eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
2.2هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته دیگ سیب زمینیه ولی نه اون چیزی که تو فکر شماست 🤪🥔 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولاگ آشپزی و روزمرگی ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ حجیم چیپس و پنیر تنوری 🌮🔥 مواد لازم : ◗ ۱-۲ بسته چیپس نمکی ◗ پنیر پیتزا ◗ پنیر ورقه ای گودا ◗ کمی قارچ ◗ ژامبون گوشت و آویشن ◗ سس مایونز و کچاپ و خردل ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
گروه آشپزی خوشمزه های ناب 😍🤗 https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13 به جمع صمیمی و بپیوندید🤗🥳🧑‍🍳 هرچی سوال آشپزی داری میتونی توی این بپرسی 😊 https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13 با حضور سرآشپز و حرفه ای و باتجربه 👌😊
اشکالات رایج در پخت 🔴چرا بامیه هسته داره(داخل بامیه شربت نمیخوره و خشک میشود)؟ شعله ی گاز بیش از اندازه زیاد است و روی بامیه ها زود رنگ میگیره و داخل آن خمیر میمونه. شربت داخل خمیر بیش از حد مجاز باعث میشه بامیه ها با شعله ی کم هم، زود رنگ بگیره و داخلشون خام بمونه. خمیر خوب پخته نشده یا داغ نخورده باشه. بامیه رو داخل روغن داغ قیف زده باشید. فاصله انداختن از زمان سرخ شدن تا وارد شربت کردن. بیشتر از حد ظرفیت تابه خمیر بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم بریزید که باعث بشه بامیه ها بیرون از روغن هوا بکشه. 🔴خط ماسوره بامیه(عاج) چرا از بین میره مقدار تخم مرغ زیاده. مقدار آب داخل خمیر زیاد ه. ماسوره مناسب بامیه نیست. 🔴چرا بامیه خرد میشه؟ مقدار بامیه داخل تابه زیاده. تخم مرغ خوب مخلوط نشده باشه. مقدار تخم مرغ کم باشه. خمیر خوب پخته نشده. آب به صورت کامل جوش نیومده 🔴چرا بامیه نرم میشه؟ شربت بیش از اندازه داغه. شربت بیش از اندازه رقیقه. تخم مرغ خمیر زیاده. شعله ی گازبرای پخت زیاده. مقدار شربت داخل خمیر زیاده. زمان موندن بامیه در شهد زیاده. علت دیگه ی نرم شدن بامیه زندگی در شهرهای رطوبتی است. گلوکز یا بادکا در شربت بامیه باعث میشه، هم از شیرینی شهد کم بشه، هم بامیه رو براق میکنه و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری میکنه. ‍ 🔴نکات مهمی که در هنگام درست کردن زولبیا باید بدونید اگه رشته های زولبیا نازک باشن ، نشونه نرسیدن زولبیا است. اگه رشته های زولبیا دارای پف مناسب نبود می‌تونید از یک پنس جوش شیرین استفاده کنید. اگه شربت زولبیا بیش از اندازه داغ باشه باعث خمیر شدن اون میشه. اگه رشته های زولبیا از هم جدا بشن، نشونه زیاد موندن خمیر و یا شل بودن بیش از حد اونه . ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
بامیه لبنانی برای و ذخیره اش کن😊 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
موادلازم : اردسفيد ۱/۵پیمانه (اگر خمیر بعد از اضافه کردن تخم مرغ شل بود باز اضافه کنید تا ی خمیر چسبناک داشته باشید) ماست ٣ قاشق سوپخوري كره ذوب شده ٣ قاشق سوپخوري تخم مرغ ٢ عدد زعفران دم شده ١/٢ قاشق چ پودرهل ودارچين ١/٢ ق چ خمير مايه  ١/٥ ق چ اب ولرم ١/٢ پيمانه شكر ١ ق چ مواد لازم برای شربت بامیه: آب۳/۴ پیمانه شکر۱پیمانه گلاب۲ قاشق غذاخوری آبلیمو۱ قاشق غذاخوری گلوکز یا عسل ۱قاشق غذاخوری اول شربت باميه رودرست كنين وبذارين خنك بشه : يك ليوان شكر روبا يك ليوان سرخالي مخلوط كرده كمي هم بزنين تا شكرحل بشه سپس مخلوط شكرواب روروي حرارت گذاشته به محض جوش اومدن ديگه هم نزنين بعدازاينكه محلول شكرواب شروع به جوشيدن كرد حرارت روكم كرده وبذارين ٢٠ دقيقه ريز بجوشه وبعدازاين زمان ٢ ق گلاب يك ق اب ليمو  و يك قاشق پرگلوكز ميريزين داخلش ٥ دقيقه بعدشربت حاضره بذارين خنك بشه. . يك قاشق شكررو با اب ولرم حل كرده وخميرمايه روبريزين روش یه کوچلو هم بزنید خیلی کم درشوبذارين و١٠ دقيقه بذارين جاي گرم تا عمل بياد. درظرفي ديگرماست وكره وپودرهل ودارچين رومخلوط كرده واردرواضافه كرده تا جايي كه به دست نچسبه اگر چسبناك بود باقاشق اردروبريزين تا خميرمون چسب نداشته باشه خميررو٥ دقيقه ورزومشت ومال بدين و درشو بذارين خوب بپوشونين وجاي گرم بذارين به مدت ١ تا ١/٥ ساعت تا پف كنه بعدازاستراحت خميربا مشت پفش روبگيرين ويكم ورز بدين بعد يك تخم مرغ اضافه كرده و مخلوط كرده وبعد تخم مرغ دوم رواضافه كنين باز هم ميزنيم خيلي نيازي به زدن نيست فقط خوب تخم مرغ وخميرمخلوط بشن  اگر حس کردید با وجود ۱/۵ لیوان آرد خمیر خیلی شل بود نصف لیوان آرد دیگه کم کم اضافه کنید تا خمیر چسبناکی ب دست بیاد ک راحت از ماسوره خارج بشه .حالا يك خميركاملا چسبناك داريم داخل قيف ماسوره دار ريخته (توی قیف و بدون‌ماسوره هم میشه درست کنید ) وداخل روغني كه هنوزخوب داغ نشده ميريزيم ،وقتي يكطرف سرخ شد برگردوني۰ن طرف ديگه هم سرخ بشه و بعد داخل شربت بذارين. شربت ولرمه نه خيلي داغ و نه خيلي خنک. روشم با خلال پسته و گل تزیین کنید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
🇦🇫🇦🇫 مواد لازم ✔دوگیلاس آرد ✔دوگیلاس آب نیم گرم ✔10گرام خمیرمایع ✔️دوقاشق غ خ نشاسته ذرت ✔دو گیلاس بوره ( شکر ✔دو گیلاس آب برای قوام شربت ✔جوهر لیمو ویا آبلیمو کمی ✔روغن بقدری ضرورت ✔ چند دانه هیل یا قدری عرق گلاب ✔وانیل نوک قاشق چایخوری ♐طرز تهیه شربت جلیبی دو گیلاس بوره(شکر )را روی حرارت ملایم بگذارید. تا بوره از کناره های ظرف شروع به جوشیدن کند و رنگش تغییر کند ظرف را تکان دهید تا بوره یکدست شود به همین ترتیب تا کی بوره آب و یکدست شود سپس اب را اضافه نموده همین که کمی جوشید  در حین جوش  سه قاشق آب لیمو و یا کمی جوهر لیموعلاوه کنید. من جوهر لیمو علاوه کردم  اصلا شربت شکرک نمزند .هل یا گلاب هم علاوه کنید بگذارید به قیام بیاید. بوره را زیاد حرارت ندهید که تلخ مزه میشود بعد ازین که شربت آماده گردد. آن را از روی حرارت دور نمایدتا خنک شود ♐طرز تهیه خمیر جلیبی خمیر مایع، یک قاشق بوره (شکر)یک قاشق آرد نیم گیلاس اب نیم گرم را مخلوط کرده وبه مدت 15دقیقه استراحت میدهیم تا عمل بیاید دوگیلاس آرد، با یک نیم گیلاس آب نیم گرم ، خمیر مایع ،نشاسته،وانیل توسط همزن دستی خوب مخلوط نماید. آرد کاملا حل گردد. و برای 15دقیقه بگذارید. خمیربرسد مواد تهیه شده در در بین قیف که مخصوص جلبی پزی است و یا یک بوتل پلاستیکی سُس مواد آماده شده  به خوبی از آن عبور نماید یا قیف یکبار مصرف انداخته و بالای روغن داغ به شکل حلقه های منظم ریخته و پشت و رویش را سرخ نماید. همین که جلیبی  سرخ گردد.ت تغییر رنگ ندهد  آنرا از روغن کشیده و داغ به شربت بوره(شکر) برای چند ثانیه  داخل نماید. تا شربت را به مغز جلیبی نفوذ کند. جلیبی ها پخته شده را بالای هم دگر به ظرف که هموار گذاشته و بعد از سردشدن باخلال پسته تزیین نماییدو  نوش جان نماید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند از بین بردن آهک از روی سینک و شیرآلات ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این ترفند دیگه پفیلا تون نمی سوزه و همه شونم باز میشن😍 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00