کیک😍
هنر زهرا عزیز🌸
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
(((طرز تهیه شیرینی کشمشی ))
مواد اصلی
آرد
۱/۲/۳ پیمانه
روغن مایع
۲/۳ پیمانه
پودر قند
۱/۱/۳ پیمانه
کشمش
۱/۲ پیمانه
تخم مرغ
۲ عدد
وانیل
۱ قاشق چای خوری
کلمات کلیدی
شیرینی کشمشی بدون
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۲۰
دقیقه
روغن و پودر قند را خوب با هم میزنیم و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن برقی خوب مخلوط کرده تا پف کنه و کاملا سبک شود.
وانیل را افزوده و مخلوط کرده.بعد آرد و کشمش را قاطی کرده و به مواد اضافه کرده و مخلوط کرده تا کاملا یکدست شود.
بعد مواد رو داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بافاصله کف قابلمه بچینید میتونید با قاشق به اندازه گردوی کوچیک بردارید و داخل قابلمه بافاصله بچشنید
بعد دمکنی و شعله پخش کن بذارید باحرارت کم بمدت ۲۰-۳۰دقیقه بپزید.داخل کیک پز هم با زمان ۱۵-۲۰ دقیقه پخته میشه.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
طرز تهیه کیک شکلاتی
آرد 2/5 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
طرز تهیه کیک شکلاتی:
برای پخت کیک شکلاتی کلاسیک، ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و بعد به آن روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتان اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط در حدی که مواد کیک تان یک دست شود.
بعد قالب را با روغن جداکننده چرب کنید (یک قاشق غذاخوری آرد + نصف قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره نرم شده را با هم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدهید. وقتی کیکتان پخت با خامه ی فرم گرفته شکلاتی تزئین کنید .
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
قهوی دالگونا
هنر عزیز گروه 🌸
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم سفارش دیروز
کار خودمه🤩
هنر یازهرا.ص. عزیز 🌸
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛