فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی_شکلات_انرژی_زا
1 فنجان خرما که پوست و هستهی آن را درآورده باشید و از وسط، به دو نیم تقسیم کرده باشید.
2 ق غ ارده ی خالص و بدون شکر و افزودنی
4 تكه شكلات تلخ
شیر 2 الی 3 لیوان
1. خرما و ارده را با استفاده از غذا ساز یا گوشتکوب برقی مخلوط کنید.
2. داخل یک ظرف کاغذ روغنی بندازید و مواد را داخل آن بریزید.
3. پس از چند ساعت که در فریزر سفت شد با چاقو مانند قالب های یخ برش بزنید.
4. به تعداد دلخواه از قالب های خرما به اضافه ی شیر ، در مخلوط کن بریزید.
5. پس از آن شکلات تلخ را ذوب کرده و به مقدار دلخواه در مخلوط کن بریزید.
6. نوشیدنی حاضر شده را در لیوان بریزید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_کچاب_خونگی
گوجه فرنگى 1کيلو
شكر. يك سوم پيمانه
سركه سفيد. يك سوم پيمانه
پودر سير. 1ق چ
پودر پياز. 1ق چ
فلفل سفيد. 1ق چ (اختياري)
نمک. 1ق چ
گوجه فرنگى ها رو خرد مى کنيم، در قابلمه مي ريزيم و حرارت مي دهيم تا آب گوجه ها خارج شود و نرم گردد.
سپس در مخلوط کن ريخته وکاملا مى زنيم و از صافي رد مي كنيم تا يک مايع نرم و يكدست حاصل شود.
مايع را دوباره درون قابلمه مي ريزيم. شكر، سركه، پودر سير، پودر پياز، فلفل سفيد و نمك رااضافه مي كنيم و حرارت مي دهيم تا بپزد وبه غلظت مناسب برسد.
سپس در دماى اتاق خنکش مى کنيم وبا قيف در ظرف سس مي ريزيم.
اين سس به مدت 10 الى15 روز در يخچال ماندگارى دارد.
نوش جان...
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🟡مرنگ
موادلازم:
سفیده تخم مرغ: ۳عدد
شکردانه ریز: یک چهارم پیمانه
آب جوش: یک قاشق غذاخوری
آب لیموترش: یک قاشق چایخوری
پودرتارتار: یک قاشق مرباخوری سرخالی
وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
نمک: یک پنس
رنگ ژله ای واسانس دلخواه
طرزتهیه:
✅سفیده های تخم مرغ راداخل ظرف کاملا تمیزوخشک ریخته وبادورتندهمزن بزنیدتاکاملا فرم بگیره ووقتی ظرف روبرمیگردونیدنریزه،بعدمقدارشکرروکم کم طی۴یا۵ مرحله به سفیده هااضافه میکنیم وباهمزن میزنیم بعدازتموم شدن شکرآب لیموترش رواضافه کرده همزده سپس مقدارآب جوشی که داشتیم راریخته وهم میزنیم سپس پودرتارتاروبعداون نمک ووانیل رومیزنیم واونقدربادورتندهمزن میزنیم تاکاملا فرم بگیره(ردپره های همزن روی موادمیفته)حالااگه میخوایدمرنگ هاتون رنگی باشه داخل چن ظرف خشک وتمیزتقسیم کنیدوبهش۲تا۳قطره اسانس دلخواه وکمی رنگ اضافه کنید وباقاشق مخلوط کنیدتواین مرحله زیادهم نزنیدکه باعث میشه مرنگ فرمش روازدست بده بعدبریزین داخل قیف(باماسوره دلخواه)وداخل سینی تمیزکه کاغذروغنی پهن کردین پایپ کنیدبزارین داخل فربادمای۸۰درجه وحدودابامدت زمان۴۰تا۴۵دیقه تاکاملا خشک بشه بعدپخت مرنگهاروسریع ازفرخارج نکنیدبزارین داخل فرسردبشه بعدازفربیرون بیاریدتاخشکی خودشون روحفظ کنند.مرنگهاروروی بخاری هم میتونیدخشک کنیدوقتی داخل سینی پایپ کردین بزارین روی بخاری باشعله ملایم حدود۳تا۴ساعت زمان میبره تاکاملاخشک بشه
✅دمای تمام فرهایکسان نیست بعد۳۰دقیقه چک کنیدمرنگ هانبایدبراثرپخت تغییررنگ بده،قبل پخت موادمرنگ کاملابراق هست وبعدپخت تقریبامات میشه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#معجون_خونگی😍😍
#نوشیدنی_سرد
شير، موز، بستني، انجير خشك، كنجد، گردو، عسل و شكر. اين هارو با هم تو همزن بريزيد. مقدار هر كدوم بستگي به خودتون داره. من از يه بسته شير، 1/4 يه بستني شكلاتي نيم كيلويي، دوتا موز، 4 عدد انجير خشك، سه قاشق شكر، كنجد يك قاشق و گردو هم يك عدد و يك قاشق عسل بريزيد و بذاريد خوب هم بخوره. در آخر معجون رو كه ريختيد تو ليوان، براي تزئين هم ميتونيد از موز، گردو، كنجد، سس شكلات و چيپس هاي شكلاتي استفاده كنيد. تو اين معجون ميتونيد از پسته يا بادوم هم استفاده كنيد.┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش
# چای_ ماسالا
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# کیک _شکلاتی تک نفره
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_پیتزا
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#پیراشکی_پیتزا
برای خمیر:👇
شیر -250 میلی لیتر
روغن مایع -100 گرم
شکر -1 قاشق غذاخوری
نمک -1 قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه دو ق چ
آرد 3 لیوان
برای پر کردن:👇
می توانید از هرچیز دلخواهی استفاده کنید. این بار فیله مرغ را با پیاز و قارچ سرخ کردم ، گوجه های ریز خرد شده و پنیر رنده شده را به آنها اضافه کردم.
طرز تهیه:👇
برای خمیر ، ابتدا همه مواد را به جز آرد ترکیب کرده و با افزودن آرد الک شده ، خمیر را مخلوط کرده و ورز می دهیم.
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1-2 ساعت آن را در مکان گرم قرار دهید.
مانند ویدیو پای را جمع می کنیم ، روی آن را با یک کیسه می پوشانیم ، اجازه می دهیم 20-30 دقیقه دیگر بماند ، با زرده و شیر رومال می کنیم ، آن را با مایکروفر از قبل گرم شده با 160 درجه می فرستیم و حدود 25-30 دقیقه می پزیم .
10 دقیقه قبل از اتمام پخت پنیر موزارلا بپاشید(پنیر اختیاری است)
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# بستنی چوبی توت فرنگی
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی_شکلات_انرژی_زا
1 فنجان خرما که پوست و هستهی آن را درآورده باشید و از وسط، به دو نیم تقسیم کرده باشید.
2 ق غ ارده ی خالص و بدون شکر و افزودنی
4 تكه شكلات تلخ
شیر 2 الی 3 لیوان
1. خرما و ارده را با استفاده از غذا ساز یا گوشتکوب برقی مخلوط کنید.
2. داخل یک ظرف کاغذ روغنی بندازید و مواد را داخل آن بریزید.
3. پس از چند ساعت که در فریزر سفت شد با چاقو مانند قالب های یخ برش بزنید.
4. به تعداد دلخواه از قالب های خرما به اضافه ی شیر ، در مخلوط کن بریزید.
5. پس از آن شکلات تلخ را ذوب کرده و به مقدار دلخواه در مخلوط کن بریزید.
6. نوشیدنی حاضر شده را در لیوان بریزید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خامه_کشی🎂
مواد لازم👇🏻
کیک اسفنجی 6تخم مرغی قالب 20سانتی یک عدد
خامه قنادی یک کیلوگرم
موز
گردو
شیر 1لیوان
وانیل نوک چاقو
شکر 1ق غ خ
سیخ چوبی
برای خامه کشی کیک عریان باید لایه های کیک اسفنجی رو ضخیمتر برش بزنید،با شهد مرطوبش کنید(من از مخلوط یه لیوان شیر و یه قاشق غ شکر و نوک چاقو وانیل استفاده کردم تا شیرینیش کمتر باشه،البته وقتی هوا گرمه از شربت گلاب استفاده میکنم )خامه بزنید و برای فیلینگ از موز و گردو خرد شده استفاده کنید البته میتونید از توت فرنگی و نوتلا و... استفاده کنید(اینجاش دیگه سلیقه ایه)لایه های کیک رو به همین ترتیب روی هم بذارید و کمی فشار بدین تا به هم بچسبن کیک رو با کمی خامه کاور کنید و با سیخ چوبی مثل تصویر محکم کنید تا لایه ها موقع جابجایی جدا نشن(چون کیکش کمی ارتفاع داره،کیک عریان هرچی ارتفاع داشته باشه خوشگلتر میشه😍)کیک رو با پالت(اگر نمیتونید با کفگیر یا پلوکش)بذارید رو تخته سرو با گل طبیعی تزیینش کنید بذارید توو یخچال تا خودشو بگیره 1-2ساعت بعد آماده سرو،نوش جان😘
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_نارگیلی
موادلازم.
آرد .....۲ پیمانه_تخم مرغ.....۴عدد_شکر.......۱پیمانه_شیر.......۱پیمانه گرم_روغن.......۱پیمانه_پودر نارگیل .......۱/۲پیمانه_پودرهل......۱ ق چ_بکینگ پودر ......۱ق غ
عزیزان قبل از هر کاری مواد باید به دمای محیط برسد . فر را روشن کرده .قالب کیکمون را روغن مالی کرده ودر فر میگذاریم تا داغ سود این کار باعث میشود وقتی مواد را درون قالب میریزیم به قالب نچسبد.
طرز تهیه.
ابتدا شکررادرون ظرفی ریخته تخم مرغها را اضافه کرده خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شود روعن را اضافه کرده هم میزنیم .شیر گرم را اضافه کرده سریع هم بزنید .آرد .بکینگ پودر .هل .راکه از قبل سه بار الک کرده رادر سه مرحله اضافه کرده وقتی مخلوط شد پودر نارگیل راهم اضافه کرده مخلوط میکنیم قالب را از فر بیرون اوردهمواد را درون قالب ریخته در دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه زمان دهید.بعد از سرد شدن مقداری عسل را روی کیک مالیده وباپودر نارگیل سطح کیک رارا پوشانده.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_شیفون_وانیلی
شیفون 2 تخم مرغی با بافتی عالی برای خامه کشی
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شکر دانه ریز 128گرم
شیر ولرم 1/2لیوان
روغن مایع 35 گرم
وانیل 1/2ق چ
آردسفید یک و 1/4لیوان
پکینگ پودر 1 و 1/4ق چ
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنیم،سفیده و نصف وانیل را با همرن برقی میزنیم تا کاملا فرم بگیره،هنگام زدن 1 ق غ سرپر از شکر را کم کم اضافه میکنیم وقتی سفیده کاملا سفت شد و از کاسه نریخت داخل یخچال میزاریم.
زرده و نصف دیگه وانیل را به همراه بقیه شکر خوب میزنیم تا کرمرنگ و کشدار بشه
،روغن را اضافه میکنیم کمی میزنیم،حالا شیر ولرم را اضافه و درحد مخلوط شدن میزنیم،آرد و پکینگ پودر را دوبار الک میکنیم و به مخلوط زرده اضافه میکنیم و با دور کند همزن چندثانیه میزنیم درحدی که فقط کمی مواد مخلوط بشه.
سفیده را به مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی و به آرامی هم میزنیم تا سفیده به خورد خمیر بره
.
قالب 15س با ارتفاع 10برای این کیک مناسبه..کف قالب رو چرب و کاغذ روغنی میندازیم
و مواد را داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 60 تا65 دقیقه قرار میدهیم....
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_برگر
آرد حدودا 3 پیمانه(ممکنه کمی بیشتر هم نیاز پیدا کنید اما اگر زیاد استفاده کنید خمیر سفت میشه، برای من 3 پیمانه نیاز بود کم کم اضافه کنید تا به انسجام مورد نظر برسه)
روغن مایع یک سوم پیمانه
آب ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه
شیر ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه
خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری سرخالی
شکر یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق مرباخوری
بهبود دهنده خمیر نصف قاشق چایخوری
کره نرم شده 25 گرم (یک قاشق غذاخوری
اول از همه خمیر مایه رو عمل میاریم، شیر آب، شکر و خمیر مایه رو ترکیب میکنیم روشو میگیریم و ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد.
سفیده تخم مرغ و روغن مایع و نمک و بهبود دهنده رو کاملا ترکیب میکنیم. 3 پیمانه آرد رو اضافه کرده و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و ده دقیقه ورز میدیم. سلفون کشیده و جای گرم قرار میدیم تا عمل بیاد. با این خمیر مایه ای ک من کار کردم 1 ساعته عمل میاد.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سبزیجات
سبزیجات دلخواه را خرد کنید زیاد ریز خرد نکنید که اب می شه مرغ را می شه هم با پوست هم بدون پوست استفاده کرد از هر جای مرغ دوست دارید استفاده کنید
سس
اصل طعم این خوراک به سس است سه تا حبه سیر را رنده ریز کنید به همراه کمی زنجبیل تازه رنده شده ورنده پوست دولیمو واب دولیموی تازه و چهار قاشق سس کچاب و دوقاشق رب گوجه و زردچوبه وپودر زیره وپودر تخم گشنیز ونمک وادویه مرغ که عطاریها دارن ودوقاشق روغن زیتون یا مایع همه را خوب مخلوط کنید وروی سطح مرغ شکافهایی بدید ومقداری از سس را روی مرغ بمالید بعد بقیه سس را کاملا با سبزیجات مخلوط کتید وتوی ظرف نسوز بریزید اصلا احتیاج به اب نداره سبزیجات خودش اب می اندازه اگر دوست دارید میتونید نصف لیوان اب اضافه کنید که ابدار تر باشه و مرغ را روی سطح سبزیجات بچینید ولیمویی را که ابش را گرفته بودین واسه سس اطراف مرغ بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 2ساعت شما چک کنید با چنگال چون دمای فرها فرق داره ودر اخر میتونید روی مرغ را گریل کنیددتا طلایی بشود ورومال زعفران وروغن کنید جهت خوشرنگ شدن روی گاز هم میشه پخت فقط روش طلایی نمیشه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
32.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اکلیل_خوراکی
آموزش درست کردن اکلیل خوراکی
✅ مواد لازم
👨🍳یک لیوان آب معادل 200گرم
👨🍳پودر نشاسته ذرت: یک قاشق غ خ نسبتا سر پر
👨🍳رنگ خوراکی ژله ای یک قطره
❤️ابتدا پودر نشاسته ذرت و آب رو در ظرفی میریزیم و روی گاز با شعله متوسط هم میزنیم همین اول میتونید رنگ رو اضافه کنید
حدود 6 دقیقه بایسی هم بزنید تا مایتون به غلظت برسه در ادامه بغل های ظرف که خشک شد اکلیل آمادس و از روی حرارت بردارین و روی پلاستیک پهن کنید و به مدت 24ساعت در دمای محیط بهش استراحت بدین تا خشک بشه بعد در آسیاب بریزین و پودرش کنید تمام😍
اکلیل خوراکی ما آمادس میتونید برای تزیین روی کیک هاتون استفاده کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_اسفنجی🥮🥮🥮
با پف عالی و بافت نرم و اسفنجی👌
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۱۶۰ گرم
آرد نشاسته ذرت ۱۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
آب داغ ۴ قاشق غذا خوری
روغنمایع ۴ قاشق غذا خوی
وانیل یک دوم چایخوری
بکینگ پودر یک و نیم چایخوری
طرز تهیه:
آرد و ب.پ و نشاسته ذرت را مخلوط و الککنید
کف قالب ۱۸ سانت با ارتفاع ۱۰ را کاغذ روغنی گذاشته و اصلا چرب نمیکنیم (چون کیک اسفنجی خودشو به دیواره ها میچسبونه و خودشو بالا میکشه و اگه چرب بشه این اتفاق رخ نخواهد داد و و کیک کمتر پف خواهد کرد)
فر رو روشن میکنیم و روی دمای ۱۸۰ قرار داده
سفیده و زرده ها رو جدا میکنیم
و سفیده ها رو کمی زده و نصف شکر رو اضافه کرده و به زدن ادامه میدهیم تا جاییکه از طرف برنگردد
سفیده راداخل یخچال قرار میدیم
زرده ها رو کمی زده تا باز شوند و بقیه شکر و وانیل رو افزوده و به زدن ادامه میدهیم تا کرم رنگ شود حدودا ۵ دقیقه هم زده
آب جوش رو یکباره افزوده و میزنیم تا کشدار بشه
همزمان به اضافه کردن آب جوش باید دست از زدن برنداشت که تخم مرغ ها پخته نشود
روغن رو افزوده و هم میزنیم تا یکدست شود حدودا ۳۰ ثانیه هم زده
سفیده تخممرغ و آرد رو به تناوب به زرده ها افزوده و به شکل دورانی فواد می کنیم
🛑این تناوب رو طوری میزنم که آخر سر سفیده بمونه تا بافتش رو عالیتر هم بکنه
داخل قالب ریخته و داخل فر داغ طبقه وسط به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار میدیم تا وقتی که سطحش طلایی شود
🔴 اگه میخوایین کیک کاکائویی داشته باشید ۲۰ گرم(۲ ق غ) از آرد کمکرده به جاش کاکائو رو با روغن مایع گفته شده در رسپی قاطی کرده به مواد اضافه کنید
اینجوری رنگ و عطر بهتری میده
⭕️ برای قالب ۱۸ و ۲۰ با ارتفاع ۱۰ این دستور مناسب هست
⭕️برای قالب ۲۰ و ۲۳ با ارتفاع ۱۰ میتوانید با ۶ تخم مرغ درست کنید.
⭕️برای قالب ۲۳ و ۲۵ با ارتفاع ۱۰ میتوانید با ۸ تخم مرغ درست کنید .
⭕️در سینی ۳۰ در ۴۰ ، ۸ تخم مرغی جواب می دهد
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#سیمیت_ترکیه یکی از نانهای معروف #ترکیه_استانبول هستش که خیییلی طرفدار داره
#موادلازم
آرد به میزان لازم(حدود دو و نیم لیوان)
آب یا شیر ولرم نصف پیمانه
روغن مایع ۳ ق غ
شکر دو ق غ
خمیر مایه یک ق م+یک چهارم پیمانه آب گرم+یک ق م شکر
مواد رومال
یک ق غ شیره انگور+نصف لیوان آب
کنجد به مقدار لازم
#طرزتهیه
اول خمیر مایه رو با شکر وآب گرم مخلوط کنید و روش و بپوشونید و بزارید تو دمای محیط چند دقیقه ای بمونه تا عمل بیاد و پف کنه بعد شکر، روغن، خمیرمایه عمل اومده و شیر ولرم و با هم مخلوط کنید و آرد و کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه
حالا روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر و حدود ده دقیقه ورز دهید هر بار کمی آرد زیر خمیر بپاشید و خمیر و ورز بدین تا کم کم آرد به خوردش بره و خمیر منسجم بشه حالا خمیر و داخل ظرف بزارید روی ظرف رو با نایلون بپوشونید و برای یکساعت یه جای گرم بزارید تا خمیر حجیم بشه
بعداز یکساعت پف خمیر و با دست بگیرید و به خمیر شکل دهید و در مخلوط رومال شیره انگور بزنید و بعد روش کنجد بپاشید
✅نکته مهم سیمیت اینه که برای اینکه نونتون سفت و خشک نشه دمای فرتون کم نباشه فرتون و با دمای ۱۹۰ بزارید گرم بشه و نونهاتون پخته و سریع برشته بشه اگر زیاد تو فر بمونه خشک میشه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# باگر_ کیک
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#کوفته_بادمجان
مواد لازم:
گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده
3 عدد بادمجان
1 عدد پیاز رنده شده
2 حبه سیر رنده شده
ادویه و نمک
پنیر چدار
مواد لازم برای سس:
3 عدد گوجه فرنگی رنده شده
روغن
نمک
یک حبه سیر رنده شده
جند برگ ریحان برای تزئین
روش تهیه:
بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید
گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید.
روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید.
گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید.
کوفته های ایجاد شده را در دمای 180 درجه داخل فر بپزید.
برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود
مواد لازم :
سينه كامل مرغ 1عدد
2 عدد تخم مرغ
1/2پ ارد
1ق چ رزماري
1/4پ جعفري خرد شده
1پ بيكن
1ق چ پودر سير
1ق چ پودر پياز
پنيرموزارلا 1پ
1ق غ سس مكزيكي
1 ق چ نمك
طرز تهيه :
سينه كامل مرغ را كمي نمك و فلفل ميزنيم و داخل فر 200 درجه سانتيگراد به مدت 25-30 دقيقه قرار ميدهيم.
تخم مرغ، ارد، رزماري، جعفري خرد شده، بيكن، پودر سير، پودر پياز، پنيرموزارلا، سس مكزيكي، 1 ق چ نمك با مرغ های ريش ريش کرده مخلوط ميكنم و خوب بهم میزنیم بعد به صورت گلوله در اورده و داخل آرد سوخاري میغلتونیم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛