eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.7هزار دنبال‌کننده
855 عکس
255 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
#نان_رول_دارچینی ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مایه خمیر 2 ق س آب گرم 1 پیمانه شیر پرچرب سه چهارم پیمانه شیر کم چرب یک دوم پیمانه شکر 3 ق س کره نرم 2 ق س نمک یک و نیم ق چ آرد 5 پیمانه بیکینگ پودر 2 ق چ مواد میانی کره نرم 150 گرم شکر یک و یک چهارم پیمانه دارچین یک چهارم پیمانه مواد برای رویه پنیر خامه ای 250 گرم پودر قند یک و یک دوم پیمانه خامه یک دوم پیمانه رنده پوست پرتقال یک عدد طرز تهیه خمیر مایه خمیر و آب گرم و 1 قاشق شکر را در ظرف مناسبی ریخته و هم بزنید و در آن را ببندید و مدت 10 دقیقه در جای گرم گذاشته تا پف کند. آرد و نمک و بیکینگ را 2 بار الک کرده. شیرها و باقیمانده شکر و کره نرم شده و مایه خمیر پف کرده را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن اضافه کرده تا خمیر به دست آید خمیر را 10 دقیقه ورز داده و بعد 100 بار محکم به سطح صافی کوبیده سپس روی آن را پوشانده و 50 دقیقه استراحت داده تا حجم آن چند برابر شود. خمیر را ورز داده و به چند قسمت تقسیم کرده و هر تکه را به صورت مستطیل باز کرده و از مایه دارچین روی آن مالیده و خمیر را رول کرده و و به کمک نخ به قطعات 3 سانتی متری برش داده و در سینی فر چرب شده قرار داده و مجدد روی آن پارچه انداخته و یک ربع صبر کرده و بعد در فر از قبل گرم شده با درجه 150 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه تا روی نان طلایی شود قرار داده بعد از خارج کردن از فر تا هنوز داغ هستند روی آن کرم را ریخته و سرو کرده. برای مواد میانه کره نرم و شکر و دارچین را با هم زن زده تا به صورت کرم در آید. برای کرم رویه پنیر خامه ای و خامه و پودر قند را با هم زن زده تا فرم بگیرد و بعد رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و استفاده کنید. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
این بیسکویت طعم عالی و بافت کوکی مانند داره. با این کاتر 26 بیسکویت (13 جفت) داشتم. تخم مرغ 1 عدد (50 گرم بدون پوست) آرد سفید 170 گرم (یک پیمانه+2 ق غ) شکر دانه ریز 50 گرم (یک چهارم پیمانه منهای نصف ق غ) روغن مایع 36 گرم(دو و نیم ق غ) دارچین یک چهارم ق چ بکینگ پودر نصف ق چ وانیل کمی نوتلا یا شکلات صبحانه مقداری برای بین بیسکویت ها تخم مرغ و وانیل و شکر و روغن را در ظرفی ریخته با قاشق مخلوط کنید تا شکر تقریبا حل شود. دو ق از آرد را جدا بگذارید. بقیه آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط، الک و در چند مرحله اضافه کنید. اگر چسبناک بود بقیه آرد را تا جایی که خمیری لطیف بدست آورید اضافه کنید. سپس بین دو کاغذ روغنی یا نایلون به ضخامت 3 میل پهن و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر که با برس و روغن مایع کمی چرب کرده اید بچینید. وسط نیمی از آنها را مثل شیرینی آلمانی خالی کنید. در فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت حدود 12 تا 15 دقیقه بپزید تا زیر آنها طلایی شود. کف فر سینی خالی باشه. بعد از خنک شدن بیسکویت ها را با نوتلا یا شکلات صبحانه جفت کنید. 💞نکات: اگر طعم دارچین را در بیسکویت نمی‌پسندید، حذف کنید و بجاش وانیل یا رنده پوست لیمو یا پرتقال بریزید. میتوانید بجای نوتلا از مارمالاد دلخواه استفاده کنید. شکر دانه ریز را می‌توان با یک سوم پیمانه پودر قند جایگزین کرد. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
-گلدانی ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
خیلیا دستور کیکش رو خواسته بودین چون خیلی خوشبافت مواد لازم : تخم‌مرغ ٣عدد آرد سفید یک ونیم لیوان شکر ١لیوان سرخالی مخلوط شیر و ماست نصف لیوان (به تنهایی از هر کدوم هم میتونین استفاده کنین) روغن مایع نصف لیوان پودر هل ١ق چ گلاب یک چهارم لیوان بیکینگ پودر ١ ق چ وانیل یک چهارم ق چ نمک یک پنس ♥️طرز تهیه : تخم‌مرغ، شکر، هل و وانیل رو با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.بعد مخلوط شیر و ماست و گلاب رو ریخته و کمی هم میزنیم.روغن رو اضافه و هم میزنیم.آرد، بیکینگ پودر و نمک رو سه بار الک و در چند مرحله به مواد اضافه و مخلوط میکنیم. مواد رو در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه ١٨٠ به مدت ۴۰ تا۴۵ دقیقه میزاریم تا پخته بشه. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم : تخم مرغ سه عدد سیب زمینی بزرگ دو عدد سوسیس دو عدد ماست یک پیمانه روغن یک پیمانه 100 گرم پنیر پیتزا 100 گرم بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم آرد دو پیمانه 100 گرم طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ ها را درظرفی زده، روغن و ماست را اضافه کرده و هم می زنیم. سیب زمینی ها را با پوست شسته با چاقو شکاف عمیق داده مایکرو 900 وات 15 الی 20 دقیقه زمان می دهیم سپس سیب زمینی ها را پوست کنده نگینی خرد کرده و با سوسیس خردشده و پنیر پیتزا به مواد افزوده و مخلوط می کنیم. آرد ، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و به مایه اضافه می کنیم. مواد را با لیسک یا قاشق هم می زنیم و در قالب چرب شده می ریزیم. روی آن کمی پنیر پیتزای رنده شده می پاشیم. دستگاه را پیش گرمایش 180درجه سانتی گراد می دهیم وقتی گرم شد با همان دما به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در ماکروفر قرارمی دهیم تا آماده شود. (اگر می خواهید سوسیس راسرخ کنید سوسیس را به روغن اغشته کرده ترکیب گریل با مایکرو 180 وات 10 الی 12 دقیقه زمان می دهیم وسط کار سوسیسها را پشت و رو می کنیم ) نکته : به جای سیب زمینی می توانید از قارچ استفاده کنید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی که شهرت جهانی هم دارد کباب است که دارای انواع زیادی است. یکی از انواع کباب ها، کباب کوبیدهاست که طرفداران بیشماری دارد. در ادامه طرز تهیه این کباب خوشمزه و لذیذ را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید. طرز تهیه کباب کوبیده  کباب کوبیده,کباب کوبیده در فر,طرز تهیه کباب کوبیده,کباب کوبیده نرم,کباب کوبیده خانگی,دستور پخت کباب کوبیده,کباب کوبیده طرز تهیه,کباب کوبیده در ماهیتابه,کباب کوبیده رستورانی کباب کوبیده مواد لازم برای 6 نفر: - گوشت چرخ کرده؛ یک کیلوگرم - پیاز؛ 300 گرم - زعفران ساییده شده؛ یک قاشق چای خوری - نمک و فلفل؛ به مقدار کافیروش پخت: 1 - ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید. نکته: اگر پیاز آب انداخت با دست پیاز رنده شده را بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید. 2 - گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه کنید. زعفران ساییده شده را نیز در کمی آب جوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دست تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا کند. سپس مخلوط گوشتی را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.  3 - برای سیخ کردن کباب هم مقدماتی لازم است. ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دست تان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه کباب دست تان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛ سپس همان طور که مواد در دست راست تان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید.  در پایان دوباره دست تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید. همین کار را درباره همه مواد و سیخ ها انجام دهید. سپس آتش را بر پا کرده، سیخ ها را روی آن قرار دهید. فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید آتش را مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد. وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.  نکته1:  گوشت کباب کوبیده را 2بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیدهمناسب نیست.  نکته 2:  با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر یکی دو تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید. امیدواریم با تهیه این کباب خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
موادلازم آرد ۳۷۵ گرم نشاسته ذرت ۴۰ گرم بکینگ پودر ۱۶ گرم وانیل ۱/۲ق چ تقریبا سر پر شکر ۲۷۵ گرم شیر ۳۱۰ گرم سرکه ۱ ق س روغن مایع ۱۰۰ گرم پودر کاکائو ۳۲ گرم آب جوش ۶۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد (۶۰_۶۵گرمی) طرز تهیه ابتدا اب جوش دستور را روی پودر کاکائوی الک شده ریخته و کاملا هم زده تا یکدست شود سپس کنار گذاشته تا خنک‌شود.. شیر و سرکه دستور را با هم مخلوط کرده و کنار گذاشته تا شیر بریده بریده شود و باترمیلک اماده شود. در ظرفی دیگر تخم مرغ را به همراه وانیل کمی با همزن دستی زده سپس شکر را کم کم اضافه کنیدو هم بزنید ۱ دقیقه این مواد را هم زده بعد باترمیلک اماده شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را هم زده سپس روغن مایع اضافه شود و در حد مخلوط شدن هم بخورد سپس مواد خشک دستور را طی ۳_۴مرحله به مایعات اضافه کنید و با همزن دستی هم زده تا مواد یکدست شود بعد نصف مواد یا حدود ۵۰۰ گرم از مواد را جدا کرده و پودرکاکائوی حل شده با اب جوش را اضافه کرده و هم زده تا یکدست شود(اگه دوست دارید میتونید به ترکیب پودر کاکائو و اب جوش یه ق غ هم شکر بزنید ولی شیرینی کیک خوبه نیازی نداره) سپس در قالب میان تهی چرب شده ارد پاشی با گنجایش ده لیوان مایعات از مواد شکلاتی و ساده به صورت دلخواه بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه گازی و ۱۷۰ درجه برقی گذاشته به مدت حدود ۵۰ دقیقه تا پخت خودش رو انجام بدهد . برای تست پخت یه سیخ چوبی داخل کیک بزنید اگه چیزی به خلال چسبید بازم زمان بدین تا کیک پخته بشه . نکته میتونید به جای ۱/۲ق چ وانیل تقریبا سرپر ۱/۲ ق چ وانیل پودری و ۱/۲ق چ وانیل مایع بزنید. این کیک در ظرف در بسته در یخچال تا ۵ روز ماندگاری دارد ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم (برای خمیر) • 1/3 پیمانه ماست • ۱ عدد تخم مرغ • یک فنجان کوچک روغن مایع • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر • آرد • پودر سوخاری مواد لازم ( برای داخل خمیر ) • 500 گرم گوشت چرخ‌کرده • یک عدد پیاز درشت خرد شده • یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی • یک عدد فلفل دلمه ای • نمک و فلفل سیاه • روغن طرز تهیه :در یک کاسه بزرگ، ماست، تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط کنید. در کاسه کوچک دیگری، بکینگ‌پودر را با آرد مخلوط کنید و سپس به آرامی به مخلوط ماست اضافه کنید. -آرد را باید تا اندازه ای به مواد اضافه کنید که دیگر خمیر به دست نچسبد. -کمی روغن داخل تابه بریزید. پس از گرم شدن، پیاز خرد شده را چند دقیقه در آن تفت دهید تا کمی سبک شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید. رب را اضافه کنید و مواد را چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی روغن بیندازد. -سپس از روی خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید. وسط خمیر را باز کنید و یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت را داخل آن قرار دهید. سپس آن را در دست به شکل توپ درآورید. -خمیرهای توپی را در پودر سوخاری بغتلتانید. و درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. -پس از آماده شدن همه پیراشکی ها، آنها را درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و پس از اینکه سطح خمیر طلایی شد، آنها را از فر خارج و پس از خنک شدن سرو کنید.نوش جان 🍁🍁🍁🍁🍁🍁 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛