eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.6هزار دنبال‌کننده
923 عکس
258 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘🥘🥘🥘 مواد لازم :🥘🥘🥘🥘 گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم آرد نخودچی ۲۰۰ گرم پیاز ۲ عدد گوجه ۳ عدد نمک زردچوبه و فلفل به میزان لازم روغن سرخ کردنی ۴ قاشق طرز تهیه :🥘🥘🥘🥘🥘 گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده ورز میدهیم آرد نخودچی و نمک و ادویه را به آن افزوده( من در این مرحله یک پیمانه برنج پخته شده ایرانی اضافه میکنم که عطر و طعم خوبی میدهد به غذا) و با دست ورز می دهیم تا زمانی که یک دست شود و منسجم و( بعضی ها سبزی معطر هم اضافه میکنند) بعد انها را قلقلی می کنیم یک عدد پیاز دیگر را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم گوجه ها را رنده کرده یا خرد کرده و بر پیاز می افزاییم هم می زنیم تا کمی گوجه تغییر رنگ دهد بعد گوشت های قلقلی شده داخل آن می اندازیم بعد از چند دقیقه دو لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و اجازه میدهیم تا بپزد می توانید هم وقتی پیاز و گوجه سرخ شد آب را اضافه کرده و وقتی آب به جوش آمد قلقلی ها را داخل آن بیندازید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی گوشت چرخ‌کرده200 گرم/قارچ500 گرم/پیاز متوسط1 عدد/رب گوجه فرنگی1 ق غذاخوری/فلفل دلمه متوسط1 عدد/پنیر پیتزا200 گرم/پودر آویشن به میزان لازم /نمک، زردچوبه، فلفل به میزان لازم طرز تهیه سمبوسه پیتزایی برای تهیه سمبوسه پیتزایی ابتدا؛ پیاز را ریز خرد یا رنده کنید و در تابه با مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید.سپس گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.حرارت را کم کنید تا حدود 7-8 دقیقه گوشت حالت نیم‌پز پیدا کند و آب آن کشیده شود.قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.کمی مواد را تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.چند دقیقه دیگر باز هم مواد را باهم تفت دهید و در آخر، نمک و پودر آویشن را اضافه کنید.وقتی مایه سمبوسه آماده شد، سراغ پیچیدن سمبوسه‌ها بروید. نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در انتهای نان بریزید. روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و از یک گوشه شروع به پیچیدن نان به شکل مثلثی کنید. همه سمبوسه‌ها که پیچیده شد، آن ها را در سرخ‌کن یا تابه با روغن فراوان سرخ کنید. نکته:  می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده، ازسوسیس خانگی نیز استفاده کنید. در این صورت بهتر است فلفل را حذف کنید.سمبوسه را با سس قرمز یا سس فلفل سرو کنید. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم : نان تست ۳ عدد شیر ۴ قاشق غذاخوری سینه مرغ 1عدد تخم مرغ 3عدد خامه صبحانه 1 لیوان نمک و فلفل قرمز و سیاه، پودر آویشن، پودر سیر به میزان لازم . طرز تهیه : 1- نون تست رو با شیر کاملا سرد خیس میکنم. 2-سینه مرغ بدون استخون و چربی رو با سفیده تخم مرغ و نون تست خیس خورده رو با هم میکس میکنیم. 3-خامه صبحانه سفت شده رو اضافه میکنیم.(منظور خامه ای که در یخچال گذاشته ایم و خنک و سرد شده) . 4- ادویه ، نمک ، فلفل قرمز و سیاه، آویشن پودر سیر و هر ادویه ای که دوست دارید رو بهش اضافه میکنید . و همه رو با هم میکس میکنم یه خمیر کاملا صافو یه دست به دست میاد میریزم تو کیسه فریززززر نوک کیسه رو سوراخ میکنیم 5- سلفون را روی سطحی که از قبل خیس کردید پهن کنید و مواد رو مانند عکس روی سلفون بریزد. 6- سلفون رو دورش بپیچید و دو سرشو محکم گره بزنید که آب توش نره. بعد مانند عکس با نخ به این صورت در آورید. سوسیس ها رو درون قابلمه بریزد و آب معمولی تو قابلمه بریزد تا جایی که روی سوسیس ها رو بپوشاند. یه کاغذ روغنی بردارید وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالای آب نیایند. شعله رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید .به مدت ۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا سوسیس ها بپزند. و بعد آنها رو از آب خارج کتنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون هارو جدا کنید حالا شما یک سوسیس سالم و خوشمزه دارید نوش جان. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
دستور : خاگینه پاپیونی دوعدد تخم مرغ رو با ی ق چ وانیل هم میزنیم.بعد نصف لیوان ماست و دو ق غ روغن مایع اضافه میکنیم هم میزنین بعد دو پیمانه ارد و دو ق چ پکینگ پودر اضافه کرده ورز میدهیم نیم ساعت استراحت داده بعد با وردنه باز میکنیم دایره شکل قالب زده و بشکل پاپیون جمع میکنیم و ی نوار دور خمیر میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم. برای شربتش دو لیوان شکر و دو لیوان اب و کمی زعفران و ی ق چ ابلیمو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه ووشربت باید خنک باشه و خاگینه هامونو داغ . ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🥮 😋 ▫️تخم مرغ3عدد ▫️شكر 1ليوان ▫️روغن مايع1ليوان ▫️شير1ليوان ▫️رنده پوست ليمو1ق غ ▫️آبليموچند قطره ▫️تخم خرفه3ق غ ▫️آرد2ليوان ▫️بكينگ پودر 1ق م 🔸ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن ميزنيم تا كف كنه بعد رنده پوست ليمو را اضافه كرد بعد روغن مايع و همچنين شير را اضافه كرده هم ميزنيم حالا همزن وا كنار گزاشته و ابليمو را اضافه كرده و ارد را ك همراه بكينگ پودر چند بار الك كرد اروم اروم اصافه ميكنيم در اخر تخم خرفه را مخلوط كرده و توي قالب ك از قبل چرب كرديم ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
یک سالاد کامل و خوشمزه😋 مواد لازم:6 نفر 3 لیوان مرغ پخته شده 1/2 یک کاهو خرد شده 1 لیوان نخود فرنگی 1 لیوان ذرت 1 لیوان زیتون بدون هسته (سبز یا سیاه) 1 لیوان کرفس خرد شده 1 لیوان گوجه فرنگی گیلاس یا معمولی خرد شده مواد سس: 1 لیوان ماست یونانی 1 قاشق غذا خوری سس خردل یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری) نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا تمام مواد سس را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کامل ترکیب شوند و در یخچال گذاشته،سپس یک کاسه شیشه ای با عمق زیاد را برای سرو سالاد آماده کنید و کف ظرف مرغ خرد شده ریخته و در لایه های بعد گوجه فرنگی،زیتون،نخود فرنگی،کرفس،ذرت و لایه آخر کاهو گذاشته ،این سالاد را میتوانید حداکثر 24 ساعت قبل از سرو در یخچال نگهدارید ،و موقع سرو با سس سالاد مخلوط و نوش جان کنید🤗 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت اول قبل اینکه دستور رو بگم داخل کلیپ به جای پودر نسکافه فوری اشتباه گفتم پودر نشاسته موز یخ زده : 2 عدد بیسکویت یا کیک : نصف بسته پودر نسکافه فوری : 1 قاشق غذا خوری پودر نارگیل : 2 قاشق غذا خوری کنجد : 1 قاشق غذا خوری عسل : 1 الی 2 قاشق غذا خوری مغزیجات به دلخواه : من نصف لیوان گردو و بادام استفاده کردم بستنی وانیلی لیوانی : 2 عدد شیر خنک : 1 الی 2 لیوان یخ : 5 تیکه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دولایه ابتدا سیب‌زمینها را پوست کنده و بشکل ورقه‌های نازک ببرید. سپس با نمک بمدت 10 دقیقه مزه‌دار و بعد آبکشی کنید. حالا سیب زمینی‌ها را به نشاسته ذرت خوب آغشته کنید. روغن راخوب داع کنید و سیب‌زمینی‌ها را داخل آن بریزید. شعله را کم کنید تا خوب بپزد. از روغن‌ خارج و خنک کنید. مجدد سیب‌زمینی‌ها را داخل روغن ریخته و تا زمانیکه دو لایه‌ای شود آن را سرخ کنید. سپس با سُس گوجه فرنگی (و ماست موسیر😋) نوش جان کنید😍🌱 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤓 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛