فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_زعفران_وگلاب🍰🍰
آرد دو ليوان
شكر يك و يك چهارم ليوان
تخم مرغ چهارعدد
شير ولرم نصف ليوان
روغن دو سوم ليوان
وان نصف ق چ
بيكينگ پودر دو ق م
گلاب یک ق غ
زعفران دم شده دو ق غ
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#تزیین_سالاد
هنر بانوآسرا
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#پاپس_کیک
شکلات (هر رنگی که دوست دارید میتونید استفاده کنید، شکلات تلخ ، انار، شیری، نعنایی و...)
کیک خونگی یا شرکتی من سه بسته استفاده کردم.
خامه صبحانه شکلاتی ۱ بسته
ترافل رنگی
سیخ چوبی
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
کیک هارو کامل له کنید ، بعد بهش خامه صبحانه شکلاتی بزنید یک بسته کافیه نباید زیاد شل بشه که بشه خمیر رو شکل داد.
بعد بذارید داخل یخچال ۲ ساعت یا فریزر نیم ساعت بمونه تا یکم خودش رو بگیره .
شکلات ها رو هم به روش بن ماری با بخار آب یا روی کتری آب کنید.
خمیر رو به گلوله های کوچک دربیارید و گرد کنید بعد داخل شکلات و بلافاصله تو ترافل بزنید .
#شیرینی _پنجره ای
هنر کاربرگروه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛