eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.6هزار دنبال‌کننده
923 عکس
258 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
خـــــــــدایا 🙏 ای پناه بی پناهان و ای همراه بی همراهان🌸🍃 در آخرین سه شنبه فروردین ماه درهای رحمت خود را بروی ما بگشا ...🙏 و ما را در سرزمین بی پایان محبت خویش وارد کن🌸🍃 نیکوکاری و حسن نیت و امانتداری را به ما بیاموز ما را از رنج حسد و تکبر و غرور رها ساز🙏 آمیـــن یا اَرْحَمَ الرّاحِمین 🙏 ای مهربان ترین مهربانان 🙏 🌸🍃🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
1-استفاده از آب گرم برای درآوردن ژله از قالب این روش بیشتر مورد استفاده است.پس از اینکه ژله آماده شد ،ظرف ژله را داخل ظرفی باسایز کمی بزرگتر که پر از آب جوش است قرار دهید.پس از آنکه حدود 15 ثانیه گذشت ،ظرف ژله را از ظرف آب گرم درآورید و با برگرداندن ظرف ژله تو ظرف مورد نظرتون که می خواهید ژله را در آن سرو کنید، کار درآوردن ژله از قالب به اتمام می رسد. در این روش دو تا نکته باید رعایت شود.اول اینکه بیشتر از 20 ثانیه قالب در آب نماند و دوم اینکه ظرف آب جوش خیلی بزرگتر از قالبتان نباشد که دستتان نسوزد.┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلبی 2 لیوان شیر 4 لیوان آب (میتونید بجای آب شیرهم بریزید) 1 لیوان نشاسته ذرت 1 لیوان شکر 5 گرم وانیل توت فرنگی یاانار دون شده به مقدار لازم طرز تهیه ابتدای کار توت فرنگی ها(یاانار و..) را تمیز کرده و بشورید و به قطعات دلخواه برش دهید. قالب را با آب خیس داده و توت فرنگی ها را مثل ویدئو بچینید. تمامی مواد را داخل یک ظرف ریخته و هم بزنید. فرنی تا زمانی که به حد دلخواه برسد، روی شعله کم حرارت دهید وهمش بزنید تابه غلظت فیلم برسد. مواد را روی توت فرنگی با دقت اضافه کنید.بعد از اینکه کمی ولرم شد،حداقل 3 ساعت و یا حتی یک شب در یخچال استراحت دهید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اعمال و ماه مبارک رمضان ✅ استاد غفاری 🔰آخرین روز ماه شعبان: ۱- محاسبه دقیق و خالصانه‌ی حق‌الله و حق‌الناس(مخصوصا سال گذشته؛رمضان تا رمضان) ،سجده شکر برای توفیقات و سجده استغفار برای کوتاهی‌ها و گناهان ۲- غسل توبه و نماز توبه(موجود در مفاتیح:اعمال یکشنبه ذی‌قعده) ۳- دعای آخر ماه شعبان و ورود به ماه رمضان 🔰دستورات کلی: ۱. رعایت و توجه به خدا به طور جدی در تمام مراحل( همه اعمال و دستورات بهانه و وسیله است تا توجه و ارتباط با خدا حاصل شود) ۲. توسلات و گریه زیاد باشد،اگر نشد تباکی کنید. 🔰سحر: ۱. قرائت دعای سحر به معانی دعا هم دقت کنید، افرادی که فرصت دارند در ماه رمضان شرح دعای سحر حضرت امام خمینی(ره) را بخوانند. 🔰در طول روز ۱. خواندن روزانه یک جزء قرآن( اگر نتوانستید حداقل یکی دو صفحه) و قرار دادن ساعتی برای تفکر و تأمل و تدبر در آیات ۲. یاد مرگ و یاد آخرت ۳. هر روز خواندن زیارت یکی از معصومین تا ۱۴ روز(زیارت خاص آن معصوم در مشاهد مشرفه نه زیارت ایام هفته)، از روز پانزدهم هر روز خواندن نماز یکی از معصومین تا ۱۴ روز.( میتوانید ۱۴ روز اول نمازها را بخوانید و ۱۴ روز دوم زیارت‌ها را) 🔰شب ۱. هر شب دعای افتتاح(جمعی بهتر است) ۲. هر شب(هنگام نماز شب) هر چقدر توانستید از دعای ابوحمزه ثمالی بخوانید(اگر حوصله و وقت نداریم حداقل چند فراز در روز)، غفلت نشود. باحال بخوانید( با خدا بخند، گریه کن، درد دل کن و رفیق باش) ۳. هر شب با توجه حداقل ۱۰۰ مرتبه سوره قدر تا هرچقدر حال و فرصت دارید(تا ۱۰۰۰ بار در مفاتیح آمده) ❤️❤️❤️شبهای قدر❤️❤️❤️ قرائت ۴۰۰ مرتبه سوره قدر اگه حال داشتید تا ۱۰۰۰ مرتبه 💠 افرادی که حوصله و حال دارند میتوانند از دیگر اعمال ماه رمضان در مفاتیح هم استفاده کنند. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دورنگ ۰┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🥟 😋 ▫️کره 250 گرم ▫️شکر 75 گرم ▫️آرد برنج 35 گرم ▫️آرد 235 گرم 🔸کره و شکر را مخلوط کنید و با همزن بزنید آرد و آرد برنج را مخلوط کنید و به مواد بیفزایید و خمیر درست کنید. این خمیر رو به روش های مختلف میتونید درست کنید.اگر از قالب چوبی استفاده میکنید خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید و داخل مهر بیندازید و آن را پرس کنید و داخل سینی برگردانید و یا میتوانید خمیر را به شکل مستطیل، گرد، یا هر کاتر دیگه شکل بدین و روی خمیر را چنگال بزنید و در فر 160 درجه سانتیگراد 30 دقیقه قرار دهید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🍜 😋 ▫️گندم یا جو پوست کنده ▫️عصاره قلم ▫️پیاز ▫️گشنیز فراوون ▫️ماست محلی یا یونانی 🔸جو رو با پیاز به همراه عصاره قلم بار گذاشتم.حدود 2ساعت زمان برد تا جو کاملا دونه اش باز بشه وهلیم پس بده!!عصاره قلم طعم سوپ رو خیلی خیلی خوشمزه میکنه!اما اگر نداشتین از عصاره گوشت الیت استفاده کنید،میتونه جایگزین خوبی باشه.بعد از پخت ماست محلی یا ماست یونانی اضافه کنید وهم بزنید ،مقدار ماست به قوام ومقدار جو شما بستگی داره.من دوباره به سوپ گشنیز استفاده میکنم.فقط هم برگ گشنیز،ساقه نریزید!!!.باردوم لحظه ای که میخوام گشنیز رو داخل کاسه برای سرو بریزم.تا برگ گشنیز رنگ خودش رو حفظ کنه!!من اندکی سیرهم میریزم.به اندازه1تا 2حبه نوش جان❤️ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کارامروزم باسلوق کنازباغ زیبای روبروی خونمون😄 هنر مامان ارین عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
کارامروزم باسلوق کنازباغ زیبای روبروی خونمون😄 هنر مامان ارین عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoye
باسلوق موادلازم نشاسته یه پیمانه آب یه پیمانه شکریه پیمانه سرخالی گلاب پنج الی شش ق غ پودرژلاتین دوق غ گلوکزمایع یه ق غ خوب برای شروع اول میایم نشاسته روبااب مخلوط هم میزنیم تانشاسته حل شه بعدشکراضافه خوب مخلوط میکنیم میزاریم سرگازیواش یواش هم میزنیم بایدسرگازباشی غافل نشی ازش بعدپودرژلاتین روبادوقاشق اب مخلوط بنماری کن بهش اضافه وگلوکزمایع وکره روهم اضافه کن.وخوب همبزن موادخودشوگرفت بازبیست دق دیکه هم بایدهمبزنی تاگوشه ظرف جمع شه بعدگازروخاموش کن باقاشق بردارتوی پودرنارگیل بغلتون وگردوبزا یع روزم بزاردریخچال خودشوبگیره ☺️مقدارکره یه ق غ گلاب پنج ق غ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم ناهارماآش ترخینه سیرابی مخصوص لرستان😋☺️ هنر s عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کوکوپیتزا😋😍 هنر گروه عزیز 🌹 طرزتهیه کوکوپیتزا: سیب زمینی هویج فلفل دلمه ای وسوسیس روبه قطعات خیلی ریز نگینی خرد میکنیم وجداگانه هرکدوم روسرخ میکنیم وداخل یه کاسه ی بزرگ میریزیم وبهش تخم مرغ وادویه اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم وداخل تابه کمی روغن میریزیم وهردوطرف روسرخ میکنیم 🥰🤗 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کیک کشمشی :🎂🍰🎂🍰🎂🍰 هنر سپیده عزیز 🌹 ابتدا ۳ عدد تخم مرغ +یک پیمانه شکر و۱/۴ق م وانیل رو میزنیم تاکرم رنگ بشه. بعدماست یک پیمانه وبعد وروغن۳/۴ اضافه میکنیم . دو پیمانه ارد رو +۱/۵ق م بکینگ پودر+یک پنس نمک رو سه بار الک شده رو به مواد فوق اضافه میکنیم وبا لیسک هم میزنیم. ودرنهایت ۱۰۰ گرم کشمش رو اضافه میکنیم. نکته مهم:اگر غلظت موادتون رقیق بود کشمش رو با دو ق غ آرد مخلوط کنید،بعد کشمش رو به مواد اضافه کنید وهم بزنید.اگر همینجوری اضافه کنید ته قالب میره وته نشین میکنه. اگر غلظت موادتون غلیظ بود ،بدون مخلوط کردن باآرد،به موادتون اضافه وسپس مخلوط کنید درقالب چرب شده بریزید.در دمای ۱۸۰ درجه فر به مدت۴۵ دقیقه . ✅ نکته : من همیشه از ماست پرچرب سون استفاده میکنم. بخاطرچربی بیشتر بافت کیک لطیفتر وبهتر میشه. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛