eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.6هزار دنبال‌کننده
923 عکس
258 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
28.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🫔 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم زیره ۲ قاشق چای خوری شکر ۱ قاشق چای خوری خمیر مایه (از نوع فوری) ۲۰ گرم شیر ۱۷۰ میلی لیتر کره ۳۰ گرم بهبود دهنده نان ۱/۴ قاشق غذا خوری آرد ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۳۰۰ گرم نمک ۱ قاشق چای خوری تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه ۱- ابتدا سیب زمینی‌ها را بشویید و با آب ونمک بپزید تا نرم شود سپس پوست آن را بگیرید و له کنید سپس آرد را با نمک و بهبود دهنده مخلوط کرده و3 مرتبه الک کنید و در کاسه بزرگی بریزید . ۲- مایه خمیر فوری وشکر را با هم مخلوط کرده سپس تخم‌مرغ ، شیر گرم ، سیب زمینی له شده وکره و زیره را با هم مخلوط کرده وبه آرد اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر لطیفی بدست آید . ۳- خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید سپس آن را درون ظرفی که چرب کرده‌ اید قرار دهید رویش را بپوشانید واجازه دهید در جای گرم یک ساعت استراحت کند وحجمش دو برابر شود . ۴- سینی فر را کاغذ بیندازید وکاغذ را چرب کنید . خمیر را پس از استراحت مجددا ورز دهید آن را به شکل توپ درآورید و در سینی قرار دهید کمی با دست آن را حالت دهید وبا چاقوی تیز روی خمیر را برش بزنید بدون آنکه خمیر رابه پایین فشار بدهید . ۵- روی آن را آب بمالید و دوباره نیم ساعت دیگر استراحت دهید . ۶- پس از استراحت دوم درفر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد وبه مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید . می‌توانید روی نان را با زرده تخم مرغ رومال کنید . سایر نکات اگر بخواهید مایه خمیر را عمل بیاورید طبق دستورالعمل قبلی ، خمیر مایه را با یک قاشق شکر مخلوط کرده به آن کمی آب گرم که دمایش بین ۳۰ تا ۴۰ درجه سانتیگراد می‌ باشد اضافه کنید درش رابگذارید واجازه دهید تا درمحیط نسبتا گرم به مدت ۱۰ دقیقه پف کند وعمل بیاید وبعد به مواد آرد اضافه کنید مقدار آرد و آب تقریبی است . بهتراست آب را کم‌کم اضافه کنید میتوانید به جای كره از 2قاشق غذاخوری روغن زیتون و به جای شیر از آب و به جای زیره از نعنا یا شوید خشک استفاده كنید بهتر است در فر یك ظرف آب هم قرار بدهید اگر بهبود دهنده نان ندارید آن را حذف کنید┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❗️ کاهش اشتها با توت😋 توت سفید حاوی مقادیر زیادی فیبر است که باعث کاهش اشتها شده و به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می.کند. چای برگ درخت توت با بهبود متابولیسم چربی از چاقی جلوگیری می‌کند! متخصصان توصیه می‌کنند که قبل از هر وعده ی غذایی یک فنجان چای برگ درخت توت بنوشید تا اشتهای شما کاهش پیدا کند و از جذب چربی جلوگیری میکند ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
▫️خواص بی نظیر شربت خاکشیر👇😋: 🌸کمک به بهبود جوش صورت 🌸کنترل فشار خون 🌸دفع سنگ کلیه 🌸افزایش وزن در افراد لاغر مخصوصا با شیر 🌸ضد بدبویی دهان 🌸بهبود لک های پوستی همراه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🥥🥯 😋 ▫️پودرنارگیل چرب ۱۰۰ گرم ▫️شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم ▫️سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم ▫️روغن مایع ۸۰ گرم ▫️آبلیمو ۱ ق چ 🔸پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ را باهم مخلوط کرده با دستگاه مخلوط کن خوب هم میزنیم تا مواد خوب فیکس بشه مواد رو داخل تابه روی حرارت متوسط میزاریم و مرتب هم میزنیم که به این عمل داغ زدن میگن و بسیار مهمه نیمی از روغن مایع رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم مواد باید به دمای ۷۰ تا ۸۰ درجه برسه اگر دماسنج ندارین وقتی مواد داغ شد جوری که دست نتونه گرماشو تحمل کنه داغ زدن کافیه مواد رو از روی حرارت برمیداریم و مابقی روغن و آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و اجازه میدیم مواد در دمای محیط کاملا خنک بشه تو این مرحله اگر مواد خیلی سفت بود باید با کمی سفیده مجاز کنین و اگر شل بود با پودر نارگیل! مواد را با ماسوره ساده با فاصله پایپ میکنیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم تا بپزه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
✍ ابتدا 3 عدد تخم مرغ + 1 پیمانه شکر رو خوب بزنید بعد 1 پیمانه شیر + 1 پیمانه روغن مایع + 1/2 پیمانه ارده + گردو خرد شده +کمی وانیل اضافه و مخلوط کنید بعد 2 پیمانه آرد +نصف ق م بکینگ پودر رو الک کنید واضافه کنید و با لیسک مواد رو زیر و رو کنید داخل قالب و که چرب کردید و کلی کنجد ریختید بریزید و در فر گرم شده 180درجه بپزید . ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
یک کیک بسیار خوش طعم وعالی وهمه پسند😍 کیک باقلوا دستورهای مختلفی داره اماازنظرمن این دستور بافتی فوقلاده وبسیارعالی هست مواد لازم: آرد ۲پیمانه شکریک پیمانه ماست یک پیمانه تخم مرغ چهار عدد روغن مایع یک پیمانه بکینگ یک قاشق غذاخوری پودرهل یک قاشق مرباخوری وانیل شکری یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری پودر نارگیل برای روی کیک مواد لازم برای شهد: شکر یک پیمانه آب یک پیمانه پودرهل برای داخل شربت یک قاشق مرباخوری گلاب و زعفران باهم نصف پیمانه موادشهدباهم مخلوط روگازتا بجوشد نیازی نیست غلیظ شود درحدی که شکرذوب وحل شود کافیه تخم مرغ باشکربا دورمتوسط بزنید به همراه وانیل وبعد روغن مایع اضافه کنید کمی بزنید وماست اضافه کنید آرد بکینگ پودروجوش شیرین باهم مخلوط والک کنید وکم کم به مابقی مواد با الک کردن اردروی مواد اضافه کنید خمیر درقالب ریخته فرازنیم ساعت قبل درجه ۱۷۵درجه گرم شود ودرفرمدت ۵۰الی۵۵دقیقه دمادرفرهامتغیرهست بعدازپخت وقتی کیک خنک شدشربت خنک به روی کیک بریزین ودوساعت ودریخچال قرار بدین تا جذب بشه بعد نوش جان نکته: برای بدست آوردن کیک با بافت وطعم عالی ازماست پاستوریزه که شیرین ترازماست محلی هستن استفاده کنید بافت ورنگ بهترازکیک خواهید داشت اگرطعم کیک دوست دارین اما چون شهدغلیظ نیست وکیک خیس تراحساس میشه وشما نمی پسندید شربت کمی غلیظ بردارین کیک وشربت بایدهردوحتما سرد باشن پودر نارگیل وقتی شربت روی کیک ریختین بلافاصله پودر نارگیل روی کیک بپاشین وروی کیک سلفون بپیچید بعد استراحت بدین عطروطعم کیک بسیار عالی میشه نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا