eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
2.2هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای یک قیمه خوشمزه و خوش عطر اضاغه کردن گوجه تازه و پوره شده رو توصیه میکنم یه عطر و رنگ خوبی میگیره و بادمجون سرخ شده رو نیم ساعت اخر بزارید روی خورشت که جا بیوفته اصلا از پودر دارچین استفاده نکنید که خورشتتون تیره میشه یک تیکه چوب دارچین کوچیک با لپه ها تفت بدین زعفران فراوون فراموش تون نشه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
از بین بردن بوی ماهی با سیب : 👇🏻😍 در هنگام طبخ ماهی یک تکه سیب در تابه یا در روغنی که برای سرخ کردن ماهی استفاده میکنید بیندازید این کار باعث می شود در محیط خانه بوی ماهی نپیچد و ظرف مورد استفاده شما بوی ماهی نگیرد . 🐠 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متفاوت ترین 😌😉 بیین دلم میخواد این فینگر سریع و جدید رو درست کنید و خاص تر پذیرایی کنید☺️ ورق های کالباس یا پپرونی رو داخال قالب کیک یزدی میزارید تو فر یا هواپز چند دقیقه بعد موادی که ریختم یا هرچی دوست داشتید با این سسی که نوشتم اماده کنید رو داخل کاسه لبه دالبریتون بزارید و تمام😋😋😋 پنیر خامه ای با سس مایونز خیلییی خوب میشه حتما امتحان کنبد😋 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و قارچ🤤🐔 مواد لازم ران مرغ چرخ شده یا مخلوط سینه و ران چرخ شده مرغ 600 گرم قارچ 300 گرم آبلیمو 1 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد متوسط رنده شده و آبگرفته تخم مرغ 1 عدد پودر سوخاری یا آرد سوخاری برای داخل مواد کتلت 2 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده 1 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استفاده کاربردی از بطری های دور ریز ‌✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمک، برگ بو، 1 عدد پیاز و 1 هویج 2 کیلو مرغ، من ران مرغ دارم، اما می توانید مرغ را کامل هم استفاده کنید بدون‌پوست البته ، با حرارت ملایم 2-3 ساعت بسته به مرغ بپزید، آن را جدا کنید. استخوان ها، گوشت به راحتی از استخوان ها جدا کنید 300 میلی لیتر آبگوشت را در آبکش کنید، 40 گرم ژلاتین را به آرامی اضافه کنید اگر بلافاصله ژلاتین را در ان بریزید نیاز به 2 قاشق غذاخوری آب 1 قاشق چایخوری نمک، پاپریکا و آب چغندر فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری آب گوشت با ژلاتین و همه چیز را با مخلوط کن خوب آسیاب کنید و داخل یک بطری پلاستیکی نصف شده بریزید فویل الومینیومی بپیچید بزارید داخل فریزر به مدت ۵ ساعت بعد از ۵‌ساعت دربیارید و سرو کنید عالیه طعمش🤗❤ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانوما دور نریزید 🌸🍃 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
گوسفند_پخت_در_فر ران گوسفند ابتدا گوشت رو بشورید و با دستمال تمیز خشک کنید (بدون استخوان )رو با زعفران و نمک مزه دار کنید حدود یکساعت میتونید بجای زعفران از فلفل سیاه و کمی پودر سیر استفاده کنید ولی زعفران بوی گوشت رو میگیره.بعد از یکساعت گوشت رو بیرون بیارید چند تا سوراخ روی گوشت ایجاد کنید و چند حبه سیر توی سوراخ ها بزارید و توی ماهیتابه که کمی روغن ریختید دو طرفش رو سرخ کنید .گوشت رو توی ظرف مناسب فر بزارید و اطرافشو هویج،کرفس،چند حبه سیر،گوجه دو نیم شده،نعناو ترخون(بصورت چند شاخه که خرد نشده باشه )و روی گوشت کمی روغن زیتون یا کنجد و یا کره بمالید و روشو فویل بپوشونید و توی فر با درجه صدو هفتاد پنجده وسط بمدت یک ساعت و نیم .بعد از این فویل رو یردارید،گوشت آبدار شده مرتب از آب گوشت روی ژیگو بریزید و بزارید نیم ساعت دیگه بمونه تا آبش کشیده بشه ولی خشک نشه روی گوشت رو گریل کنید و بعد از اینکه از داغی در اومد برش بزنید. پ. ن. این مدت برای ران گوسفند که وزنش یک کیلوه اگه وزن گوشت بیشتر بود مدت زمان پخت هم بیشتره ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرصع پلوی خوشمزه فیله ی مرغ زعفران دم شده نمک ، فلفل ، پاپریکا ، پودرسیر خلال پسته و بادام زرشک خلال پوست پرتقال هویج کشمش شکر گلاب ‌‌‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00