💠 همکاری وزارت نفت با بیش از ۵۵۰ شرکت دانشبنیان
اوجی (وزیر نفت) گفت: شرکتهای دانشبنیانی که طرف قرارداد با ما بودند ۱۵۰ شرکت بودند که خوشبختانه در دولت سیزدهم به بیش از ۵۵۰ شرکت دانشبنیان رسیده ...
بیشتر بخوانید
📆۱۴۰۲/۴/۲۵
#علمیوفناوری
#اقتصادی
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
💠 وعدهای صادق و تحقق آرزویی دیرین در سیستان و بلوچستان
پس از سالها انتظار و مطالبهگری با روشن شدن شعله گاز در سیستان و بلوچستان، وعده دولت به مردم این استان در راستای تحقق یک آرزوی دیرینه محقق شد.
هم اکنون بیش از ۱۳۱ هزار مشترک خانگی در این استان از گازشهری برخوردار هستند.💪
بیشتر بخوانید
📆۱۴۰۲/۴/۲۵
#افتتاح
#آببرقگازتلفن
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
💊🇮🇷 آغاز فرایند صادرات ۵۰ دستگاه پزشکی و ۱۰ داروی ایرانی به آفریقا
رئیس مرکز تعاملات بینالمللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، بازار آفریقا رو فرصتی جذاب برای شرکتهای دانشبنیان دانست و از آغاز فرایند صادرات ۵۰ دستگاه پزشکی و ۱۰ داروی ساخت ایران به این قاره خبر داد.
بیشتر بخوانید
📆۱۴۰۲/۴/۲۳
#اقتصادی
#پزشکی
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
💠 آزادسازی حریم رودخانه زاینده رود
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اصفهان از تخریب ۷۷ ویلا در حریم و بستر رودخانه زایندهرود خبر داد.
بیشتر بخوانید
📆۱۴۰۲/۴/۲۵
#محیطزیست
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
🌊 بزرگترین پارک آبی جنوب کشور در یاسوج به بهرهبرداری رسید
با حضور معاون گردشگری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کشور، بزرگترین پارک آبی جنوب کشور در شهر یاسوج به بهرهبرداری رسید.
بیشتر بخوانید
📆۱۴۰۲/۴/۲۶
#افتتاح
#ورزشی
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزنامه شرق یه خبری رو کار کرد که بعد معلوم شد ماجرا از بیخ دروغه، از برخورد با این روزنامه هم فعلا خبری نیست!!!🤨
#جریان_تحریف
#دروغ_اصلاح_طلبانه
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منوتو انقد وقیح شده که خبر تخلفات آشکار رو طلبکارانه تیتر میزنه!!!😏
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴به مناسبت سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸؛
🔶ناگفتههای رهبر معظم انقلاب درباره کسانی که باعث شدند امام جام زهر بنوشد
@kafesiasi
📢رشد بهره وری از منفی ۰/۶ درصد دولت گذشته به ۳/۶ درصد در دولت سیزدهم رسید
میر سامان پیشوایی؛ رییس سازمان ملی بهرهوری در افتتاحیه رویداد نوآوری بهرهور در حوزه انرژی، اظهار داشت: در برنامه هفتم، رشد اقتصادی هشت درصد را مورد هدف قرار دادیم؛ یعنی در پنج سال آتی مهمترین هدف کشور ارتقای بهرهوری و رشد اقتصادی از محل بهرهوری است.
وی با بیان اینکه در دهه ۹۰ عملکرد ضعیفی در حوزه بهرهوری داشتیم، افزود: رشد بهرهوری از سال ۹۰ تا ۹۹ در مسیر تنزلی و سراشیبی قرار داشت، اما در سه سال گذشته بهبود یافته است.
رییس سازمان ملی بهرهوری گفت: رشد اقتصادی در سال گذشته به چهار درصد رسید که ۳.۱ درصد آن از محل بهرهوری و مابقی از محل نیروی کار و موجودی سرمایه بود و به عبارتی ۷۵ درصد رشد اقتصادی از محل بهرهوری رخ داده است.
پیشوایی تاکید کرد: در سال ۱۴۰۱ شاخص بهرهوری در کل بالاترین مقدار را در ۱۰ سال اخیر داشت.
وی ادامه داد: متوسط رشد بهرهوری در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برابر ۳.۶ درصد بوده در حالی که این شاخص در ۵۰ سال گذشته ۰.۲ درصد و در دولت دوازدهم منفی ۰.۶ درصد بود.
رییس سازمان ملی بهرهوری بیان کرد: برای جبران عقبماندگی بهرهوری در دهه ۹۰ باید خود را با کشورهای موفق مقایسه کنیم، برای مثال کشوری در شرق آسیا نزدیک به ۱۹ درصد رشد اقتصادی از محل بهرهوری داشته است؛ بنابراین برای جبران این عقبماندگی راه طولانی در پیش داریم.
پیشوایی تاکید کرد: اگر رشد ۳ درصدی بهرهوری را در دو تا سه سال آینده داشته باشیم میتوانیم اثر آن را در سفره مردم ببینیم.
وی گفت: در دنیا در سال ۲۰۲۲ نزدیک به ۲۵۰ میلیارد دلار برای ارتقای بهرهوری در حوزه انرژی انجام شده است، در حالی که در بودجه سال ۱۴۰۰ در کل ۳۰ هزار میلیارد تومان در ارتقای بهرهوری انرژی مصوب شده بود؛ البته باید توجه داشت که پتانسیل لازم در این حوزه در داخل کشور وجود دارد.
رییس سازمان ملی بهرهوری اظهار داشت: در دنیا ۵۸ درصد از ۲۵۰ میلیارد دلار هزینه شده برای ارتقای بهرهوری جذب حوزه ساختمان شده است و بخش قابل توجهی نیز جذب حمل و نقل شده بود.
پیشوایی با بیان اینکه هدف از ایجاد جریان نوآور استفاده از ظرفیت دانش بنیان برای افزایش بهرهوری است، تصریح کرد: دولت زورش نمیرسد و امید ما هم به شرکتهای دانش بنیان است و دولت تنها کاری که میتوان انجام دهد این است که بستر لازم را فراهم کند.
#خبر_خوب
@kafesiasi
رئیسی ترمز گرانسازی شورای رقابت را کشید
👇👇👇
https://www.javanonline.ir/fa/news/1171688/%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D9%85%D8%B2-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D8%B4%DB%8C%D8%AF
@kafesiasi
✅ بازار سازی دولت سیزدهم برای کالاهای ایرانی
بهمن عبداللهی رییس اتاق تعاون ایران، با اشاره به سفرهای رییس جمهور به کشورهای مختلف جهان، اظهار کرد: گسترش روابط تجاری و اقتصادی در این دولت را شاهد هستیم که یک حرکت مناسب و ارزشمند است که میتواند در توسعه صادرات موثر باشد.
وی افزود: رییس جمهور با رویکرد تقویت تعاملات و توسعه صادرات سفرهای بسیاری به کشورهای مختلف جهان داشته است و عضویت ایران در سازمان همکاریهای شانگهای و سفر به آفریقا از دستاوردهای خوب دولت است.
رییس اتاق تعاون ایران تاکید کرد: بخش تعاون به عنوان یکی از ارکان اقتصادی از بازارسازیهای دولت سیزدهم در تعامل با کشورهای جهان حداکثر استفاده را خواهد کرد.
وی بر حمایت از تعاونیها تاکید کرد و گفت: کشورهایی که در صادرات پیشرفت دارند به خاطر دیپلماسی اقتصادی و حمایت دولتها از فعالان اقتصادی است در کشور ما نیز بخش تعاون از این فرصت بهره خواهد برد.
عبداللهی بیان داشت: بخش تعاون همگام با سیاستهای دولت توانسته از این فرصت حداکثر استفاده کند طبق آخرین گزارشها، سال گذشته صادرات بخش تعاون صادرات به ۱.۶ میلیارد دلار رسید و رشد صادرات ۲ برابر سرعت رشد سایر بخشها بوده است.
رییس اتاق تعاون ایران خاطرنشان کرد: این جهش در توسعه و تقویت صادرات بخش تعاون خوب است ولی کافی نمیدانیم و تلاش خواهیم کرد با تسهیل و رفع موانع این رقم صادرات را به حد بالاتر ارتقا بدهیم.
@kafesiasi
📌 #خبر_ویژه
🔹اعتراف هم میهن به کلاه بزرگی که اوباما سر روحانی گذاشت
روزنامه هم میهن بر خلاف دعاوی دولتمردان روحانی میگوید: «توافق هستهای عملاً نه توافقی میان دو کشور، که میان دو دولت روحانی و اوباما بود».
این روزنامه نوشت: «23 تیرماه سال 94، برجام به تصویب کشورهای 1+5 رسید و نشانههایی از تغییر راهبرد در سیاست خارجی ایران و آمریکا را نسبت به هم نمایان ساخت. مشکل اصلی از ابتدا، خوشبینی فزاینده طرفین به این توافق بود. طرف ایرانی به دلایلی همچون کسب پولهای بلوکهشده، خروج ایران از فصل هفتم منشور ملل متحد و فراهم شدن زمینه سرمایهگذاری خارجی، از امتیازات بهدستآمده خشنود بود و طرف آمریکایی به برجام بهعنوان پیشزمینهای جهت متفاوت شدن سیاست خارجی ایران نگاه میکرد. طرفین، قطعنامه ۲۲۳۱ را بهعنوان ضامنی قوی جهت ماندگاری برجام نگاه میکردند اما چالش موجود این بود که برجام توافقی میان دولت اوباما و روحانی بود و در هر دو کشور، اجماع قوی در مورد آن وجود نداشت. در ایران دولت روحانی بهدنبال بزرگترین دستاوردش در شرایط تحریمی بود که به آن دست یافت؛ اما برخی نهادهای قدرت با مفاد آن زاویه داشتند و در آمریکا نیز برجام با دور زدن مهمترین نهاد قانونگذاری آمریکا یعنی «سنا» به سرانجام رسید.
با تحول در دولت آمریکا و روی کارآمدن دونالد ترامپ، معنای این توافق برای آمریکای ترامپ بسیار کمرنگ بود. در برجام هیچ سود اقتصادی معناداری برای آمریکا دیده نشده بود و از سوی دیگر این موضوع از نگاه رئیسجمهوری با نگاه بیزنسمنگونه اصلاً مطلوبیت لازم را نداشت. این درحالی بود که برجام، تورم انتظاری را در ایران به پایینترین حد ممکن رساند و ایران را از خطر حمله نظامی برای مدتی دور نگه داشت و با بهرسمیت شناخته شدن غنیسازی تا حدود
چهار درصد، برای اولینبار آمریکا، به غنیسازی کشوری دیگر رسمیت میبخشید.
مفاد برجام طوری چیده شده بود که مظنون اصلی خروج از آن احتمالاً ایران خواهد بود، اما خروج رسمی از برجام از سوی آمریکای ترامپ صورت گرفت. خروج دولت ترامپ به امضاکنندگان برجام یادآور ساخت که صرف تایید یک دولت به پایداری توافق کمک نمیکند و تنها رای سنای آمریکا به توافق میتوانست «ضامن محکم» ماندگاری برجام باشد و از سوی دیگر خوشبینی طرف آمریکایی هم برای گسترش مذاکرات به فراتر از برجام نیز به محاق رفت.
آنالیز برجام با توجه به شرایط فعلی در دولت رئیسی، دولتی که به تعبیر اقتصاددانان برجسته بهعنوان تنها دولت در دو سال پیاپی تورم دورقمی بالای پنجاه درصد را از پایان جنگ جهانی دوم تاکنون به ملت ایران تحمیل کرده است، نشان از آن دارد که برجام آنچنان که دشمنانش در ایران بیان میکردند توافق بدی نبود و از سوی دیگر آمریکای بایدن و اسرائیل هم نتوانستند توافق جامعتری را به ایران بقبولانند و افزایش غنیسازی ایران به شصت درصد نشان از آن دارد که این توافق برای آنها نیز بدون مزیت نبوده است و حداقل از نظر امنیتی مؤثر بوده است.»....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269349
@kafesiasi
سد چمشیر بعد از ۲۸سال افتتاح شد!
این سد نقش مهمی در تامین برق استان داره
اینکه سدسازی باعث برخی معضلات زیست محیطی میشه بر کسی پوشیده نیست اما برای
کاهش این معضلات دولت در کنار تکمیل سد چمشیر اقدام به تولید و کاشت ۱۵۰ هزار اصله نهال از گونه های جنگلی و متناسب با اقلیم منطقه کرده!
💢 مشخصات سد:
_حجم مخزن سد چمشیر، ۱۰ برابر حجم مخزن سد کرج
_قابلیت تولید ۱۷۶ مگاوات برق
_ قابلیت تامین آب ۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی
_ تأمین آب مورد نیاز سه استان کهگیلویه و بویر احمد، خوزستان و بوشهر
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @Naghsherahsiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یک اعتراف تلخ از بازیگر زن کاملا آزاد
🔻اگر اعترافاتش را بشنوید شاید شما هم به این نتیجه برسید که مرگ بر آمریکا و مرگ بر اقتصاد آمریکا، مرگ بر درآمد های صنعت آمریکا مرگ بر آزادی های آمریکا
✍عالیه سادات
@kafesiasi
🔴 ارزشی ها: نترسید، نلرزید، ما همه با هم هستیم 😂
🔹 حداقل بزارید جمهوری اسلامی زخمی و کشته ها رو از تو خیابون جمع کنه بعد دوباره فراخوان بدین!😂 نفس مون بند اومد!
🔹 داداش، فراخوان ساعتی دادید خبری نشد، فراخوان روزانه دادید بازهم همون تکرار شد(با فتحه بخون 😁)، فراخوان سه روزه دادین که اونم دریغ از یه ترقه 😂
🔹 حالا مگه تو خود ایران غلطی تونستید بکنید که فراخوان جهانی دادین؟
🔹 نیرو دارین؟ اگه ندارین از بسیج بفرستیم کمک 😂
🇮🇷@kafesiasi
🔴 یادتونه میگفتین چرا اینترنشنال درست منبع خبرو نمیگه، مثلا میگه یک مسئول، یک سخنگو؛ ...
🔹 حالا اومده مرزهای اعتبار رسانه رو جابجا کرده و همینطوری یه جمله رو نوشته و انتظار قبول کردن داره!
🔹 باشه داداش تو همینطوری حرفت سنده
🇮🇷@kafesiasi
29.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بانک ها غلط می کنند بنگاه داری کنند!!!
🔹️امروز یکی از دلایل تورم، نقدینگی هست که توسط بانک ها به وجود آمده است.
.
🔹️ بانک ها به پرسنل خود ۱۶۴ هزار میلیارد تومان وام دادند که یک نقدینگی بسیار بالا برای کشور محسوب می شود، این وام یکی از دلایل مهم برای تورم به وجود آمده است.
🔹️وظیفه اصلی بانک ها حمایت از تولیدات بود در حالی که بجای پرداخت وام به تولیدات، املاک خریداری و بنگاه داری می کنند که این باعث گرانی املاک هم شده است.
🔹️نمایندگان اگر قرار بود به مردم کمک کنند و جلوی تورم را بگیرند باید #تفحص_از_بانک ها را تا الان شروع می کردند.
🔹️ از طرف دیگر قانونی را مصوب می کردند که بانکها موظف شوند در یک زمان معین تمام املاک سرمایه ای را بفروشند و پول حاصل از آن را به حمایت از تولیدات اختصاص دهند، بعد از آن تاریخ هرگونه ملک سرمایه ای به نفع مردم ضبط و به دولت داده، دولت فروخته و برای کارهای عمرانی کشور هزینه کند.
#تورم
#نقدینگی
#بانک
#مجلس
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه مهم به سخنرانها و تریبوندارها
✅ به مردم #امید صادق بدیم
🔸 آرزو و امید، دو رحمت برای #امت_پیامبر
💢 عواقب ناامیدی در دنیا و آخرت
__________________
@kafesiasi
آخرین وضعیت پروندۀ متهمان اقتصادی
🔹سخنگوی قوه قضائیه: بابک زنجانی به اتهام اخلال در نظام اقتصادی به اعدام و رد مال محکوم شده و از بدو تشکیل پرونده تاکنون در زندان است و یک روز هم مرخصی نرفته.
🔹حسین فریدون محکوم به ۵ سال حبس و پرداخت ۱۵.۵ میلیارد تومان جریمه و انفصال از خدمت است. او به علت بیماری ۲۲ تیر با تشخیص پزشک به خارج از زندان اعزام شد و بستری است.
🔹عباس ایروانی همراه ۸ نفر کارمند گمرک به اتهام اخلال در نظام اقتصادی محکوم و حکم صادر شده و در فرایند ابلاغ است.
🔹حسین هدایتی به ۱۲ سال حبس و شلاق تعزیری و رد مال به میزان ۴۸۰ میلیارد تومان و انفصال از خدمت محکوم شده است. او در ندامتگاه تهران بزرگ است. او ۲۴۲ میلیارد تومان رد مال کرده است.
🔹هادی رضوی از ۱۴ مرداد ۹۸ در حبس بوده و در تاریخ ۹ آبان سال ۱۴۰۰ اعادۀ دادرسی او پذیرفته شده و درحال رسیدگی است. فعلاً او آزاد است و منتظر نتیجۀ نهایی پرونده در شعبه همعرض هستیم. در خصوص رد مال هم مقادیری بهصورت نقد پرداخت شده و مقادیری از اموالش هم توقیف شده است.
🔹محمد امامی به اتهام اخلال در نظام اقتصادی محکوم به تحمل ۲۰ سال حبس، پرداخت ۷۲۵ میلیارد تومان، رد مال و انفصال از خدمت است. اکنون او در زندان به سر میبرد.
#مفاسد_اقتصادی
@kafesiasi
💢هيئت جاي چيست؟!
🔹محرم از راه رسیده است و بار دیگر در هر کوچه و برزن به نام اباعبدالله(علیهالسلام)، تکایا و هیئات مذهبی برپا گردیده است. همه آنها که دل در گرو نام حسینبن علی(علیهالسلام) و خاندان عصمت و طهارت دارند در محفلی بزرگ به نام «هیئت» گرد هم خواهند آمد. هیئت آن اجتماعی مردمی است که در مراحل مختلفی تاریخ تشیع کارکردهای مختلفی داشته است. روزگاری پرچمداران احیاء نام اهل بیت(علیهالسلام) بوده، روزگاری به سنگری برای مقابله با تهاجم اجنبی بدل شده و زمانهای پایگاه مبارزه با طاغوت و مجاهدت برای تشکیل حکومت اسلامی قرار گرفته است.
🔸امروز آنچه در صدر مسائل هیئتها قرار دارد، جهتگیری کلی محتوا و مطالبی است که در این مجالس در قالب سخنرانی و مداحی ارائه میشود و انتظار آن است که محتوای این جلسات در راستای اقامه امر سیدالشهداء(ع) و مبتنی بر اهداف و آرمانهای نهضت حسینی باشد. همانطور که هر فرصتی اگر در مسیر درست به خدمت گرفته نشود، میتواند تبدیل به تهدیدی شود، هیئتهای مذهبی نیز که یکی از مهمترین پایگاه تبلیغ و ترویج آموزههای مکتب اهل بیت(ع) است اگر با مراقبت همراه نباشد میتواند به انحراف کشیده شود!
🔹در سالهای اخیر جریانهایی انحرافی تلاش کردهاند تا هیئات مذهبی را از روح و جوهره خود جدا سازند. یکی از این جریانها که توسط حکیم فرزانه انقلاب اسلامی به جریان «تشیع انگلیسی» شهرت یافته است، الگویی از هیئتداری را ارائه میکند که میتوان آن را «هیئت سکولار» نامید.
🔸در هیئت سکولار، قرائتی از نهضت امام حسین(ع) ارائه میشود که در آن نسبتی بین اسلام و سیاست وجود ندارد و این در حالی است که رکن اساسی نهضت حسینی مبارزه با قدرت فاسد و حاکمیت ناخلفی است که به زور بر جایگاه صالحان و انبیاء و اولیاء الهی تکیه زده بود.
🔹حکیم انقلاب تکلیف را در این زمینه به خوبی مشخص کردهاند. ایشان در پاسخ به این سؤال که: «هیئت جای چیست؟» میفرمایند: «جای جهاد. هیئت، کانون جهاد است؛ جهاد فیسبیلالله، جهاد در راه احیای مکتب اهل بیت(ع)، مکتب امام حسین(ع)، مکتب شهادت. خب ائمه(ع) چه جور جهادی میکردند؟ ائمه جهاد نظامی که نمیکردند؛ جز معدودیـ فقط حضرت امیرالمؤمنین(ع)، امام حسن مجتبی(ع) و حضرت امام حسین(ع) با شمشیر جنگیدندـ بقیه ائمه که با شمشیر نجنگیدند؛ جهادشان چه بود؟ «جهاد تبیین»؛ همین که بنده مکرر تکرار میکنم تبیین یا جهاد تبیین، تبیین کنید، روشنگری کنید. هیئت، محل جهاد تبیین است.»
✍🏻مهدی سعیدی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارگران مشغول عشق هستند
خوش بحالشون...
🏴@kafesiasi