*⃣ تز و آنتیتز اغتشاشات
🔴 در هفته اخیر جریان ضدانقلاب با فعال کردن گسل های جنسیتی،قومی و مذهبی به ویژه در بستر فضای مجازی و رسانه ای ،کشور را وارد اغتشاش کرد. این جریان ۳ هدف عمده را دنبال میکند.
1⃣ بدنبال این است که با ایجاد التهاب کشور را وارد فضای امنیتی نماید.قطعا با امنیتی شدن هر کشوری،مصائب،خسارات و مشکلات به سوی آن سرازیر خواهد شد.
2⃣ به جای عقلانیت،هیجان و احساسات را در جامعه حاکم نماید.دشمن با تزریق هیجان کاذب به جامعه و حتی تصمیم گیرندگان،مسیر حرکت کشور را از ریل اصلی منحرف می سازد.
3⃣ به واسطه ی ایجاد ناامنی در کشور،رشد و توسعه اقتصادی کشور را تضعیف نماید.با توجه به دیدگاه اقتصادی دولت سیزدهم و نگاه ویژه به تبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه و فعال نمودن مراودات اقتصادی با چین و روسیه که بنا به گزارش های مراکز بین المللی باعث رشد و ایجاد چشم انداز روشن اقتصادی برای کشورمان شده است، دشمن میخواهد در این روند مثبت،اخلال ایجاد کند.
♨️ در مقابل جریان ضد انقلاب،جریان انقلابی نیز باید برای خنثی سازی پروژه دشمنان، ۳برنامه عمده را دنبال نماید.
1⃣ اینکه در مقابل پروژه ناامن سازی ضدانقلاب در کشور،آرامش روانی و میدانی را ایجاد نماید. آرامش میدانی را نیروهای امنیتی پدید می آورند ولی آرامش روانی جامعه با برخورد عقلانی و متانت پدید می آید نه برخی سخنرانی ها و یا اظهاراتی که جز دمیدن در آتش ناآرامی ها حاصلی ندارد. کما این که متٱسفانه برخی از سابقهداران انقلاب که صاحب تریبون و طرفدار نیز هستند ولی با تبیین غیرعقلانی خود،بر رادیکال شدن فضای هیجانی جامعه که خواست دشمن است می افزایند.
2⃣ جریان انقلابی باید به دور از فضای احساسی و هیجانی و در فضایی عقلانی دلایل و بسترهای ایجاد اغتشاشات اخیر را بررسی نماید و با آسیب شناسی حوادث اخیر بتواند راهکارهای لازم را برای پیشگیری از وقوع مجدد این مشکلات طراحی و اجرا نماید.
3⃣ باید تلاش کرد با گذر از ناامنی،چرخ های اقتصادی کشور را با سرعت بیشتری به سمت جلو به حرکت درآورد.چرا که تجربه فتنه های۹۶،۸۸و۹۸ به ما ثابت نمود که ایجاد اغتشاش در کشور با رشد اقتصادی رابطه ای معکوس دارد.همانگونه که اغتشاشات اخیر فقط در بخش ترانزیت کالا از کشورمان باعث کاهش۴۰ درصدی شده است. لذا همه دلسوزان ایران و انقلاب باید تمام تلاش خود را برای عبور از غبار فتنه و ترسیم چشم اندازی جدید در سپهر اقتصاد کشور مصروف نمایند.
#جهادتبیین
🖌#مصطفی_علیجانزاده
✅@kafesiasi
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای واقعیتهایی که دیده نشد...
🔹بعد از شروع اعتراضات اخیر، آهنگی با عنوان «برای» با برخی تصویرگذاریها منتشر شد؛ حالا همین آهنگ با تصویرگذاریهای معنادارتری منتشر شده است.
🔹تغییراتی در تصویر که مفاهیم واقعیتری از آنچه در میدان نبرد رسانهای میگذرد را نشان میدهد.
@kafesiasi
✅دلیل شکست برجام اشتباه محاسباتی ایران بود!
روزنامه آرمان ملی طی یادداشتی در صفحه اول شماره دیروز خود نوشت: «هرچند که مذاکرات احیای برجام تا چند هفته گذشته بهخوبی پیش میرفت و این توقع وجود داشت که در آیندهای نزدیک طرفین به توافق برسند و برجام را احیا کنند. اما روند امور به نحوی شد که امروز چندان تمایلی از سوی طرف مقابل به احیای برجام و ازسرگیری مذاکرات دیده نمیشود. ایران در محاسبات خود دچار اشتباهی شد که هر چه بیشتر مقاومت کند و انعطاف کمتری نشان دهد امتیاز بیشتری خواهد گرفت و به عبارتی عامل زمان را در نظر نگرفت.»
در ادامه این مطلب آمده است: «لذا اکنون محاسبات اشتباه در آمده و با توجه به آنچه تاکنون رخ داده به نظر میرسد که آمریکاییها تمایلی به احیای برجام ندارند و شاید به سمت گزینههای دیگری بروند که با آن بتوانند در مقابل ایران قرار بگیرند. با توجه به فضایی که رسانهها در آمریکا شروع کردند نه دولت آمریکا و نه کنگره پای میز مذاکره نخواهند آمد.»
آرمان ملی نوشت: «شرایط ایران و انتخابات پس از انتخابات 17 نوامبر تغییر خواهد کرد و نمیتوان مذاکرات را ازآنجاکه ایران انتظار دارد شروع کرد. لذا اشتباه محاسباتی باعث میشود که یک فرصتی را از دست بدهیم و اگر برجام احیا نشود آنها همانطور که از قبل هم گفتهاند به این سمتوسو خواهند رفت که احتمالاً به سمت اجماع جهانی و فشارهای بیشتر علیه کشورمان خواهند رفت.»
مدعیان اصلاحات با مهندسی ترس در افکار عمومی و ادعای اینکه اگر برجام محقق نشود جنگ میشود و... سعی میکنند در راستای رویکرد انفعالی و سازشی خود، از رویکرد مقاومت محور تیم دیپلماسی دولت سیزدهم اعتبارزدایی کرده و ایران را مقصر وضعیت کنونی برجام جلوه دهند. آنها در حالی ادعا میکنند که باید زود توافق میکردیم که آمریکاییها با رفتار غیر سازنده و کارشکنانه خود، روند مذاکرات را از مسیر اصلی خود منحرف کردند و به تشدید تهدیدها و تحریمها علیه ایران ادامه دادند.
@kafesiasi
📂 #تیتر_اول
🔺بستن راه نفوذ دشمن با استقلال فضای مجازی و تقویت پیامرسانهای داخلی
🔸 یکی از بسترهای مهم و حربههایی که همواره دشمن برای اثرگذاری در جامعه ما و همچنین زمینهسازی یا دامن زدن به اغتشاشها روی آن حساب ویژه باز کرده است، فضای مجازی رهاشده در کشورمان است.
🔺چند روزی است که به علت وقوع اغتشاشات و آشوبگری در برخی مناطق کشور، محدودیتهایی در دسترسی به پیامرسانهای خارجی همچون واتسآپ و اینستاگرام و... وضع شده است، کاری که با توجه به سبقه مسئولیتناپذیری این پیامرسانها و نمونههای مشابه آنها شاید اجتنابناپذیر باشد.
آثار تخریبی فعالیت بدون ضابطه شبکههای مجازی خارجی در کشورمان متعدد است اما به اجمال میتوان به بررسی آنها در سه محور تهدید امنیتی، تخریب فرهنگی- تربیتی و صدمات اقتصادی پرداخت.
تهدیدهای امنیتی
در بستر رها بودن شبکههای اجتماعی خارجی
نمونههای زیادی از تهدیدهای امنیتی در بستر
رها بودن شبکههای اجتماعی خارجی را در گذشته و در جریان فتنه سال 88 یا حوادث دی ماه 96 و آبان 98 و این روزها به وضوح میتوان دید. دادن سرویس و میدان به آشوبگران برای مواردی همچون انتشار آموزش ساخت بمب دستساز یا انتشار پرحجم شایعات و دروغهای تحریککننده، فراخوان برای تجمع و آشوب و موارد دیگر وظیفهایست که شبکههای اجتماعی خارجی در حوادث مشابه سالهای اخیر و روزهای گذشته کشورمان در عمل به آن کم نگذاشتهاند.
البته اینها خود، نمونهای از تناقض و سیاستهای دوگانهایست که با همه شعارهای فریبنده و ریاکارانه، این شبکههای اجتماعی نمیتوانند از آن فرار کنند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/250457
@kafesiasi
هدایت شده از میرزایی
1_1531195787.pdf
1.46M
🌸سلسله مباحث احکام🌸
این قسمت: احکام سقط و جلوگیری
💠ویژه مربیان و جوانان و نوجوانان علاقمند به فراگیری احکام اسلامی
@kafesiasi
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠
⭕️هر موقع دلگیر بودید و غم دنیا به دلتون سنگینی کرد،
این صوت ملکوتی رو گوش کنید...
@kafesiasi
هدایت شده از میرزایی
✅ نمونه ای از تحت فشار قراردادن ورزشکاران
روزنامه اصلاحطلب شرق در گزارشی با عنوان «پارادوکس مهدی » ضمن پرداختن به واکنش های مهدی طارمی ستاره ایرانی باشگاه پورتو به حوادث اخیر به نوعی، وی را تحت فشار قرار دهد! این روزنامه مدعی است مهدی در فضای مجازی بهشدت مورد قضاوت قرار گرفته است.دلیل چنین قضاوتها هم، واکنشهای او نسبت به اعتراضات است.
🔺این روزنامه می افزاید:«عدهای معتقدند مهدی طارمی از اعتراضات مردمی حمایت کرده و عده دیگری که دست بر قضا تعدادشان بیشتر است، اعتقاد دارند که او هم مثل بسیاری از ستارههای ملیپوش ایران، نسبت به مرگ مهسا امینی بیتفاوت بوده است. خود طارمی هم شاید تا 24 ساعت قبل به این دوگانگی دامن زده بود ولی حالا که رویکردش را بهصورت روشن نشان داده، بازهم نتوانسته از قضاوتهای گاه و بیگاه در امان بماند. برای شروع پارادوکسی که مهدی طارمی در آن گیر آمده باید به 26 شهریور برگشت؛ درست در همان روزی که خبر تلخ درگذشت مهسا امینی، خاطر مردم را مکدر کرده بود. پورتو، پیش از شروع بازیهای فیفا به مصاف استوریل رفت. در آن بازی که مهدی طارمی دوباره شب درخشانی را داشت و با تکگلش پورتو را به سه امتیاز بازی رساند، طارمی با نواری مشکی روی مچ دست، وارد زمین مسابقه شد. فردای آن روز، چندین رسانه مختلف، حرکت مهدی طارمی را گرامیداشت یاد مهسا امینی توصیف کردند ولی عدهای دیگر، این موضوع را به اربعین حسینی مرتبط کردند و خبر دادند که بازیکن تیم ملی ایران حمایت خاصی از این جریان نداشته است. »
🔺 روزنامه شرق در ادامه که پیشتر مدعی بود ورزش را نباید سیاسی کرد، بدون اینکه اشاره ای به نحوه فوت خانم امینی در کلاس توجیهی پلیس داشته باشد، مدعی می شود:« ایران قرار بود در نخستین دیدار به مصاف اروگوئه برود و بسیاری منتظر واکنش بازیکنان تیم ملی بودند. با وجود این، نشانهای مبنی بر حمایت بازیکنان تیم ملی از اعتراضات مردمی و البته فوت مهسا امینی دیده نشد. » جماعتی که در هشت سال گذشته مدعی بودند چرا جلوی شادی مردم را می گیرید ، خوشحالی پس از گل طارمی به اروگوئه را بر نتابیده و مدعی شده است:«اتفاق بحثبرانگیز برای مهدی طارمی اینکه او بعد از ورودش به زمین مسابقه، تکگل ایران برابر اروگوئه را هم به ثمر رساند و این گل را با سایر بازیکنان ملیپوش جشن گرفت. آنجا بود که بخشی از شایعات بهوجودآمده درباره مهدی طارمی از بین رفت. عدهای از کاربران فضای مجازی به او تاختند که چرا در چنین روزهای حساسی، احترامها را نگه نداشته و خوشحالی پس از گل انجام داده است. اگرچه بازیکنان تیم ملی ایران از جمله همین مهدی طارمی، فردای پیروزی برابر اروگوئه، پروفایلهای اینستاگرامشان را مشکی کردند ولی شایعه شد که دو بازیکن که باز هم اسم مهدی طارمی در آن میان دیده میشد، آن تصاویر مشکی را برداشته و عکس خودشان را مجددا بارگذاری کردهاند.»
🔺سیاست ایجاد چند دستگی در تیم ملی در ادامه گزارش شرق نمایان است :« شایعات درباره بینالمللیترین چهره فوتبال ایران در روزهای بعد هم ادامه داشت؛ بهویژه اینکه شایعه شد او از دست سردار آزمون که استوری حمایتی گذاشته و از اعتراضات مردمی در ایران دفاع کرده، حسابی شاکی شده و با دیگر مهاجم تیم ملی ایران قهر کرده است. از آن ماجرا اینطور برداشت شده بود که ناراحتی طارمی از سردار آزمون به این دلیل بوده که او نظم حاکم در تیم ملی را به هم زده است. همان روزها بود که یکی، دو بازیکن تیم ملی بهطور رسمی اعلام کردند دلیل سکوتشان در این بازه زمانی به قوانین حاکم بر تیم ملی ایران برمیگشته وگرنه آنها همواره از مردم ایران حمایت کردهاند.»
🔺 در ادامه این گزارش ، پوشیدن گرمکن مشکی، پیش از شروع مسابقه با سنگال، همدردیشان با فوت مهسا امینی جلوه داده می شود!
همچنین در ادامه سیاست چند دستگی در تیم ملی این روزنامه مدعی می شود :« دیگر موضوعی که باعث شد دوباره مهدی طارمی زیر ذرهبین برود و مورد انتقاد قرار بگیرد، مربوط به زمانی بود که قرار شد از زمین مسابقه تعویض شود و جایش را به سردار آزمون دهد. او بدون اینکه با سردار دست دهد، از زمین بیرون رفت تا مشخص شود دستکم بهصورت مقطعی هم که شده از دست سردار آزمون ناراحت است. سردار ولی فشار انتقادات به مهدی طارمی را بیشتر کرد. او وقتی دروازه سنگال را گشود، برخلاف رفتار مهدی طارمی در دیدار برابر اروگوئه، خوشحالی نکرد تا از این طریق، همدردیاش با فوت مهسا امینی را نشان دهد. این درحالی بود که آزمون روز قبل از مسابقه هم استوریای انتقادی گذاشت....»
🇮🇷نکته: به موازات ناامن سازی و دو قطبی در کشور همان دست ، حتی به تیم های ورزشی هم رحم نمی کند و در آستانه جام جهانی فوتبال چند دستگی که نوعی سم مهلک است را بین بازیکنان تزریق می کند تا ملت ایران طعم شادی را نبینند!
✍ سعید میرزایی
#جهاد_تبیین
@kafesiasi