🌸گلها امضای خــدا
🌸بـر روى زمین هستند
🌸تقدیم به شما دوستان
🌸مهربان و نازنین
🌸که زیبـاتـریـن امضاى
🌸خــداونـد هستید ...
🌸شنبه ی قشنگتـون بخیر
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#صبحانه_لاکچری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شیک_موز_و_قهوه
✍مواد لازم:
🥢شیر یخ زده
🥢بستنی وانیلی
🥢شیر
🥢موز
🥢قهوه ی فوری
🥢گردو
🥢سس شکلات برای تزیین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_خرمالو
✍مواد لازم:
🥢۴ عدد خرمالو بزرگ یا ۶ عدد خرمالو متوسط
(سعی کنید خرمالوهای پررنگ و شیرین انتخاب کنین)
🍔۱ لیوان شیر سرد
🥢۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
🥢یک سوم لیوان اب سرد
🥢۳ قاشق غذاخوری شکر (اندازه شکر بستگی به شیرینی خرمالوها داره)
🥢۴قاشق غذاخوری خامه صبحانه
🥢نصف قاشق چایخوری وانیل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#قارچ_سوخاری
🥢قارچ یک کیلو
🥢آرد ۲ پیمانه
🥢ماءالشعیر ۱ پیمانه
🥢سیر ۲ حبه
🥢نمک و فلفل،به میزان لازم
🥢بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
🥢روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
🥢پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
🔷طرز تهیه قارچ پفکی سوخاری با ماءالشعیر
در یک کاسه سیر رنده ریز شده، بیکینگپودر، آرد ، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط کنید. ماءالشعیر را کمکم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید و در انتها پنیر رو اضافه کنید
قارچ ها را داخل مایه بالا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
سپس قارچ ها را داخل روغن داغ سرخ نموده روغن اضافی آن را به کمک دستمال کاغذی بگیرید و درون ظرف سرو قرار دهید و با سس نوش جان کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کافه_گلاسه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#خاگینه
✍مواد لازم:
🥢تخم مرغ: ۲ عدد
🥢وانیل: یک چهارم ق چ
🥢روغن مایع: ۵ ق غ
🥢ماست: دو سوم لیوان
🥢آرد: ۲٫۵ لیوان(آبخور آردها فرق میکنه ممکنه بیشتر یا کمترم آرد ببره)
🥢بکینگ پودر: ۲ ق م
🥣طرز تهیه خمیر خاگینه: تخم مرغ وبا وانیل بزنین از لختگی دربیاد روغن مایع و ماست رو اضافه کن ۲ لیوان آردو بکینگ پودر رو هم الک کن بعد خمیر و بادست جمع کن نیم لیوان آردو کم کم اضافه کن تا خمیر لطیف بدست بیاد
بعد چونه کوچیک بگیر برا هر خاگینه سه تا نوار باریک درست کن از قسمت بالای نوارها خمیر هارو بهم بچسبون ومثل مو بباف اضافی بالا و پایین خمیر و بگیر با دست فیکس کن که موقع سرخ شدن باز نشه بعد هردو طرفشو تو روغن داغ سرخ کن بعد داخل شربت سرد بزار حدود پنج دقیقه بعد بیرون بیارو با پودر پسته و گل محمدی تزئین
کن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#كباب_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ژامبون_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوبیده_لاپلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سیب_زمینی_انگشتی
✍مواد لازم:
🥢سیب زمینی ۴ عدد
🥢پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه
🥢نمک
🥢زردچوبه
🥢فلفل سیاه
🥢۱ دسته شوید خرد شده
🥢۲ حبه سیر
🥢نصف پیمانه پودر نشاسته ذرت
🔷پودر نشاسته ذرت انسجام سیبزمینی رو بیشتر میکنه و مانع از وا رفتن اون تو روغن میشه.
۲۰ دقیقه داخل فریزر یا ۳۵ دقیقه داخل یخچال بزارید اینکار هم مانع از وا رفتن میشه هم روغن خیلی کمتری جذب میکنه.
هرگز برای سرخ شدنش از روغن زیاد استفاده نکنید با روغن کم همه طرفش رو سرخ کنید.
اگر نیاز بود حین کار باز کمی روغن اضافه کنید.
روی دستمال آشپزخونه بزارید تا روغن اضافیش گرفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
❌ توجه❌ ❌توجه❌
⁉️عرضه مستقیم مانتو عبایی به قیمت تعاونی
🔴رزمایش ترویج حجاب و عفاف
هر مانتو فقط ۲۰۰ تومان 👀
برای دیدن مانتوهای متنوع و باکیفیت ۲۰۰ تومنی کلیک کنید 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/1209467075Cfe94c10681
هدایت شده از آشپزی کد بانو
هرچی مانتو داریم فقط ۲۰۰ تومن😍👆
فروش انلاین و حضوری❌سراسر کشور با پرداخت کرایه ماشین✅
https://eitaa.com/joinchat/1209467075Cfe94c10681
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام_خوشمزه_با_سیب_زمینی
✍مواد لازم:
🥢سیب زمینی
🥢نشاسته ذرت
🥢نمک و فلفل سیاه
🥢کره
🥢ژامبون
🥢پنیر پیتزا
🥢سوسیس
🥢زرده تخم مرغ
🥢سس بشامل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸ســــــلام یکشنبه
🌸🍃خــدایـا چـتر رحمتت را
🍃🌸بر سر دوستانم همیشه باز نگهدار
🌸🍃و بهترین تقدیرها رابرایشان رقم بزن
🍃🌸امـروزتـون سرشـار از آرامش الهی
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#صبحانه_باکلاس
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #حلوا_پرتقالی
✍مواد لازم :
🥢یک لیوان ارد سفید
🥢یک لیوان شکر
🥢یک لیوان اب پرتقال طبیعی
🥢یک چهارم لیوان گلاب
🥢زعفران دم کرده
🥢کره و روغن
🥣طرز تهیه:
ابتدا اب پرتقال شکر گلاب و زعفران رو روی شعله میذارسم تا شکر حل بشه کمی بعد شعله رو خاموش میکنیم یه لیوان ارد رو الک میکنیم و تفت میدیم در حدی که ارد تغییر رنگ نده بعد از تفت هم حتما یک بار الک میکنیم روغن و کره رو اضافه میکنیم به اندازه ای که کل ارد به روغن اغشته بشه بعد شهد پرتقالی رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره و بعد توی ظرف میریزیم و سطحشو با قاشقی که چرب شده صاف میکنیم و تزیینش میکنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مسقطی_شیر
🥢نشاسته 3 ق غ
🥢شکر 4 ق غ
🥢شیر 2 لیوان
🥢گلاب 1 ق غ
🥢وانیل نوک ق چ
🥢کره 1 ق غ
🔷ابتدا نشاسته رو تو شیر سرد حل مکنیم-بعد روی اجاق گاز گذاشته تا گرم بشه و کمی غلظت پیدا کنه
سپس کره و وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم که غلیط بشه و مواد ته نگیره
به غلظت دلخواه که رسید توی ظرف سرو بریزید بدارید خنک بشه بعد در یخچال بذارید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سیرابی
یک قابلمه آب رو جوش بیارین و سیرابی ها رو داخلش بریزین تا ده دقیقه بجوشه
آب سیرابی رو دور بریزین و با آب تازه روی گاز بزارین
دو عدد پیاز و چند حبه سیر
پاپریکا و زردچوبه و پودر پیاز از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه کنید
درشو بزارین و سه ساعت زمان بدین تا بپزه
نیم ساعت آخر پخت نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری نمک بریزین
سیرابی رو همراه با دارچین سرو کنین
حتما درست کنید و مطمئن باشید این سیرابی فرق داره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فالوده_خونگی
🔷مواد لازم برای شربت فالوده :
🥢آب ۴ لیوان
🥢شکر ۲ونیم لیوان
🥢گلاب ۵ ق غ
🥢هل نوک قاشق
🥣طرز تهیه :
آب و شکر رو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه،هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه،بعد داخل یه ظرف فلزی ۱۲ ساعت میزاریم فریزر،بعد از ۱۲ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه.
در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه
ظرف حتما باید فلزی باشه.
یک بسته رشته ی فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم،۵دقیقه زمان میدیم بپزه،بعد با آب سرد آبکشی میکنیم،حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم (شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)،پوره که کردیم،حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تا بالا بعد دوباره ۱۵ دقیقه بزاریم فریزر ، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون با لیموی تازه و شربت سرو کنین.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_بیسکویتی
🔷بیسکویت کاکایویی پتی بور
کرم:
🥢شیر 1 لیتر
🥢1 لیوان شکر
🥢1 لیوان سمولینا
🥢1 لیوان پودر نارگیل
🥢نصف قاشق چایخوری وانیل
🔷سس شکلات:
🥢خامه مایع 50 گرم
🥢شکلات تیره و شیری
برای کرم، شیر، شکر و سمولینا را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گاز مخلوط کنید تا قوام مناسبی به دست آید. وقتی قوام غلیظی گرفت نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. قالب کیک را با آب خیس می کنیم و کرم که تقریبا داغ است اضافه میکنیم. بیسکویت کاکائویی پتی بور را بین آنها میگذاریم. اجازه دهید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از استراحت آن را زیر و رو کرده و سس شکلاتی را آماده می کنیم. خامه را در قابلمه بریزید و وقتی روی اجاق شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کاملا خنک شد، روی دسر می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم و با لذت سرو می کنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کشک_بادمجان
🥢بادمجون شیرین بدون تخمه نیم کیلو
🥢کشک ۱۵۰گرم
🥢نعنا خشک ۲قاشق غذاخوری
🥢زردچوبه یک قاشق مرباخوری
🥢مغز گردو ۵۰گرم(۸عدد)
🥢سیر ۴حبه
🥢پیاز بزرگ یک عدد
میتونید به جای سرخ کردن بادمجون رو کبابی کنیداگه دوست ندارید میتونید سیر رو حذف کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کمپوت_زردآلو
✍مواد لازم:
🥢زردآلو
🥢شکر
🥢آب
برای درست کردن کمپوت زردآلو باهسته توی شیشه زردآلوهای سفت و سالم و میریزیم
به ازای هر لیوان آب باید ۳ قاشق غذاخوری سرپر شکر روی زردآلوها بریزم ،
در شیشه رو محکم میبندیم و داخل قابلمه میذاریم
و حرارت و روشن میکنیم حتما دو سوم شیشه داخل آب باشه
بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد ۱۵ دقیقه بهش زمان میدیم که کمپوت ما آماده بشه.
اگه از از زردآلوهای نرم و لکی استفاده کنید و زمان بیشتری بذارین روی حرارت بمونه خیلی نرم و له میشه ، اگه زردآلوها بی مزه بودمیزان شکر رو کمی بیشتر کنید
میتونید به دلخواه وانیل
دونه هل
یا چوب دارچین هم اضافه کنید
ولی به نظرم طعم اصلی زردآلو بدون اینا خیلی بهتره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیتزا_دکمه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#جوجه_کباب_تابه_ای
🥢سینه مرغ یک عدد
🥢پیاز ۱ عدد
🥢زعفران به میزان لازم
🥢نمک و فلفل به میزان لازم
🥢ماست یا سس مایونز ۱ تا۲ ق غ
🥢سیر یک حبه
🥢روغن زیتون ۱ تا ۲ ق غ
🥢آب نصف عدد لیمو ترش
سینه مرغ رو تکه تکه کردم و مکعبی خرد کردم.
برای مرینیت کردن : داخل گوشت مرغ ، زعفران، نمک ، فلفل ، پیاز خرد شده،ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، ریختم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتید و زود جنبیدید از شب قبل باشه بهتره .
بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم پختم.
گوجه ها رو هم جدا به سیخ فلزی کشیدم و همون روی گاز کبابش کردم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کباب_تابه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_هویج
🥢تخممرغ……………….. ۳ عدد
🥢شکر قهوهای ………….. ۱۲۰ گرم
🥢جوششیرین…………… ۱ قاشق چایخوری
🥢بیکینگ پودر ……………. ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری
🥢روغن مایع ………………. ۱۳۵ گرم
🥢آرد ……………………….. ۱۸۸ گرم
🥢هویج رنده شده ………. ۲۵۰ گرم
🥢گردو خرد شده ……….. ۵۰ گرم
🥢پودر دارچین …………. ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ و شکر رو ۳ دقیقه با همزن بزنید
روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید
مواد خشک با هم مخلوط و الک و اضافه بشه
هویج با رنده ریز رنده کنید بریزید تو آبکش که اگه آبی نداشته باشه و بعد اضافه کنید
گردو هم که اضافه میکنین
سایز قالب ۲۲ سانت
دمای فر برقی ۱۶۵ و فر گازی ۱۸۰ و مدت زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
وسط کیک با یه سیخ چوبی تست کنید اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آش_بادمجان
🥢۲ کیلو بادمجان،
🥢نخود 1 پیمانه،
🥢عدس 1 پیمانه،
🥢گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم،
🥢 کشک،
🥢نمک و زردچوبه، پیاز داغ،
🥢آرد سفید ۴ قاشق،
🥢 دو حبه سیر
🔷 بادمجان هارو پوست میگیرید نگینی خرد میکنید داخل قابلمه میریزید یکم روغن میریزید درب قابلمه رو ببندید اجازه میدید تا سرخ بشه و یکم نرم بشه بعد عدس و آب میریزید اجازه میدید تا خوب بپزن
داخل زودپز نخود و گوشت را میپزید وقتی پخت به عدس و بادمجان و پیاز داغ و دو حبه سیر اضافه میکنید و سپس برشتوک آرد گندم درست میکنید.
برای برشتوک ابتدا ۴ قاشق آرد گندم رو بو میدید روغن میریزید هم میزنید تا صاف بشه بعد به آش اضافه میکنید و کشک را داخلش میریزید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c