eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
1.9هزار دنبال‌کننده
968 عکس
5.3هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗ران مرغ ۴ عدد 🧅پیاز ۲ تا متوسط 🫑فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد 🥕هویج متوسط ۱ عدد 🧄سیر ۳ حبه متوسط لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد 🌱برگ بو ۲ تا 🍅رب ۱ ق.غ سر پر آب جوش ۱ استکان روغن مایع ⅓ پیمانه ادویه ها : نمک ۱ ق.م زرد چوبه ۱ ق.چ پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ فلفل قرمز ⅓ ق.چ چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 😋 ▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ ▫️رب انار۳ق غ ▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل، ▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن ▫️پیاز۱عددمتوسط ▫️سیر۱حبه نکات لازم 🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید 🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه 🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 🦋🍮🦋 🔹مواد لازم: ژله رنگی ژله آلوورا بستنی وانیلی ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅پارت سوم مواد لازم👇 گوشت مخلوط گوساله و گوسفند نسبت۸۰به۲۰: نیم کیلو پیاز: ۱عدد متوسط لپه: ۱پیمانه برنج: ۱پیمانه تخم مرغ: ۱عدد ادویه: نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و پولبیبر سبزی خشک معطر شامل: مرزه ۱ق.غ و ترخون نصف ق.غ سبزی تازه شامل: تره،پیازچه،جعفری،نعنا و گشنیز: ۱۰ق.غ . مواد لازم برای سس👇 پیاز: ۱عدد بزرگ نمکو فلفل سیاه رب گوجه: ۳ق.غ زرشک: ۱ق.غ مرزه خشک: نصف ق.غ آلو زعفرون . مواد میانی کوفته شامل👈گردو،پیازداغ،زرشک و آلو . نکته:یکی از نکات مهم برای درست کردن یه کوفته عالی خوب ورز دادن مواد هست طوریکه چربی گوشت دربیاد که اینکارو دستگاه برسادیس به خوبی فقط در عرض یک دقیقه انجام میده👌 وقتی سس جوش اومد کوفته هارو اضافه کنید وبذارید شعله همچنان زیاد بمونه و سس از جوش نیفته بعد مرتب از سس روی کوفته ها بریزید چون فقط باید تا نصف یکم بیشتر کوفته ها تو سس باشن اینقدر اینکارو ادامه بدین تا خودشونو بگیرن بعد از بیست دقیقه درقابلمه رو نیمه بذارید و یکساعتو نیم زمان بدید تا کوفته های خوشمزمون بپزن😋 نوش جااااان🥰 فوروارد یادتون نره ❤️ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا طور 🍕😍😋 این پیتزا تو کمتر از یه ربع اونم بدون خمیر درست میشه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروی 😍😋 هر بسته پودر ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل کنین (اب کمتر میریزیم که حالت پاستیلی بگیره و راحت تر از مولد دربیاد) روی بخار اب جوش هم میزنیم تا ذرات ژلاتین حل بشن بعد از اینکه کاملا سرد شد یک چهارم لیوان شیر یا بستنی نرم شده بریزین ژله سفید : نصف بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان اب جوش بنماری کنین و بعد از سرد شدن یک چهارم لیوان شیر یا بستنی سرد شده بریزین ژله بی رنگ: نصف بسته ژله آلوئه ورا رو با دو سوم لیوان اب جوش بنماری کنین و بذارین نیمبند شه کمی از ژله سفید تو مولد چرب شده بریزین و بعد از نیمبند شدنش مولد رو با ژله رنگی پر کنین بذاربن چند ساعت تو یخچال بمونه تا ژله سفت بشه و از مولد خارج کنین تو قالب کره که از قبل با روغن مایع چرب کردین، کمی ژله سفید بریزین بعد از اینکه نیمبند شد گل ها رو توی قالب بچینین یک قاشق ژله الوئه ورا روی گل ها بریزین و بذارین نیمبند بشن تا فیکس بشن باقی ژله آلوئه ورا رو توی قالب بریزین در قالب رو بذارین و خوب فیکسش کنین و بذارین چند ساعت تو یخچال بمونه تا ژله سفت بشه در قالب رو بردارین و ژله های کروی رو از تو قالب جدا کنید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆💕 خوشگل و راحت 🤎🍱 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقوی برای آموزش یا 🤎🧆 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرست برای کسایی که عاشق دسرای فوری بی‌دردسر و فوق العاده خوشمزن🥰 👩🏻‍🍳مواد لازم : شیر ۵۰۰ میل شکر ۱ پیمانه نشاسته ذرت نیم پیمانه نسکافه فوری یا قهوه ۲ ق غ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه 🍗🍗 این خوشمزه و لذیذ را از دست ندید👌👌 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
# تزیین _شله_زرد ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍰 ۲ بسته بیسکوییت پتی بور نصف لیوان شکلات آب شده نصف لیوان شیر ۴ ق غ خامه صبحانه ۳ ق غ پودر نارگیل ✨فوق العاده نرم و خوشمزه 👌😍😋 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مجلسی برای ۴ نفر 1 سینه مرغ 2 عدد هویج 1 عدد سیب زمینی 1 عدد پیاز 1 پیمانه جو پرک(لیوان) 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری سبزی سوپ کره به میزان لازم آب لیموترش به میزان لازم ۱ عدد عصاره گوشت مرغ ،عصاره گوشت بره و عصاره قارچ زعفران ،نمک، فلفل سیاه به میزان لازم ابتدا داخل یک قابلمه مناسب کمی کره ریخته و صبر کنید تا کره کاملاً روی حرارت ذوب شود. . پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید، سپس به قابلمه اضافه کنید و همراه کره تفت دهید تا طلایی رنگ و شفاف شود.سپس سینه مرغ را به قابلمه اضافه کرده و همراه پیاز داغ تفت دهید. کمی که رنگ مرغ عوض شد، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید.هویج و سیب زمینی را خوب شسته و پوست آن ها را بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس آن ها را همراه رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. ۳ الی ۴ لیوان آب به قابلمه بیافزاید و اجازه دهید مرغ روی حرارت کم به خوبی پخته شود. زمانی که مرغ کاملا پخته شد آن را از قابلمه خارج کرده و با کمک یک چنگال مرغ را کاملا ریش ریش کرده و کنار بگذارید. جو پرک شسته شده و تمیز را همراه مرغ ریش شده به سوپ اضافه کنید و مواد را هم بزنید. درب قابلمه را بسته و اجازه بدهید سوپ به مدت حداقل ۶۰ دقیقه روی حرارت کم به خوبی پخته شود.توجه کنید اواسط پخت سوپ عصاره ها را اضافه کنید. هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا جو پرک ته نگیرد. سپس در مرحله آخر پخت، کمی فلفل قرمز همراه با آبلیمو و سبزی سوپ به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر سوپ شما روی حرارت بماند، سپس سوپ جو پرک را در ظرف مورد نظر بکشید و آن را میل کنید. نکته:سوپ جو پرک با آب نارنج خوش طعم تر میشود اگر آب نارنج در دسترس دارید آبلیموخیلی کم اضافه کنید تا بتونید آب نارنج هم اضافه کنید البته بچشید اگر اب نارج تون تلخ نبود استفاده کنید ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلفردو 😍😋 بی شک یکی از خوشمزه‌ترین‌هاست ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍛🥕 مواد لازم: گوشت: ۴۰۰ گرم هویج خلال شده: ۴۰۰ گرم آلو: ۱۵ عدد پیاز: یک عدد لیمو ترش: یک عدد زعفران به مقدار لازم (هرچی بیشتر بهتر) رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری چوب دارچین: ۱ عدد گل محمدی: ۲ عدد هل: ۲ عدد زردچوبه و نمک و فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خووشمزه😍😋 هویج ۱ عدد پیازچه ۶ عدد فلفل ۲ عدد آرد سفید شیرینی پزی ۱۰ لیوان شیر ولرم ۲ لیوان آب ولرم یکو نیم لیوان نمک یک و نیم ق چ مخمر (خمیر مایه) ۲ ق غ روغن زیتون نصف پیمانه هویج و پیازچه و فلفل و نمک و مخمر و شیر ولرم و آب ولرم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و روغن زیتون ریخته و ورز میدیم ۵ دقیقه و در ظرف رو گذاشته و در جای گرم استراحت میدیم نیم ساعت سپس سطح کارو ارد پاشی کرده و با وردنه پهن میکنیم و به چانه های مساوی تقسیم میکنیم و در تابه چرب شده از دو طرف میپزیم و کره ذوب شده میزنیم ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆