#فوت_وفن😍🤗
#لیموعسلی 🍋🍋🍋
پیشنهادمیدم تافصل لیموترش هست لیموعسلی رودرست کنین زمستون بکارتون میاد
لیموعسلی برای درمان گلودردوسرماخوردگیهای زمستون معجزه میکنه
باچای یاآب جوشیده میل کنید🍋🍋
لیموهاروبشورین وباپوست ورقه کنین وهسته هاشودربیارین
ورقه های لیموروبریزین تویه شیشه ی خشک وتمیزلابه لای لیموهاچندتاسیخ دارچین وچندتاگل محمدی خشک بذارین روی لیموهاروباعسل پرکنین همینطورتاشیشه پربشه(میتونین بجای عسل شکربریزین ولی خوب دیگه خاصیت عسلونداره)
درب شیشه رومحکم ببندین ودوروزبذارین توآفتاب بعددوروزداخل یخچال نگه دارین
ان شالله ک برای درمان بهش نیازپیدانکنین ولی خوب همینجوریم زمستون هرروزصبح مصرف کنین باعث تقویت سیستم ایمنی وپاکزدایی بدن میشه
این لیموعسلی روتاچندسال هم میتونین داخل یخچال نگه داری واستفاده کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
💎رویـــٰٰٰٰٖٖٖٖٓـٰٰٰٖٖٖـٰٰٖٖـٰٖ❊ـٰٖـٰٰٖٖـٰٰٰٖٖٖـٰٰٰٰٖٖٖٖٓــا💎:
#یخ_در_بهشت
مواد لازم واسه يخ در بهشت
٢ليوان آب رو با يك پيمانه نشاسته حل كرده و در ظرف ديگري يك چهارم پيمانه ارد برنج رو با ٤ليوان شير حل كرده بعد ٢پيمانه شكر و يك پيمانه خامه صبخانه و نصف ليوان گلاب رو اضافه كرده و همه مواد رو مخلوط كرده روي گاز قرار 9ميديم تا بجوش بياد بعد از جوش ١٠مين شعله رو كم كرده تا بوي خامي نشاسته گرفته بشه و ديگه اماده است @kadbanoyenemoneh
#تریلیچه
#کیک_دسر
#دسر
#دسر_ترکی
#کیک_بدون_فر
#فر_دستساز_خونگی
موادلازم برای ظرف پیرکس۲۷×۱۹
ارد سفید : ۱ لیوان
شکر : نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع : نصف لیوان
شیریاماست : نصف لیوان
پکینگ پودر :1 قاشق مرباخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
🌸شربت شیری
۱ لیوان شیرسرد
۲ ق غ شکر
نصف ق چ وانیل
۲ ق غ خامه(من نریختم)
🌸لایه دوم
۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم خامه قنادی
🌸لایه سوم
کارامل
کیک راآماده میکنیم:
تخم مرغ،وانیل و شکر را خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر وروغن را یکی یکی اصافه میکنیم کمی هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر و که الک کردیم به مواد اضافه و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه.
ظرف پیرکس را چرب وآردپاشی کرده (میتونیدکاغذروغنی کف ظرف بندازید)مواد و در ظرف میریزیم میزاریم تو فرازقبل گرم شده بمدت چهل و پنج دقیقه بادرجه ۱۸۰ (با خلال چوبی امتحان کنید اگر تمیز در اومد کیک پخته شده)
🌸من طبق معمول بدون فر با فر دستساز ۴۵ دقیقه پختم ظرف پیرکسم نشکنه.
روی کیک داغ رو با سیخ چوبی سوراخ سوراخ میکنیم...سوراخ رو تا آخر کیک ببرید نه فقط سر کیک...بعد شربت شیری (شیروشکرووانیلوباهم مخلوط کردم) رو روی کیک میریزیم وکنار میذاریم
کیک که خنک شد روشو سلفون میکشیم میذاریم یخچال....بعد از دوسه ساعت خامه قنادی رو فرم میدیم و روی کیک میریزیم و روشو صاف میکنیم...چون روی کیک خییلی نرمه با احتیاط خامه رو روی کیک بکشید که روی کیک متلاشی نشه...مجدد کیک رو برای چند ساعت بذارید یخچال تا خامه روی کیک سفت تر بشه.(من شب تاصبح گذاشتم)
بعد کارامل رو که آماده کردیدرو روی کیک بریزید و صافش کنید..
#کارامل
۱ لیوان شکر
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۵۰ گرم کره
نصف لیوان شیر
توی تابه پهن شکرو بزارید روی حرارت تاکم کم آب وکاراملی بشه به هیچ عنوان قاشق نزنید گاهی تابه رو تکون بدید تاشکر کاملا اب بشه حرارت هم کم باشه وگرنه میسوزه
وقتی شکر کاراملی شد کره وخامه وشیرگرم شده رو اضافه کنیدهم بزنیدترجیحاباقاشق چوبی.(شکرشایداینجاکمی سفت بشه نگران نباشیدمیجوشه بازمیشه)درآخراز صافی یاالک رد کنید بذارید سرد بشه بعد روی خامه روی کیک بریزید.
برای زیبایی کیک مون مقداری خامه قنادی رو هم بزنید که کمی روان بشه بعد
بریزید داخل قیف و در فواصل منظمی خط های نازکی از خامه رو روی کارامل بکشید
و بعد در جهت رفت و برگشت با خلال دندون روی کیک رو نقش بندازید و اگه عجله ندارید بذارید یخچال چند ساعت بمونه که روی کاراملی سفت تر بشه...بعد از این زمان میل کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
خامه و کارامل رو میتونید کمی بیشتر از مقداری که من استفاده کردم استفاده کنید...شکرکیک رو بنا به ذائقه تون می تونید کمتر کنید...کارامل اگه یخچال بمونه سفت تر میشه و در دمای بیرون دوباره به غلظت اولیه برمیگرده.
اگه کف ظرف کیک کاغذ روغنی انداختید قبل از ریختن شربت شیری جداش کنید.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_عصرانه_دو_رنگ
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک ونیم پیمانه
شیر یک پیمانه
ماست نصف پیمانه
روغن مایع دو سوم پیمانه
آرد سفید 3پیمانه
بیکینگ پودر۳ ق چ
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
برای این قالب از لیوان فرانسوی و قاشقهای استاندارد آشپزی استفاده کردم.
📝 ابتدا قالب را با کره همدمای محیط چرب کنید. آرد بپاشید. آرد اضافی را خارج کرده و بذارین فریزر تا کره سفت بشه تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود. روغن بریزید به هم بزنید..ماست و شیر اضافه کرده و به هم بزنید و در آخر مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر) که دو بار الک شده در دو مرحله اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید. خمیر را دوقسمت کنید به یکی یک قاشق پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید. قالب را از یخچال خارج کرده چند قاشق خمیر کاکائویی در چند جای قالب بریزید بعد چند قاشق خمیر سفید و مجددا کاکائویی همینطور تا خمیر کیک تموم بشه قالب رو درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیک با خلال چوبی تست کنید. بعد از بیرون آوردن از فر بعد از ده دقیقه کیک رو روی توری فلزی برگردونید تا کاملا خنک بشه و آماده برای برش زدن .
میتونین از شکلات ذوب شده هم برای تزیین استفاده کنید.
امیدواریم درست کنید و درکنار خانواده لذت ببرید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#فوت_وفن😍🤗
#لیموعسلی 🍋🍋🍋
پیشنهادمیدم تافصل لیموترش هست لیموعسلی رودرست کنین زمستون بکارتون میاد
لیموعسلی برای درمان گلودردوسرماخوردگیهای زمستون معجزه میکنه
باچای یاآب جوشیده میل کنید🍋🍋
لیموهاروبشورین وباپوست ورقه کنین وهسته هاشودربیارین
ورقه های لیموروبریزین تویه شیشه ی خشک وتمیزلابه لای لیموهاچندتاسیخ دارچین وچندتاگل محمدی خشک بذارین روی لیموهاروباعسل پرکنین همینطورتاشیشه پربشه(میتونین بجای عسل شکربریزین ولی خوب دیگه خاصیت عسلونداره)
درب شیشه رومحکم ببندین ودوروزبذارین توآفتاب بعددوروزداخل یخچال نگه دارین
ان شالله ک برای درمان بهش نیازپیدانکنین ولی خوب همینجوریم زمستون هرروزصبح مصرف کنین باعث تقویت سیستم ایمنی وپاکزدایی بدن میشه
این لیموعسلی روتاچندسال هم میتونین داخل یخچال نگه داری واستفاده کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#شکلات_تخته_ای_خونگی_
🔹مواد لازم :
۶۰ گرم روغن صاف قنادی یا کره(من روغن صاف ریختم)
دو ق غ پودر قند الک شده
دو ق غ پودر کاکائو الک شده
۳ قطره اسانس وانیل یا نوک ق چ وانیل
اسانس موز یا پرتقال دلخواه (من نریختم)
🔸طرز تهیه؛
بهتره از روغن صاف قنادی استفاده کنید چون هم کیفیت بهتری بهتون میده هم میتونید شکلات رو خارج از یخچال هم نگه دارید
اما با کره فقط شکلات باید داخل یخچال نگهداری بشه.
اول روغن صاف قنادی را داخل کاسه خشک روی بخار کتری بزارید تا ذوب بشه
پودر قند و پودر کاکائو و وانیل را اضافه کنید و ۵ دقیقه هم بزنید تا نسبتا حل بشن.
۵ دقیقه صبر کنید از دما بیفته و داخل قالبهای سیلیکونی بریزید .
۳۰ دقیقه داخل فریزر بزارید تا سفت بشه.
شکلات های ما حاضره 😍
میتونید چند قطره اسانس مورد علاقه تونو به موادشکلات اضافه کنید و بعد داخل قالب بریزید. من فقط وانیل ریختم.
این شکلات تخته ای واسه گاناش و تمام دسر و کیکهایی که نیاز به شکلات تخته ای دارن خیلی مناسب و مقرون به صرفه است 😍
✅راستی این شکلات #رژیمی نیست چون شکلات های بازاری از میوه شکلات به صورت اورگانیک تهیه شدند ولی این روش با روغن هستش ✅
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ❤️
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
طرز تهیه حلوا سه رنگ
• ۲ و ۱/۲ پیمانه آرد
۱۰۰ گرم کره
۱ پیمانه پودر قند
۱ ق غ پودر هل
۲ ق غ پودر کاکائو
3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ
آرد رو در قابلمه میریزیم و روی حرارت کم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و به مقدار رنگش هم تغییر کنه. حالا کره رو کم کم اضافه میکنیم (این مرحله خیلی مهمه باید چشمی ببینیم که مواد نه خیلی سفت بشه نه خیلی شل).
بعد از اینکه کره رو اضافه کردیم ۱۰ دقیقه تفت میدیم. از روی حرارت بر می داریم و صبر میکنیم کمی از حرارت بیفته،بعد پودر قند،پودر هل رو اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. 👈 باید سرعت عمل داشته باشیم تا مواد سرد نشه، چون حالت خمیری نداره اگه سرد بشه دیگه نمیشه تو ظرف پخشش کرد.
حالا دوباره مواد کاکائو یی رو روی مواد قبلی ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا فشرده و منسجم بشه ودر آخر روی مواد پودر پسته یا گردو می ریزیم و داخل یخچال میزاریم تا خنک بشه.
نصفی از حلوا رو بر میدارم ودر قالب تا گرم هست میریزیم بعد با پشت قاشق فشار میدیم تا فشرده بشه (من از ظرف پیرکس مستطیلی استفاده کردم) به نصفه دیگه از مواد پودر کاکائو اضافه کرده و با قاشق چوبی خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه.
اگر بخواهید سه رنگ کار کنید مواد رو به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و یک بخش را ساده، یک بخش را با پودر کاکائو و یک بخش را هم با زعفران مخلوط کنید
بعد از یخچال خارج کرده کمی اجازه میدیم به دمای محیط برسه بعد به صورت لوزی لوزی برش میزنیم ودر ظرف مورد نظر می چینیم. 👈 نکته به جای کره می تونید از روغن جامد استفاده کنید ولی با کره حلوا لطیف تر میشه، حتما صبر کنید تا آرد وکره از حرارت مقداری بیفته بعد پودر قند رو اضافه کنید.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#خمیر_پیتزا
✅خمیرجادویی
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره هست
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
✅پیتزا
#پیتزا_خوشمزه😋🍕
مواد اولیه برای دو تا پیتزا:
گوشت چرخکرده 150 گرم
هات داگ یک عدد
کنسرو ذرت ب مقدار لازم
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
قارچ 5 عدد
نمک فلفل ادویه به مقدار لازم
سیر یک حبه
پیاز یک عدد کوچک
پنیر پارمسان و موزارلا ب مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازو ریز خرد کنید تو تابه یکم تفت بدید تا ابش کشیده شه بعد کمی روغن اضافه کنید و تفت بدید کمی ک رنگش عوض شد چرخکرده رو اضافه کنید و تفت بدید تا کاملا تغییر رنگ بده و سبک شه (به صورت دونه های ریز دربیاد)
بعد کنسرو ذرت و فلفل دلمه ای و قارچ ریز خرد شده و ادویه جات (من نمک.فلفل.پاپریکا.آویشن.زردچوبه زدم شما هرچی ک دوست دارید طبق ذائقتون بزنید ) رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و از رو شعله برمیداریم و کنار میزاریم.
حالا روی خمیر پیتزامون کمی کچاپ میزنیم و با فرچه پخشش میکنیم یه لایه پنیر پیتزا و کمی پارمسان (پارمسان صرفا جهت کش دار بودنشه) لایه بعدی چرخکرده میریزیم و روش هات داگای ورقه شده رو میچینیم و یکم دگ فلفل دلمه ای و قارچ میریزیم و دوباره پنیر پیتزا رو میریزیم روش و میزاریم تو فر با دمای 180 درجه سی و پنج دقیقه بپزه بعد هم ده دقیقه گریل میزنیم.
پیتزای شما آمادست نوش جان. 😋🍕🍟
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#لیموشکری
سلام به روی ماهتون
من اومدم با عطر و طعم لیمو که مناسب خانم هایی که تودلی دختر دارن😊😍
فک کنم همه مامانایی دختر دار شدن میدونن من چی میگم قشنگ دهنشون آب افتاد😉 هر چند من خودمم اونموقع عاشق لیمو و مرکبات بودم
خب دور از شوخی و خرافات بریم سراغ درست کردن لیمو شکری که یه چاشنی فوق العاده برای چایی و یه نوشیدنی مفید برای سرماخوردگیه و اگه درست حدس زده باشین یه مربای کاملا تنبلانه اس😊
یک کیلو لیمو
یک کیلو شکر یااااااااا نیم کیلو عسل یااااااا نبات نیم کیلو
چند برگ دارچین (اختیاری)
چند تا هل(اختیاری)
یه ذره برگ گل محمدی خشک(اختیاری)
رنجبیل تازه برش بزنین یه ذره (اختیاری)
فیلم تقریبا گویاس ولی باید به چند تا نکته مهم اشاره کنم
لیموها حتما تازه و بدون زدگی باشن
حتما لیمو رو بعد از شستن آبشو خشک کنین وگرنه کپک میزنه و بوی گندیدگی میده
برای درست کردن لیمو شکری از لیموی زرد استفاده میکنن چون پوست شیرین تری داره
لیموهای سبز پوستشون تلخه
دونه های لیمو رو درنیارین حتما لیموشکری تلخ میشه حتما با خلال دندون یا نوک چاقو دونه ها رو دربیارین
اگه از لیموی سبز استفاده میکنین اشکالی نداره بعد از سه ماه مزه ی لیموشکری کاملا شیرین میشه و تلخ نیس
چند روز طول میکشه تا شکر آب بشه حتما اونو جلوی پنجره بزارین اگه شکر ته نشین شد اونو سر و ته کنین
به هیچ عنوان بهش آب اضافه نکنین چون کپک میزنه
تقریبا برای پاییز و زمستون آماده میشه و برای سرماخوردگی عالیه یکی دوتاشو بندازین توی چایی و میل کنین از آبشم که شربت درست کنین
برای درست کردن لیموناد عالیه
هم بعنوان مربا خوشمزه اس هم روی سالاد
من از هیچ اسانسی استفاده نمیکنم ولی میزان استفاده از اسانس یا مواردی که بالا گفتم به حدی نباشه که عطر و طعم لیمو از بین بره
چوب دارچین و هل و گل محمدی رو لابلای لیمو بزلرین نه پایین نه بالا
سرو ته لیمو رو که خشک کردین بندازین تو چاییتون میل کنین
بعد ازینکه شکر داخل شیشه آب شد اونو بزارین یخچال.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کبه عربی به به👌👌👌
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛