فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روحانی توی دولت خاتمی به حدی رسید که نامه زد که ما حاضریم با آمریکا مذاکره مستقیم کنیم، هم درمورد هستهای هم درمورد منطقه!
مثل همیشه از آمریکا و بعدش از اروپا تودهنی خورد، با این حال سال ۹۴ عبرت نگرفت و همین رویه رو تکرار کرد و وضعیت مملکت رو به این روز رسوند!
این اسمش خیانته یا حماقت؟
#محاکمه_روحانی
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
به مناسبت روز ۱۳ ابان
♻️ پیرو تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار روز۱۲ آبان سال ۹۶ با دانشآموزان و دانشجویان بر مطالعه درس آموز اسناد لانه جاسوسی آمریکا، دانلود رایگان همه این اسناد از لینکهای زیر امکان پذیر است:
🔻 | دانلود مجموعۀ ۱۱ جلدی اسناد لانه جاسوسی
📂 | جلد اول:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/1.pdf
📂 | جلد دوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/2.pdf
📂 | جلد سوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/3.pdf
📂 | جلد چهارم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/4.pdf
📂 | جلد پنجم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/5.pdf
📂 | جلد ششم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/6.pdf
📂 | جلد هفتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/7.pdf
📂 | جلد هشتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/8.pdf
📂 | جلد نهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/9.pdf
📂 | جلد دهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/10.pdf
📂 | جلد یازدهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/11.pdf
@kafesiasi
*🔴 پشت پرده اقدام آمریکا برای دزدی نفت ایران و پیام واکنش قاطع سپاه..*
*🔹در ماههای اخیر دولت جدید روی کار آمده در تهران با اعتماد به نفس بیشتری در حال بازیگری در عرصه بین الملل است و سیاستمداران آمریکایی نیز یکی از مهم ترین دلایل اینگونه رفتار را به دور زدن تحریم ها و فروش مخفیانه #نفت به کشورهای دیگر (به خصوص چین) نسبت می دهد...*
🔸️در نتیجه آمریکا سعی داشت با یک ضرب شصت نظامی و توقیف نفتکش شرکت ملی نفت و انتقال محموله آن به تانکری دیگر، ایران را بر سرجای خود نشانیده و در #مذاکرات آتی شروط خود را بر جمهوری اسلامی تحمیل کند...
🔻این دزدی دریایی به ۲ دلیل در #دریای_عمان انجام شد؛
اول، به باور فرماندهان نظامی آمریکایی #توان_دریایی ایران در دریای عمان از خلیج فارس کمتر است..
دوم، این که با توجه به کنترل جمهوری اسلامی بر #تنگه_هرمز بهتر بود این نفتکش در دریای عمان ربوده می شد...
🔹اما آمریکایی ها از ابتکار عمل و توان عکس العمل نیروهای واکنش سریع و تکاوران نیروی دریایی #سپاه غافل بودند و گمان آنها بر این بود که رخدادهایی که رزمایش های نظامیان ایرانی رخ می دهد صرفا نمایش است و در عمل آنها قابلیت عملیاتی در برابر نیروی دریایی قدرتمند آمریکا را ندارند...
🔸️به محض وقوع #دزدی_دریایی، پایگاه دریایی سپاه در دریای عمان (جاسک) که امامت نام دارد به حالت آماده باش کامل درآمد و با رصد صورت گرفته تکاوران سبزپوش ایرانی بوسیله هلیکوپتر بر روی نفتکش حامل نفت دزدیده شده هلی برن کرده و آن را به کنترل خود در می آورند و به سمت ساحل حرکت می دهند...
🔹همزمان چند فریگیت و ناوشکن آمریکایی برای توقیف مجدد نفتکش وارد عمل می شوند که قایق های موشک انداز و پهپادهای سپاه به کارزار وارد شده و نیروهای آمریکایی که به خوبی از توان موشکی ضددریایی و شناوری ایران آگاهی داشتند عقب نشینی را به صلاح دانسته و عملا عملیات آنها با شکست کامل مواجه شد.
🔻این عملیات نیروی دریایی سپاه چند پیام در بطن خود داشت؛
1️⃣ نیروی دریایی کلاسیک آمریکا از لحاظ تکنیکی و تاکتیکی قابلیت مقابله با نیروهای سپاه پاسداران که #جنگ_چریکی در دریا را به خوبی اجرا می کنند ندارد و این اولین تقابل ناموفق آنها نیز نبوده است...
2️⃣ توان رزمی دریایی سپاه منحصر به #خلیج_فارس نیست و یگانهای این نیرو می توانند در آبهای عمان نیز پیشرفته ترین عملیات ها را طراحی کرده و در سریع ترین زمان ممکن به اجرا درآورند.
3️⃣ آمریکا دیگر نمی تواند حتی در لفظ از #گزینه_نظامی در خصوص ایران سخن بگوید و این گزینه عملا از روی میز برداشته شده است...
4️⃣ رژیم صهیونیستی که مرتبا از حمله به ایران سخن می گوید ملتفت باشد که #توان_نظامی ایران چگونه می تواند در اندک زمانی در پاسخ به تهدیدات وارد عمل شود...
5️⃣ کشورهای عربی منطقه نیز که گمان می کردند می توانند #امنیت خود در برابر ایران را از آمریکا به عاریت بگیرند باید به این نکته واقف شوند که بهتر است مستقیما با قدرت اول منطقه وارد مذاکره و حل مشکلات شوند...
💬@kafesiasi
🔰تغییر نقش استانداران از «سرکوب مطالبات» به «حل مشکلات»/ آقای حجاریان؛ کسی که مردم را تهدید میدانست اکنون رفته است!
🔹«کشور قرار است به هم بریزد»؛ جمله ثابت اصلاحطلبان در ۱۶ سال گذشته و از زمانی که طیف تندروی آنان صحنه قدرت را ترک کرده، همواره به گوش میرسد. این جریان که در فتنه ۷۸ و ۸۸ در نقش آمر و عامل و در غائله آبان ۹۸ با بیکفایتی خود موجب تحمیل هزینههای سنگین بر کشور شده، اکنون نیز زمزمه ناآرامی اجتماعی را کوک میکند.
🔹حالا و پس از سکوت سنگین جریان اصلاحات در ماههای اخیر، سعید حجاریان، عضو جدا شده وزارت اطلاعات و از حامیان امنیتیترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی در مصاحبهای ادعا کرده است که: «ترکیب استانداران را ببینید! بیشتر نظامیاند؛ گویی برای درگیری آماده میشوند، برای مواجهه با وقایع غیرمترقبه. منتظرند خبری بشود. میترسند.»
🔹اما نگاهی به سوابق استانداران منصوب شده در دولت سیزدهم نشان میدهد که بر خلاف گفتههای سعید حجاریان، تنها در چهار استان و با دلایل روشن و مشخص سیاسی و امنیتی از استانداران توانمند نظامی استفاده شده است.
🔹از سوی دیگر و در استانهایی مانند خوزستان و سیستان و بلوچستان که در دولت گذشته نگاه امنیتی و اطلاعاتی در اداره آن حاکم بوده، نهتنها رویکرد مورد اشاره حجاریان صادق نیست، بلکه تکیه دولت کاملا بر استفاده از نیروهایی است که ماموریت اصلی آنان سامان دادن به وضعیت معیشت و اقتصاد مردم در کنار مسائل اصلی این استانهاست.
🔹در دولت سیزدهم تا کنون چهار استاندار با سابقه نظامی در استانهای آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، بوشهر و قم منصوب شده است. در آذربایجان شرقی به جهت مسائل مرزی اخیر با باکو، بوشهر به خاطر پایگاههای مهم نیروی دریایی و همچنین پروژههای حیاتی در پارس جنوبی، عسلویه و نیروگاه اتمی، خراسان رضوی به دلیل مرز مشترک با طالبان و استان قم به جهت فعالیت متکثر جریانهای انحرافی، از استانداران بومی و توانمند مسلط به مسائل امنیتی منطقه استفاده شده است.
🔹همچنان که طی روزهای گذشته، استاندار خراسان رضوی برای گفتگو درباره مسائل دوجانبه با طالبان به افغانستان سفر کرده است. تحرکات اخیر در مساله بنزین نیز مهر تاییدی بر درستی تحلیل دولت در خصوص اهمیت امنیت حوزه نفت و گاز در بوشهر بود. همچنین انتصاب یکی از سرداران با سابقه مبارزه با تروریسم منطقهای به استانداری آذربایجان شرقی، پیام روشنی برای تحرکات رژیم صهیونیستی در مناطق مرزی ایران و باکو داشت.
🔹نکته حائز اهمیت دیگر، نگاه «اقتصادپایه» دولت سیزدهم به مساله امنیت است. پیش از این، بیکفایتی دولت روحانی در رفع مشکلات عدیده مناطق محروم باعث شده بود تا کوچکترین مشکلات و کمترین مطالبات این استانها تا قبل از رسیدن به مرحله بحران امنیتی، بیپاسخ بماند. دولت جدید اما رونق اقتصادی را ضامن امنیت میداند و بر خلاف تیم روحانی با انتصاب استانداران امنیتی به دنبال سرپوش گذاشتن بر مشکلات مردم مناطق محروم نیست.
🔹در حقیقت دولت سیزدهم، بر خلاف دولت قبل مردم را تهدید نمیداند و اعتقادی به انتصابهای امنیتی برای سرکوب مطالبات مردم ندارد. آن چه که موجب بکارگیری نیروهای توانمند نظامی در چهار استان شده، نه ترس از مردم و شورشهای خیابانی، که چشمانی باز برای حراست از منافع ملی و مرزهای کشور است.
🔹این نکته را نیز نباید از نظر دور داشت که سابقه جهاد و خدمت در نهادهای نظامی نهتنها نقص و مانعی برای تصدی مسئولیتهای دیگر نیست، بلکه آنان را در برابر نیروهای فراری از جنگ و مبارزه، فضیلتی بیپایان است.
🇮🇷 @kafesiasi
⭕️گروه هکری «سایه سیاه» اطلاعات صدها هزار صهیونیست را منتشر کرد
اسرائیل هیوم:
🔹گروه هکری «سایه سیاه» در ادامه اقدامات ویرانگر خود ابتدا اطلاعات خصوصی نزدیک به ۳۰۰ هزار صهیونیست، سپس اطلاعات ۵۳۰ هزار صهیونیست دیگر را منتشر کرد.
🔹این هکرها اطلاعات را به شکل یک فایل اکسل در گروهی که در تلگرام ایجاد کردند، به اشتراک گذاشتند.
🔺سایه سیاه شامگاه جمعه اعلام کرد به اطلاعات تمامی سرورهای یک شرکت اینترنتی رژیم صهیونیستی با عنوان «سایبر سرو» دسترسی پیدا کرده است و در صورت پرداخت نکردن یک میلیون دلار باج، این اطلاعات را افشا خواهد کرد.
🌍 @kafesiasi
✅ اقدام شايسته رئیس جمهور و دستور برای شفاف سازی انتصابات
💠 از ابتدا روشن بود که جریان شکست خورده در انتخابات ۱۴۰۰ بعد از تشکیل دولت جدید در ادامه تحریفات خود به دولت حمله کرده و از کاه کوهی ترسیم کنند. در روزهای اخیر اخباری مبنی بر انتصاب برخی اقوام در دولت منتشر شد که فارق از صحت و سقم قضیه ،فضای بد بینی در اذهان عمومی مردم می گذارد. در این بین روزنامه های اصلاحطلبان پیشگام بوده و تلاش دارند با انتشار این دست خبرها و بزرگنمایی آن تاثیر مد نظر را بر جامعه بگذارند! اما امروز رئیس جمهور به این نوع خبرها واکنش جالبی نشان داده است که نشان از هوشیاری ایشان می باشد.
آیتالله رئیسی امروز خطاب به اعضای هیأت دولت تأکید کرد: باید به شدت مراقبت و صیانت نمود ... در جاهایی که فضاسازی نسبت به انتصابات رخ میدهد، اگر این فضاسازیها صحیح نیست، از عملکرد خودتان دفاع کنید، اما توجه داشته باشید که شایستهسالاری در دولت سیزدهم صرفاً یک شعار نیست، بلکه بستر و مبنای کار است و اگر انتقادات به یک عملکرد یا انتصاب شما صحیح است، باید سریعاً اصلاح کنید.
#دولت_صادق_الوعد
✍ سعید میرزایی
@kafesiasi
🔴 #جهاد_تبیین| در ۱۳ آبان چه گذشت؟
1⃣ #تبعید_امام_راحل: ۱۳ آبان۴۳
2⃣ #روز_دانش_آموز: ۱۳ آبان ۵۷
3⃣ #تسخیر_سفارت: ۱۳ آبان ۵۸
🇮🇷 رهبر معظم انقلاب: وقتی آمریکا سیطرهجویی خود را کنار بگذارد، میشود با او مانند دیگر کشورها تعامل کرد؛ اما این مسئله بعید است چون ذات استکبار، سلطهجویی و سیطرهطلبی است
➖➖➖➖➖➖➖➖
@kafesiasi
نمیدانید چرا در دولت روحانی جمعیت زیر خط فقر دو برابر شد؟!
یک کارشناس اقتصادی همسو با اصلاحطلبان و از حامیان سابق دولت روحانی میگوید: باید بررسی شود که چرا در دوره سه ساله 96 تا 99، جمعیت زیر خط فقر بیش از دو برابر شده است.
فرشاد مؤمنی در دیدار «مدیران مؤسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی» با بیان این که «متأسفانه مسئله فقر، امنیتی شده»، افزود: نتایج پژوهشها بهویژه مطالعه موسسه عالی پژوهش نشان میدهد که در دوره سه ساله ۹۶ تا ۹۹، جمعیت زیر خط فقر بیش از دو برابر شده و این نیازمند گفتوگوهای جدی است و باید بررسی شود که چه عواملی موجبات ایجاد این شوک را فراهم کرده است!؟.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه اکنون نیازمند گفتگوهای ملی هستیم، ادامه داد: متاسفانه در برخی سطوح حتی نگاه به مسائل اجتماعی و اقتصادی نگاهی امنیتی پیدا کرده و این موجب میشود واکنشها خاموش بمانند و زمانی که اوضاع شکننده شد دیگر آن موقع، اعتراضات و واکنشها قابل پیشبینی و قابل جمع کردن نخواهد بود.
مومنی با اشاره به نزدیک شدن به فصل بودجهنویسی در کشور گفت: رفاه را نمیتوان مستقل از تحولات فناورانه دید چراکه جزء حیاتیترین مسائل این است که آثار بنیه تولید ملی در مسائل سطح کلان دیده شود در حالی که اکنون به کلی نادیده گرفته میشود از طرفی فهم نظری از مسائل بسیار تعیین کننده است و در هدفگذاری برنامههای توسعه باید به آن توجه کرد.
درباره اظهارات آقای مؤمنی مبنی بر اینکه باید بررسی شود چرا جمعیت زیر خط فقر ظرف 3 سال دو برابر شد؟ گفتنی است: اولاً مدیرکانال آمدنیوز یک سال پس از انتخابات 96 در گفتوگو با یکی از کانالهای ماهوارهای ضد انقلاب فاش کرد «ما در انتخابات ۹۶ تحلیل داشتیم. اینجور نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل امنیتی داشت. میخواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟ ما بر اساس تحلیل امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشتسر فردی مثل روحانی. کشور باید به نقطه جوش میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف
سر کار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
ثانیاً از تحلیل امنیتی پروژه که بگذریم، به آدرسهای گمراه کنندهای میرسیم که برخی کارشناسان اقتصادی با وجود علم به انحرافی بودن مسیر دولت غربگرا (برجام و دیگر هیچ) در انتخابات دارند و در واقع به سیاق سوفیستهای کاسب کار معاصر فلاسفه یونانی، مغالطهگری کرده و شبه دانش خود را در خدمت سیاستبازان قرار دارند؛ از جمله نامه حمایت 163 کارشناس اقتصادی که ضمن تحریف برخی مسائل- و به جای تحلیل بیطرفانه و واقعی مسائل اقتصادی- خواستار رأی به نامزد ائتلاف اشرافی «اعتدال و اصلاحات» شدند.
نکته سوم، پاسخی است که آقای مؤمنی پیشاپیش و چند سال قبل به سؤال پسینی خود داده است. او 21 خرداد 94 در مصاحبه با روزنامه شرق ضمن پیشبینی یک آیندهفروشی خطرناک در دولت روحانی درباره کارکرد لیبرالهای وطنی گفته بود: «با کمال تاسف آنها که با رويکرد لیبرالی به مسائل اقتصادي نگاه ميکنند، آموزه بنیادگرايي بازار را همچون يک رويکرد نظري که با ضوابط و سازوکارهاي شناخته شده، در معرض آزمون تجربي قرار ميگيرد و در مورد کفايت آن داوري ميشود، در نظر نميگيرند، بلکه به اين موضوع به چشم يک ايدئولوژي نگاه ميکنند.به اين ترتيب اينها گزارهها را ابطالناپذير معرفي ميکنند؛ هرچند ده ها بار در معرض آزمون تجربي قرار گرفته و شکست خورده باشد. به عنوان يک مصداق شايد بتوان در مورد يکي از فهميدهترين آنها به مقاله بسيارمهم مسعود نيلي که در کتابي با عنوان اقتصاد ايران توسط موسسه نياوران در سال ٧٦ منتشر شده است، اشاره کرد.
]دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روحانی[ در اين مقاله، نيلي گزارش داده که اينها در تجربه آغازين تعديل ساختاري [دولت سازندگی] از بنيادگرايي بازار چه انتظاري داشتند و در عمل چه شد. اينکه ميگوييم با صداقت يک وجه مهم اين است که ايشان خيلي شفاف و صريح اعلام ميکند که ما از طريق دستکاري نرخ ارز فکر ميکرديم که ميتوانيم همه مسائل بنيادي اقتصاد ايران را حل کنيم. در اين مقاله
قدم به قدم توضيح داده شده است که چه شد نتيجه دقيقا خلاف انتظارات تئوريک رقم خورد و با شکست روبه رو شد.
اينها در مقام حرف زدن و تبليغات ادعا ميکنند که به روش علمي به مسائل نگاه ميکنند و براي هر مسئله هم راه حل مشخص دارند اما نيلي خيلي به صراحت گفته که در دام روزمرگي و واکنشهاي لحظهاي محض افتاده بوديم. جنبه روش شناختي اين بازتاب اين مورد است که با پارادوکسي روبه رو هستيم که من به آن ميگويم «پارادوکس غرور و ناتواني» . اينها که با غرور ادعا
براي همه مسائل راه حل دارند، هرکدام از اين راه حلهاي به اصطلاح مشخص، وقتي قرار شد به اقتصاد ايران و ويژگيهاي آن پيوند زده شود، با فاجعههاي بزرگ همراه شد . وجه روش شناختي مسئله را «کنت ارو» توضيح داده است که همان پارادوکس غرور و ناتواني است. وي ميگويد کساني که به بنيادگرايي بازار باور ايدئولوژيک دارند، آدمهاي هتاکي ميشوند. وي از موضع روش شناختي توضيح ميدهد که اينها چرا هتاک و کمحوصله هستند. نقطه عزيمت باورهاي روش شناختي اينها اين است که با فرض اطلاعات کامل، تحليلهاي اقتصادي را شروع ميکنند، بعد به طور طبيعي هرکس را که جور ديگري فکر ميکند نادان و مغرض فرض ميکنند چون بر اين باورند که به علم محرزشده اشراف دارند. اگر دقت کرده باشيد، نئوکلاسيکهاي وطني، همين هتاکي را دارند.»
@kafesiasi
تبرئه دشمن ، ترور نظام کار ویژه جریان اصلاحات
💠سیاست خارجی در دولت سیزدهم دچار تحولات اساسی شده است. در همین حال طیفی در داخل میکوشد مسیر و روش دیپلماسی را به سمت دوران انفعال و اعتماد به محور شرارت منحرف کند و ایران را از دستیابی به حقوق خود بازدارد. آنها در بازه زمانی منتهی به آغاز دور جدید مذاکرات نیز مطابق رویهای که در دوره گذشته داشتند، با آسودگی خاطر جای طلبکار و بدهکار را تعویض و نیاز حریف را تأمین میکنند. این طیف داخلی با دشمن بیرونی پیوستگی دارد و از همین جا میتوان گفت اگر میخواهید شبکه تحریف و جنگ روانی دشمن در داخل را به طرز دقیق شناسایی کنید، به مواضع رسانهها و چهرههای یک طیف بدسابقه درباره دیپلماسی معطوف به برجام و وضعیت توافق هستهای دقت کنید. این شبکه به جای اعتراض به کارشکنی و نقض پیمان توسط آمریکا و اروپا، ایران را تخطئه میکند. حتی تا آخرین لحظات نفوذ و اقامت خود در دولت قبل از تجارت ترس دست برنداشتند و آن گزارش کذا را پراکندند که جنگ روانی و ویراژ روی اعصاب مردم بود. میخواهند ایران در جایگاه متهم به میز محاکمه برود و حال آنکه ایران مدعی و عزتمند است، پیام اقتدار برای دنیا میفرستد و معادلات منطقه را مقتدرانه رقم میزند. شکلگیری نظم جدید جهانی با بازیگران غیرغربی و کاهش قدرت آمریکا و اروپا نیز طیف مذکور را به عنوان رکن داخلی کارزار غرب علیه ایران و زنجیره طلایی مقاومت اسلامی نگران کرده و به تکاپو انداخته است.
آنها پیش از این، در دوران مذاکرات برجام و پسابرجام نیز طرف ایرانی را گرفتار و محتاج نشان دادند و ناچار از توافق به هر قیمت. آمریکا و اروپا با خیال راحت، توافق را نقض میکردند اما در داخل مدعیان اصلاحات به جای بازخواست آمریکا، طرف خودی را مقصر وانمود میکردند! اینها به حریف پاس میدادند، آنها آبشار میکوبیدند. به همین دلیل فضای احقاق حق ایران طی مدت مذاکرات و اجرای برجام در دولت روحانی هیچگاه شکل نگرفت بلکه در نقطه مقابل، فضای فشار و کارشکنی علیه کشور روزافزون شد. حریف اطمینان یافته بود که زیرپا گذاشتن توافق هستهای بدون هزینه است. پس این وضعیت از یک همکاری و همسویی داخلی با دشمن خارجی در مقاطع مختلف نشأت میگرفت.
در آغاز دولت یازدهم و حتی پیش از آن، اعتماد به آمریکا را ترویج کردند، آمریکا را تزیین کردند و حلال مشکلات جا زدند، در حالیکه ژست دیپلماسی گرفته بود اما با آوردن داعش تا نزدیک مرزهای ایران سیگنال جنگ میفرستاد. توافقی نامتوازن را که در آن امتیازات هستهای یکجا و نقد در مقابل وعدههای واهی و بدون تضمین واگذار شد، فتحالفتوح خواندند و در ثنای سازش چه افسانهها که نساختند. برجامی را که بیشتر ماحصل دیکته نوشتن بوده تا مذاکره، متن مقدس نمایاندند و سیل برچسبها و اهانتها را به سوی منتقدان سرازیر کردند.
بدعهدی آمریکا و اروپا در برجام از سوی آنان توجیه و رفو شد. ایران را مقصر وضعیت و درمانده از تحریم جا زدند و با این خطا، آمریکا را به تحریم بیشتر تشویق کردند. همچنین، با رها کردن بخش مسکن، حذف کارت سوخت، حراج کردن ذخایر طلا و ارز، به تعطیلی کشاندن صدها کارخانه، عدم اصلاح ساختار بودجه و دپوی کالاهای اساسی در گمرکات و بنادر به پای اقتصاد قفل زدند. در نتیجه هم مشوق و پُل تحریم آمریکا شدند و مسبب تحریم خارجی بیشتر، هم در داخل، خودشان تحریمگر شدند و عامل تحریم داخلی ویرانگر. رفتاری که دشمن را به محفوظ نگهداشتن تحریمها و افزایش آن کشاند تا این طیف در داخل بگوید باید منابع قدرت خود را به دشمن واگذار کنیم تا تحریم نباشد! آنها با همین غرض، چنان فرصتسوزی به کشور تحمیل کردند که رکوردهای تورم و رکود و ضریب جینی شکسته شد. 8 سال فرصت کارآفرینی و رونق هدررفت و هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا شش رتبه تنزل پیدا کرد. کشور را از رشد و تعالی محروم کردند و دچار عقبگرد ساختند. شاید اگر تمام شبکه معارضان خارجی نظام هم تقلا میکرد، نمیتوانست اینگونه آسیب بزند.
این رویه وطنفروشانه با شلیک به شقیقه برجام و خروج آمریکا از آن نیز ادامه یافت. ایران را معطل اروپا کردند که جز وعدههای بیخاصیت و وقتکشی برای مهار ایران توانمند و متنفذ سودی نداشت.
اینطور نبود که آنها تنها به دموکراتهای آمریکا خدمت و اوباما را مؤدب و منجی وانمود کنند. برای ستاد انتخاباتی ترامپ هم پادویی و مذاکره مجدد را تجویز کردند. آن هم در شرایطی که او به دنبال القای تسلیم ایران بود و به چنین برگ برندهای نیاز داشت. اینکه نشان دهد ایران با وجود لگدمال شدن برجام مذاکره را پذیرفته است.
همزمان با روی کار آمدن بایدن و حتی پیش از آن نیز ایران را ضعیف و بدهکار جا زدند و اعتماد به دموکراتها را ترویج کردند و این در شرایطی بود که مقامات آمریکا بارها اعلام کردند زمانی به برجام بازمیگردند که ایران بر سر توان موشکی و نفوذ منطقهای خود معامله کند و دست
آنها بردارد. آنها هنوز سعی در کارچاقکنی و تبرئه دشمن و انحراف افکار عمومی دارند. عینا حرف بدخواهان و معارضان بیرونی را میزنند. همینها بارها و بارها درباره اقتدار موشکی و نقش و نفوذ منطقهای جمهوری اسلامی ایران اراجیف آمریکا و اروپا را تکرار کردند که معلوم است با ارکان و ریشههای اقتدار و انسجام نظام کار دارند و آن مؤلفههای حیاتی را هدف گرفتهاند. این طیف راه زیادهخواهی و طلبکاری را برای آمریکا هموار و با دروغ رفع تحریم معامله امنیت و اقتدار ایران را تئوریزه میکند. آنها خباثت و بدعهدی حریف را کاملا نادیده میگیرند و در داخل به دودستگی و تفرقه دامن میزنند.
این روند نشان از آن دارد هر زمان که همه یکصدا و متحد باید گریبان آمریکا و اروپا را بابت گستاخی میگرفتند، مدعیان اصلاحات در داخل آمریکا را مبرا کردند و مانع رسیدن ایران به حقوق خود شدند. در واقع آنها همواره جنگ و دعوا را به داخل کشاندند، در حالیکه غرب حتی دارو را تحریم کرده و حاضر به برداشتن تحریم نبوده و نیست. میتوان گفت، وطنفروشی و نوکرصفتی زیر دندان این طیف مزه کرده، سیستم بینالملل هر طیف و قدرتی را که علیه ایران کار کند، پاداش میدهد. برای این اندازه همکاری و حلقه به گوشی این طیف، شاید فقط مانده کاخ سفید برایشان مزد ماهیانه مقرر کند.
حسب آنچه مشاهده میشود، آمریکا در هر سه دوره اوباما- ترامپ- بایدن برجام را زیرپا گذاشت و حاضر نشد به تعهدات نقض شده خود برگردد. هم آمریکا و هم اروپا میگویند برجام بايد با توافقى وسيعتر و جامعتر جايگزين شود اما این طیف زیاده خواهی، قلدرمابی و ادامه عهدشکنی دشمن را کنار میگذارد و علیرغم سربرآوردن عقلانیت و عزت و اقتدار در سیاست خارجی، میخواهد ایران را متهم نشان دهد و به انفعال بکشاند. وضعیت کاملا روشن است اما آنها وارونه روایت میکنند. همزمان، اصرارشان برای واگذاری توان و برنامه موشکی و نقشآفرینی منطقهای ایران، سوق دادن کشور به سرنوشت لیبی است. چگونه میتوان ماهیت این تقلای تباهگر و نفرتانگیز را زیر سؤال نبرد؟ آنها چه هدفی را دنبال میکنند؟ واکاوی و ژرفنگری نمیخواهد، وقتی میشنویم و میبینیم سالهاست سرمایه دشمن شدهاند، پاسخ روشن است؛ آرمانزدایی و انقلابزدایی. آنان کار را از تحریف گذراندهاند و با سماجت بر بازخواست نظام و تبرئه دشمن بارها دست به ترور ماهیت جمهوری اسلامی ایران زدهاند اکنون نیز، اما استحکام ساخت درونی با مؤلفههای راقی مانع کامروایی آنها شده است. اما نقطه پایان این خیانتها کجاست؟ آنها باید پاسخگو باشند چرا از حقوق ایران کوتاه آمدند و با ضعیف نمایی دشمن را گستاختر کردند؟ این یاغیگری تا کی باید ادامه یابد و دشمنان قسمخورده را به این جمعبندی برساند که با وجودشان راحتتر میتوانند علیه ایران کار کنند و ضربه بزنند؟ با این وضع، در لزوم مهار و محو این شبکه تردیدی هست؟
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
♨️ فتنه بنزینی چگونه خاموش شد؟
*مقایسه رفتار دولت کنونی با دولت گذشته نشان میدهد اقناع مردم نقش مهمی در کنترل بحرانها دارد.
🔻حداقل چهار اقدام دولت در ورود سریع به حل مشکل همزمان با پذیرش واقعیت حمله به سیستم سوخت، اطلاعرسانی فوری و جبران حقوق شهروندی تضییعشده با اعلام تخصیص بنزین اضافی، از تبدیل شدن مسئله به معضل جلوگیری کرد. مقایسه این اتفاق با حوادث بنزینی آبان ماه دو سال قبل گویای تحول مدیریتی و برنامهریزی دولت سیزدهم در مقایسه با دوره اجرایی سابق کشور است.
🔻اولین و مؤثرترین اقدام دولت سیزدهم در مواجهه با قطع موقتی جایگاههای سوخت، حضور سرزده رئیسجمهور در جایگاه شلوغ و پرجمعیت میدان فردوسی و گفتوگو با مردم بود.
🔻یک هفته پس از وقوع اتفاق بقیه مشکلات حملات سایبری به شبکه هوشمند سوخت برطرف شد و مردم در همه جایگاهها میتوانند از کارت سوخت و سهمیه بنزین یارانهای خود استفاده کنند.
✅@kafesiasi
♦️ ایران و آمریکا؛ تبادل پیام در دریای عمان
#تحلیل_کوتاه
🔹 در خصوص اقدام اخیر نیروی دریایی سپاه در دریای عمان فارغ از جزئیات و کم و کیف ماجرا و روایتهای مختلف درباره آن ذکر نکاتی حائز اهمیت است:
🔸 قبل از هر چیز باید به هدف آمریکا از این اقدام آن هم در این برهه خاص پرداخته شود. به نظر میرسد هدف آمریکا از این اقدام نظامی به نوعی ترغیب ایران به مذاکره از طریق تهدید نظامی است.
🔸 آمریکا با این اقدام درصدد ارسال این پیام به ایران است که در صورت نپیوستن به مذاکرات و بازگشت به برجام این آمادگی را خواهد داشت تا از طرق نظامی از فروش نفت ایران جلوگیری نماید. لازم به ذکر است آمریکا در عمل ابزار تحریمی، حقوقی و یا اقتصادی برای اعمال محدودیتهای بیشتر علیه ایران ندارد و چارهای جز استفاده از ابزار نظامی نخواهد داشت.
🔸 در این راستا بر مبنای برخی روایتها به نظر میرسد آمریکا در این مسیر جدید در حال استفاده از ظرفیت دزدان دریایی علیه ایران است تا هم از تبعات رویایی مستقیم با ایران مصون بماند و هم ضربه مورد نظر را به ایران وارد کند. البته کاملاً محتمل است این ماجرای اخیر تا حدی در ادامه جنگ دریایی ایران و رژیم صهیونیستی نیز قابل ارزیابی باشد.
🔸 مسئله مهم و قابل توجه در این ماجرا این است سپاه پاسداران با اقدام قاطع و به موقع نظامی و بازگردانی این نفتکش به آبهای سرزمینی پیام اقتدار ایران را به طرف آمریکایی ارسال کرد و نشان داد با این که کشور در آستانه آغاز مذاکرات احیای برجام است از انجام اقدام نظامی در جهت تأمین منافع ملی خود هیچ بیمی نداشته و در این راستا از هیچ اقدامی کوتاهی نخواهد کرد.
✅ این ماجرا و کیفیت پایان آن که با اقدام قاطعانه ایران همراه بود در نهایت نشان داد ابزار نظامی نیز در مسیر فشار بر ایران بی اثر و فاقد قابلیت راهبردی است و ثمری برای آمریکا نخواهد داشت.
☘️ کانال کافه سیاسی 🌿
🇮🇷 @kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خميني (ره): رئیس جمهور آمریکا گفته است که ایران ما را تحقیر کرد. این اول کار است، ایران تا آخر شما را تحقیر خواهد کرد...
انتشار به مناسبت ١٣ آبان، سالروز اشغال لانه جاسوسی
@kafesiasi
14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک نکته تاریخی
✅ می دانید چرا لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ تسخیر شد؟
1⃣ به خاطر استرداد ندادن شاه به ایران
2⃣ دخالت و جاسوسی از ایران
3⃣ تلاش برای اختلاف افکنی و براندازی ایران
4⃣ حمایت از گروهک های تجزیه طلب و ترور رهبران و شخصیت های برجسته نظام
جالبه که بدانید انقلابیون چند روز پس از اشغال لانه ، برای نشان دادن حسن نیت خود، به صورت یک طرفه سیاه پوستان و زنان کارمند سفارت آمریکا را آزاد کرد، اما دولت وقت آمریکا هیچ حرکت برای تسلیم شاه به مردم مظلوم ایران انجام نداد!
🇮🇷🇮🇷🎥 نحوه برخورد آیت الله خامنهای با گروگانهای سفارت آمریکا پس از تسخیر لانه جاسوسی
@kafesiasi
✊🏻 مردم در ۱۳ آبان با تسخیر لانه جاسوسی، آمریکا را از ایران راندند. لذا امام فرمود: انقلابی بزرگتر از انقلاب اول.
🌍@kafesiasi