فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سبزیجات
سبزیجات دلخواه را خرد کنید زیاد ریز خرد نکنید که اب می شه مرغ را می شه هم با پوست هم بدون پوست استفاده کرد از هر جای مرغ دوست دارید استفاده کنید
سس
اصل طعم این خوراک به سس است سه تا حبه سیر را رنده ریز کنید به همراه کمی زنجبیل تازه رنده شده ورنده پوست دولیمو واب دولیموی تازه و چهار قاشق سس کچاب و دوقاشق رب گوجه و زردچوبه وپودر زیره وپودر تخم گشنیز ونمک وادویه مرغ که عطاریها دارن ودوقاشق روغن زیتون یا مایع همه را خوب مخلوط کنید وروی سطح مرغ شکافهایی بدید ومقداری از سس را روی مرغ بمالید بعد بقیه سس را کاملا با سبزیجات مخلوط کتید وتوی ظرف نسوز بریزید اصلا احتیاج به اب نداره سبزیجات خودش اب می اندازه اگر دوست دارید میتونید نصف لیوان اب اضافه کنید که ابدار تر باشه و مرغ را روی سطح سبزیجات بچینید ولیمویی را که ابش را گرفته بودین واسه سس اطراف مرغ بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 2ساعت شما چک کنید با چنگال چون دمای فرها فرق داره ودر اخر میتونید روی مرغ را گریل کنیددتا طلایی بشود ورومال زعفران وروغن کنید جهت خوشرنگ شدن روی گاز هم میشه پخت فقط روش طلایی نمیشه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
32.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اکلیل_خوراکی
آموزش درست کردن اکلیل خوراکی
✅ مواد لازم
👨🍳یک لیوان آب معادل 200گرم
👨🍳پودر نشاسته ذرت: یک قاشق غ خ نسبتا سر پر
👨🍳رنگ خوراکی ژله ای یک قطره
❤️ابتدا پودر نشاسته ذرت و آب رو در ظرفی میریزیم و روی گاز با شعله متوسط هم میزنیم همین اول میتونید رنگ رو اضافه کنید
حدود 6 دقیقه بایسی هم بزنید تا مایتون به غلظت برسه در ادامه بغل های ظرف که خشک شد اکلیل آمادس و از روی حرارت بردارین و روی پلاستیک پهن کنید و به مدت 24ساعت در دمای محیط بهش استراحت بدین تا خشک بشه بعد در آسیاب بریزین و پودرش کنید تمام😍
اکلیل خوراکی ما آمادس میتونید برای تزیین روی کیک هاتون استفاده کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_اسفنجی🥮🥮🥮
با پف عالی و بافت نرم و اسفنجی👌
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۱۶۰ گرم
آرد نشاسته ذرت ۱۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
آب داغ ۴ قاشق غذا خوری
روغنمایع ۴ قاشق غذا خوی
وانیل یک دوم چایخوری
بکینگ پودر یک و نیم چایخوری
طرز تهیه:
آرد و ب.پ و نشاسته ذرت را مخلوط و الککنید
کف قالب ۱۸ سانت با ارتفاع ۱۰ را کاغذ روغنی گذاشته و اصلا چرب نمیکنیم (چون کیک اسفنجی خودشو به دیواره ها میچسبونه و خودشو بالا میکشه و اگه چرب بشه این اتفاق رخ نخواهد داد و و کیک کمتر پف خواهد کرد)
فر رو روشن میکنیم و روی دمای ۱۸۰ قرار داده
سفیده و زرده ها رو جدا میکنیم
و سفیده ها رو کمی زده و نصف شکر رو اضافه کرده و به زدن ادامه میدهیم تا جاییکه از طرف برنگردد
سفیده راداخل یخچال قرار میدیم
زرده ها رو کمی زده تا باز شوند و بقیه شکر و وانیل رو افزوده و به زدن ادامه میدهیم تا کرم رنگ شود حدودا ۵ دقیقه هم زده
آب جوش رو یکباره افزوده و میزنیم تا کشدار بشه
همزمان به اضافه کردن آب جوش باید دست از زدن برنداشت که تخم مرغ ها پخته نشود
روغن رو افزوده و هم میزنیم تا یکدست شود حدودا ۳۰ ثانیه هم زده
سفیده تخممرغ و آرد رو به تناوب به زرده ها افزوده و به شکل دورانی فواد می کنیم
🛑این تناوب رو طوری میزنم که آخر سر سفیده بمونه تا بافتش رو عالیتر هم بکنه
داخل قالب ریخته و داخل فر داغ طبقه وسط به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار میدیم تا وقتی که سطحش طلایی شود
🔴 اگه میخوایین کیک کاکائویی داشته باشید ۲۰ گرم(۲ ق غ) از آرد کمکرده به جاش کاکائو رو با روغن مایع گفته شده در رسپی قاطی کرده به مواد اضافه کنید
اینجوری رنگ و عطر بهتری میده
⭕️ برای قالب ۱۸ و ۲۰ با ارتفاع ۱۰ این دستور مناسب هست
⭕️برای قالب ۲۰ و ۲۳ با ارتفاع ۱۰ میتوانید با ۶ تخم مرغ درست کنید.
⭕️برای قالب ۲۳ و ۲۵ با ارتفاع ۱۰ میتوانید با ۸ تخم مرغ درست کنید .
⭕️در سینی ۳۰ در ۴۰ ، ۸ تخم مرغی جواب می دهد
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#سیمیت_ترکیه یکی از نانهای معروف #ترکیه_استانبول هستش که خیییلی طرفدار داره
#موادلازم
آرد به میزان لازم(حدود دو و نیم لیوان)
آب یا شیر ولرم نصف پیمانه
روغن مایع ۳ ق غ
شکر دو ق غ
خمیر مایه یک ق م+یک چهارم پیمانه آب گرم+یک ق م شکر
مواد رومال
یک ق غ شیره انگور+نصف لیوان آب
کنجد به مقدار لازم
#طرزتهیه
اول خمیر مایه رو با شکر وآب گرم مخلوط کنید و روش و بپوشونید و بزارید تو دمای محیط چند دقیقه ای بمونه تا عمل بیاد و پف کنه بعد شکر، روغن، خمیرمایه عمل اومده و شیر ولرم و با هم مخلوط کنید و آرد و کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه
حالا روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر و حدود ده دقیقه ورز دهید هر بار کمی آرد زیر خمیر بپاشید و خمیر و ورز بدین تا کم کم آرد به خوردش بره و خمیر منسجم بشه حالا خمیر و داخل ظرف بزارید روی ظرف رو با نایلون بپوشونید و برای یکساعت یه جای گرم بزارید تا خمیر حجیم بشه
بعداز یکساعت پف خمیر و با دست بگیرید و به خمیر شکل دهید و در مخلوط رومال شیره انگور بزنید و بعد روش کنجد بپاشید
✅نکته مهم سیمیت اینه که برای اینکه نونتون سفت و خشک نشه دمای فرتون کم نباشه فرتون و با دمای ۱۹۰ بزارید گرم بشه و نونهاتون پخته و سریع برشته بشه اگر زیاد تو فر بمونه خشک میشه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# باگر_ کیک
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#کوفته_بادمجان
مواد لازم:
گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده
3 عدد بادمجان
1 عدد پیاز رنده شده
2 حبه سیر رنده شده
ادویه و نمک
پنیر چدار
مواد لازم برای سس:
3 عدد گوجه فرنگی رنده شده
روغن
نمک
یک حبه سیر رنده شده
جند برگ ریحان برای تزئین
روش تهیه:
بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید
گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید.
روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید.
گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید.
کوفته های ایجاد شده را در دمای 180 درجه داخل فر بپزید.
برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود
مواد لازم :
سينه كامل مرغ 1عدد
2 عدد تخم مرغ
1/2پ ارد
1ق چ رزماري
1/4پ جعفري خرد شده
1پ بيكن
1ق چ پودر سير
1ق چ پودر پياز
پنيرموزارلا 1پ
1ق غ سس مكزيكي
1 ق چ نمك
طرز تهيه :
سينه كامل مرغ را كمي نمك و فلفل ميزنيم و داخل فر 200 درجه سانتيگراد به مدت 25-30 دقيقه قرار ميدهيم.
تخم مرغ، ارد، رزماري، جعفري خرد شده، بيكن، پودر سير، پودر پياز، پنيرموزارلا، سس مكزيكي، 1 ق چ نمك با مرغ های ريش ريش کرده مخلوط ميكنم و خوب بهم میزنیم بعد به صورت گلوله در اورده و داخل آرد سوخاري میغلتونیم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیسکوییت_ساده😋
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سبزیجات
سبزیجات دلخواه را خرد کنید زیاد ریز خرد نکنید که اب می شه مرغ را می شه هم با پوست هم بدون پوست استفاده کرد از هر جای مرغ دوست دارید استفاده کنید
سس
اصل طعم این خوراک به سس است سه تا حبه سیر را رنده ریز کنید به همراه کمی زنجبیل تازه رنده شده ورنده پوست دولیمو واب دولیموی تازه و چهار قاشق سس کچاب و دوقاشق رب گوجه و زردچوبه وپودر زیره وپودر تخم گشنیز ونمک وادویه مرغ که عطاریها دارن ودوقاشق روغن زیتون یا مایع همه را خوب مخلوط کنید وروی سطح مرغ شکافهایی بدید ومقداری از سس را روی مرغ بمالید بعد بقیه سس را کاملا با سبزیجات مخلوط کتید وتوی ظرف نسوز بریزید اصلا احتیاج به اب نداره سبزیجات خودش اب می اندازه اگر دوست دارید میتونید نصف لیوان اب اضافه کنید که ابدار تر باشه و مرغ را روی سطح سبزیجات بچینید ولیمویی را که ابش را گرفته بودین واسه سس اطراف مرغ بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 2ساعت شما چک کنید با چنگال چون دمای فرها فرق داره ودر اخر میتونید روی مرغ را گریل کنیددتا طلایی بشود ورومال زعفران وروغن کنید جهت خوشرنگ شدن روی گاز هم میشه پخت فقط روش طلایی نمیشه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار میدیم تا وقتی که سطحش طلایی شود
🔴 اگه میخوایین کیک کاکائویی داشته باشید ۲۰ گرم(۲ ق غ) از آرد کمکرده به جاش کاکائو رو با روغن مایع گفته شده در رسپی قاطی کرده به مواد اضافه کنید
اینجوری رنگ و عطر بهتری میده
⭕️ برای قالب ۱۸ و ۲۰ با ارتفاع ۱۰ این دستور مناسب هست
⭕️برای قالب ۲۰ و ۲۳ با ارتفاع ۱۰ میتوانید با ۶ تخم مرغ درست کنید.
⭕️برای قالب ۲۳ و ۲۵ با ارتفاع ۱۰ میتوانید با ۸ تخم مرغ درست کنید .
⭕️در سینی ۳۰ در ۴۰ ، ۸ تخم مرغی جواب می دهد
کیک اسفنجی سه تخم مرغی سفید برفی
مناسب برای قالب 15و18با ارتفاع 10
تخم 3 عدد
ارد سه چهارم پیمانه
شکر نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرخالی
وانیل نوک قاشق چایخوری
آب داغ 3 قاشق غذاخوری
اسانس به دلخواه چند قطره
*آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک میکنیم
*کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم
*قالب کاملا خشک (به هیچ عنوان دیواره ها یا کف قالب رو چرب نمیکنیم)
چون کیک اسفنجی خودشو به دیواره کیک میچسبونه و میاد بالا پس اگه چرب باشه زیاد پف نمیکنه👌
*سفیده و زرده رو از هم جدا میکنیم
*ظرف سفیده و پره های همزن
باید کاملا تمیز و خشک باشه
*ذره ای چربی یا آب باعث میشه سفیده خوب فرم نگیره ...بنابراین کیک مون اون پف دلخواه رو نخواهد داشت👌
سفیده ها رو میزنیم تا از لختگی دربیاد و کف کنه
دو سه قاشق از شکرمون رو درحین زدن سفیده به سفیده اضافه میکنیم و همچنان میزنیم
سفیده رو اینقدر میزنیم تا حسابی فرم بگیره و اگه ظرفو برعکس کنیم سفیده نریزه
سفیده رو میذاریم کنار..
*دراین مرحله فر با توستر را روشن میکنیم تا گرم بشه*
حالا شکر و وانیل رو به زرده ها اضافه میکنیم
و با همزن دور کند میزنیم ..کم کم دور همزن رو زیاد میکنیم
اینقدر زرده ها رو میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه و حجمش چندبرابر و حالت کشدار به خودش بگیره
بسته به قدرت همزن ممکنه 6 تا 8 دقیقه طول بکشه
*وسطای کار همزن رو خاموش میکنیم و با لیسک دور تا دور ظرفمون میکشیم و زرده هایی که چسبیده به کناره و کف ظرف میاریم قاطی زرده ها میکنیم و مجدد میزنیم(این کار باعث میشه بوی بد تخم مرغ گرفته بشه)این تجربه شخصی خودمه👌
درحین زدن اسانس هم اضافه میکنیم
و دراخر آب داغ رو قاشق قاشق و درحین زدن اضافه میکنیم...اگه اب داغ رو یک مرتبه یا موقعی که همزن خاموشه اضافه کنیم ممکنه زرده ها لخته بشن
وقتی اب داغ اضافه کردیم حدود یک دقیقه میزنیم
سپس همزن رو کنار گذاشته
آرد و بکینگ پودر که مخلوط و سه بار الک کردیم رو روی مواد در دو یا سه مرحله الک میکنیم و با لیسک بصورت دورانی موادو فولد میکنیم(یعنی موادو از زیر به رو ..و از رو به زیر میدیم)
وقتی آرد کاملا مخلوط شد سفیده رو در دو یا سه مرحله به مواد اضافه میکنیم
و هربار با لیسک موادو فولد میکنیم
اصلا سفیده رو هم نمیزنیم بلکه فقط و فقط بصورت دورانی مخلوط میکنیم
همین که سفیده ها مخلوط شد کافیه
زیادی مخلوط نمیکنیم چون پف سفیده میخوابه ...همینقدر که سفیده با مواد مخلوط بشه کافیه دیگه بیش از حد موادو مخلوط نمیکنیم چون پفش میخوابه..
موادو میریزیم داخل قالب که از قبل کاغذ روغنی انداختیم
و میذاریم داخل دستگاه(فر .توستر ..یا هرچی..)
دمای فرها باهم متفاوته پس من براتون دما رو تعیین نمیکنم..بذارین رو دمایی که معمولا کیکاتونو باهاش میپزین
تا سی ...سی و پنج دقیقه اول به هیچ عنوان در فرو باز نمیکنیم چون کیک درحال پختنه اگه بازشه پفش میخوابه
بعد از این زمان با سیخ جوجه چوبی تست میکنیم
به اینصورت که سیخو وسط کیک فرو میکنیم و درمیاریم اگه چیزی از مواد کیک بهش چسبید یعنی هنوز کیک مون مغزپخت نشده پس مجدد بهش زمان میدیم
ولی اگه چیزی به سیخ نچسبید یعنی پخته ..فرو خاموش میکنیم
وقتی خنک شد دور تا دور کیکو رو با چاقو از ظرف جدا میکنیم و قالب رو توی ظرف مورد نظر برمیگردونیم
بعد از سردشدن بصورت عرضی به چند لایه مساوی تقسیم میکنیم و اماده خامه کشی😍┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
★★★F Abbasi
#کیک_1_2_3_4
کیک یک دو سه چهار از همون کیکهای خوشمزه و لطیف و مناسب برای عصرونه ست ضمن اینکه برای خامه کشی هم این کیک گزینه خوبیه این کیک بر اساس مقدار مواد مورد نیاز برای تهیه ش به این اسم نامگذاری شده به این ترتیب که
👈شیر یک پیمانه(لیوان دسته دار)
کره یک پیمانه معادل دویست گرم (من نصف پیمانه کره و نصف پیمانه روغن زیتون استفاده میکنم)
شکر دو پیمانه(من یک و نیم پیمانه شکر قهوه ایی ریختم)
آرد سفید سه پیمانه
و تخم مرغ چهار عدد...
وانیل یک دوم ق چ اندازه گیری (یا یک ق چ معمولی)
بکینگ پودر سه ق چ اندازه گیری(یا سه ق م معمولی)
نمک سه پنس
آرد رو سه بار الک میکنیم و با نمک و بکینگ پودر مخلوط کرده و کنار می ذاریم فر رو روشن میکنیم و قالب رو کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب میکنیم ...
کره به دمای محیط رسیده رو با شکر با همزن خوووووب میزنیم تا کاملا روشن و کشدار بشه سپس تخم مرغها رو به همراه وانیل یکی یکی اضافه کرده و خوب هم میزنیم و بعد آرد و شیر را به ترتیب طی چند مرحله اضافه میکنیم و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن میزنیم سپس مایه کیک رو توی قالب ریخته و به مدت تقریبا چهل و پنج دقیقه در فر صد و هشتاد درجه قرار میدیم
میتونید از دو قالب بیست و یک سانت برای این کیک استفاده کنید و یا یک قالب بیست و شش سانتی و یا بزرگتر استفاده کنید.
.بستگی داره بخواید ارتفاع کیکتون کم باشه یا زیاد(قالب من مربع به ضلع بیست و سه سانت با ارتفاع نه سانت بود) ...مایه این کیک کمی سفته وقتی توی قالب میریزید روی اونو صاف کنید تا کیک گنبدی و کج نشه...بافت این کیک بسیار ترد و لطیفه و خوب پف میکنه
درجه حرارت فرها متفاوته بعد از گذشت چهل دقیقه با خلال دندون کیک رو تست کنید اگه چیزی به خلال دندون نچسبید یعنی پخته ومیتونید فر رو خاموش کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کتلت_مرغ_مغزدار 🍘 😋
🔸یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم
نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید
مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید
بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه
عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موز_شکلات 🍫🍌
لایه های این دسر شامل:
-بیسکوییت پتیبور (لایه اول)
-شکلات تختهای (لایه دوم - من تلخ زدم، سلیقهای)
-شیرموز خیلی غلیظ (لایه سوم - غلیظ یعنی 2 تا موز و نصف فنجون شیر)
میوه برای تزیین (گیلاس - شاهتوت - توت سیاه)
من برای 2 تا لیوان
موز : 2 تا
شیر : نصف فنجون
شکلات تختهای
بسکوییت پتیبور: تقریباً 1 بسته (کمتر)
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک گوشت😋
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شکلاتی_سه رنگ
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#دسر_شکلاتی_سه_رنگ
رنگ اول(شکلاتی تیره)
2 لیوان آب
2 بسته پودر هات چاکلت(میتونید از دو قاشق پودر کاکائو استفاده کنید)
شکر به میزان لازم(چون من از پودر هات چاکلت استفاده کردم که خودش شکر داره فقط 1 قاشق شکر اضافه کردم بنابراین بچشید و بنا به سلیقه خودتون شکر اضافه کنید)
پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری
شکلات 50 گرم
رنگ دوم(شکلاتی روشن)
2لیوان شیر
2 بسته پودر هات چاکلت یا دو قاشق پودر کاکائو
(دقت کنید میزان کاکائو به تیرگی و روشن پودن پودر کاکائو بستگی داره اگه کاکائو تیره بود ممکنه یک قاشق کافی باشه)
شکر به میزان لازم
پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری
رنگ سوم(ژله شیر)
2 لیوان شیر
2 قاشق خامه صبحانه
1 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
شکر به میزان لازم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
برای هر سه رنگهر بار مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا حل شده و مواد یکدست بشه
مراقب باشید که شیر نجوشه وگرنه ژلاتین داخل شیر میبره...حرارت کاملا ملایم باشه
کف قالب رو با روغن کمی چرب کرده و مواد را لایه لایه بنا به سلیقه خودتون در قالب بذارید
دقت کنید برای ریختن لایه بعدی حتما باید لایه اولیه نیم بند بشه...اگه کاملا سفت بشه ،لایه بعدی بعد از بسته شدن ازش جدا میشه و لایه ها به هم نمیچسبند.
در انتها بعد از پر شدن قالب بهتره 6 تا 8 ساعت #دسر رو در یخچال بذارید تا کاملا ببنده
بعد به راحتی دور تا دور دسر را از قالب جدا و در ظرف سرو برگردانید.
جنس قالب من پلاستیکی هست
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#جوجه_زعفرونی 🍗 😋
🔸ابتدا جوجه را از وسط دوقسمت میکنیم و در مقداری اب لیموتازه و نمک و پیاز خلالی بمدت 12 ساعت میخوابونیم چون هرچه جوجه بیشتر درموادخوابانده شود خوشمزه تر و لذیذتر خواهد.
بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزیم و روی اون خلال پیاز میچینیم و مرغ رو روی پیازها میزاریم و دوباره روی مرغ رو خلالهای پیاز و یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه میکنیم و شعله رو کاملا کم میکنیم تا طی زمانی حدود یکساعت و نیم مرغ به وسیله آب پیاز ها کاملا بپزه.ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند،اجازه میدیم آب جوجه ها تبخیربشه
بعد مرغ رو داخل قابلمه بیرون میاوریم پیاز ها رو جدا میکنیم میزاریمکنار و در ظرف دیگری روغن رو داغ کرده و مرغ رو در روغن سرخ میکنیم تا طلایی و خوشرنگ بشه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاپس کیک
یه دستور خوشمزه در عین حال راحت امیدوارم که دوست داشته باشین
موادلازم:
کیککاکائویی
برای گاناش:
خامه صبحانه یک عدد(200گرم)
شکلات 160گرم
مواد لازم برای کیک کاکائویی:
تخم مرغ 4عدد
شکر یک فنجان
شیر یک فنجان
روغن بیشتر از نصف فنجان
آرد دو فنجان
پودر کاکائو دو ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
طرز تهیه:
کیک را خرد کنید و با گاناش مخلوط کنید و طبق فیلم گلوله کنید و داخل شکلات ذوب شده بکنین و به مدت 40 دقیقه در یخچال بگذارین سپس در آورده و روش رو با شکلات یا هرچیز دیگه ای به دلخواه خودتون تزیین کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
ابتدا قبل از شروع کار تمام مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما و کره نرم شود. فر را روشن کرده تا گرم شود. سپس کره نرم شده را به همراه وانیل و پودر قند داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خوب هم بزنید تا پودر قند به خورد کره برود. حتما در حین هم زدن با کمک لیسک دورگیری کنید تا تمام کره هم بخورد و کرم رنگ و کمی حجیم شود.
سفیده را بهتر است با توجه به اندازه های مختلف تخم مرغ با ترازو اندازه گیری کنیم را به به همراه نمک به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا جذب مواد شود سپس زعفران را افزوده و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید.
آرد را از قبل سه بار الک کرده و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی بزنید تا کمی مخلوط شود سپس خمیر را با کمک لیسک جمع کنید.قیف و ماسوره m1 یا d2 را آماده کنید و مواد شیرینی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته سپس با ماسوره به صورت رزت یا یک خط ساده ماسوره بزنید سپس سینی برای ۱۰ دقیقه داخب یخچال استراحت دهید.در ادامه سینی را داخل فر گرم شده بمدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۶۵ درجه قرار دهید تا کمی زیر شیرینی تغییر رنگ دهید سپس از فر خارج کنید کمی که از داغی افتاد از روی کاغذ روغنی جدا کنید و به دلخواه با بریلو یا شکلات ذوب شده تزئین کنید.شیرینی وینی را می توانید در فر دست ساز خانگی نیز تهیه کنید بدین صورت که داخل یک قابلمه بزرگ یک الک به عنوان سه پایه بگذارید و در قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه بسته تا گرم شود سپس سینی شیرینی ها را داخل قابلمه به روی الک قرار داده و دمکنی قرار دهید تا شیرینی به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه پخته شود. نوش جاناین مقدار مواد حدود ۴۵ عدد شیرینی وینی به شما خواهد داد.
می توانید مواد را به دو قسمت تقسیم کنید یک قسمت به صورت وانیلی ساده و یک قسمت زعفرانی باشد.
حتما زعفران استفاده شده باید غلیظ باشد.
حتما بعد از گذشت ۱۰ دقیقه شیرینی وینی را چک کنید زیرا دماها فرها ممکن است متفاوت باشد.
می توانید از نصف روغن جامد و روغن قنادی استفاده کنید.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛