10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تست_مرغ_پنیری
🥢سینه مرغ ۱ عدد
🥢 ساقه کرفس جوان ۱۰۰ گرم
🥢 پیاز کوچک ۱ عدد
🥢 جعفری ۲ قاشق غذاخوری
🥢 تخم مرغ آبپز ۲ عدد کوچک
🥢سیر ۱ حبه
🥢 نمک و فلفل به میزان لازم
🥢 پنیر لبنه یا خامه ای مقدار لازم
🥢 سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
🥢 گردو ۲ عدد
🥢 نان تست(یا نان دلخواه)
🥢 پنیر گودا گوجه کره
🔷ابتدا سینه مرغ را با سیر و نمک و فلفل آبپز کنید و بعد از پخت با چاقو ساطوری یا ریش ریش کنید و در ظرف بریزید ،کرفس راهم را جدا و ساطوری کنید و در ظرف بریزید ،جعفری را هم خیلی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید،تخم مرغ را هم آبپز و بعد ریز خرد کنید و در ظرف بریزید مقداری گردوی خرد شده هم اضافه کنید حالا پنیر لبنه را که به دمای محیط رسیده را مقداری هم بزنیدتا بافتش از هم باز بشه برای رقیق شدن میتونید روغن زیتون هم اضافه کنید همه مواد را باهم مخلوط کنید، حالاااا نان تست را بردارید روش یک لایه پنیر گودا بزارید روش مقداری از مواد و بعد یک لایه گوجه و دوباره پنیر گودا و نان تست بعدی و حالا ساندویچ را در تابه از قبل گرم شده با مقداری کره چرب کنید و ساندویچ را تا وقتی کریسپی میشه اجازه بدید تا در تابه بماند
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بستنی_چوبی
✍مواد لازم:
🥢 شکرنصف پیمانه
🥢 نشاسته ذرت ۲ق،غ
🥢 شیر خشک شیرین نصف پیمانه
🥢 شیر ۲ لیوان
🥢 پودر کاکائو ۳ ق،غ
🥢 وانیل نوک ق،چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سیب_زمینی_سوخاری
✍مواد لازم :
🥢 نشاسته ذرت یا ارد ذرت نصف لیوان (اصلا خذف نکنید چون خشک و سفت میشه)
🥢 ارد قنادی نصف لیوان
🥢 بیکینک پودر ۱ ق چ
🥢 نمک فلفل سیاه پودر سیر اویشن به میزان لازم
🥢 اب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خیارشور_فوری
✍مواد لازم :
🥢 ۱ کیلو خیار
🥢۲ پیمانه آب
۲ پیمانه سرکه
🥢نمک سنگ ۲ ق غ
🥢 شکر ۲ ق غ
🥢 سیر چند حبه
🥢 لیمو ترش ۳ برش
🥢جعفری و ترخون تازه مقداری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#آلبالو_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باقلوا
✍مواد شربت:
🥢سه و نیم لیوان شکر
🥢 سه و نیم لیوان آب
🥢 یک برش نازک لیمو
🔺 مواد خمیر:
100 گرم کره
یک لیوان روغن مایع(میتونید از روغن زیتون استفاده کنید)
یک لیوان شیر
دو قاشق غذاخوری سرکه
یک بستهی 10 گرمی بیکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
حدود سه و نیم لیوان آرد
یک لیوان گردی خرد شده(از فندق هم میتونید استفاده کنید)
اندازهی لیوان 200 میلی (چهار پنجم لیوان دستهدار فرانسه)
اندازهی استکان 125 میلی(نصف لیوان دستهدار فرانسه)
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_تابستونی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اسکندر_کباب
🥢۲ تکه نان بربری
🥢۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
🥢۱ عدد پیاز
🥢 ۳ حبه سیر
🥢 نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
🥢 آرد سوخاری۱ فنجان چای خوری
🔺 برای سس گوجه:
🥢۱ ق غ کره
🥢 ۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
🥢 ۲ حبه سیر
🥢 ۱ ق غ رب گوجه
🥢 نمک و فلفل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژامبون_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پنکنیک_گردو_و_شیره_انگور
۱ عدد تخم مرغ رو زدم تا کمی باز بشه یک لیوان شیر، نوک قاشق نمک، شیره انگور سفید،
۳ قاشق غذا خوری روغن و وانیل و یک استکان گردوی خردشده رو مخلوط کردم (بهتره گردو رو خیلی ریز کنید تا شکل پنکیک بهتر در بیاد)
یک لیوان+۱ قاشق غذا خوری ارد و یک قاشق مربا خوری پکینگ پودر رو اضافه کردم وبا همزن دستی مخلوط کردم تا صاف و یکدست بشه
بعد ماهیتابه رو روی حرارت گذاشتم تا کاملا داغ بشه و از مایه پنکیک با ملاقه کوچیک داخل ماهیتابه ریختم و حرارت رو کم کردم و همینکه روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد برش گردوندم(تو فیلم نشون دادم) تا ظرف دیگش هم طلایی بشه وبعد با شیره انگور و موز و گردو برا صبحانه عصرانه عالی میشه امیدوارم شماهم درست کنید وخوشتون بیادمیتونید بجای گردو از مغزهای دیگه استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#زرشک_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فلافل
🥢نخود ۵۰۰گرم
🥢پیاز دو عدد متوسط
🥢 سیر پنج حبه
🥢 آرد دو قاشق غذاخوری
🥢 بیکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
🥢آب نصف لیوان
🥢 ادویه ها زردچوبه ، نمک ، پودر زیره ، تخم گشنیز ، جوز هندی ، پودر سیر ، کاری ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و ادویه مخصوص فلافل هر کدام یک قاشق سرپر غذاخوری
🔷ابتدا نخودها رو به مدت ۲۴ساعت داخل آب میزاریم و تو این مدت چند مرتبه آب نخودهارو عوض میکنیم بعد از ۲۴ساعت نخود های خیس خورده رو داخل چرخ گوشت میریزیم و با پیاز و سیر چرخ میکنیم نخود ها رو اول با سری درشت و بار دوم با سری ریز چرخ کنید که بافت یکدستی داشته باشه بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و خوب با خمیر مخلوط میکنیم به این خاطر که خمیر فلافل خیلی سفت نباشه به خمیرمون نصف لیوان آب ، آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم و اجازه میدیم خمیر چند ساعت داخل یخچال استراحت کنه
داخل ظرفمون روغن میریزیم ( روغن باید حتما داغ باشه بعد فلافل هارو داخلش سرخ کنیم وسطشم اگه دوس داشتید سوراخ کنید که داخلش خام نمونه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c