eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.3هزار دنبال‌کننده
950 عکس
268 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
ناهار امروز ماهی شکم پر هنر یازهراعزیز👌🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم اش رشته عیدتان مبارک..😊😊😊❤️❤️😍😍 هنر نازنین عزیز👌🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
هنریاس عزیز👌🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
هنر یاس عزیز👌🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
هنر یاس عزیز👌🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
قره قوروت دست ساز خودم😉😍 هنریاس عزیز👌🌸 این قره قوروت اینجوری درست میشه👇 وقتی شیر محلیه رو که همون شیر بز هست ماست میکنیم بعد میکنیم تو مشک فکنم تو عکسای لری دیده باشین قسمت عشایری این از سنت های ماست بعد خوب میزنیم دوغ درست میکنیم چربیش هم کره محلی میشه😋 این دوغ و میذاریم تو ی دیگ بزرگ تا چند روز خوب ترش بشه بعد میپزیم خیلی که غلیظ غلیظ بشه بعد دوغ میکنیم تو ی پارچه کیسه ای سفید آویز میکنیم ی قابلمه هم میذاریم زیرش که آبش بره توش حالا اونی که تو کیسه هست کشکش میکنیم و اون آبی که اومده تو قابلمه زیرش ترش شور مزه هست میذاریم خوب بپزه ی شبانه روز خیلی هیزم میبره بعد میشه قره قوروت درجه یک و سنتی بدون یزره مواد شیمیایی ما لرها اینجوری درست میکنیم😍 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
این هم حلوای خوشمزه من هنر فاطمه زهرامیرزایی عزیز👌🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
من نون تست درست کردم منتها قالبش نداشتم تو قالب لوف درست کردم😑 هنر😊 عزیز👌🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بفرمایید اینم طالبی بابستنی محلی🙈 جای دوستان سبز💚💚 هنر خودم طالبی یک عدد متوسط 🌸 تمیز میشوریم وبعدپوستشو گرفتم وخورد شده گذاشتم مخلوط کن و دوسه قاسق یخ خوردشده گذاشتم مخلوط کن بدون شکر چون طالبی خودشیرین هست .خوب مخلوط کردم اخر ریختم تولیوان بزرگ دوقاشق بستنی محلی ریختم نوشجان کنید❤️ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
بفرمایید اینم طالبی بابستنی محلی🙈 جای دوستان سبز💚💚 هنر خودم طالبی یک عدد متوسط 🌸 تمیز میشوریم وب
بفرمایید اینم از رسپی بستنی سنتی محلی از دوست خوبم😍😍 موادلازم شکر ۱۰۰گرم (یک پیمانه) تخم مرغ ۲عدد وانیل ⅛قاشق مرباخوری شیر ۵۰۰ میلی لیتر(دو پیمانه) ثعلب ۱گرم(½قاشق مرباخوری) خامه فرم گرفته ۱۵۰گرم(½پیمانه) پودر هل ۱گرم(½قاشق مرباخوری) گلاب ۱۰میلی لیتر(یک قاشق مرباخوری) زعفران و گردو به میزان لازم طرزتهیه ۱_نیمی از شکر را با زرده تخم مرغ و وانیل بزنید تا کرم رنگ شود. ۲_شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. ۳_شیر گرم را به تدریج به زرده تخم مرغ اضافه کنید و مواد را به مدت پنج دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا کمی غلیظ شود. ۴_باقی مانده شکر را با ثعلب به خوبی مخلوط کنید و داخل شیر و تخم مرغ بریزید و هم بزنید تا شکر در شیر حل شود،سپس مواد را از صافی عبور دهید. ۵_کف ظرف را درون آب سرد قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سرد شود. ۶_خامه و سفیده تخم مرغ را در ظرف های جداگانه فرم دهید سپس با هم مخلوط کنید و به مخلوط زرده اضافه کنید. ۷_پودر هل،گلاب و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید و در ظرف فلزی بریزید و درون فریزر قرار دهید. ۸_هر نیم ساعت از فریزر خارج کنید و با همزن برقی هم بزنید و دوباره داخل فریزر قرار دهید،این کار را چهار مرتبه تکرار کنید در آخرین مرتبه خامه صبحانه که در ظرفی صاف کرده و درون فریزر قرار دادید را خرد کرده و به همراه گردو خورد شده به مواد بستنی اضافه کنید. ۹_بستنی را درون ظرف در دار ریخته و به مدت دوازده ساعت در فریزر قرار دهید. ۱۰_سپس از فریزر خارج کنید و نوش جان کنید😋 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
نان تست خانگی💪 کره 40گرم خمیرمایه1قاشق غذاخوری بهبود دهنده یک سوم قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری سرخالی ارددوپیمانه آب نصف پیمانه طرزتهیه‌ خمیرمایه بااب ولرم ویک حبه قند درظرف دربسته مدت پانزده دقیقه استراحت تا عمل بیاد آرد بهبود دهنده الک کنید کره دمای محیط باشد بعد از اینکه خمیر مایه عمل آمد همه موارد را باهم مخلوط و خمیر را ورز میدهیم خمیر نباید به دست بچسبد شاید ي قاشق آرد کمتر باشد شاید بیشتر خمیر یک ساعت و نیم استراحت تا حجمش دو برابر شود در محیط گرم باشد بعد خمیر را هوا گیری میکنیم و با وردنه به شکل مستطیل باز میکنیم بعد مثل فرش آن را لوله میکنیم داخل غالب چرب شده و آرد پاشیده شده میزاریم و روی آن را رومال میکنیم رو مال میتوانید کره یا تخم مرغ بزنید من از کره استفاده کردم کنجد سیاه دانه بپاشید روی غالب دستمال بزارید و حتمن 40 دیقه استراحت دوم در غالب باشد در محیط گرم درجه فر 200 درجه از قبل گرم شده 30 گریل پایین تا نان بپزد و چند دیقه گریل بالا تا رویش برشته شود نوش جان ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این هم از دلمه ی خوشمزه من💋💋 هنر نرگس ومهدی عزیز👌🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
پیتزا هنر خانم فاطمه رحمیی پرکی ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
شکلات سرامیکی هنر ذکیه عزیز ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
نان پرتقالی هنر نرگس عزیز ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
هنر نازنین عزیز ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛