✅ افزوده شدن لیست بلندبالای تحریم
درحالی که آمریکا مدعی است این ایران است که مایل به احیای توافق برجام نیست، اما همچنان با پر رویی فوق نجومی نه تنها در امور داخلی ایران دخالت می کند بلکه برخی مقامات ایرانی را به لیست تحریم ها اضافه کرده است!
🔻اسامی افرادی که در فهرست تحریمهای آمریکا قرار گرفتهاند
🔹1- یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دلیل ارتباط با سپاه پاسداران
🔹2- وحید مجید، رئیس پلیس فتا فراجا، به دلیل ارتباط با پلیس سایبری ایران
🔹3- حسین نجات، فرمانده کل سپاه در قرارگاه ثارالله، به دلیل ارتباط با سپاه پاسداران
🔹4- حسن رحیمی، فرمانده انتظامی تهران بزرگ، به دلیل ارتباط با نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
🔹5- حسین ساجدینیا، معاون عملیات فراجا، به دلیل ارتباط با نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
🔹6- عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی ایران، ذیل قانون تحریمهای حقوق بشری ایران
🔹آمریکا همچنین نام «احمد وحیدی»، وزیر کشور ایران را ذیل ادعاهای مربوط به حقوق بشر هم در فهرست تحریمها قرار داده است.
✅ ناگفته نماند، این تحریم ها درست که شاید برای آنان اهمیتی نداشته اما همین آمریکایی ها وقتی دوباره فیلشون هوای هندوستان کنه و دوباره یاد برجام بیفتند، همین تحریمها رو بر می دارند بعد میگن دیدید چقدر تحریم از سرتون برداشتیم! در واقع با این کار رفع تحریم ها رو از کیفی به کمی تقلیل می دهند .نگاه به این تحریم ها رو باید عوض کرد و جور دیگر باید دید.
✍ سعید میرزایی
#تحریم_تنها_ابزار_سلطه
#جهاد_تبیین
@kafesiasi
کافه سیاسی
✅برانداز هم برانداز های قدیم 🔺بررسی تفاوت های عملکردی و رویکردی براندازان سال ۵۷ با ۱۴۰۱ 🔍 در سا
14.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تفاوتها و شباهتهای اغتشاشات اخیر با سالهای ۷۸ ، ۸۸ ، ۹۸
🔹 سهیل کریمی، مستندساز: در سال ۷۸ تصور دشمن این بود که فاتحه جمهوری اسلامی خوانده است؛ آن زمان رسانهها و ماهوارهها و اینترنت وجود نداشت و محدودتر بود.
🔹 در سال ۸۸ رسانههای اجتماعی بسیار به اغتشاشات دامن زدند. در سال ۹۶ اغتشاشات به شهرستانها و اقشار آسیب پذیر کشیده شد؛ این موضوع در سال ۹۸ هم نمود بیشتری پیدا کرد.
🔹 اغتشاشات اخیر ترکیبی از فتنههای قبلی بود و اغتشاشات را به قومیتها (مشخصا قوم کرد) کشاندند.
⏰ «فرامتن»؛ شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه افق
#فرامتن
#جهاد_تبیین
@kafesiasi
هدایت شده از میرزایی
1_1531186728.pdf
2.23M
🌸سلسله مباحث احکام🌸
این قسمت: احکام پیرامون نماز جماعت
💠ویژه مربیان و جوانان و نوجوانان علاقمند به فراگیری احکام اسلامی
@kafesiasi
بیانیه سازمان پزشکی قانونی درباره علت فوت مهسا امینی
🔹شرح مختصری از گزارش علت فوت مرحومه مهسا امینی ارائه شده به مرجع قضائی که بر اساس پرونده بیمارستانی عمل جراحی کرانیوفارنژیومای مغز در بیمارستان میلاد در سال ۱۳۸۶، پرونده درمانی بیمارستان کسری در زمان منتهی به فوت، شرح معانیه ظاهری جسد و کالبدگشایی، نتایج آزمایشهای سمشناسی و آسیبشناسی، تحقیقات قضایی و کمیتههای کارشناسی متعدد تخصصی و فوق تخصصی تنظیم یافته است به شرح ذیل اعلام میشود:
🔹متوفیه پس از عمل جراحی تومور کرانیوفارنژیومای مغزی در سن ۸ سالگی دچار اختلال در محور مهم هیپوتالاموس ـ هیپوفیز و غدد تحت فرمان آن (از جمله آدرنال و تیروئید) شده است.
🔹به علت این بیماری زمینهای متوفیه تحت درمان با داروهای هیدروکورتیزون، لووتیروکسین و دسموپرسین بوده است.
🔹ایشان در تاریخ ۱۴۰۱/۶/۲۲ ساعت ۱۹:۵۶ بطور ناگهانی دچار افت هوشیاری شده و متعاقب آن بر زمین میافتد که با توجه به بیماری زمینهای، متوفیه توانایی لازم جهت جبران و تطابق با وضعیت ایجاد شده را نداشته، لذا در شرایط مذکور دچار اختلال ریتم قلب و کاهش فشار خون و متعاقب آن کاهش سطح هوشیاری شده که به دلیل انجام عملیات احیای قلبی تنفسی غیرموثر در دقایق حساس اولیه، دچار هیپوکسی شدید و در نتیجه آسیب مغزی شده است.
🔹علیرغم برگشت عملکرد قلبی متعاقب عملیات احیای پرسنل اورژانس، حمایت تنفسی انجام شده کارساز نبوده و با وجود انتقال ایشان به بیمارستان و زحمات کادر درمانی بیمارستان کسری، بیمار به علت نارسايی چند ارگانی (M.O.F) ناشی از هیپوکسی مغزی در تاریخ ۱۴۰۱/۶/۲۵ فوت مینماید.
🔹لازم به ذکر است با استناد به مدارک پزشکی بیمارستانی، بررسی سیتیاسکن مغز و ریه، نتایج معاینه ظاهری جسد و کالبدگشایی، آزمایشات آسیب شناسی، فوت نامبرده ناشی از اصابت ضربه به سر و اعضا و عناصر حیاتی بدن نبوده است.
#گزارش
#حقیقت
@kafesiasi
هدایت شده از میرزایی
همنوایی یک نماینده سابق با دشمنان
✅چندی پیش «عماد افروغ» جامعهشناس در مصاحبه با یکی از روزنامه های اصلاح طلب درباره حوادث اخیر مدعی شده است:«جامعه ما آبستن انواع ناآرامی، به دلیل انواع مشکلات از تورم و بیکاری تا عدم توزیع عادلانه و برابر مواهب سیاسی اقتصادی و فرهنگی است. بنابراین فوت خانم مهسا امینی تنها یک جرقه بود برای این که خشمهای فروخفته یک بار دیگر خود را نشان دهد.»
وی در ادامه افزود:« نظام باید برخورد به موقع و دست کم عذرخواهی میکرد، اما همه چیز را موکول به پاسخ فلان کمیته و کمیسیون و دستور مقامات کردند. این میشود نوشدارو بعد از مرگ سهراب. باید میفهمیدید قطع نظر از هر پاسخی که از کمیتهها بیرون بیاید، شما مقصرید. چون اگر به این خانم ایست نمی دادند و او را سوار ون نمی کردند، این اتفاق رخ نمی داد.»
✅ نکته تحلیلی:
این سطح از تحلیل واقعا جای تأسف دارد. آن هم از سوی کسی که خود را جامعه شناس می داند و روزگاری نماینده مجلس بوده است! ارتباط دادن ناآرامی های اخیر به مشکلات اقتصادی انباشت شده ، بدون بیان کم کاری ها و خیانت های جریان اصلاحات_اعتدال در طول سال های ۹۲ تا ۱۴۰۰ نوعی فرار به جلو و کتمان حقایق است. اگر ناآرامی های اخیر را ریشه در انباشت مشکلات اقتصادی بدانیم، قطعا پای روحانی و خاتمی هم وسط می آید. اما جالب بودن این تحلیل این است که امروزه خاتمی خود را مدافع معترضان می داند بدون آنکه به نقش خود در این انباشت نارضایتی متأثر از تکرار می کنم سال ۹۶ و حمایت از روحانی اشاره ای کند!
🔹نکته دیگر اینکه دکتر افروغ خواستار عذرخواهی نظام در قبال فوت خانم امینی می شود! او در حالی مدعی است که بدون توجه به گزارشات مبادی بررسی کننده دلیل اصلی مرگ وی ، نظام بایستی عذرخواهی می کرد که عدم ضرب و شتم احراز شده و فوت ایشان بر اثر سکته قلبی بوده است.گویا آقای افروغ توقع دارند نظام بایستی بگوید از بابت سکته مهسا امینی عذرخواهی می کنم! یعنی پلیس بگوید ببخشید که جناب عزرائیل سر زده به کلاس گشت ارشاد رسید و دختر خانم سکته کرد و فوت شد!
🔹 تحلیل غیر منصفانه دکتر افروغ را از این جمله ایشان می توان متوجه شد:«شما مقصرید. چون اگر به این خانم ایست نمی دادند و او را سوار ون نمی کردند، این اتفاق رخ نمی داد.»
مقصر دانستن پلیس به واسطه صرفاً سوار ون شدن و عدم اشاره به سکته قلبی ایشان و چرایی حضور وی در کلاس گشت ارشاد و... بی انصافی ای هست که این استاد دانشگاه در تحلیل خود دارد! این همنوایی با جریان رسانهای دشمن در حالی است که همه شواهد و قرائن حکایت از برنامه ریزی دشمن برای موج سواری روی مرگ مرحومه امینی دارد.
✍ سعید میرزایی
@kafesiasi