#شیرینی_اسکاتلندی_رزت 🥟 😋
▫️کره 250 گرم
▫️شکر 75 گرم
▫️آرد برنج 35 گرم
▫️آرد 235 گرم
🔸کره و شکر را مخلوط کنید و با همزن بزنید آرد و آرد برنج را مخلوط کنید و به مواد بیفزایید و خمیر درست کنید.
این خمیر رو به روش های مختلف میتونید درست کنید.اگر از قالب چوبی استفاده میکنید خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید و داخل مهر بیندازید و آن را پرس کنید و داخل سینی برگردانید و یا میتوانید خمیر را به شکل مستطیل، گرد، یا هر کاتر دیگه شکل بدین و روی خمیر را چنگال بزنید و در فر 160 درجه سانتیگراد 30 دقیقه قرار دهید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#سوپ_گشنیز 🍜 😋
▫️گندم یا جو پوست کنده
▫️عصاره قلم
▫️پیاز
▫️گشنیز فراوون
▫️ماست محلی یا یونانی
🔸جو رو با پیاز به همراه عصاره قلم بار گذاشتم.حدود 2ساعت زمان برد تا جو کاملا دونه اش باز بشه وهلیم پس بده!!عصاره قلم طعم سوپ رو خیلی خیلی خوشمزه میکنه!اما اگر نداشتین از عصاره گوشت الیت استفاده کنید،میتونه جایگزین خوبی باشه.بعد از پخت ماست محلی یا ماست یونانی اضافه کنید وهم بزنید ،مقدار ماست به قوام ومقدار جو شما بستگی داره.من دوباره به سوپ گشنیز استفاده میکنم.فقط هم برگ گشنیز،ساقه نریزید!!!.باردوم لحظه ای که میخوام گشنیز رو داخل کاسه برای سرو بریزم.تا برگ گشنیز رنگ خودش رو حفظ کنه!!من اندکی سیرهم میریزم.به اندازه1تا 2حبه
نوش جان❤️
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کارامروزم باسلوق کنازباغ زیبای روبروی خونمون😄
هنر مامان ارین عزیز 🌹
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
کارامروزم باسلوق کنازباغ زیبای روبروی خونمون😄 هنر مامان ارین عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoye
باسلوق
موادلازم
نشاسته یه پیمانه
آب یه پیمانه
شکریه پیمانه سرخالی
گلاب پنج الی شش ق غ
پودرژلاتین دوق غ
گلوکزمایع یه ق غ
خوب برای شروع اول میایم نشاسته روبااب مخلوط هم میزنیم تانشاسته حل شه بعدشکراضافه خوب مخلوط میکنیم میزاریم سرگازیواش یواش هم میزنیم بایدسرگازباشی غافل نشی ازش
بعدپودرژلاتین روبادوقاشق اب مخلوط بنماری کن بهش اضافه وگلوکزمایع وکره روهم اضافه کن.وخوب همبزن موادخودشوگرفت بازبیست دق دیکه هم بایدهمبزنی تاگوشه ظرف جمع شه
بعدگازروخاموش کن
باقاشق بردارتوی پودرنارگیل بغلتون وگردوبزا
یع روزم بزاردریخچال خودشوبگیره
☺️مقدارکره یه ق غ
گلاب پنج ق غ
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم ناهارماآش ترخینه سیرابی مخصوص لرستان😋☺️
هنر s عزیز 🌹
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کوکوپیتزا😋😍
هنر گروه عزیز 🌹
طرزتهیه کوکوپیتزا: سیب زمینی هویج فلفل دلمه ای وسوسیس روبه قطعات خیلی ریز نگینی خرد میکنیم وجداگانه هرکدوم روسرخ میکنیم وداخل یه کاسه ی بزرگ میریزیم وبهش تخم مرغ وادویه اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم وداخل تابه کمی روغن میریزیم وهردوطرف روسرخ میکنیم 🥰🤗
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کیک کشمشی :🎂🍰🎂🍰🎂🍰
هنر سپیده عزیز 🌹
ابتدا ۳ عدد تخم مرغ +یک پیمانه شکر و۱/۴ق م وانیل رو میزنیم تاکرم رنگ بشه.
بعدماست یک پیمانه وبعد وروغن۳/۴ اضافه میکنیم .
دو پیمانه ارد رو +۱/۵ق م بکینگ پودر+یک پنس نمک رو سه بار الک شده رو به مواد فوق اضافه میکنیم وبا لیسک هم میزنیم. ودرنهایت ۱۰۰ گرم کشمش رو اضافه میکنیم.
نکته مهم:اگر غلظت موادتون رقیق بود کشمش رو با دو ق غ آرد مخلوط کنید،بعد کشمش رو به مواد اضافه کنید وهم بزنید.اگر همینجوری اضافه کنید ته قالب میره وته نشین میکنه.
اگر غلظت موادتون غلیظ بود ،بدون مخلوط کردن باآرد،به موادتون اضافه وسپس مخلوط کنید
درقالب چرب شده بریزید.در دمای ۱۸۰ درجه فر به مدت۴۵ دقیقه .
✅ نکته :
من همیشه از ماست پرچرب سون استفاده میکنم.
بخاطرچربی بیشتر بافت کیک لطیفتر وبهتر میشه.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فرنی
هنر معصومه عزیز 🌹
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کیک
هنر معصومه عزیز 🌹
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم بامیه
هنر آریا عزیز 🌹
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
حلیم
هنر آرام جان عزیز 🌹
من خودم واسه حلیم دو پیمانه بلغور گندم و یک پیمانه هم تمام حبوباتو خیس میکنم حدود۵ ساعت
بعددر قابلمه میریزم ومیزارم جوش بیاد پیازبزرگ خورد میکنم با کمی ادویه وزردچوبه وکمی روغن ویا دنبه وگوشت میزارم جوش که اومد زیر گازو کم میکنم حالت دم کردن تا خوب له بشه وجا بیفته
که بیشتر از شب تا صبح میزارم
خیلی خوشمزه وعااالی ولعاب دار
جاتون سبز🌺🍃
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
ژله
هنر گروه عزیز 🌹
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛