eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
2هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
5.5هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب ترفندی😁👌 بفرستید برای اون دسته ای که کیکاشون ته میگیره😄 . . . . ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
. سلام روزتون قشنگ، قشنگا🌸🙋‍♀ تازه واردا خوش اومدین🥰 قدیمیا که تاج سرین😍❤️
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 خامه ای فوری🧑🏻‍🍳 👩🏽‍🍳👨🏼‍🍳 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# پنکیک_ خرسی😋🐻 یه پنکیک جذاب و خوشمزه برای تولد و مهمونیات که بچه ها عاشقشن😍👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍬@kadbanoo1402
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# پنکیک خرسی😋🐻 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتما يه بارم كه شده امتحانش کنید👌 بفرس واسه کسایی که نیازش دارن😉 🍬@kadbanoo1402
🍛🫑🌽 موادی که لازم دارید تا این غذای جذاب و درست کنید: ۱عددسینه مرغ برنج ۵پیمانه فلفل های رنگی فلفل سبز شیرین قارچ ۳۰۰گرم ادویه ها : فلفل پاپریکا زیره سبز زردچوبه نمک فلفل سیاه آویشن ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به درخواست شما دوستان🙋🏻‍♀😍 آلبالویی که برای مربا انتخاب می کنید باید قرمز باشه نه سیاهو خیلی ریز نباشه (تا جایی که پیدا می کنید درشت شو پیدا کنید ) و ترش باشه چون با آلبالوی شیرین مربا بد مزه میشه☺️ولی حواستون باشه از آلبالوی پیوندی استفاده نکنید .حالا همون طور که تو فیلم دیدید خلال دندون هسته مربا رو عالی جدا می کنه. از ته آلبالو فشار بدید تا هسته در بیاد و آلبالو سالم بمونه.یه نکته مهم هم اینه که بعد از هسته گیری آلبالو رو وزن کنید و هم وزنش شکر بردارید🌹🌹🌹🌹🌹حالا بهتره برای پخت از قابلمه لعابی و کمی بزرگ‌تر (نسبت به مقدار آلبالو ) استفاده کنید . اگه لعابی نداشتید استیل باشه.میزان آبدهی آلبالو ها خیلی فرق می کنه ، و دقیقا به همین علت زمان قوام اومدن شربت هم فرق می کنه.اگه بعد از چند ساعت اصلا آب نداخت یه ذره آب بهش اضافه کنید مثلا نصف لیوان (البته بسته به مقدار آلبالو ) بعد از اینکه گذاشتین رو حرارت صبر کنید به جوش بیاد و دائم کف روشو بگیرید تا مربا شفاف و خوشرنگ باشه . بعد از اینکه جوشید ده تا بیست دقیقه زمان بدید آلبالو ها بپزه ،بیشتر از این آلبالو رو نپزید تا رنگ مربا خراب نشه . بعد مثل فیلم قوام شربت رو بررسی کنید راستی اگه آلبالو زیاد آب بندازه اضافی شیره رو باز هم بجوشونید تا غلیظ تر بشه و بشه شربت آلبالو ☺️☺️برا این مربا حین پخت تمیز کردن اطراف قابلمه با آبلیمو و آب زیاد لازم نیست چون خودش ترش هست و معمولا شکرک نمی زنه ولی من طبق عادت انجام می دمو آخر سر هم باز چند قطره آبلیمو بهش زدم و خاموشش کردم ،اینم برای احتیاط هستش. 🍬@kadbanoo1402
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه آبادان ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆