5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحریم انتخابات = تحریم اقتصادی
🔺اپوزیسیون در دوره های گذشته انتخابات تلاش داشتند تا با تحریم انتخابات، مردم ایران را مخالف حکومت جلوه دهند و زمینه تحریم هرچه بیشتر را علیه کشورمان فراهم کنند.
#انتخابات
#انتخاب_درست
#ایران_قوی
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 غربگرایان، مدل رشد و توسعه را نه از شرق یاد گرفتید و نه از غرب!
🔸محمود سريعالقلم استاد داشگاه شهید بهشتی میگوید: حاكميت اقتصادي باید از قدرت سياسي بايد جدا شود.
وی ضمن سخنانی در «دومين رويداد جامع معدن و صنايع معدني» گفت:
🔻جهان تبديل به مثلثي شامل روسيه، آمریکا و چين شده. در حالي كه حدود ۳۰ سال پيش جهان دوقطبي بود. يك عدهاي در كمپ شوروي و عدهاي ديگر در جبهه آمریکا بودند و اقتصاد و سياست و فرهنگ از يكديگر تفكيك شده بود. 🔻اما امروز مثلث سه قدرت شكل گرفته و سپس حدود ۱۰ كشور ميانپايه قدرتمند جهان مثل هند، اندونزي، كرهجنوبي، نيجريه و آفريقاي جنوبي، مكزيك و شيلي و برزيل هستند كه مبناي رشد و توسعه جهاني شدهاند...
🔸اظهارات آقای سریعالقلم در حالی است که اولا عناصر غربگرای ایرانی تا همین چند سال قبل خیال میکردند آمریکا کدخدای جهان است و برای پیشرفت باید تسلیم و رعیت او شد. اما حالا او اذعان میکند که نزدیکترین اقمار آمریکا هم از کدخدای کذایی فاصله گرفتهاند و با دیگر قدرتهای اقتصادی و سیاسی کار میکنند.
🔻این را مقایسه کنید با منطق آویزان شدن از آمریکا در روند خسارتبار برجام که آدرسش را امثال آقای سریعالقلم دادند.
🔸ثانیا با وجود تفکیک میان اقتصاد و سیاست و تلاش برای حمایت از سرمایهگذاری و بخش خصوصی، گلوگاههای مهم اقتصادی در آمریکا و اروپا و چین و روسیه، در اختیار دولت یا احزاب سیاسی حاکم است.
🔻عجیبتر این که در آمریکا مجتمعهای بزرگ نظامی- صنعتی و سرمایهسالاران محدود، سیاست و دولت را خطمشیگذاری میکنند و در واقع سیاست و اقتصاد در این کشور کاملا در هم تنیده است. یعنی اینگونه نیست که سیاست برای خودش و اقتصاد هم برای خودش باشد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دست احمدینژاد رو گرفته میگه اون دفعه که انتخابات شرکت کردی مالی نبودی الان خشگل تر شدی!
✍ آیا چنین شخصی می تواند رئیس جمهور مناسبی برای کشور باشد و راه #رئیسی را ادامه دهد؟
#شهید_جمهور
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیتالله جنتی: در موضوع تایید صلاحیتها یک خط مستقیم را انتخاب کردیم و این خط را ادامه میدهیم.
خبرنگار: آیا برای تایید به شما فشار نمیآورند؟
آیتالله جنتی: جرات نمیکنند😂
جانم آیتالله جنتی عزیز حفظهالله تعالی؛ خار در چشم دشمن.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ تهدید شورای نگهبان⁉️
⚠️احمد علی رضا بیگی نماینده ردصلاحیت شده دوره دوازدهم و نزدیک احمدی نژاد مدعی شده است:« عدم تایید صلاحیت دکتر احمدی نژاد نشان دهنده اراده حاکمیت در استمرار وضعیت موجود خواهد بود و شورای نگهبان باید بداند مردم مایوس از تغییر در انتخابات شرکت نخواهند کرد....
✅نکات تحلیلی :
🔺عدم تایید احتمالی احمدی نژاد نشان دهنده ادامه باقی بودن احمدی نژاد بر مواضع قبلی و ساختار شکنانه اش می باشد. البته با توجه به اخلاص و تلاش و پشت کار دولت سیزدهم قطعا نظام ، ادامه وضعیت دولت شهید جمهور را بیش از روی کار آمدن دولتی که از ابتدا بنایش را بر تنش و چالش می گذارد ، ترجیح می دهد.
🔺اگر احمدی نژاد به جمعیت اندکی که در میدان نارمک دور خود جمع می کند دلبسته است، نظام هم به جمعیت میلیونی تشییع کننده شهدای خدمت که خواستار ادامه وضعیت موجود یعنی تلاش شبانه روزی و خدمت خالصانه است ، دلبسته است.
🔺آیا حامیان احمدی نژاد این نکته را میدانند که ؛ او شعار حل مشکلات را مطرح کرده است. حال این سئوال به وجود می آید که یک رییس جمهور چگونه بدون تعامل با سایر قوا، رهبری ، نیروهای مسلح و ... می خواهد مشکلات را حل کند؟
🔺در صورت تایید صلاحیت وی و با توجه به مواضع او علیه تمامی ارکان و نهادهای نظام ، آیا مشکلات حل می شود یا بر مشکلات و جنگ و تنش با سایر قوا مانند آنچه در یکشنبه سیاه اتفاق افتاد ، افزوده خواهد شد؟به نظر می رسد مشکل احمدی نژادی ها با دولت رییسی گرفته شدن پرچم عدالت خواهی از دست آنهاست.به خاطر همین هم جیغ آنها بلند است.
✍سعید میرزایی
#پاسخ_شبهات
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
18.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢وقتی یک کشور بزرگ منتظر انتخابات ایران است.
پوتین: منتظر انتخابات و رئیسجمهور جدید ایران هستم
آمریکا باید نگاه خود را عوض کند. دنیای جدید دنیای همکاری کشورهایی مثل روسیه چین و ایران و دیگر کشورهاست
#دیپلماسی_میدان
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
تاریخسازی تیم ملی فوتبال فلسطین
🔹تیم ملی فوتبال فلسطین برای نخستین بار در تاریخ خود توانست به مرحله پایانی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ راه پیدا کند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔴تحریم انتخابات شکست خورد
✍صادق امامی
⚪️ از اواخر هفته گذشته تا روز دوشنبه، خیلیها در میدان جهاد «دور» زدند تا خودشان را به ستاد انتخابات کشور برسانند و کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم بشوند. برخلاف تصور، تعدد و تکثر سیاسی چهرههای ثبتنامکننده در انتخابات، تا حدودی بیانگر شکست پروژه تحریم انتخابات بود؛ شکست پروژهای که حتی سیدمحمد خاتمی، رئیسجمهور اسبق را که در انتخابات مجلس شورای اسلامی حاضر به شرکت در انتخابات نشد بر آن داشت تا «دور» بزند و با صدور بیانیهای از شرکت در انتخابات سخن بگوید.
⚪️ این را که چه اتفاق یا اتفاقاتی منجر به شکست این پروژه غیرایرانی شده باید در چند عامل خلاصه کرد.
۱- ترس از حذف کامل
🔴 حیات جریانات سیاسی به میزان حضورشان در قدرت است. شرکت نکردن در انتخابات یا تحریم آن، ضمن اینکه فرصت کسب کرسی و نفوذ در قدرت را از یک جریان یا حزب سیاسی میگیرد، زمینه پیروزی سادهتر جریان رقیب را نیز فراهم میکند. در انتخابات مجلس اخیر، جریان اصلاحطلب- همسو با اپوزیسیون خارجنشین- انتخابات را تحریم کرد اما میزان مشارکت تفاوت قابلتوجهی با انتخابات مجلس پیشین نداشت که این جریان بتواند با استفاده از آن، امتیازی کسب کند.
🔴 رئیس دولت اصلاحات نیز همراستا با نگاه اصلاحطلبان، از تحریم انتخابات دفاع نکرده و اتفاقا به این موضوع نیز تاکید کرده که شرایط برای مشارکت در انتخابات تا حدی فراهم است.
۲- شکست ناآرامیها
🔴 یکی دیگر از دلایل شکست پروژه تحریم، شکست ناآرامیهای خشونتبار سال ۱۴۰۱ است. ناآرامیهای سال ۱۴۰۱، اگرچه زخمی سخت بر پیکر ایران بود اما نتوانست کشور را از پا دربیاورد و قویترش کرد. در عرصه بینالملل، فائق آمدن یک دولت بر شورش خشونتآمیز، نشاندهنده توانایی و ثبات آن دولت در مدیریت کشور است. از این رو پس از ناکامی شورش، جایگاه یک دولت در جامعه بینالمللی بهبود پیدا میکند.
۳- وحشت از اپوزیسیون اسرائیلی
🔴 ترس و وحشت از اپوزیسیون اسرائیلی ایرانی را میتوان یکی دیگر از دلایل شکست پروژه تحریم تلقی کرد. تا پیش از وقایع ۱۴۰۱ اگر اپوزیسیون ایرانی بر ارزشهایی همچون «دموکراسی» پافشاری میکرد و مفتخر به حمایت غرب از خود بود، پس از سال ۱۴۰۱ چهره سرکوبگرایانه و وحشتآفرین خود را به نمایش گذاشت و تبدیل به پیادهنظام رژیمصهیونیستی شد. البته دست به قلم شدن و نامهنگاری اپوزیسیون ایرانی با نخستوزیر موقت رژیمصهیونیستی، پیش از ۱۴۰۱ نشان میداد دیگر غرب چندان امیدی به اثرگذاری این گروهها ندارد.
۴- وعده صادق
🔴 عملیات تنبیهی «وعده صادق» و ناتوانی رژیمصهیونیستی در پاسخی مشابه و همسطح، به شکلی به شکست پروژه تحریم انتخابات کمک کرد. محاسبات دقیق مهندسان جوان هوافضای سپاه پاسداران و ناکامی ۲۷ کشور در جلوگیری از اصابت موشکهای ایرانی به سرزمینهای اشغالی، موجی از اقتدار را در رگهای جامعه تزریق کرد. بهطور معمول، شرایط بحرانی اغلب منجر به افزایش آگاهی سیاسی و مشارکت در میان مردم میشود. به همان میزان که مردم با مسائل ملی و تصمیمات دولت هماهنگ میشوند، احتمال رای دادن بیشتر میشود.
۵- شهادت رئیسجمهور
🔴 عملکرد دولت روحانی و ادبیات تبخترآمیز برخی اعضای دولت او، بسیاری را بر آن داشت در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۴۰۰ شرکت نکنند. علیرغم تلاش دولت سیزدهم، چشمانداز روشنی از مشارکت قابلتوجه در انتخابات سال آینده ریاستجمهوری وجود نداشت. اما با شهادت سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور فقید و هیات همراهش، همهچیز در هم پیچیده شد. بهطور حتم شهید رئیسی، یکی از اصلیترین عوامل شکست پروژه تحریم انتخابات است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
27.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴#صندوقچه_انتخابات؛ قسمت اول
🔴 حالا که تا چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری چند روزی بیش باقی نمانده و چند روزی تا اعلام نظر شورای نگهبان فاصله داریم، در روزنامه و صفحات شبکههای اجتماعی اخبار و تحولات روز انتخابات را پوشش میدهیم اما برای اینکه متوجه باشیم چه روزهای حساس و تاریخیای پیشرو داریم، چه راهی بهتر از دوباره دیدن جذابترین و هیجانانگیزین رخدادهای انتخاباتهای قبلی.
🔴 قدرت در ایران با رأی مردم جابجا میشود و انتخابات ریاستجمهوری مهمترین و حساسترین رجوع به آرای مردمی محسوب میشود. فیلمهای انتخاباتی، مناظرههای تاریخی و مواضع سابق کاندیداهای پیروز و شکستخورده انتخابات آینهای از گذشته است که امروز ما را ساخته و اگر بخواهیم آینده بهتری داشته باشیم، توجه به آن چیزهایی که پشت سر گذاشتیم یک اصل بدیهی عقلانی است.
🔴 برای شروع سراغ مناظره تاریخی ۱۳ خرداد ۸۸ احمدینژاد و میرحسین در انتخابات نفسگیر آن سال رفتیم. این مناظره نقطه عطف انتخابات ۸۸ بود و از لحاظ سیاسی-اجتماعی درسهای بزرگی برای کشور داشت.
🔴 شاید تغییر مدل مناظرهها از انتخابات ۹۲ که به صورت گروهی برگزار شد، اولین نتیجهٔ مناظره ۱۳ خرداد ۸۸ است.
🔴اما سئوال اینجاست که آیا جناب احمدی نژاد که اینگونه علیه اصلاح طلبان موضع می گرفت ،همان مواضع را دارد؟ چرا بعد از این همه تخریب علیه او توسط اصلاح طلبان در سالهای پس از ریاست جمهوری ، محمود خان هیچگونه موضع گیری نداشته است!؟
🪴تولید شده توسط روزنامه فرهیختگان
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🚨یک رئیس جمهور غیر انقلابی، بهترین منفعت آمریکا در ایران است
🔻اعتراف صریح مایک پمپئو وزیر
امور خارجه سابق آمریکا در سال ۲۰۱۹:
🔻Our best interest is a non-revolutionary set of leaders leading Iran
⬅️ بهترین منفعت ما در ایران این است که گروهی از «رهبران غیرانقلابی»، این کشور را اداره و مدیریت کنند.
#انتخابات_۱۴۰۳
#حضور_حداکثری
#رئیس_جمهور_انقلابی
منبع:
https://www.axios.com/2019/04/21/pompeo-opposes-iran-military-intervention-bolton-giuliani
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi