eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.3هزار دنبال‌کننده
950 عکس
268 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
رولت مرغ و سبزیجات تخم مرغ 4 عدد. آرد نصف لیوان. روغن مایع 3 قاشق غذاخوری. شیر سرد یک سوم لیوان. نمک و فلفل به میزان لازم. .وانیل یک دوم قاشق چایخوری. مواد میانی : نصف سینه مرغ پخته و رنده شده. سیب زمینی پخته و رنده شده 1 عدد. هویج پخته و رنده شده 1 عدد. جعفری خرد شده به مقدار دلخواه . ابتدا نان رولت رو آماده می کنیم، سفیده و زرده ی تخم مرغ ها رو جدا کرده، سفیده ها رو با هم زن میزنیم تا حدی که ظرف رو بر می گردانیم نریزد، آرد، نمک و فلفل رو الک کرده با روغن وشیر مخلوط می کنیم، زرده ها رو با وانیل زده تا کرم رنگ و کش دار شود، سپس زرده ها و سفید ها را به مخلوط آرد افزوده، در قالب چرب شده میریزیم در فر 200 درجه به مدت 10 دقیقه، نان را داغ رول می کنیم پس از سرد شده یک لایه سس مایونز مالیده من با ماست سون مخلوط کردم، مواد میانی رو با هم مخلوط می‌کنیم و با سس مایونز، کمی ماست، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کرده به طور یکنواخت روی سس می ریزیم، دوباره رول کرده، در یخچال قرار می دهیم، پس از سرد شدن تزئین کرده، برش می دهیم، نوش جان. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی سیب و دارچین کره در دمای اتاق 200 گرم روغن مایع 1 فنجان شکر دانه ریز نصف فنجان ماست 1 قاشق غذا خوری پر تخم مرغ 1 عدد وانیل 1 قاشق چای خوری آرد 4-4.5 فنجان مواد میانی: سیب : 3-4 عدد شکر 4-5 قاشق غذا خوری دارچین 1 قاشق چای خوری گردو 1 فنجان 1 عدد زرده تخم مرغ برای رومال شیرینی سیب را برش های نازک زده و با شکر و دارچین مخلوط کرده و با مقدار کمی اب اجازه دهید بپزد. سپس ان را کاملا میکس و پوره کنید. و بعد از سرد شدن یک فنجان گردوی درشت خرد شده را با ان اضافه کنید. طرز تهیه : ابتدا تمام مواد خمیر به جز ارد را کاملا با هم مخلوط کرده تا شکر حل شده و یکدست شود. سپس کم کم ارد را اضافه تا خمیر جمع شدهو به دست نچسبد. باز تاکید میکنم ارد زیادی نزنید چون خمیر سفت می شود. سپس خمیر را نیم ساعت استراحت داده در یخچال و بعد مطابق فیلم برش زده و از مواد میانی داخل ان قرار داده و خمیر را جمه می کنیم. روی ان زرده تخم مرغ زده و در فر 180 درجه به مدت تقریبی 30 دقیق قرار می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🍶 آردشیرینی پزی یا نول دویست و پنجاه گرم روغن مایع صد و بیست گرم میتونید نصف کره و نصف روغن مایع بریزید شیر یک پیمانه قنادی شکر یک پیمانه قنادی هل نصف قاشق مرباخوری گلاب سه قاشق زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوری ابتدا شیره یا شربت حلوارو درست کنید شیروشکررا روی حرارت میگذاریم تا داغ بشه نیاز به جوشیدن نیست درحدیکه شکر حل بشه و زعفران و اضافه میکنیم و ازروی حرارت برمیداریم تا خنک بشه آردو الک میکنیم داخل تابه روی حرارت کم و مرتب هم میزنیم تا بوی ارد بلند بشه و بعد روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ نخودی بگیره و حرارتو خاموش میکنیم شیره سرد شده❌دقت کنید که سرد باشه کم کم اضافه میکنیم مراقب باشید دستتون با بخار اولیه ارد نسوزه و مرتب هم بزنید و شیره را اضافه کنید هل و گلاب راهم درین مرحله اضافه کنید، میزان جذب شیره بسته به جذب و جنس ارد داره تا زمانی اضافه کنید تا حلوا یکدست و نرم بشه اگر برای ماسوره زدن میخواهید کمی شل تر و برای داخل سینی و بشقاب کمی منسجم ترباشه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خوشمزهه و خوش طعم مواد لازم 1 فنجان چایخوری شیر ولرم 1 فنجان چایخوری آب ولرم 1 ق غ شکر 1 بسته پودر خمیر فوری نصف فنجان چایخوری روغن 1 عدد سفیده ی تخم مرغ 1 ق غ ماست 1 ق چ نمک 4 تا 4 و نیم لیوان آرد شیرینی پزی الک شده برای رومال کردن :👇 1 عدد زرده ی تخم مرغ مقداری روغن کنجد طرز تهیه 👇 شیر ولرم، آب ولرم ، شکر وپودر خمیر فوری رو داخل کیسه زیپ بریزین و مخلوط کنین، بعد روغن و سفیده ی تخم مرغ و ماست رو اضافه و دوباره مخلوط کنین بعد نمک و آرد الک شده رو ریخته ( آرد رو به تدریج اضافه کنین) و بعد زیپ رو ببندین و ده دقیقه ورز بدین یکساعت در جای گرم استراحت بدین، داخل سطحی که آرد پاشی کردین بدون دخالت دست بریزین و با لیسک ورز بدین تا حباب خمیر گرفته شه و داخل سینی فر بذارین و پهن کنین و یک لیوان وسط آن قرار بدین تا شکل بگیره و مطابق فیلم اطرافشو برش بزنین و 30 دقیقه با پارچه روشو بپوشونید و در جای گرم استراحت بدین، زرده تخم مرغ و روغن رو رومال کنید و سیاه دانه و کنجد بپاشید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید تا قهوه ای مایل به طلایی شه (حدود یک ربع الی بیست دقیقه)پس از بیرون اومدن از فر 5 دقیقه آنرا با پارچه بپوشانید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم کره 50 گرم روغن جامد 50 گرم روغن مایع 1/8 پیمانه پودر قند نصف پیمانه خامه صبحانه 40 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد پودر هل 1 ق چ وانیل 1/8 ق چ(اختیاری) آرد قنادی 245 گرم بکینگ پودر 1 ق چ نمک کمی طرز تهیه کره،روغن جامد و پودر قند الک شده را با همزن برقی بزنید تا سفید و کرم رنگ شود ‌. روغن مایع را اضافه کرده کمی هم بزنید. زرده و پودر هل و وانیل را اضافه کرده (من فقط پودر هل زدم ) و یک دقیقه دیگر هم بزنید.خامه را اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را افزوده و با قاشق یا لیسک هم بزنید.تا خمیر جمع شود بیشتر ورز ندهید چون روغن پس داده و سفت میشود. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از نیم ساعت خمیر را از یخچال خارج کرده فر را با دمای 175 درجه (گازی) یا 160 درجه (برقی) روشن کنید. از خمیر حدود 20 گرم برداشته با دست گرد کنید و با فاصله در سینی قرار دهید. به دلخواه میتوانید کمی کنجد یا تخم خرفه بزنید و سپس مهر دلخواه بزنید.سینی را در فر گرم به مدت 16 الی 20 دقیقه قرار دهید .(برای من 16 دقیقه طول کشید.) زیر و اطراف شیرینی طلایی شده و راحت از سینی یا کاغذ روغنی جدا میشود.(مدت رو با توجه به دمای فرتون تنظیم کنید.) ❌اگه دوست داشتید روی بیسکویت ها هم طلایی چند دقیقه آخر پخت کمی گریل روشن کنید ولی مراقب باشید که نسوزه ❌ ❌گزینه بعدی اینکه به جای هل میتونید از پودر رازیانه استفاده کنید و یک ق چ سیاه دانه و یک ق چ کنجد هم به آرد اضافه کنید.❌ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میکس تخم مرغ 4عدد وانیل یک چهارم ق چ ب.پ یک ق غ گردو پودر شده 100 گرم حدودا دو سوم لیوان آرد دو و نیم لیوان روغن یک لیوان سرخالی شکر یک لیوان کافی میکس فوری دو بسته آب جوش (دو بسته کافی میکس رو داخل یک لیوان دسته دار فرانسوی ریخته و روش آب جوش بریزین) شیر نصف لیوان زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سفیده رو میزنیم تا پف کند و فرم دار شود زرده + شکر + وانیل را میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود سپس روغن و مخلوط کافی میکس و شیر را اضافه کرده و بیست ثانیه با همزن میزنیم آرد و ب.پ را کم کم روی مواد میریزیم و با لیسک هم میزنیم در نهایت سفیده فرم گرفته و گردو را کم کم اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با لیسک هم میزنیم سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 175-180 درجه به مدت 40-50 دقیقه میزاریم. قالب ترجیحا 20 سانت. .┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
من اومدم با یک پست به شدت خوش‌طعم و سریع که میتونید نیم ساعت قبل افطار هم آماده اش کنید و عطرش کل خونه رو پر کنه این دسر طعم بستنی سنتی میده و میتونید چند قاشق خامه هم بهش اضافه کنین تا خوشمزه تر بشه اما بدون خامه هم محشره👌🏻 مواد لازم برای 6 ظرف کوچک شیر 3 پیمانه آرد شیرینی پزی یا گندم 3 ق‌غ سرصاف شکر 4 ق‌غ وانیل کمی زعفران دم کرده 4 ق‌غ گلاب 3 ق‌غ پودر یا عصاره یا دانه ی هل به مقدار دلخواه خامه اگر دوست داشتید 2 ق‌غ پودر پسته برای تزئین هم کاملا دلخواهه میتونید از پودر نارگیل یا گل محمدی استفاده کنین کمتر از نصف لیوان شیر سرد رو تو یه کاسه بریزین و آرد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهم مخلوط بشن داخل یه قابلمه بریزید و بقیه ی شیر رو همراه گلاب و خامه سرد اضافه کنین هم بزنین تا جوش بیاد بعد زعفران دم کرده و هل و شکر رو اضافه کنید و همچنان از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیره و غلیظ بشه درآخر وقتی به غلظتِ نسبتا رقیقی رسید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط از رو حرارت بردارید چون وقتی از حرارت بیفته غلیظ تر میشه تا داغه داخل ظرف سرو بریزید و روشو با هرچی که دوست داشتین تزئین ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🍘 😋 فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید) سیب زمینی متوسط:2عدد پیاز متوسط:2عدد تخم مرغ درشت:4عدد فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان پنیر پیتزا:نصف لیوان نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم 🔸ابتدا فیله ها رو آبپز کنید. سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید. پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید. فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید.داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید،سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید.داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه،مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید،یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
خـــــــــدایا 🙏 ای پناه بی پناهان و ای همراه بی همراهان🌸🍃 در آخرین سه شنبه فروردین ماه درهای رحمت خود را بروی ما بگشا ...🙏 و ما را در سرزمین بی پایان محبت خویش وارد کن🌸🍃 نیکوکاری و حسن نیت و امانتداری را به ما بیاموز ما را از رنج حسد و تکبر و غرور رها ساز🙏 آمیـــن یا اَرْحَمَ الرّاحِمین 🙏 ای مهربان ترین مهربانان 🙏 🌸🍃🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
1-استفاده از آب گرم برای درآوردن ژله از قالب این روش بیشتر مورد استفاده است.پس از اینکه ژله آماده شد ،ظرف ژله را داخل ظرفی باسایز کمی بزرگتر که پر از آب جوش است قرار دهید.پس از آنکه حدود 15 ثانیه گذشت ،ظرف ژله را از ظرف آب گرم درآورید و با برگرداندن ظرف ژله تو ظرف مورد نظرتون که می خواهید ژله را در آن سرو کنید، کار درآوردن ژله از قالب به اتمام می رسد. در این روش دو تا نکته باید رعایت شود.اول اینکه بیشتر از 20 ثانیه قالب در آب نماند و دوم اینکه ظرف آب جوش خیلی بزرگتر از قالبتان نباشد که دستتان نسوزد.┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلبی 2 لیوان شیر 4 لیوان آب (میتونید بجای آب شیرهم بریزید) 1 لیوان نشاسته ذرت 1 لیوان شکر 5 گرم وانیل توت فرنگی یاانار دون شده به مقدار لازم طرز تهیه ابتدای کار توت فرنگی ها(یاانار و..) را تمیز کرده و بشورید و به قطعات دلخواه برش دهید. قالب را با آب خیس داده و توت فرنگی ها را مثل ویدئو بچینید. تمامی مواد را داخل یک ظرف ریخته و هم بزنید. فرنی تا زمانی که به حد دلخواه برسد، روی شعله کم حرارت دهید وهمش بزنید تابه غلظت فیلم برسد. مواد را روی توت فرنگی با دقت اضافه کنید.بعد از اینکه کمی ولرم شد،حداقل 3 ساعت و یا حتی یک شب در یخچال استراحت دهید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اعمال و ماه مبارک رمضان ✅ استاد غفاری 🔰آخرین روز ماه شعبان: ۱- محاسبه دقیق و خالصانه‌ی حق‌الله و حق‌الناس(مخصوصا سال گذشته؛رمضان تا رمضان) ،سجده شکر برای توفیقات و سجده استغفار برای کوتاهی‌ها و گناهان ۲- غسل توبه و نماز توبه(موجود در مفاتیح:اعمال یکشنبه ذی‌قعده) ۳- دعای آخر ماه شعبان و ورود به ماه رمضان 🔰دستورات کلی: ۱. رعایت و توجه به خدا به طور جدی در تمام مراحل( همه اعمال و دستورات بهانه و وسیله است تا توجه و ارتباط با خدا حاصل شود) ۲. توسلات و گریه زیاد باشد،اگر نشد تباکی کنید. 🔰سحر: ۱. قرائت دعای سحر به معانی دعا هم دقت کنید، افرادی که فرصت دارند در ماه رمضان شرح دعای سحر حضرت امام خمینی(ره) را بخوانند. 🔰در طول روز ۱. خواندن روزانه یک جزء قرآن( اگر نتوانستید حداقل یکی دو صفحه) و قرار دادن ساعتی برای تفکر و تأمل و تدبر در آیات ۲. یاد مرگ و یاد آخرت ۳. هر روز خواندن زیارت یکی از معصومین تا ۱۴ روز(زیارت خاص آن معصوم در مشاهد مشرفه نه زیارت ایام هفته)، از روز پانزدهم هر روز خواندن نماز یکی از معصومین تا ۱۴ روز.( میتوانید ۱۴ روز اول نمازها را بخوانید و ۱۴ روز دوم زیارت‌ها را) 🔰شب ۱. هر شب دعای افتتاح(جمعی بهتر است) ۲. هر شب(هنگام نماز شب) هر چقدر توانستید از دعای ابوحمزه ثمالی بخوانید(اگر حوصله و وقت نداریم حداقل چند فراز در روز)، غفلت نشود. باحال بخوانید( با خدا بخند، گریه کن، درد دل کن و رفیق باش) ۳. هر شب با توجه حداقل ۱۰۰ مرتبه سوره قدر تا هرچقدر حال و فرصت دارید(تا ۱۰۰۰ بار در مفاتیح آمده) ❤️❤️❤️شبهای قدر❤️❤️❤️ قرائت ۴۰۰ مرتبه سوره قدر اگه حال داشتید تا ۱۰۰۰ مرتبه 💠 افرادی که حوصله و حال دارند میتوانند از دیگر اعمال ماه رمضان در مفاتیح هم استفاده کنند. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🥟 😋 ▫️کره 250 گرم ▫️شکر 75 گرم ▫️آرد برنج 35 گرم ▫️آرد 235 گرم 🔸کره و شکر را مخلوط کنید و با همزن بزنید آرد و آرد برنج را مخلوط کنید و به مواد بیفزایید و خمیر درست کنید. این خمیر رو به روش های مختلف میتونید درست کنید.اگر از قالب چوبی استفاده میکنید خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید و داخل مهر بیندازید و آن را پرس کنید و داخل سینی برگردانید و یا میتوانید خمیر را به شکل مستطیل، گرد، یا هر کاتر دیگه شکل بدین و روی خمیر را چنگال بزنید و در فر 160 درجه سانتیگراد 30 دقیقه قرار دهید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🍜 😋 ▫️گندم یا جو پوست کنده ▫️عصاره قلم ▫️پیاز ▫️گشنیز فراوون ▫️ماست محلی یا یونانی 🔸جو رو با پیاز به همراه عصاره قلم بار گذاشتم.حدود 2ساعت زمان برد تا جو کاملا دونه اش باز بشه وهلیم پس بده!!عصاره قلم طعم سوپ رو خیلی خیلی خوشمزه میکنه!اما اگر نداشتین از عصاره گوشت الیت استفاده کنید،میتونه جایگزین خوبی باشه.بعد از پخت ماست محلی یا ماست یونانی اضافه کنید وهم بزنید ،مقدار ماست به قوام ومقدار جو شما بستگی داره.من دوباره به سوپ گشنیز استفاده میکنم.فقط هم برگ گشنیز،ساقه نریزید!!!.باردوم لحظه ای که میخوام گشنیز رو داخل کاسه برای سرو بریزم.تا برگ گشنیز رنگ خودش رو حفظ کنه!!من اندکی سیرهم میریزم.به اندازه1تا 2حبه نوش جان❤️ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کارامروزم باسلوق کنازباغ زیبای روبروی خونمون😄 هنر مامان ارین عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
کارامروزم باسلوق کنازباغ زیبای روبروی خونمون😄 هنر مامان ارین عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoye
باسلوق موادلازم نشاسته یه پیمانه آب یه پیمانه شکریه پیمانه سرخالی گلاب پنج الی شش ق غ پودرژلاتین دوق غ گلوکزمایع یه ق غ خوب برای شروع اول میایم نشاسته روبااب مخلوط هم میزنیم تانشاسته حل شه بعدشکراضافه خوب مخلوط میکنیم میزاریم سرگازیواش یواش هم میزنیم بایدسرگازباشی غافل نشی ازش بعدپودرژلاتین روبادوقاشق اب مخلوط بنماری کن بهش اضافه وگلوکزمایع وکره روهم اضافه کن.وخوب همبزن موادخودشوگرفت بازبیست دق دیکه هم بایدهمبزنی تاگوشه ظرف جمع شه بعدگازروخاموش کن باقاشق بردارتوی پودرنارگیل بغلتون وگردوبزا یع روزم بزاردریخچال خودشوبگیره ☺️مقدارکره یه ق غ گلاب پنج ق غ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم ناهارماآش ترخینه سیرابی مخصوص لرستان😋☺️ هنر s عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کوکوپیتزا😋😍 هنر گروه عزیز 🌹 طرزتهیه کوکوپیتزا: سیب زمینی هویج فلفل دلمه ای وسوسیس روبه قطعات خیلی ریز نگینی خرد میکنیم وجداگانه هرکدوم روسرخ میکنیم وداخل یه کاسه ی بزرگ میریزیم وبهش تخم مرغ وادویه اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم وداخل تابه کمی روغن میریزیم وهردوطرف روسرخ میکنیم 🥰🤗 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کیک کشمشی :🎂🍰🎂🍰🎂🍰 هنر سپیده عزیز 🌹 ابتدا ۳ عدد تخم مرغ +یک پیمانه شکر و۱/۴ق م وانیل رو میزنیم تاکرم رنگ بشه. بعدماست یک پیمانه وبعد وروغن۳/۴ اضافه میکنیم . دو پیمانه ارد رو +۱/۵ق م بکینگ پودر+یک پنس نمک رو سه بار الک شده رو به مواد فوق اضافه میکنیم وبا لیسک هم میزنیم. ودرنهایت ۱۰۰ گرم کشمش رو اضافه میکنیم. نکته مهم:اگر غلظت موادتون رقیق بود کشمش رو با دو ق غ آرد مخلوط کنید،بعد کشمش رو به مواد اضافه کنید وهم بزنید.اگر همینجوری اضافه کنید ته قالب میره وته نشین میکنه. اگر غلظت موادتون غلیظ بود ،بدون مخلوط کردن باآرد،به موادتون اضافه وسپس مخلوط کنید درقالب چرب شده بریزید.در دمای ۱۸۰ درجه فر به مدت۴۵ دقیقه . ✅ نکته : من همیشه از ماست پرچرب سون استفاده میکنم. بخاطرچربی بیشتر بافت کیک لطیفتر وبهتر میشه. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فرنی هنر معصومه عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کیک هنر معصومه عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم بامیه هنر آریا عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
حلیم هنر آرام جان عزیز 🌹 من خودم واسه حلیم دو پیمانه بلغور گندم و یک پیمانه هم تمام حبوباتو خیس میکنم حدود۵ ساعت بعددر قابلمه میریزم ومیزارم جوش بیاد پیازبزرگ خورد میکنم با کمی ادویه وزردچوبه وکمی روغن ویا دنبه وگوشت میزارم جوش که اومد زیر گازو کم میکنم حالت دم کردن تا خوب له بشه وجا بیفته که بیشتر از شب تا صبح میزارم خیلی خوشمزه وعااالی ولعاب دار جاتون سبز🌺🍃 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛