eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.3هزار دنبال‌کننده
950 عکس
268 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
برای خمیر:👇 شیر -250 میلی لیتر روغن مایع -100 گرم شکر -1 قاشق غذاخوری نمک -1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه دو ق چ آرد 3 لیوان برای پر کردن:👇 می توانید از هرچیز دلخواهی استفاده کنید. این بار فیله مرغ را با پیاز و قارچ سرخ کردم ، گوجه های ریز خرد شده و پنیر رنده شده را به آنها اضافه کردم. طرز تهیه:👇 برای خمیر ، ابتدا همه مواد را به جز آرد ترکیب کرده و با افزودن آرد الک شده ، خمیر را مخلوط کرده و ورز می دهیم. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1-2 ساعت آن را در مکان گرم قرار دهید. مانند ویدیو پای را جمع می کنیم ، روی آن را با یک کیسه می پوشانیم ، اجازه می دهیم 20-30 دقیقه دیگر بماند ، با زرده و شیر رومال می کنیم ، آن را با مایکروفر از قبل گرم شده با 160 درجه می فرستیم و حدود 25-30 دقیقه می پزیم . 10 دقیقه قبل از اتمام پخت پنیر موزارلا بپاشید(پنیر اختیاری است)‌ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# بستنی چوبی توت فرنگی ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 فنجان خرما که پوست و هسته‌ی آن را درآورده باشید و از وسط، به دو نیم تقسیم کرده باشید. 2 ق غ ارده ی خالص و بدون شکر و افزودنی 4 تكه شكلات تلخ شیر 2 الی 3 لیوان 1. خرما و ارده را با استفاده از غذا ساز یا گوشتکوب برقی مخلوط کنید. 2. داخل یک ظرف کاغذ روغنی بندازید و مواد را داخل آن بریزید. 3. پس از چند ساعت که در فریزر سفت شد با چاقو مانند قالب های یخ برش بزنید. 4. به تعداد دلخواه از قالب های خرما به اضافه ی شیر ، در مخلوط کن بریزید. 5. پس از آن شکلات تلخ را ذوب کرده و به مقدار دلخواه در مخلوط کن بریزید. 6. نوشیدنی حاضر شده را در لیوان بریزید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎂 مواد لازم👇🏻 کیک اسفنجی 6تخم مرغی قالب 20سانتی یک عدد خامه قنادی یک کیلوگرم موز گردو شیر 1لیوان وانیل نوک چاقو شکر 1ق غ خ سیخ چوبی برای خامه کشی کیک عریان باید لایه های کیک اسفنجی رو ضخیمتر برش بزنید،با شهد مرطوبش کنید(من از مخلوط یه لیوان شیر و یه قاشق غ شکر و نوک چاقو وانیل استفاده کردم تا شیرینیش کمتر باشه،البته وقتی هوا گرمه از شربت گلاب استفاده میکنم )خامه بزنید و برای فیلینگ از موز و گردو خرد شده استفاده کنید البته میتونید از توت فرنگی و نوتلا و... استفاده کنید(اینجاش دیگه سلیقه ایه)لایه های کیک رو به همین ترتیب روی هم بذارید و کمی فشار بدین تا به هم بچسبن کیک رو با کمی خامه کاور کنید و با سیخ چوبی مثل تصویر محکم کنید تا لایه ها موقع جابجایی جدا نشن(چون کیکش کمی ارتفاع داره،کیک عریان هرچی ارتفاع داشته باشه خوشگلتر میشه😍)کیک رو با پالت(اگر نمیتونید با کفگیر یا پلوکش)بذارید رو تخته سرو با گل طبیعی تزیینش کنید بذارید توو یخچال تا خودشو بگیره 1-2ساعت بعد آماده سرو،نوش جان😘 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
موادلازم. آرد .....۲ پیمانه_تخم مرغ.....۴عدد_شکر.......۱پیمانه_شیر.......۱پیمانه گرم_روغن.......۱پیمانه_پودر نارگیل .......۱/۲پیمانه_پودرهل......۱ ق چ_بکینگ پودر ......۱ق غ عزیزان قبل از هر کاری مواد باید به دمای محیط برسد . فر را روشن کرده .قالب کیکمون را روغن مالی کرده ودر فر میگذاریم تا داغ سود این کار باعث میشود وقتی مواد را درون قالب میریزیم به قالب نچسبد. طرز تهیه. ابتدا شکررادرون ظرفی ریخته تخم مرغها را اضافه کرده خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شود روعن را اضافه کرده هم میزنیم .شیر گرم را اضافه کرده سریع هم بزنید .آرد .بکینگ پودر .هل .راکه از قبل سه بار الک کرده رادر سه مرحله اضافه کرده وقتی مخلوط شد پودر نارگیل راهم اضافه کرده مخلوط میکنیم قالب را از فر بیرون اوردهمواد را درون قالب ریخته در دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه زمان دهید.بعد از سرد شدن مقداری عسل را روی کیک مالیده وباپودر نارگیل سطح کیک رارا پوشانده. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
شیفون 2 تخم مرغی با بافتی عالی برای خامه کشی مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد شکر دانه ریز 128گرم شیر ولرم 1/2لیوان روغن مایع 35 گرم وانیل 1/2ق چ آردسفید یک و 1/4لیوان پکینگ پودر 1 و 1/4ق چ طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنیم،سفیده و نصف وانیل را با همرن برقی میزنیم تا کاملا فرم بگیره،هنگام زدن 1 ق غ سرپر از شکر را کم کم اضافه میکنیم وقتی سفیده کاملا سفت شد و از کاسه نریخت داخل یخچال میزاریم. زرده و نصف دیگه وانیل را به همراه بقیه شکر خوب میزنیم تا کرمرنگ و کشدار بشه ،روغن را اضافه میکنیم کمی میزنیم،حالا شیر ولرم را اضافه و درحد مخلوط شدن میزنیم،آرد و پکینگ پودر را دوبار الک میکنیم و به مخلوط زرده اضافه میکنیم و با دور کند همزن چندثانیه میزنیم درحدی که فقط کمی مواد مخلوط بشه. سفیده را به مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی و به آرامی هم میزنیم تا سفیده به خورد خمیر بره . قالب 15س با ارتفاع 10برای این کیک مناسبه..کف قالب رو چرب و کاغذ روغنی میندازیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 60 تا65 دقیقه قرار میدهیم.... ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد حدودا 3 پیمانه(ممکنه کمی بیشتر هم نیاز پیدا کنید اما اگر زیاد استفاده کنید خمیر سفت میشه، برای من 3 پیمانه نیاز بود کم کم اضافه کنید تا به انسجام مورد نظر برسه) روغن مایع یک سوم پیمانه آب ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه شیر ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری سرخالی شکر یک قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد نمک 1 قاشق مرباخوری بهبود دهنده خمیر نصف قاشق چایخوری کره نرم شده 25 گرم (یک قاشق غذاخوری اول از همه خمیر مایه رو عمل میاریم، شیر آب، شکر و خمیر مایه رو ترکیب میکنیم روشو میگیریم و ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد. سفیده تخم مرغ و روغن مایع و نمک و بهبود دهنده رو کاملا ترکیب میکنیم‌. 3 پیمانه آرد رو اضافه کرده و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و ده دقیقه ورز میدیم‌. سلفون کشیده و جای گرم قرار میدیم تا عمل بیاد. با این خمیر مایه ای ک من کار کردم 1 ساعته عمل میاد. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزیجات دلخواه را خرد کنید زیاد ریز خرد نکنید که اب می شه مرغ را می شه هم با پوست هم بدون پوست استفاده کرد از هر جای مرغ دوست دارید استفاده کنید سس اصل طعم این خوراک به سس است سه تا حبه سیر را رنده ریز کنید به همراه کمی زنجبیل تازه رنده شده ورنده پوست دولیمو واب دولیموی تازه و چهار قاشق سس کچاب و دوقاشق رب گوجه و زردچوبه وپودر زیره وپودر تخم گشنیز ونمک وادویه مرغ که عطاریها دارن ودوقاشق روغن زیتون یا مایع همه را خوب مخلوط کنید وروی سطح مرغ شکافهایی بدید ومقداری از سس را روی مرغ بمالید بعد بقیه سس را کاملا با سبزیجات مخلوط کتید وتوی ظرف نسوز بریزید اصلا احتیاج به اب نداره سبزیجات خودش اب می اندازه اگر دوست دارید میتونید نصف لیوان اب اضافه کنید که ابدار تر باشه و مرغ را روی سطح سبزیجات بچینید ولیمویی را که ابش را گرفته بودین واسه سس اطراف مرغ بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 2ساعت شما چک کنید با چنگال چون دمای فرها فرق داره ودر اخر میتونید روی مرغ را گریل کنیددتا طلایی بشود ورومال زعفران وروغن کنید جهت خوشرنگ شدن روی گاز هم میشه پخت فقط روش طلایی نمیشه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
32.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش درست کردن اکلیل خوراکی ✅ مواد لازم 👨‍🍳یک لیوان آب معادل 200گرم 👨‍🍳پودر نشاسته ذرت: یک قاشق غ خ نسبتا سر پر 👨‍🍳رنگ خوراکی ژله ای یک قطره ❤️ابتدا پودر نشاسته ذرت و آب رو در ظرفی میریزیم و روی گاز با شعله متوسط هم میزنیم همین اول میتونید رنگ رو اضافه کنید حدود 6 دقیقه بایسی هم بزنید تا مایتون به غلظت برسه در ادامه بغل های ظرف که خشک شد اکلیل آمادس و از روی حرارت بردارین و روی پلاستیک پهن کنید و به مدت 24ساعت در دمای محیط بهش استراحت بدین تا خشک بشه بعد در آسیاب بریزین و پودرش کنید تمام😍 اکلیل خوراکی ما آمادس میتونید برای تزیین روی کیک هاتون استفاده کنید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌
🥮🥮🥮 با پف عالی و بافت نرم و اسفنجی👌 مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۱۶۰ گرم آرد نشاسته ذرت ۱۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم آب داغ ۴ قاشق غذا خوری روغن‌مایع ۴ قاشق غذا خوی وانیل یک دوم چایخوری بکینگ پودر یک و نیم چایخوری طرز تهیه: آرد و ب.پ و نشاسته ذرت را مخلوط و الک‌کنید کف قالب ۱۸ سانت با ارتفاع ۱۰ را کاغذ روغنی گذاشته و اصلا چرب نمیکنیم (چون کیک اسفنجی خودشو به دیواره ها میچسبونه و خودشو بالا میکشه و اگه چرب بشه این اتفاق رخ نخواهد داد و و کیک کمتر پف خواهد کرد) فر رو روشن میکنیم و روی دمای ۱۸۰ قرار داده سفیده و زرده ها رو جدا میکنیم و سفیده ها رو کمی زده و نصف شکر رو اضافه کرده و به زدن ادامه میدهیم تا جاییکه از طرف برنگردد سفیده راداخل یخچال قرار میدیم زرده ها رو کمی زده تا باز شوند و بقیه شکر و وانیل رو افزوده و به زدن ادامه میدهیم تا کرم رنگ شود حدودا ۵ دقیقه هم زده آب جوش رو یکباره افزوده و میزنیم تا کشدار بشه همزمان به اضافه کردن آب جوش باید دست از زدن برنداشت که تخم مرغ ها پخته نشود روغن رو افزوده و هم میزنیم‌ تا یکدست شود حدودا ۳۰ ثانیه هم زده سفیده تخم‌مرغ و آرد رو به تناوب به زرده ها افزوده و به شکل دورانی فواد می کنیم 🛑این تناوب رو طوری میزنم که آخر سر سفیده بمونه تا بافتش رو عالیتر هم‌ بکنه داخل قالب ریخته و داخل فر داغ طبقه وسط به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار میدیم تا وقتی که سطحش طلایی شود 🔴 اگه میخوایین کیک کاکائویی داشته باشید ۲۰ گرم(۲ ق غ) از آرد کم‌کرده به جاش کاکائو رو با روغن مایع گفته شده در رسپی قاطی کرده به مواد اضافه کنید اینجوری رنگ و عطر بهتری میده ⭕️ برای قالب ۱۸ و ۲۰ با ارتفاع ۱۰ این دستور مناسب هست ⭕️برای قالب ۲۰ و ۲۳ با ارتفاع ۱۰ میتوانید با ۶ تخم مرغ درست کنید. ⭕️برای قالب ۲۳ و ۲۵ با ارتفاع ۱۰ میتوانید با ۸ تخم مرغ درست کنید . ⭕️در سینی ۳۰ در ۴۰ ، ۸ تخم مرغی جواب می دهد ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
یکی از نانهای معروف هستش که خیییلی طرفدار داره آرد به میزان لازم(حدود دو و نیم لیوان) آب یا شیر ولرم نصف پیمانه روغن مایع ۳ ق غ شکر دو ق غ خمیر مایه یک ق م+یک چهارم پیمانه آب گرم+یک ق م شکر مواد رومال یک ق غ شیره انگور+نصف لیوان آب کنجد به مقدار لازم اول خمیر مایه رو با شکر وآب گرم مخلوط کنید و روش و بپوشونید و بزارید تو دمای محیط چند دقیقه ای بمونه تا عمل بیاد و پف کنه بعد شکر، روغن، خمیرمایه عمل اومده و شیر ولرم و با هم مخلوط کنید و آرد و کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه حالا روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر و حدود ده دقیقه ورز دهید هر بار کمی آرد زیر خمیر بپاشید و خمیر و ورز بدین تا کم کم آرد به خوردش بره و خمیر منسجم بشه حالا خمیر و داخل ظرف بزارید روی ظرف رو با نایلون بپوشونید و برای یکساعت یه جای گرم بزارید تا خمیر حجیم بشه بعداز یکساعت پف خمیر و با دست بگیرید و به خمیر شکل دهید و در مخلوط رومال شیره انگور بزنید و بعد روش کنجد بپاشید ✅نکته مهم سیمیت اینه که برای اینکه نونتون سفت و خشک نشه دمای فرتون کم نباشه فرتون و با دمای ۱۹۰ بزارید گرم بشه و نونهاتون پخته و سریع برشته بشه اگر زیاد تو فر بمونه خشک میشه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم: گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده 3 عدد بادمجان 1 عدد پیاز رنده شده 2 حبه سیر رنده شده ادویه و نمک پنیر چدار مواد لازم برای سس: 3 عدد گوجه فرنگی رنده شده روغن نمک یک حبه سیر رنده شده جند برگ ریحان برای تزئین روش تهیه: بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید. روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید. گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید. کوفته های ایجاد شده را در دمای 180 درجه داخل فر بپزید. برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود مواد لازم : سينه كامل مرغ 1عدد 2 عدد تخم مرغ 1/2پ ارد 1ق چ رزماري 1/4پ جعفري خرد شده 1پ بيكن 1ق چ پودر سير 1ق چ پودر پياز پنيرموزارلا 1پ 1ق غ سس مكزيكي 1 ق چ نمك طرز تهيه : سينه كامل مرغ را كمي نمك و فلفل ميزنيم و داخل فر 200 درجه سانتيگراد به مدت 25-30 دقيقه قرار ميدهيم. تخم مرغ، ارد، رزماري، جعفري خرد شده، بيكن، پودر سير، پودر پياز، پنيرموزارلا، سس مكزيكي، 1 ق چ نمك با مرغ های ريش ريش کرده مخلوط ميكنم و خوب بهم میزنیم بعد به صورت گلوله در اورده و داخل آرد سوخاري میغلتونیم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزیجات دلخواه را خرد کنید زیاد ریز خرد نکنید که اب می شه مرغ را می شه هم با پوست هم بدون پوست استفاده کرد از هر جای مرغ دوست دارید استفاده کنید سس اصل طعم این خوراک به سس است سه تا حبه سیر را رنده ریز کنید به همراه کمی زنجبیل تازه رنده شده ورنده پوست دولیمو واب دولیموی تازه و چهار قاشق سس کچاب و دوقاشق رب گوجه و زردچوبه وپودر زیره وپودر تخم گشنیز ونمک وادویه مرغ که عطاریها دارن ودوقاشق روغن زیتون یا مایع همه را خوب مخلوط کنید وروی سطح مرغ شکافهایی بدید ومقداری از سس را روی مرغ بمالید بعد بقیه سس را کاملا با سبزیجات مخلوط کتید وتوی ظرف نسوز بریزید اصلا احتیاج به اب نداره سبزیجات خودش اب می اندازه اگر دوست دارید میتونید نصف لیوان اب اضافه کنید که ابدار تر باشه و مرغ را روی سطح سبزیجات بچینید ولیمویی را که ابش را گرفته بودین واسه سس اطراف مرغ بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 2ساعت شما چک کنید با چنگال چون دمای فرها فرق داره ودر اخر میتونید روی مرغ را گریل کنیددتا طلایی بشود ورومال زعفران وروغن کنید جهت خوشرنگ شدن روی گاز هم میشه پخت فقط روش طلایی نمیشه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار میدیم تا وقتی که سطحش طلایی شود 🔴 اگه میخوایین کیک کاکائویی داشته باشید ۲۰ گرم(۲ ق غ) از آرد کم‌کرده به جاش کاکائو رو با روغن مایع گفته شده در رسپی قاطی کرده به مواد اضافه کنید اینجوری رنگ و عطر بهتری میده ⭕️ برای قالب ۱۸ و ۲۰ با ارتفاع ۱۰ این دستور مناسب هست ⭕️برای قالب ۲۰ و ۲۳ با ارتفاع ۱۰ میتوانید با ۶ تخم مرغ درست کنید. ⭕️برای قالب ۲۳ و ۲۵ با ارتفاع ۱۰ میتوانید با ۸ تخم مرغ درست کنید . ⭕️در سینی ۳۰ در ۴۰ ، ۸ تخم مرغی جواب می دهد
‍ کیک اسفنجی سه تخم مرغی سفید برفی مناسب برای قالب 15و18با ارتفاع 10 تخم 3 عدد ارد سه چهارم پیمانه شکر نصف پیمانه بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرخالی وانیل نوک قاشق چایخوری آب داغ 3 قاشق غذاخوری اسانس به دلخواه چند قطره *آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک میکنیم *کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم *قالب کاملا خشک (به هیچ عنوان دیواره ها یا کف قالب رو چرب نمیکنیم) چون کیک اسفنجی خودشو به دیواره کیک میچسبونه و میاد بالا پس اگه چرب باشه زیاد پف نمیکنه👌 *سفیده و زرده رو از هم جدا میکنیم *ظرف سفیده و پره های همزن باید کاملا تمیز و خشک باشه *ذره ای چربی یا آب باعث میشه سفیده خوب فرم نگیره ...بنابراین کیک مون اون پف دلخواه رو نخواهد داشت👌 سفیده ها رو میزنیم تا از لختگی دربیاد و کف کنه دو سه قاشق از شکرمون رو درحین زدن سفیده به سفیده اضافه میکنیم و همچنان میزنیم سفیده رو اینقدر میزنیم تا حسابی فرم بگیره و اگه ظرفو برعکس کنیم سفیده نریزه سفیده رو میذاریم کنار.. *دراین مرحله فر با توستر را روشن میکنیم تا گرم بشه* حالا شکر و وانیل رو به زرده ها اضافه میکنیم و با همزن دور کند میزنیم ..کم کم دور همزن رو زیاد میکنیم اینقدر زرده ها رو میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه و حجمش چندبرابر و حالت کشدار به خودش بگیره بسته به قدرت همزن ممکنه 6 تا 8 دقیقه طول بکشه *وسطای کار همزن رو خاموش میکنیم و با لیسک دور تا دور ظرفمون میکشیم و زرده هایی که چسبیده به کناره و کف ظرف میاریم قاطی زرده ها میکنیم و مجدد میزنیم(این کار باعث میشه بوی بد تخم مرغ گرفته بشه)این تجربه شخصی خودمه👌 درحین زدن اسانس هم اضافه میکنیم و دراخر آب داغ رو قاشق قاشق و درحین زدن اضافه میکنیم...اگه اب داغ رو یک مرتبه یا موقعی که همزن خاموشه اضافه کنیم ممکنه زرده ها لخته بشن وقتی اب داغ اضافه کردیم حدود یک دقیقه میزنیم سپس همزن رو کنار گذاشته آرد و بکینگ پودر که مخلوط و سه بار الک کردیم رو روی مواد در دو یا سه مرحله الک میکنیم و با لیسک بصورت دورانی موادو فولد میکنیم(یعنی موادو از زیر به رو ..و از رو به زیر میدیم) وقتی آرد کاملا مخلوط شد سفیده رو در دو یا سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و هربار با لیسک موادو فولد میکنیم اصلا سفیده رو هم نمیزنیم بلکه فقط و فقط بصورت دورانی مخلوط میکنیم همین که سفیده ها مخلوط شد کافیه زیادی مخلوط نمیکنیم چون پف سفیده میخوابه ...همینقدر که سفیده با مواد مخلوط بشه کافیه دیگه بیش از حد موادو مخلوط نمیکنیم چون پفش میخوابه.. موادو میریزیم داخل قالب که از قبل کاغذ روغنی انداختیم و میذاریم داخل دستگاه(فر .توستر ..یا هرچی..) دمای فرها باهم متفاوته پس من براتون دما رو تعیین نمیکنم..بذارین رو دمایی که معمولا کیکاتونو باهاش میپزین تا سی ...سی و پنج دقیقه اول به هیچ عنوان در فرو باز نمیکنیم چون کیک درحال پختنه اگه بازشه پفش میخوابه بعد از این زمان با سیخ جوجه چوبی تست میکنیم به اینصورت که سیخو وسط کیک فرو میکنیم و درمیاریم اگه چیزی از مواد کیک بهش چسبید یعنی هنوز کیک مون مغزپخت نشده پس مجدد بهش زمان میدیم ولی اگه چیزی به سیخ نچسبید یعنی پخته ..فرو خاموش میکنیم وقتی خنک شد دور تا دور کیکو رو با چاقو از ظرف جدا میکنیم و قالب رو توی ظرف مورد نظر برمیگردونیم بعد از سردشدن بصورت عرضی به چند لایه مساوی تقسیم میکنیم و اماده خامه کشی😍┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛