🔴سرمایه اجتماعی و وزن سیاسی کم اصلاحطلبان
🔺انتخابات مجلس نهم در تاریخ 12 اسفندماه سال 90 با مشارکت 63٪ مردم برگزار شد؛ شرکت نکردن اصلاحطلبان به کاهش مشارکت نینجامید؛ اما نتیجه هرچه بود به کام اصلاحطلبان نبود. با این وجود همین جریان در انتخابات سال 94 با تمام قوا وارد عرصه شدند و لیست 30 نفره واحدی را برای تهران به سرلیستی محمدرضا عارف معرفی کردند. با وجود آنکه برخی چهرههای این جریان ردصلاحیت شده بود؛ اما با وارد کردن چهرههای نزدیک به علی لاریجانی، نهایتا لیست 30 نفره خود را تکمیل و به مجلس فرستاد؛ چراکه شانس بالایی برای رأی آوردن داشتند.
این روند مشارکت و الگویی که دستکم در انتخابات سه دوره گذشته مجلس به دست آمده نشان میدهد که قهر یا بهانهجویی و یا حتی تحریم انتخابات از سمت اصلاحطلبان در نتیجه مشارکت، تأثیر آنچنانی نداشته و شاید هم به قول آقای مطهری در صورتی که همه اصلاحطلبانی که در این دوره ثبتنام کردهاند، تأیید صلاحیت شوند، تأثیر پنج درصدی بر مشارکت را رقم میزنند.
با این تفاسیر میتوان گفت که علیرغم همه این کرشمههای سیاسی از سمت اصلاحطلبان، خود افراد این جریان از وضعیت اجتماعی و وزن سیاسی نامطلوبشان اطلاع دارند و با کنشهای سیاسی رادیکال و گاهی اپورتونیستی بیشتر به دنبال پوشش ضعف عدم مقبولیت اجتماعیشان هستند تا پیشبرد منافع اصلاحات. آنها رویکرد دموکراسی به شرط چاقو را در پیش گرفتهاند تا بتوانند حداقل از انتخابات استفادهای در راستای ترمیم سرمایههای اجتماعی اصلاحات ببرند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ آرمان ملی هم اعتراف به شکست ادعای حاکمیت یکدست از سوی اصلاح طلبان کرد!؟
💢مدتها بود که موضوع خالص سازی و حاکمیت یکدست از دهان این روزنامه نمی افتاد. اما حالا با رد بودجه دولت تمام آنچه نخ کرده بودند، پنبه شده است.
💢این روزنامه اصلاحطلب در گزارش خود نوشته است:« کلیات لایحه بودجه 1403 از سوی مجلس رد شد. این خبری بود که طی 2 روز گذشته بسیار در رسانهها مطرح و بازتاب یافت و هر کسی از ظن خود به این مساله واکنش نشان داد.اما واقعیت امر بر آن است که این مساله اختلاف بهارستان و پاستور را نشان داد. برخی معتقدند که انتخابات در پیش است و نمایندگان خواستند.»
👇👇👇
تقابل بودجهای پاستور و بهارستان
https://www.armanmeli.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-4/1083520-%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%AC%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
بادامچیان، دبیرکل کهنهکار حزب موتلفه اسلامی با اشاره به جریان اصلاحات گفت: «کسانی که واجد صلاحیت شناخته نمیشوند اعتراض میکنند و این امری طبیعی است ولی اگر حرفهای اصلاح طلبان صحیح بود مجلس سوم و مجلس ششم دارای اکثریت اصلاح طلبان نمیشد و دولتهای اصلاح طلب دارای رئیس جمهور تایید شده توسط شورای نگهبان نمیشدند. اکنون نیز طبق اطلاعات مردمی تعداد قابل توجهی از اصلاح طلبان ثبت نام کردهاند اگر آنها قطعا میدانستند که تایید نمیشوند ثبت نام نمیکردند البته باید منتظر نتیجه نظرات شورای محترم نگهبان در دی ماه بود و بعد اظهار نظر کرد.»
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ غیر میهن بازی برای هم میهنان آذربایجان غربی!
🔺 روزنامه هم میهن متعلق به کرباسچی مفسد اقتصادی سالهای نه چندان دور در گزارشی تلاش کرده است فضای تیره و تاری از استان آذربایجان غربی تصویرسازی کند!
در 👇 بخشی از این گزارش و در ادامه متن کامل گزارش را بخوانید.
«آذربایجان غربی، استراتژیکترین استان مرزی کشور بعد از خوزستان است؛ استانی که با سه کشور عراق، جمهوریآذربایجان و ترکیه، مرزهای مشترک دارد و قومیتهای گوناگونی را در خود جای داده است. براساس همین موقعیت به نظر میرسد که وضعیت این استان باید برای مقامات دولتی و حکومتی مهم باشد. اما این استان در سالهای اخیر به دلیل مشکلات اقتصادی، محیط زیستی و اعتراضات مدنی و موقعیت استراتژیک آن فضای امنیتیتری را تجربه کرده است. یکی از دلایل مهم حساسیت در این استان، اختلاف میان کردها و ترکها است، اگرچه به عقیده برخی چهرههای سیاسی در این استان، مردم این استان متحدتر از آن هستند که صدای اختلافات قومیتی در آنجا را به گوش مردم کشور برسانند، اما نگاهی به تاریخچه اختلافات قومیتی در این استان این را تایید نمی کند»
🔺خود کرباسچی و دارو دسته اش بی آینده اند برای مردم آذری زبان ما آینده تیره و تار ترسیم می کنند.
غیر هم میهنی خودت را ثابت کردی آقای مهندس!؟
👇👇👇
مرزنشینانِ بیآینده
https://hammihanonline.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-18/10902-%D9%85%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
برخورد گشت ارشاد مدیران با ۶۰ مقام دولتی
https://irannewspaper.ir/8354/1/77329
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ آقای شورای نگهبان ؛ لطفاً بین هیچ یک از داوطلبان تفاوت قائل نشوید؟
💢 کاملاً نسبت به اینکه باید در مقابل هر فسادی ایستاد اعتقاد راسخ داشته و دارم. اما گویا جریان اصلاحات با توجه به ضعیف بودن حافظه بلند مدت جامعه و پرداختن به موضوعات تازه تلاش دارد از آب گل آلود ماهی بگیرد!
💢در اینکه ساداتی نژاد وزیر سابق کشاورزی تا چه حد در ایجاد و تداوم فساد چای دبش مقصر بوده یا نبوده ، بایستی مراجع قضایی اعلام کند و ما قضاوتی نمی کنیم، اما نکته اینجاست که آیا روزنامه سازندگی،درباره سایر داوطلبانی که تنها اتهاماتی دارند و هنوز در محکمه ثابت نشده است نیز چنین تیتر میزند ؟
🔺آیا نمی دانیم که بیش از ۲۵ هزار شکایت علیه حسن روحانی شده است؟ یا اینکه محمد شریعتمداری برای چه از دولت روحانی کنار گذاشته شد ؟
✍ سعید میرزایی
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
#انتخابات_خبرگان
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔴روزنامه اعتماد یک مدلی گزارش درباره ارتباط فساد و خالص سازی داده که انگار فساد چای دبش اولین فساد تاریخ است!؟
🔺پریدن از روی پله اول و روایت ماجرا از پله دوم یکی از تاکتیک های جنگ رسانه ای است که قطعاً جریان اصلاحات استاد تمام آن است.
اما مخاطبین گرامی توجه داشته باشند که با سواد رسانه و کمی مطالعه می توان دروغ این گزارش را کشف کرد و فریب آنان را نخورد.
🔺آیا خالص سازی در دوران هاشمی رفسنجانی هم بوده که فاصل خداداد بزرگترین فساد چند دهه تاریخ انقلاب را انجام داده بود.
چرا کسی از ارتباط شهرام جزایری با مهدی کروبی چیزی نمی گوید ؟
چه کسی بابک زنجانی را گنده کرد و سرانجام در دولت احمدینژاد لو رفت؟
اصلاح طلبان استاد سانسور خیلی از ماجراها هستند مراقب باشید.
متن کامل گزارش اعتماد
👇👇👇👇
https://www.etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/210653/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D9%81%D8%B3%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%D8%AE%D8%A7%D9%84%D8%B5-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔺مخالفت دولت با ایده افزایش قیمت سوخت در مجلس
👇👇👇
https://irannewspaper.ir/8354/1/77331
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ملاک کتایون ریاحی را جدی بگیرید!؟
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅چرا کسی علیه علی مطهری موضع گیری نمی کند؟
🔺سخنان یک ماه پیش حجه الاسلام پناهیان درباره کمک به مردم غزه چنان با واکنش جریان اصلاحات روبرو شد و برخی روزنامه های زنجیره ای اصلاحطلب واکنش شدیداللحنی را داشتند!
🔺دیروز هم علی مطهری با ادبیاتی دیگر، همان سخنان را تکرار کرده است. اما دریغ از یک واکنش ؟!
🔺علی مطهری گفته است: ما که کمک مالی، جانی و تسلیحاتی به غزه نکردیم، مسلمان نیستیم! هر مسلمانی صدای مسلمانی را بشنود که فریاد میکند مسلمانان به فریاد من برسید و او را کمک نکند، دیگر مسلمان نیست.
🔺به نظر شما دلیل این دوگانگی چیست؟
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔺عوامل مشارکتساز و مشارکتسوز چه فاکتورهایی میتوانند باشند؟
🔺میان اصلاحات و رادیکالیسم، حتماً اصلاحات موجهتر است
▫️پرویز امینی استاد دانشگاه به تسنیم گفته:
🔻الآن سالهاست که با نوعی کثرتگرایی در جامعه مواجهیم که خود را در سبک زندگی و پوشش و مسائلی از این دست نشان میدهد. در حال حاضر مجادلهای در این حوزه در فضای اجتماعی داریم که این روی مشارکت مؤثر است.
🔻اگر مجادله درباره پوشش در راس مسائل قرار گیرد و جامعه را در وضعیت تقابلی در مسئله حجاب قرار دهد و به عبارت دیگر جامعه بر سر این موضوع دستهبندی و تقسیم بندی شود، تأثیر منفی در مشارکت سیاسی خواهد داشت. موضوع حجاب را هایپرپالتیک کردن و آن را به حد اعلای موضوعات سیاسی رساندن، قطع نظر از اینکه چه تصمیمی میخواهیم بگیریم، فینفسه آسیبزاست و به نفع مشارکت سیاسی نیست. ضمن اینکه بعضی تصمیمات در این زمینه که عاقلانه و معقول هم نیست، سر جای خودش! ولی اصل این است که این مسئله نباید در بالاترین سطح مناقشات اجتماعی قرار بگیرد.
🔻موضوع دیگر موثر در مشارکت، زمینههای سیاسی است. در یک انتخابات، باید رقابت شکل بگیرد و انتخابهای متفاوت برای جامعه وجود داشته باشد؛ مردم انتخابات را امر مثبت و تاثیرگذار در زندگیشان ببینند و احساس کنند که میتوانند به کسی نمایندگیشان را واگذار کنند. مسیری که هیاتهای اجرایی تا اینجا آمده، متناسب با رقابتپذیر کردن انتخابات نیست. لذا پس از این شورای نگهبان و رسانهها میتوانند در بهبود وضعیت انتخابات موثر باشند.
🔻میان اصلاحات و رادیکالیسم، حتماً اصلاحات موجهتر است. نمیگوییم رویکرد اصلاحات به معنای واقعی کلمه، همه مسائل را حل میکند، ولی این را میتوان گفت که فایده بیشتر و هزینه کمتر دارد. در مقابل، رادیکالیسم هزینه بیشتر و فایده کمتر دارد.
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 با تشکر از بسیج نیویورک از ارسال این فیلم
تظاهرات مقابل مقر سازمان ملل و پایین کشیدن پرچم صهیونیستها
🔹حامیان ملت فلسطین در جریان برگزاری تظاهراتی گسترده مقابل مقر سازمان ملل هنگام برگزاری جلسه اضطراری در رابطه با آتشبس در غزه، پرچم رژیم صهیونیستی را پایین کشیدند.
#طوفان_الاقصی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ تمام دعوا سر سبک زندگی است!
💢به نظر شما مهمترین دعوای جریان غرب و ایران اسلامی سر چیست؟ آیا آنها از ایران هسته ای واهمه دارند؟ اگر داشتند، غربی ها که کلاهک های هسته ای دارند!
آیا دلیل دیگری می توان متصور بود؟
💢به نظر بنده ، تمام دعوای بین جریان غرب و ایران اسلامی ، دعوای سبک زندگی است. از این رو سالهاست می گفتیم که جریان اصلاحات به نیابت از غرب در داخل ایران به دنبال تغییر سبک زندگی مردم در تمامی زمینه هاست، اما گوشی نبود که صدا ما را بشنود!
💢حالا آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات در اعترافی مدعی شده است:« دیر یا زود باید حق انتخاب سبک زندگی مردم را به رسمیت بشناسید»!!!!
🔴#تهاجم_فرهنگی و ولنگاری_فرهنگی هدف اصلی نایبان غرب در ایران با عزت و با شرف است. آنهایی که می گفتند نباید به زور به بهشت برد، اما خودشان به زور می خواهند مردم را جهنمی کنند!
✍ سعید میرزایی
#جنگ_شناختی
#جنگ_روایتها
#سبک_زندگی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
📗معرفی_کتاب📗
«آخرین سفر شاه» اثر ویلیام شوکراس از نخستین کتابها درباره مسایل سالهای آخر حکومت محمدرضا پهلوی است ، در این کتاب مسائلی نظیر: جریانهای دوره انقلاب، زندگی محمدرضا پهلوی در تبعید، سیر بیماری وی، جنجال معالجه و چگونگی مرگ وی به رشته تحریر درآمده است.
نویسنده کتاب روزنامهنگار انگلیسی است که به استناد کتابها، گزارشها، مقالات و مصاحبه با اشخاص بسیاری که با شاه و دربار ارتباط داشتند، به روایت زندگی آخرین شاه ایران پرداخته که بی تردید سرشار از نکات ناگفته و افشاگری های حیرت انگیز درباره فسادها، خودکامگی ها و وابستگی های رژیم طاغوت است.
كتاب، «آخرين سفر شاه» از نگاه يك فرد غربي براي دريافت تجارب تاريخي ايران، اثر بسيار ارزشمندي است، بويژه اينكه در پايان كتاب، نوع نگاه همگان حتي كساني كه از قبل شاه سود كلاني بردند و به يك عنصر پشت كرده به مصالح ملت خود، تبديل شدند، بخوبي بيان شده است.
تعابير آمريكاييها در اين زمينه بسيار گويا و عبرت آميز است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
Part01_آخرین سفر شاه.mp3
10.37M
شماره یک
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
Part02_آخرین سفر شاه.mp3
10.7M
شماره دو
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
Part03_آخرین سفر شاه.mp3
12.98M
شماره سه
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
Part04_آخرین سفر شاه.mp3
10.27M
شماره چهار
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
Part05_آخرین سفر شاه.mp3
9.84M
شماره پنج
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi