eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.6هزار دنبال‌کننده
923 عکس
258 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
❗️ کاهش اشتها با توت😋 توت سفید حاوی مقادیر زیادی فیبر است که باعث کاهش اشتها شده و به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می.کند. چای برگ درخت توت با بهبود متابولیسم چربی از چاقی جلوگیری می‌کند! متخصصان توصیه می‌کنند که قبل از هر وعده ی غذایی یک فنجان چای برگ درخت توت بنوشید تا اشتهای شما کاهش پیدا کند و از جذب چربی جلوگیری میکند ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
▫️خواص بی نظیر شربت خاکشیر👇😋: 🌸کمک به بهبود جوش صورت 🌸کنترل فشار خون 🌸دفع سنگ کلیه 🌸افزایش وزن در افراد لاغر مخصوصا با شیر 🌸ضد بدبویی دهان 🌸بهبود لک های پوستی همراه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🥥🥯 😋 ▫️پودرنارگیل چرب ۱۰۰ گرم ▫️شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم ▫️سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم ▫️روغن مایع ۸۰ گرم ▫️آبلیمو ۱ ق چ 🔸پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ را باهم مخلوط کرده با دستگاه مخلوط کن خوب هم میزنیم تا مواد خوب فیکس بشه مواد رو داخل تابه روی حرارت متوسط میزاریم و مرتب هم میزنیم که به این عمل داغ زدن میگن و بسیار مهمه نیمی از روغن مایع رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم مواد باید به دمای ۷۰ تا ۸۰ درجه برسه اگر دماسنج ندارین وقتی مواد داغ شد جوری که دست نتونه گرماشو تحمل کنه داغ زدن کافیه مواد رو از روی حرارت برمیداریم و مابقی روغن و آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و اجازه میدیم مواد در دمای محیط کاملا خنک بشه تو این مرحله اگر مواد خیلی سفت بود باید با کمی سفیده مجاز کنین و اگر شل بود با پودر نارگیل! مواد را با ماسوره ساده با فاصله پایپ میکنیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم تا بپزه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
✍ ابتدا 3 عدد تخم مرغ + 1 پیمانه شکر رو خوب بزنید بعد 1 پیمانه شیر + 1 پیمانه روغن مایع + 1/2 پیمانه ارده + گردو خرد شده +کمی وانیل اضافه و مخلوط کنید بعد 2 پیمانه آرد +نصف ق م بکینگ پودر رو الک کنید واضافه کنید و با لیسک مواد رو زیر و رو کنید داخل قالب و که چرب کردید و کلی کنجد ریختید بریزید و در فر گرم شده 180درجه بپزید . ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
یک کیک بسیار خوش طعم وعالی وهمه پسند😍 کیک باقلوا دستورهای مختلفی داره اماازنظرمن این دستور بافتی فوقلاده وبسیارعالی هست مواد لازم: آرد ۲پیمانه شکریک پیمانه ماست یک پیمانه تخم مرغ چهار عدد روغن مایع یک پیمانه بکینگ یک قاشق غذاخوری پودرهل یک قاشق مرباخوری وانیل شکری یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری پودر نارگیل برای روی کیک مواد لازم برای شهد: شکر یک پیمانه آب یک پیمانه پودرهل برای داخل شربت یک قاشق مرباخوری گلاب و زعفران باهم نصف پیمانه موادشهدباهم مخلوط روگازتا بجوشد نیازی نیست غلیظ شود درحدی که شکرذوب وحل شود کافیه تخم مرغ باشکربا دورمتوسط بزنید به همراه وانیل وبعد روغن مایع اضافه کنید کمی بزنید وماست اضافه کنید آرد بکینگ پودروجوش شیرین باهم مخلوط والک کنید وکم کم به مابقی مواد با الک کردن اردروی مواد اضافه کنید خمیر درقالب ریخته فرازنیم ساعت قبل درجه ۱۷۵درجه گرم شود ودرفرمدت ۵۰الی۵۵دقیقه دمادرفرهامتغیرهست بعدازپخت وقتی کیک خنک شدشربت خنک به روی کیک بریزین ودوساعت ودریخچال قرار بدین تا جذب بشه بعد نوش جان نکته: برای بدست آوردن کیک با بافت وطعم عالی ازماست پاستوریزه که شیرین ترازماست محلی هستن استفاده کنید بافت ورنگ بهترازکیک خواهید داشت اگرطعم کیک دوست دارین اما چون شهدغلیظ نیست وکیک خیس تراحساس میشه وشما نمی پسندید شربت کمی غلیظ بردارین کیک وشربت بایدهردوحتما سرد باشن پودر نارگیل وقتی شربت روی کیک ریختین بلافاصله پودر نارگیل روی کیک بپاشین وروی کیک سلفون بپیچید بعد استراحت بدین عطروطعم کیک بسیار عالی میشه نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘🥘🥘🥘 مواد لازم :🥘🥘🥘🥘 گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم آرد نخودچی ۲۰۰ گرم پیاز ۲ عدد گوجه ۳ عدد نمک زردچوبه و فلفل به میزان لازم روغن سرخ کردنی ۴ قاشق طرز تهیه :🥘🥘🥘🥘🥘 گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده ورز میدهیم آرد نخودچی و نمک و ادویه را به آن افزوده( من در این مرحله یک پیمانه برنج پخته شده ایرانی اضافه میکنم که عطر و طعم خوبی میدهد به غذا) و با دست ورز می دهیم تا زمانی که یک دست شود و منسجم و( بعضی ها سبزی معطر هم اضافه میکنند) بعد انها را قلقلی می کنیم یک عدد پیاز دیگر را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم گوجه ها را رنده کرده یا خرد کرده و بر پیاز می افزاییم هم می زنیم تا کمی گوجه تغییر رنگ دهد بعد گوشت های قلقلی شده داخل آن می اندازیم بعد از چند دقیقه دو لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و اجازه میدهیم تا بپزد می توانید هم وقتی پیاز و گوجه سرخ شد آب را اضافه کرده و وقتی آب به جوش آمد قلقلی ها را داخل آن بیندازید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی گوشت چرخ‌کرده200 گرم/قارچ500 گرم/پیاز متوسط1 عدد/رب گوجه فرنگی1 ق غذاخوری/فلفل دلمه متوسط1 عدد/پنیر پیتزا200 گرم/پودر آویشن به میزان لازم /نمک، زردچوبه، فلفل به میزان لازم طرز تهیه سمبوسه پیتزایی برای تهیه سمبوسه پیتزایی ابتدا؛ پیاز را ریز خرد یا رنده کنید و در تابه با مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید.سپس گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.حرارت را کم کنید تا حدود 7-8 دقیقه گوشت حالت نیم‌پز پیدا کند و آب آن کشیده شود.قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.کمی مواد را تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.چند دقیقه دیگر باز هم مواد را باهم تفت دهید و در آخر، نمک و پودر آویشن را اضافه کنید.وقتی مایه سمبوسه آماده شد، سراغ پیچیدن سمبوسه‌ها بروید. نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در انتهای نان بریزید. روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و از یک گوشه شروع به پیچیدن نان به شکل مثلثی کنید. همه سمبوسه‌ها که پیچیده شد، آن ها را در سرخ‌کن یا تابه با روغن فراوان سرخ کنید. نکته:  می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده، ازسوسیس خانگی نیز استفاده کنید. در این صورت بهتر است فلفل را حذف کنید.سمبوسه را با سس قرمز یا سس فلفل سرو کنید. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم : نان تست ۳ عدد شیر ۴ قاشق غذاخوری سینه مرغ 1عدد تخم مرغ 3عدد خامه صبحانه 1 لیوان نمک و فلفل قرمز و سیاه، پودر آویشن، پودر سیر به میزان لازم . طرز تهیه : 1- نون تست رو با شیر کاملا سرد خیس میکنم. 2-سینه مرغ بدون استخون و چربی رو با سفیده تخم مرغ و نون تست خیس خورده رو با هم میکس میکنیم. 3-خامه صبحانه سفت شده رو اضافه میکنیم.(منظور خامه ای که در یخچال گذاشته ایم و خنک و سرد شده) . 4- ادویه ، نمک ، فلفل قرمز و سیاه، آویشن پودر سیر و هر ادویه ای که دوست دارید رو بهش اضافه میکنید . و همه رو با هم میکس میکنم یه خمیر کاملا صافو یه دست به دست میاد میریزم تو کیسه فریززززر نوک کیسه رو سوراخ میکنیم 5- سلفون را روی سطحی که از قبل خیس کردید پهن کنید و مواد رو مانند عکس روی سلفون بریزد. 6- سلفون رو دورش بپیچید و دو سرشو محکم گره بزنید که آب توش نره. بعد مانند عکس با نخ به این صورت در آورید. سوسیس ها رو درون قابلمه بریزد و آب معمولی تو قابلمه بریزد تا جایی که روی سوسیس ها رو بپوشاند. یه کاغذ روغنی بردارید وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالای آب نیایند. شعله رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید .به مدت ۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا سوسیس ها بپزند. و بعد آنها رو از آب خارج کتنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون هارو جدا کنید حالا شما یک سوسیس سالم و خوشمزه دارید نوش جان. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
دستور : خاگینه پاپیونی دوعدد تخم مرغ رو با ی ق چ وانیل هم میزنیم.بعد نصف لیوان ماست و دو ق غ روغن مایع اضافه میکنیم هم میزنین بعد دو پیمانه ارد و دو ق چ پکینگ پودر اضافه کرده ورز میدهیم نیم ساعت استراحت داده بعد با وردنه باز میکنیم دایره شکل قالب زده و بشکل پاپیون جمع میکنیم و ی نوار دور خمیر میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم. برای شربتش دو لیوان شکر و دو لیوان اب و کمی زعفران و ی ق چ ابلیمو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه ووشربت باید خنک باشه و خاگینه هامونو داغ . ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛