#کیک_اسفنجی_امریکایی بسیار خوشمزه تر از اسفنجی
مواد لازم
آرد قنادی 300 گرم معادل 2 پیمانه
پودر قند 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی
تخم مرغ سرد 6 عدد
بیکینگ پودر 1 ق چ سرصاف
نمک 1 پنس
وانیل 1/8 ق چ
آب جوش: نصف پیمانه
طرز تهیه
فر رو روی180درجه سانتی گراد روشن کنید کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر..با روغن مایع چرب می کنیم.آرد و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم تخم مرغ های سردمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم.سفیده ها رو با همزن می زنیم..با دور متوسط .سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم توی یخچال زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم آب جوش رو سریع می ریزیم و سریع هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه. سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره .بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو مخلوط کنیم یعنی هم نزنیم...بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم بهتره که سفیده و آرد رو به تناوب مخلوط کنیم من با این روش انجام میدم طوری که مرحله آخر سفیده رو میریزم
توی قالب می ریزیم درحالی که دوسوم قالب خالی باشه.این کیک پفش عالیه پس درنظر بگیرین
قالب رو توی فر می ذاریم و چیزی حدود 40 تا 50 دقیقه زمان می دیم بهش تا بپزه بعد چک کنید اگر پخته بود فر رو خاموش کنید بزارید کیک ده دقیقه داخل فر بمونه و اونجا بمونه و بعد درش بیاریدتاخنک بشه بعد یکی دوساعت که خنک شد اونوقت از قالب دربیارید و سرو ته کنید کاغذ روغنی رو هم جدا کرده واجازه بدید کاملا خنک بشه تا مناسب خامه کشی بشه👈( بهتره ۱۰ تا ۲۰ ساعت کیک بیرونیخچال بمونه تا برای خامه کشی اماده بشه البته روشو بپوشونید نگران هم نباشید کیکتون اصلا کهنه نمیشه😉 )
👈نکته،برای اینکه کیکتون کاکائویی بشه باید 3 قاشق از ارد و بردارید قبل الک و بهش 3 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و بعد همراه آرد الک کنید یا به آب جوشی که به زرده اضافه میکنید پودر کاکایو رو اضافه کرده حل کنید و به زرده اضافه کنید در مقابل از مقدار ارد دوبرابر پودر کاکایو کم کنید یعنی اگه ۳۰ گرم پودر کاکایو میریزید حدود ۵۰ گرم از مقدار ارد کم کنید .
این مواد برای قالب ۲۵ سانتی مناسبه 😊
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#نان خامه ای
مواد لازم برای تهیه 20 عدد نان
آب یک پیمانه
روغن جامد یا کره یک سوم پیمانه
نمک یک پنسه
آرد قنادی یک پیمانه
تخم مرغ متوسط 4 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد را الک کرده کنار بگذارید. آب و نمک و روغن را درون قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن مذاب شد و آب از زیر شروع به حال جوش زدن کرد آرد را یک مرتبه به آن اضافه کرده و مخلوط را با قاشق چوبی طوری هم بزنید که همه آرد به خورد مواد رفته خمیر یک دستی حاصل شود. همین که خمیر به صورت یک تکه در آمد و دیگر به دیواره های قابلمه نچسبید باید حرارت را خاموش کرده و خمیر را درون سینی پهن کرده تا داغی خود را از دست داده آماده اضافه کردن تخم مرغ شود.
در این هنگام فر را روی حرارت 200 درجه روشن کرده و سینی فر را با اسپری روغن خیلی کم چرب کنید.
مرحله اول تهیه نان از همان ابتدا مهم است. توجه کنید چون آب باقیمانده درون خمیر همان آبی است که بعدا قرار است درون فر داغ بخار شود و با نیروی خود موجب پف کردن نانها شود پس مقدار آن را دقیق اندازه گیری کنید و درون قابلمه بریزید. و حین حرارت دادن به آن با مشاهده اولین خال جوش های پی در پی تصمیم به اضافه کردن آرد بگیرید و اصلا منتظر نمانید تا آب قل بجوشد چون بخار شود از مقدار آن کاسته میشود. بعد از اضافه کردن آرد و گلوله شدن مخلوط اصلا لازم نیست خمیر تفت بخورد. چون قرار نیست خمیر در این مرحله پخته شود. بعد از این که خمیر درون سینی داغی خود را از دست داد آن را به کاسه ی گودی انتقال داده یکی از تخم مرغها را شکسته و با آن مخلوط کنید. با اضافه کردن هر تخم مرغ خمیر ابتدا حالت بریده پیدا میکند که لازم است با مالش دادن آن با نوک انگشتان کاملا یک دست شود سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید هر بار با صبر و حوصله این کار را انجام دهید برای هر تخم مرغ . با آخرینذتخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید. خمیر آماده شده نرم و براق و کاملا چسبنده است و اگر یک قاشق چوبی در آن قرار داده شود می ایستد. اگر خمیر شل بود تخم مرغهای به کار برده شده درشت بوده یا بدون رعایت زمان مخلوط کردن پشت سرهم و سریع به خورد خمیر داده شده اند. برای رفع این مشکل خمیر را چند دقیقه بیشتر مالش دهید تا چسبندگی لازم را پیدا کند.
خمیر در این مرحله آماده شکل دادن است. خمیر را داخل قیف ریخته با ماسوره گرد ساده یا ستاره با قطر یک و نیم سانت به اندازه یک گردو روی سینی قرار دهید بین آنها 2 و نیم سانت فاصله رعایت کنید .سعی کنید خمیرها هم اندازه باشد. خمیر را نسبت به اندازه آنها نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا پف کرده طلایی رنگ شود و خمیری داخلدآنها باقی نمانده کاملا خشک شود. نان با پخت کامل از زیر مانند آینه صیقلی است و اگر به این نقطه ضربهدبزنید تو خالی بودن آن کاملا احساس می شود. بعد از این که سینی را از فر خارج کردید با یک سیخ چوبی سوراخ کوچکی در قسمت زیر نانها ایجاد کنید تا بخار داخل نانها خارج شود و هیچ رطوبتی داخل آنها باقی نماند.
داخل آنها را با خامه فرم گرفته پر کرده و درون ظرف بچینید.
برای تزیین میتوانید از پودر قند و پودر کاکائو و پودر پسته استفاده کنید
⚜گروه آشپزی کدبانوی نمونه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
#کیک_اسفنجی_امریکایی بسیار خوشمزه تر از اسفنجی
مواد لازم
آرد قنادی 300 گرم معادل 2 پیمانه
پودر قند 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی
تخم مرغ سرد 6 عدد
بیکینگ پودر 1 ق چ سرصاف
نمک 1 پنس
وانیل 1/8 ق چ
آب جوش: نصف پیمانه
طرز تهیه
keykoshirinii
فر رو روی180درجه سانتی گراد روشن کنید کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر..با روغن مایع چرب می کنیم.آرد و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم تخم مرغ های سردمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم.سفیده ها رو با همزن می زنیم..با دور متوسط .سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم توی یخچال زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم آب جوش رو سریع می ریزیم و سریع هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه. سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره .بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو مخلوط کنیم یعنی هم نزنیم...بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم بهتره که سفیده و آرد رو به تناوب مخلوط کنیم من با این روش انجام میدم طوری که مرحله آخر سفیده رو میریزم
توی قالب می ریزیم درحالی که دوسوم قالب خالی باشه.این کیک پفش عالیه پس درنظر بگیرین
قالب رو توی فر می ذاریم و چیزی حدود 40 تا 50 دقیقه زمان می دیم بهش تا بپزه بعد چک کنید اگر پخته بود فر رو خاموش کنید بزارید کیک ده دقیقه داخل فر بمونه و اونجا بمونه و بعد درش بیاریدتاخنک بشه بعد یکی دوساعت که خنک شد اونوقت از قالب دربیارید و سرو ته کنید کاغذ روغنی رو هم جدا کرده واجازه بدید کاملا خنک بشه تا مناسب خامه کشی بشه👈( بهتره ۱۰ تا ۲۰ ساعت کیک بیرونیخچال بمونه تا برای خامه کشی اماده بشه البته روشو بپوشونید نگران هم نباشید کیکتون اصلا کهنه نمیشه😉 )
👈نکته،برای اینکه کیکتون کاکائویی بشه باید 3 قاشق از ارد و بردارید قبل الک و بهش 3 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و بعد همراه آرد الک کنید یا به آب جوشی که به زرده اضافه میکنید پودر کاکایو رو اضافه کرده حل کنید و به زرده اضافه کنید در مقابل از مقدار ارد دوبرابر پودر کاکایو کم کنید یعنی اگه ۳۰ گرم پودر کاکایو میریزید حدود ۵۰ گرم از مقدار ارد کم کنید .
این مواد برای قالب ۲۵ سانتی مناسبه 😊
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_سوخاری
.
مواد لازم:
ده عدد فیله ی مرغ
دو عدد تخم مرغ
نصف لیوان شیر
دو لیوان پودر سوخاری ساده یا ارد سفید
یک بسته کرانچی ساده
یک بسته کرانچی فلفلی
4 قاشق پودر سوخاری پولکی
یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
نمک،فلفل،پودرسیر، ادویه ی مرغ به میزان دلخواه
طرز تهیه
اول دو طرف مرغ هارو ادویه می زنیم وکنار می ذاریم
در یک کاسه تخم مرغ، شیر و نمک و فلفل رو خوب باهم مخلوط می کنیم.
در یک ظرف ارد یا پودر سوخاری ساده رو با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و در ظرف دیگه کرانچی های خرد شده و سوخاری پولکی رو مخلوط می کنیم.
🛑این مرحله کاملا اختیاریه می تونید به جای کرانچی از پودر سوخاری طعم دار یا فقط پولکی استفاده کنید.
مرغ هارو اول به تخم مرغ می زنیم بعد در ارد یا پودر سوخاری می غلتونیم دوباره به تخم مرغ می زنیم و در اخر کاملا به کرانچی اغشته کرده و به ارومی سرخ می کنیم.
✅می تونید به جای ترکیب تخم مرغ و شیر از اب یخ استفاه کنید و عین همین مراحل رو با اب یخ انجام بدید.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#خوزشت_کنگر
✔خورشت کنگر روبه چندین روش درست میکنن بعضی ها رب میزنن و با مرغ درست میکنن بعضی ها هم مثل من مثل خورشت کرفس درست میکنن دوستم میگفت مثل لوبیا پلو درست میکنن و به جای لوبیا کنگر میزنن.
کنگر طبع گرمی داره کلسترول و فشار خون رو کاهش میده سموم بدن رو دفع میکنه باعث باز شدن عروق قلب میشه سرشار از پتاسیم هست و با ماست هم میل میکنن چون طبع گرمی دارد. ✔مواد لازم
کنگر پاک شده سه لیوان
سبزی قورمه سرخ شده دو ق غ
جعفری خرد شده دو لیوان
نعنا خرد شده نصف لیوان
آبغوره نصف لیوان
گوشت خورشتی خرد شده یک لیوان
نمک سه ق چ
پیاز یک عدد متوسط
طرز تهیه ✔ابتدا پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکنیم بعدسبزی قورمه رو اضافه میکنیم بعد آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم بپزه یکساعت که از پخت گذشت نعنا و جعفری رو کمی تفت میدیم و بهش اضافه میکنیم و بعد کنگر رو هم تفت میدیم و اضافه میکنیم میزاریم دو ساعت دیگه بپزه در آخر پخت نمک و آبغوره رو اضافه میکنیم و بعد خاموش میکنیم
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#سس_براق_کاور_کیک
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_براق_کاور_کیک
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_براق_کاور_کیک
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج پلو😋
هویج پلو رو هم میشه با کوفته قلقلی و هم با مرغ درست کنید من امروز با سینه مرغ درست کردم☺
عزیزان اندازه ها رو تقریبی میگم که خودم استفاده کردم این اندازه برای پنج نفره🔻
یک عدد سینه کوچک
هویج سه الی چهار عدد عدد متوسط
برنج چهار پیمانه یا سه لیوان ونیم
پیاز بزرگ یک عدد
زرشک و کشمش هر کدوم نصف لیوان
روغن،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی پاپریکا و دارچین وزعفران به اندازه لازم آب لیمو دو قاشق
طرز تهیه🔻
سینه مرغ رو مکعبی کوچک و یا نواری برش بزنید.هویج رو پوست گرفته با رنده ویا با کار کبریتی برش بزنید.مقداری روغن تو ماهی تابه ریختم پیاز خلالی باریک برش زدم واضافه کردم تکه های مرغ رو هم اضافه کردم نمک زدم ودرشور گذاشتم تا مرغ آب بیندازه وبا همون آب خودش بپزه و مغز پخت بشه و سرخ کنید. تو ماهی تابه کمی کره و روغن میریزیم و هویج رنده شده رو بهش اضافه میکنیم وتفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره دو قاشق آب لیمو اضافه کرده شعله رو کم میکنیم تا نرم وحالت شیشه ای پیدا کنه وخوب سرخ بشه.
هویج که سرخ شد مرغ سرخ شده همراه ادویه ها اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم.
ادامه👇👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم🔻
4 پیمانه برنج
4 عدد هویج درشت خلال شده
2 عدد پیاز متوسط
400 گرم گوشت چرخ کرده
8 ق غ زرشک
1 ق غ رب
یک ق غ کره
زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین
شکر یک قاشق غذاخوری
ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید و مجدد درب اونها رو ببندید و بزارید کنار.
بریم سراغ تهچینمون🔻
دو عدد زرده تخم مرغ و یک سفیده را با کمی نمک همزده و یک ملاقه پر ماست به همراه زعفران، کره و روغن (یک پیاله) مخلوط کنید بعد از یک دست شدن و آبکش کردن برنج نصف برنج را به مایع تهچین اضافه کنید و ته قابله بریزید .
حالا مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید و در آخر الباقی برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا 45 دقیقه کافی میباشد.
هویج پلو تهچین آماده است نوش جان
این غذا برای 8 نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بدون فر
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
شکر 3ق غ
وانیل نوک قاشق غ
روغن مایع 3ق غ
اب یا شیر 5-4غ
ارد 7-8قاشق غ
پیکینگ پودر نصف ق چ
پود کاکائو 3قاشق غ
اول از همه تخم مرغ و وانیل و شکر رو قاطی میکنیم وبا هم زن دستی کلی هم میزنیم تا شکرحل بشه
حل که شد روغن و اب رو به ترتیب اضافه کنید هم بزنید تا کف کنه
بعد ارد و پیکینگ پودررو کم کم روی مواد الک مکنیم بعد با هم زن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شود در اخر مواد را تقسیم میکنیم به یه قسمت کاکائو اضافه کنید
مخلوط کنید تا یکدست شود بعد فنجون رو چرب کنید یک قاشق از مواد کاکایو و بعد یک قاشق از مواد سفید رد فنجان بریزید سعی کنید یک بند انگشت فنجون خالی باشد بعد یه قابلمه رو یک بند انگشت اب بریزید جوش بیاد بعد فنجونهارو در قابلمه بچینید بعد در قابلمه رو دم کنی بزارین شعله رو کم کنید نیم ساعت درشو اصلا ور ندارین بعد در را بردارید فنجونها رو در اب سرد برارین تا کیک راحت جدا بشه .
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛