم با خلال پسته و گل تزیین کنید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00