10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژامبون_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پنکنیک_گردو_و_شیره_انگور
۱ عدد تخم مرغ رو زدم تا کمی باز بشه یک لیوان شیر، نوک قاشق نمک، شیره انگور سفید،
۳ قاشق غذا خوری روغن و وانیل و یک استکان گردوی خردشده رو مخلوط کردم (بهتره گردو رو خیلی ریز کنید تا شکل پنکیک بهتر در بیاد)
یک لیوان+۱ قاشق غذا خوری ارد و یک قاشق مربا خوری پکینگ پودر رو اضافه کردم وبا همزن دستی مخلوط کردم تا صاف و یکدست بشه
بعد ماهیتابه رو روی حرارت گذاشتم تا کاملا داغ بشه و از مایه پنکیک با ملاقه کوچیک داخل ماهیتابه ریختم و حرارت رو کم کردم و همینکه روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد برش گردوندم(تو فیلم نشون دادم) تا ظرف دیگش هم طلایی بشه وبعد با شیره انگور و موز و گردو برا صبحانه عصرانه عالی میشه امیدوارم شماهم درست کنید وخوشتون بیادمیتونید بجای گردو از مغزهای دیگه استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#زرشک_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فلافل
🥢نخود ۵۰۰گرم
🥢پیاز دو عدد متوسط
🥢 سیر پنج حبه
🥢 آرد دو قاشق غذاخوری
🥢 بیکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
🥢آب نصف لیوان
🥢 ادویه ها زردچوبه ، نمک ، پودر زیره ، تخم گشنیز ، جوز هندی ، پودر سیر ، کاری ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و ادویه مخصوص فلافل هر کدام یک قاشق سرپر غذاخوری
🔷ابتدا نخودها رو به مدت ۲۴ساعت داخل آب میزاریم و تو این مدت چند مرتبه آب نخودهارو عوض میکنیم بعد از ۲۴ساعت نخود های خیس خورده رو داخل چرخ گوشت میریزیم و با پیاز و سیر چرخ میکنیم نخود ها رو اول با سری درشت و بار دوم با سری ریز چرخ کنید که بافت یکدستی داشته باشه بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و خوب با خمیر مخلوط میکنیم به این خاطر که خمیر فلافل خیلی سفت نباشه به خمیرمون نصف لیوان آب ، آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم و اجازه میدیم خمیر چند ساعت داخل یخچال استراحت کنه
داخل ظرفمون روغن میریزیم ( روغن باید حتما داغ باشه بعد فلافل هارو داخلش سرخ کنیم وسطشم اگه دوس داشتید سوراخ کنید که داخلش خام نمونه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شام_خوشمزه_با_بادمجان
🥢3 عدد بادمجان
🥢 250 گرم گوشت چرخ کرده
🥢 1 عدد پیاز
🥢 ½ نمک قاشق چایخوری
🥢 ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
🥢 1 قاشق چایخوری پاپریکا
🥢 2 قاشق غذاخوری نان سوخاری
🥢 2 عدد سیب زمینی
🥢 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
🥢 4 عدد فلفل سبز
🥢 470 میلی لیتر آب
🥢 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🔷 بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#غذای_نونی
🥢4 تا 5عدد سیب زمینی یا1 کیلو،
🥢 300 گرم گوشت چرخ کرده،
🥢 1 عدد تخم مرغ،
🥢 1 عدد پیاز رنده شده،
🥢جعفری ریز خرد شده،
🥢 4 تا 5 ق غ پودر سوخاری،
🥢1 ق غ پاپریکا،
🥢 1/2 ق چ فلفل سیاه،
🥢1/4 ق چ زیره سبز
🔷سیب زمینی ها را رنده می کنیم و آبش رو میگیریم. با گوشت چرخ کرده و مواد دیگر خوب ورز میدیم.
اگر مواد به دست میچسبید آرد سوخاری بیشتری اضافه کنید.
از مواد به شکل کوفته درآورید و در روغن داغ زیاد سرخ کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فسنجون
✍مواد لازم:
🥢گردوی میکس شده ۳۰۰ گرم
🥢 پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
🥢 مرغ تیکه شده به تعداد لازم
🥢 رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری
🥢 اب سرد ۴ لیوان
🥢 نمک و فلفل سیاه و زعفران
🔷ابتدا پیاز و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه،بعد گردویی که خوب میکسش کردیم و کاملا له شده رو اضافه میکنیم،اولین ترفند روغن انداختن فسنجون همینه، یعنی گردو کاملا له و خمیری شده باشه،من با دستگاه مولینکس میکش کردم، با حرارت خیلی ملایم گردو و پیاز و کمی تفت بدین،حالا اب سرد اضافه کرده و حرارت بالا باشه تا گردو بالا بیاد ،اینجا مواظب باشید که خورشت سر نره ،حالا حرارت و کم کنید تا خورشت اروم اروم بجوشه یک ساعت که گذشت مرغامون و با کمی نمک و زعفران اضافه میکنید و میزارید جا بیفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شام_سه_سوته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تهدیگ_ترد_و_جدید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🪐 اختراع جدید طَبیب 🪐
🍏 درمان سینوزیت،میگرن،پُلیپ
🍎 حساسیت فصلی،آسم،سردرد شدید
🥭 عفونتهای مجاری تنفسی و گوارش
🍑 آنفولانزا،خط پشت حلق،سرما خوردگی
🧅 ضد عفونی کننده :
🍄 ( باکتری،ویروس و قارچ )
🌶️ تخلیه کننده ی مجاری سیستم تنفسی
🌻 لینک کانال طَبیب :
https://eitaa.com/joinchat/2088108312C3238100f4f
لینک شخصی طَبیب :
@sadeghi4436
شماره تماس :
09918154704
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سیب_پلو
✍مواد لازم:
🥢 ۱،۵ پیمانه برنج
🥢 ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
🥢 شوید(شبت)
🥢 بال مرغ
🥢 زعفران غلیظ
🥢آب لیموترش
🥢ادویه: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پول بیبر(دلخواه)
.چون بال مرغ چرب هست، برای تهدیگ یکق روغن کافیه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍃 منم مثل تو دغدغه لباس کوچولوم دارم پس کنارم باش 😍
خاص ترین ست های دخترانه و پسرانه 😉
جدیدترین کارهای خاص
با کیفیت عـــــــالی و تضمینی
قیمت منـــــــــاسب
بیا اینجا تابهترین رو برای وروجکت رقم بزنی😊👇
https://eitaa.com/joinchat/3776119061C741feea67d