eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.6هزار دنبال‌کننده
923 عکس
258 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
😍 هنر مامان آرین عزیز🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🍚🍚 هنر سپیده عزیز 🌹 ۵٠ گرم روغن مایع ۵٠ گرم روغن جامد یا مارگارین یا کره حیوانی ۵٠ گرم آرد همه روباهم مخلوط کرده وباهمزن میزنیم تا رنگش روشن بشه وبه غلظت ماست چکیده برسه. ازاین روغن میتونیم ته قالب کیک وشیرینی ونونها وته چین ها و...استفاده کنیم. این روغن دریخچال به مدت ٣ ماه ماندگاری داره. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
ایده تزئین ماست و خیار😍 هنر خودم پز🌹 برای درست کردن ماست و خیار قالبی همه مراحل شبیه درست کردن ماست و خیار معمولی هست اما چند نکته مهم وجود داره...حتما آب خیار رو بگیرید و از ماست همزده استفاده کنید بعد از اضافه کردن ماست یک تا دو قاشق غذاخوری خامه هم اضافه کنید در این روش باید دو تا سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو در اب سرد حل کنید و بذارید بن ماری بشه طوری که کامل حل بشه وقتی کاملا سرد شد در انتهای کار به ماست و خیار اضافه کنید و تو قالب بریزید توی یخچال بذارید بعد از چند ساعت خودش رو میگیره و مثل ژله از قالب جدا کنید. 🌼گل نرگس🌼 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
برنجک یا بهاردونه هنر سپیده عزیز 🌹 ابتدابرنج رو خیس میکنیم وبعد برنج رو میپزیم وازآبکش رد میکتیم،بااین تفاوت که برای برنجک برنج رو کمی دیرتر آبکش میکنیم.وبعد باآب ولرم آبکشی میکنیم که لعاب برنج کاملا شسته بشه. نکته:باید قابلمه رو بزرگتر انتخاب کنیم که برنج توآب زیادشناورباشه. درغیراینصورت برنج خرد میشه وچون آب برنج کم بوده لعاب برنج هم خیلی زیاد میشه .وبهم میچسبه. برنج آبکشی شده رو یاجلوی آفتاب یاتوفر ویاجلوی بخاری روی ی پارچه تمیز پهن میکنیم تاکاملا مغز برنج خشک بشه. مرحله بعد،برنج خشک شده رو تو روغن داغ وشناور سرخ میکنیم تابرنج ها پفکی بشن،ومیریزیم توآبکش یا روی پارچه تاروغن اضافی کشیده بشه. تو این مرحله توی ظرفی آب و شکر وآب نارنج رومخلوط کرده روی شعله میذاریم تاشکرمون قوام بیاد. من شکرقوام اومده رو تست میکنم. مقداری از مواد رو توی آب سرد میریزم وقتی ازحرارت افتاد باید مثل عسل که تویخچاله سفت ولی کشدار باشه. حالا برنجکهای پفکی شده رو توی شکر کاراملی شده میریزم وخوب مخلوط میکنم،توی ی ظرف مثل سینی ویا فالب رولت پهن میکنم وبرش میزنم. میتونیم برنجکها روقبل اینکه تو شهد آماده شده بریزیم بازعفرون ویا تو آب لبو ویامارمالاد مربا آلبالو رنگی کنیم. برنج خشک شده ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه آب ۱و ۱/۲ پیمانه آب نارنج ۲ ق غ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
سوپ قارچ وعدس 🍵🍵🍵 هنر سپیده عزیز 🌹 ۱/ابتدا ی کاسه عدس رو به مدت ۵ دقیقه میذاریم بجوشه بعد زیرگاز رو خاموش میکنیم. ۲/قارچ رو خردمیکنیم وباکمی روغن نمک وآبلیمو تفت میدیم تاخوب بپزه آبش کشیده بشه. ۳/پیاز داغ درست میکنیم عدس رو بدون آب به پیاز داغ اضافه میکنیم،وآب میریزیم توقابلمه تاعدس بپزه. ۴/هم میتونیم مرغ آب پز شده وسط پخت اضافه کنیم وهم آب قلم بریزیم. ۵/توتواین مرحله جوپرک وقارچ تفت داده شده رو اضافه میکنیم. شعله رو کم میکنیم تا سوپمون جابیفته. من ی کمی هویچ هم خرد میکنم اوایل پخت به سوپ اضافه میکنم. گوشت اکه سینه مرغ باشه وتوپخت زیاد بپزه خلال بشه خوشمزه ترمیشه. سلیقه ایه هم با رب خوشمزه بود هم بدون رب. تودستور اصلیش رب نداره ولی با رب درست کردم مزه اش خوب شده بود. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم مرباآلبالو وشربت وترشی خوشمزه من..جاتون سبز❤️ هنر خودم پز🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
اینم مرباآلبالو وشربت وترشی خوشمزه من..جاتون سبز❤️ هنر خودم پز🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو برای تهیه این مربا تنها به آلبالو احتیاج داریم و شکر. اگر هم میخواید ازش شربت تهیه کنید به مقداری آب هم احتیاج داریم. که مقدار مواد رو کاملا توضیح میدم.برای مربا من هیچوقت اندازه ها رو وزن نمیکنم و شکر و میوه رو کاملا چشمی میریزم. اندازه هاشون رو هم به نسبت شیرینی میوه از نصف مقدار میوه تا به اندازه میوه متفاوت میریزم. یعنی میوه های مختلف به خاطر شیرینی شون باهم متفاوتن. مثلا برای تهیه مربای سیب مسلماً شکر کمتری نسبت به مربای آلبالو که ترشه احتیاج هست.برای مربای آلبالو به دلیل ترش بودن آلبالو و اینکه من میخواستم ازش شربت هم بگیرم مقدار شکر رو به اندازه آلبالو ها ریختم. یعنی اگر مثلا دو پیمانه آلبالو داشتم دو پیمانه هم شکر ریختم و یک پیمانه آب. البته آب رو بعدا باید اضافه کنید که در ادامه توضیح میدم. این شد نسبت شکر و آلبالو. طرز تهیه مربای آلبالو برای تهیه بیشتر مربا ها معمولا به این شیوه عمل میشه که شکر و میوه رو با هم مخلوط میکنن و چند ساعتی استراحت میدن تا میوه آب بندازه و شکر هم کمی آّب شه. این کار دو مزیت داره. اول اینکه از سیاه شدن مرباتون جلوگیری میکنه و کمک میکنه رنگش روشن باشه و هم اینکه میوه آب میندازه و مربا با آب میوه میپزه و احتیاجی به اضافه کردن آب اضافی نیست.پس آلبالو هاتون رو بشورید و هسته اش رو جدا کنید. شکر رو روش بریزید و بذارید توی یخچال.آلبالو ها یک شب تا صبح در یخچال استراحت کردن و من یکی دو بار هم همشون زدم. و این شد نتیجه آب انداختنشون. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
#مربا_البالو مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو برای تهیه این مربا تنها به آلبالو احتیاج داریم و شکر.
آموزش درست کردن شربت آلبالو آلبالو یکی از میوه های بهاری می باشد که می توانیم با آن یک نوشیدنی خنگ برای گرمای تابستان تهیه کنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن شربت آلبالو همراه ما باشید . آموزش درست کردن شربت آلبالو ، مواد لازم: آلبالو ۱ کیلوگرم شکر ۲ کیلوگرم آب ۱ لیوان وانیل یک قاشق چایخوری ( در صورت تمایل) آموزش درست کردن شربت آلبالو : آلبالو ها را شسته و پاک کنید. بهتر است هسته های آلبالو را هم جدا کنید برای جدا کردن هسته ها هم می توانید از دستگاه هسته گیر آلبالو استفاده کنید و هم با دو انگشت شصت و سبابه به سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد کنید، به راحتی هسته از آن جدا می شود. آلبالوهای هسته گرفته را بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت در شکر بخوابانید و در یخچال نگهداری کنید، بهتر است از ظرف یا قابلمه لعابی استفاده کنید. آب را اضافه کنید و قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت بگذارید. شعله را خیلی کم نکنید چون رنگ شربت تیره می شود، و همین طور شعله را خیلی زیاد نکنید چون به سرعت می سوزد و قهوه ای رنگ می شود. بایستی حواستان به شربت باشد و هم بزنید تا شکر در شربت کاملا حل شود. بعد از حل شدن به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا قوام آید. از یک صافی استفاده کنید و آب شربت را در شیشه یا بطری نگهداری کنید. در ضمن آلبالو ها را در شربت فشار ندهید چون از شفافیت رنگ شربت می کاهد. آموزش درست کردن شربت آلبالو ، نکات مهم : • بطور کلی هرگونه شربتی را بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم. • شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست، درست کنیم رنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترشی آن کمتر خواهد بود. اگر دم آلبالو را نگیریم شربت ما عطر دم آلبالو را جذب می کند ولی پس از چند ماه رنگ آن به رنگ چای مایل می شود. • اگر آلبالو ها ترش بود کمی بیشتر شکر بریزید. • به شربت آلبالو غالباً وانیل می زنند ولی بهتر است، اول شربت را بدون وانیل درست کنید و یک لیوان آن را با آب و یخ بنوشید، اگر عطر خود آلبالو به نظرتان کافی نیامد وانیل به آن اضافه کنید. • از آلبالوی باقی مانده در شربت آلبالو می توانید مربای آلبالو درست کنید. • برای تزیین پارچ شربت می توانید آلبالوهای تازه و هسته گرفته شده را حلقه حلقه کنید و همراه یخ داخل پارچ بریزید. سوالات رایج در تهیه مربا و شربت: ● کپک زدن و ترش شدن مربا و شربت این حالت در صورتی در مربا و شربت به وجود می آید که مربا یا شربت به حد کافی قوام نیامده باشد. اگر در یکی دو روز اول متوجه رقیق شدن شربت یا مربا شدید آن را دوباره بجوشانید تا قوام بیاید. ● شکرک زدن مربا و شربت این حالت در زمانی به وجود می آید که شربت و مربا با حرارت تند جوشیده باشد و آب آن سریع تبخیر شده باشد. در چنین حالتی کمی آب جوش اضافه کنید و شربت را دوباره بجوشانید یا ممکن است میزان شیرینی شربت یا مربا زیاد باشد که بهتر است برای مرباها و شربت های شیرین از کمی آبلیموی تازه استفاده شود. ● شفاف شدن شربت ها برای شفاف شدن شربت ها و جرم گیری آن ها می توان از یک عدد سفیده تخم مرغ استفاده کرد به طوری که وقتی شربت در حال جوش است سفیده را اضافه ولی مخلوط نمی کنیم. سفیده جرم شکر را می گیرد و تیره می شود در نتیجه شربت شفاف می شود. سپس سفیده را از شربت بیرون می آوریم. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🌺🍃 هنربانو معصومه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
با دستور کانال هنر عزیز🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛