#بامیه_لبنانی
موادلازم :
اردسفيد ۱/۵پیمانه (اگر خمیر بعد از اضافه کردن تخم مرغ شل بود باز اضافه کنید تا ی خمیر چسبناک داشته باشید)
ماست ٣ قاشق سوپخوري
كره ذوب شده ٣ قاشق سوپخوري
تخم مرغ ٢ عدد
زعفران دم شده ١/٢ قاشق چ
پودرهل ودارچين ١/٢ ق چ
خمير مايه ١/٥ ق چ
اب ولرم ١/٢ پيمانه
شكر ١ ق چ
مواد لازم برای شربت بامیه:
آب۳/۴ پیمانه
شکر۱پیمانه
گلاب۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
گلوکز یا عسل ۱قاشق غذاخوری
اول شربت باميه رودرست كنين وبذارين خنك بشه : يك ليوان شكر روبا يك ليوان سرخالي مخلوط كرده كمي هم بزنين تا شكرحل بشه سپس مخلوط شكرواب روروي حرارت گذاشته به محض جوش اومدن ديگه هم نزنين بعدازاينكه محلول شكرواب شروع به جوشيدن كرد حرارت روكم كرده وبذارين ٢٠ دقيقه ريز بجوشه وبعدازاين زمان ٢ ق گلاب يك ق اب ليمو و يك قاشق پرگلوكز ميريزين داخلش ٥ دقيقه بعدشربت حاضره بذارين خنك بشه.
.
يك قاشق شكررو با اب ولرم حل كرده وخميرمايه روبريزين روش یه کوچلو هم بزنید خیلی کم درشوبذارين و١٠ دقيقه بذارين جاي گرم تا عمل بياد.
درظرفي ديگرماست وكره وپودرهل ودارچين رومخلوط كرده واردرواضافه كرده تا جايي كه به دست نچسبه اگر چسبناك بود باقاشق اردروبريزين تا خميرمون چسب نداشته باشه خميررو٥ دقيقه ورزومشت ومال بدين و درشو بذارين خوب بپوشونين وجاي گرم بذارين به مدت ١ تا ١/٥ ساعت تا پف كنه بعدازاستراحت خميربا مشت پفش روبگيرين ويكم ورز بدين بعد يك تخم مرغ اضافه كرده و مخلوط كرده وبعد تخم مرغ دوم رواضافه كنين باز هم ميزنيم خيلي نيازي به زدن نيست فقط خوب تخم مرغ وخميرمخلوط بشن اگر حس کردید با وجود ۱/۵ لیوان آرد خمیر خیلی شل بود نصف لیوان آرد دیگه کم کم اضافه کنید تا خمیر چسبناکی ب دست بیاد ک راحت از ماسوره خارج بشه .حالا يك خميركاملا چسبناك داريم داخل قيف ماسوره دار ريخته (توی قیف و بدونماسوره هم میشه درست کنید ) وداخل روغني كه هنوزخوب داغ نشده ميريزيم ،وقتي يكطرف سرخ شد برگردوني۰ن طرف ديگه هم سرخ بشه و بعد داخل شربت بذارين.
شربت ولرمه نه خيلي داغ و نه خيلي خنک. روشم با خلال پسته و گل تزیین کنید.
#بامیه
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
#جلیبی_کاراملی_افغانستان🇦🇫🇦🇫
مواد لازم
✔دوگیلاس آرد
✔دوگیلاس آب نیم گرم
✔10گرام خمیرمایع
✔️دوقاشق غ خ نشاسته ذرت
✔دو گیلاس بوره ( شکر
✔دو گیلاس آب برای قوام شربت
✔جوهر لیمو ویا آبلیمو کمی
✔روغن بقدری ضرورت
✔ چند دانه هیل یا قدری عرق گلاب
✔وانیل نوک قاشق چایخوری
♐طرز تهیه شربت جلیبی
دو گیلاس بوره(شکر )را روی حرارت ملایم بگذارید. تا بوره از کناره های ظرف شروع به جوشیدن کند و رنگش تغییر کند ظرف را تکان دهید تا بوره یکدست شود به همین ترتیب تا کی بوره آب و یکدست شود سپس اب را اضافه نموده
همین که کمی جوشید در حین جوش سه قاشق آب لیمو و یا کمی جوهر لیموعلاوه کنید. من جوهر لیمو علاوه کردم اصلا شربت شکرک نمزند .هل یا گلاب هم علاوه کنید بگذارید به قیام بیاید. بوره را زیاد حرارت ندهید که تلخ مزه میشود
بعد ازین که شربت آماده گردد. آن را از روی حرارت دور نمایدتا خنک شود
♐طرز تهیه خمیر جلیبی
خمیر مایع، یک قاشق بوره (شکر)یک قاشق آرد نیم گیلاس اب نیم گرم را مخلوط کرده وبه مدت 15دقیقه استراحت میدهیم تا عمل بیاید
دوگیلاس آرد، با یک نیم گیلاس آب نیم گرم ، خمیر مایع ،نشاسته،وانیل توسط همزن دستی خوب مخلوط نماید.
آرد کاملا حل گردد. و برای 15دقیقه بگذارید. خمیربرسد مواد تهیه شده در در بین قیف که مخصوص جلبی پزی است و یا یک بوتل پلاستیکی سُس مواد آماده شده به خوبی از آن عبور نماید یا قیف یکبار مصرف انداخته
و بالای روغن داغ به شکل حلقه های منظم ریخته و پشت و رویش
را سرخ نماید. همین که جلیبی سرخ گردد.ت تغییر رنگ ندهد آنرا از روغن کشیده و داغ به شربت بوره(شکر) برای چند ثانیه داخل نماید. تا شربت را به مغز جلیبی نفوذ کند.
جلیبی ها پخته شده را بالای هم دگر به ظرف که هموار گذاشته و بعد از سردشدن باخلال پسته تزیین نماییدو نوش جان نماید.
#جلیبی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند از بین بردن آهک از روی سینک و شیرآلات
#ترفند #خانه_داری
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این ترفند دیگه پفیلا تون نمی سوزه و همه شونم باز میشن😍
#ترفند_آشپزی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کفگیر و ملاقه هات رو ضدعفونی کن
#ترفند_خانه_داری #خلاقیت
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت تو خونه #سبزه بکار🍃🍃🍃
#هفتسین #سبزه_عید
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هفت_سین
#سبزه در #تنگ_ماهی
🔴 ساده ترین روشی که میتونستم کاشت چمن آکواریومی توی ۱ دقیقه به تصویر بکشم همین بود
اسم بذرش مونتکارلو مینیاتوری هستش
اون دونه های سیاه اسمش بستر کشت گیاهان آبزی هستش
جفتشو از آکواریوم فروشیها میتونید تهیه کنید
وقتی هم که گیاهاش سبز شدن عجله نکنید بذارید ریشه هاش قوی بشه بعد داخل تنگ یا آکواریوم آب بریزید.
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی گردویی
کره ۲۰۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
پودر گردو ۲۰ گرم
وانیل نصف ق چ
پودر هل نصف ق چ
آرد ۳۳۰ گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
#شیرینی_عید #شیرینی_گردویی #شیرینی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوبولی مرغ یه غذای جذاب و جدید🍗🍚
مواد لازم :
◗ ۲ عدد مرغ ریز
◗ چوب دارچین
◗ برگ بو و زردچوبه
◗ هل و فلفل سیاه
◗ ۲ قاشق روغن حیوانی
◗ ۲ عدد پیاز متوسط و نمک و کاری
◗ زیره و زردچوبه
◗ ادویه حشو و زردچوبه
◗ ۱ لیوان نخود پخته
◗ ۲ لیوان سیب زمینی سرخ شده
#آشپزی #خوشمزه #خوراکی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
هدایت شده از ☆هنر آشپزی و خانه داری☆
ازوقتی رفتم اینجا؛ شدم قنّاد خاندان🤭
آخــه آمـوزش تخصصی #کیک و #شیرینی های قــنادای مــعروف
#ایرانی & #ترکیه ای رو گذاشته😋
فوتای کوزه گری که نمیدونستی و نمیگن بهت ؛ ولــی اینجا میگه بهــت 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac
سرم شلوغه دارم #شیرینی_عید میپزم🙊 خودتون برید تو کانال و ببینید☝️🤭