خدشه به خاطرات هاشمی توسط عبدالله نوری
✅ عبدالله نوری با ارسال نامه ای به محسن هاشمی درباره محتوای کتاب حضور و انصراف خاطرات سال ۷۸ اکبر هاشمی رفسنجانی ضمن زیر سوال بردن خاطرات وی نوشت: « هیچگاه درخواستی از مرحوم هاشمی برای رهایی از زندان نداشتم»
@kafesiasi
کافه سیاسی
تحلیل پایین را از دست ندهید. 👇👇👇 @kafesiasi
✅قصاص قبل از جنایت این بار با تابلوی مصوبه مولدسازی
🔹 حسین راغفر در گفت و گوی با بیان اینکه تجربه خصوصی سازی در ایران چیزی جز انتقال منابع عمومی به دوستان و رفقا نبوده است به مصوبه اخیر مولدسازی اموال بدون استفاده دولتی که قرار است در مزایده به فروش رسیده و پول آن به خزانه دولت واریز شود حمله کرده و مدعی شده است :« این شرایط کشور که متقاضی برای خرید اموال دولتی وجود ندارد آقایان میخواهند این دارایی ها را به ثمن بخس به چه کسانی واگذار کنند؟»
✅ نکات تحلیلی:
🔹بیان تجربه تلخ خصوصی سازی در دولت های گذشته که بیشتر جنبه گروهی و جناحی داشته است کاملاً درست می باشد اما جای تاسف است که این مسئله در حالی که هنوز در دولت به مرحله اجرا نرسیده به دولت فعلی نسبت داده می شود. جالب اینکه دکتر راغفر به اصطلاح، قصاص قبل از جنایت کرده و مدعی شده است : «تجربه نشان داده کسانی که جرات تصمیمگیری پیدا کردند، بیشترین تخلفات و خلافها را داشتند و گویا امروز هم عدهای با این مصوبه میخواهند به اقدامات خود پوشش قانونی دهند. »
🔹جالبتر اینکه وی می گوید :« معتقدم این مصوبه مولد سازی میتواند به معنای ورشکستگیهای سیاستهای اقتصادی دولت پس از جنگ تحمیلی تا کنون باشد.» که البته واژه می تواند به معنای قطعیت نیست و امکان این وجود دارد که این اتفاق نیفتد. اما در روزنامه مردم سالاری با حذف کلمه « می تواند» به گونه ای القا کرده است که سیاست های اقتصادی دولت کنونی با شکست مواجه شده است! ضمن اینکه وی در ادامه تأکید می کند که « دولت پس از جنگ تحمیلی تا کنون » که البته این هم مشمول تمام دولت ها از سال ۶۸ به بعد بوده است ولی تیتر تقطیع شده از سخنان راغفر ، شکست را فقط معطوف به دولت سیزدهم می کند!
🔹به نظر میرسد اگر تجربه تلخی هم در این باره وجود دارد _ که قطعاً دارد _ باید به دولت گوشزد شود که فرآیند مولدسازی، شفاف، قانونی، بدون باند بازی و غیره انجام شود، نه اینکه قصاص قبل از جنایت کرده و دولت را متهم به زد و بند و فروش دارایی های دولت به ثمن بخس کند!!!
🔹این القاء کردن ها در حالی است که اکثر کارشناسان اقتصادی از بزرگ بودن حجم دولت و سهم بالای 80 درصدی دولت در اقتصاد ملی گلایه دارند و معتقدند اموال فراوان در اختیار دولت از بازدهی لازم برخوردار نیستند و هزینه زیادی بدون داشتن عایدی بر اقتصاد تحمیل میکنند، لذا باید مولدسازی در این زمینه مولد سازی صورت گیرد. همچنین اقتصاد کشور باید مردمی شود.
✍سعید میرزایی
@kafesiasi
💢نیازمند اقدام اساسی
🔹این روزها مولدسازی دارایی دولت یکی از مباحث مهم بودجه 1402 است. بررسی عملکرد مولدسازی در قوانین بودجه سالانه نشان میدهد از سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۱ در مجموع نزدیک به ۱۳۲ هزار میلیارد تومان منابع از این حوزه در نظر گرفته شده که تنها ۸/۸ درصد از آن محقق شده است. همین عدم تحقق ۹۱ درصدی مولدسازی نشان میدهد موانع زیادی بر سر راه این منبع درآمدی وجود دارد.
🔸اما نکته قابل تأمل اینکه در لایحه بودجه سال آینده دولت ۱۰۸ هزار میلیارد تومان منابع در حوزه مولدسازی پیشبینی کرده که با رویههای قبلی، عدم تحقق آن منجر به کسری ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی خواهد بود.
🔹اما دولت در هفتههای اخیر مصوبهای از شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گرفته که اختیارات گستردهای به یک هیئت ۷ نفره برای تسریع در مولدسازی داراییها داده است. دولت برای تحقق این موضوع نیاز به تحرک و اقدام اساسی دارد.
@kafesiasi
موسیقی (جدید)_(47).mp3
5.17M
با شنیدن این صوت متوجه دیکتاتور بودن رهبر ایران می شوید!!!!!!!!!!
👌فوق العاده ، دوستان #نشرطوفانی
@kafesiasi
💢کارستان روایت اول
🔹«روایت اول» اصطلاحی رسانهای است که به تلاش رسانهها برای جذب مخاطب بیشتر از طریق سرعت و دقت زمان ارائه خبر و تحلیل گفته میشود؛ یعنی چه کسی اولین روایت از واقعه یا رخدادی را با چه مهارتی نقل کند. بررسیها و پیمایشهای علمی نشان میدهد که روایت اول ضریب نفوذ بیشتری در اذهان و افهام مردم دارد و با نوعی مقبولیت و مشروعیت همراه است؛ حتی اگر با مهارت هم دروغپردازی شده باشد.
🔸فوت مهسا امینی مصداق و مثال جدید روایت اول است. با این که دروغ بود اما با آرایشی که در رسانه پیدا کرد، توانست به تعبیر یکی از براندازان خارجنشین، به اسم رمز آشوب و اغتشاشات سال جاری تبدیل شود. در نقد و آسیبشناسی رسانههای خودی در جنگ رسانهای دشمنان گفته شد، ضعف اصلی در تأخیر روایت اول بوده است. یعنی با وجود دسترسی به اسناد پزشکی و دیگر مستنداتی که اگر در اختیار رسانه قرار میگرفت و به موقع به مردم منتقل میشد، خیلی از دروغها خنثی میشد و اسباب حضور خیابانی برخی از مردم را فراهم نمیکرد.
🔹این تجربه به قیمت گرانی حاصل شد اما امروز میبینیم که از آن در رخدادهای اخیر به خوبی استفاده شد. رسانهها و مسئولان بخشهای مربوطه در جنگ روایتهای اخیر مرتبط با دو حادثه حمله با انگیزه خانوادگی و شخصی به سفارت آذربایجان و حمله پهپادی به اصفهان خوب عمل کردند و با روایتی درست، به موقع و اقناعی و منطقی جلوی جوسازی رسانههای معاند را گرفتند. همزمان با وقوع انفجاری ضعیف در حد ترقهبازی در یک مرکز صنعتی و دفاعی در اصفهان، اکانتها و شبکههای اجتماعی وابسته به جریان معاند و نفاق اقدام به خبرسازیهای دروغ و متعدد از منظرهای مختلف باورپذیر پیرامون این رخداد کرده بودند که فصل مشترک همه آنها این بود که فضای امن زندگی مردم را ناامن جلوه بدهند و این تصویر وارونه را از داخل ایران بسازند که در ایران عملیاتهای ترویستی به راحتی انجام میشود و در پشت صحنه آنها هم نهادهای حاکمیت و دولتی قرار دارند. اما رسانههای خودی با ورود بههنگام و واکاوی ابعاد مختلف خبرها توانستند روایتگری اول و به موقع را ارائه و طراحیهای فتنهگون دشمنان را خنثی کنند.
🔸نکته مهم در این دو واقعه، ارائه روایت اول در زمان طلایی خودش بود که فرصت موجسواری و روایتسازی دروغ و خلاف واقع را از ضدانقلاب و خبرسازان ساکن در تیرانا(منافقین) گرفت. کاری که در این دو حادثه اتفاق افتاد، الگوی خبری و تحلیلی درستی برای مصاف رسانهای ما با دشمنان در صحنههای آینده است.
✍🏻فتح الله پریشان
@kafesiasi
کارخانههای شیمیایی رژیم اسرائیل هدف حمله سایبری قرار گرفت
🔻نهادهای نظامی و غیرنظامی رژیم صهیونیستی طی دو سال اخیر بارها مورد تهاجم هکرها قرار گرفتهاند و در همین رابطه شرکتهای شیمیایی این رژیم نیز از این حملات سایبری بینصیب نماند.
🔻این حمله توسط گروه موسوم به «لشکر الکترونیک قدس» انجام شد./ایرنا
@kafesiasi
pishraft .pdf
3.49M
🌸 رنگآمیزی کودکانه 🌸
❇️ معرفی تعدادی از دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران به کودکان و نوجوانان در قالب نقاشی و #رنگ_آمیزی
@kafesiasi